Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ferienhaus Blaauboer

maks.  4   Gosta/Gostiju
50m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
50m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
20% 04.05 do 10.05.2024
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

80% Preporuka

109 puta dodano listi želja

Već više od 17 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
20% Popust 04.05 do 10.05.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

80% Preporuka

109 puta dodano listi želja

Već više od 17 godina online



Opis

Kuća za odmor Blaauboer u mjestu Egmond aan Zee, u blizini mora / plaže i rezervata prirode, dina.
Kutni apartman za odmor na južnoj strani Egmond aan Zee nalazi se u mirnom području pogodnom za djecu i na rubu je ugodnog sela Egmond aan Zee. Na oko 20 metara udaljenosti nalazi se ribnjak za patke i 100 metara udaljeno malo dječje igralište.

Možete očekivati namještenu kuću za odmor, koja se sastoji od dnevnog boravka, 2 spavaće sobe, kuhinje, tuša / WC -a, radija, kabelske TV, DVD uređaja i mikrovalne pećnice. Besplatni internet WIFI WLAN.
Potkrovlje: 1 dvokrevetna soba i 1 trokrevetna soba. Za djecu postoji 1 (dječji) krevetić, dječja kada, visoka stolica i sto za presvlačenje te barijera u potkrovlju pored stepenica.

Hodanje do mora i široke pješčane plaže udaljeno je samo * 5 minuta.
Pristup rezervatu dinama North Holland gotovo je na kućnom pragu. Ovdje postoje optimalne mogućnosti biciklizma i pješačenja.
Od kuće za odmor hodate oko 5 minuta do centra grada s trgovinama i terasama za kavu.

Kuća je opremljena za 5 osoba.

Dnevni boravak ima udoban prostor za sjedenje i blagovaonicu. Ormar u kojem možete pronaći čaše, te igre i informativni materijal o Egmondu aan Zeeu i okolici,
Dostupna je kabelska televizija i možete besplatno koristiti WIFI / WLAN!

Odvojena kuhinja s aparatima, kao i mikrovalna pećnica, hladnjak s malim pretincem za zamrzavanje, aparat za kavu i toster.

U potkrovlju se nalazi 1 dvokrevetna soba i 1 trokrevetna soba. Za djecu postoji 1 (dječji) krevetić, dječja kadica, visoka stolica, stol za presvlačenje i sigurnosna vrata u potkrovlju pored stepenica. Kreveti su opremljeni poplunima i jastucima, bez posteljine.
Posteljinu i ručnike možete ponijeti sa sobom ili ih dobiti od nas uz naknadu.

Postoji zaseban ulaz s terasom s vrtnom garniturom. Na posjedu se nalazi oprema za roštilj.
Bicikle možete ponijeti sa sobom ili iznajmiti u selu.

Auto možete parkirati u blizini kuće. Sustav registracije registarskih oznaka primjenjivat će se na parkirališta u Egmond aan Zeeu od sredine 2021. godine. Troškovi parkiranja za južnu stranu Egmond aan Zee uključeni su u najam.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
jednokrevetna
Spavaća soba 2
jednokrevetna
jednokrevetna
krevet za bebu

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.5 km

0.5 km

Jezero 3 km

3 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 40 km Amsterdam

40 km

Kolodvor 8 km Alkmaar/Heiloo

8 km

Izlaz s autoceste 10 km A9

10 km


Mjesto i položaj smještaja

Općinu Bergen čini 6 sela: Egmond aan Zee, Egmond aan de Hoef, Egmond Binnen, Bergen, Groet i Schoorl. Egmond aan Zee je najpoznatije mjesto Egmondena, nastalo prije otprilike 1000 godina kao ribarsko mjesto, koje se još uvijek može jasno vidjeti u gradskom krajoliku. Razvijeno kao primorsko odmaralište od početka prošlog stoljeća, ljetovalište je vrlo popularno među turistima zbog mirnog i zdravog morskog zraka. Njegov drevni karakter sela čini Egmond aan Zee ugodnim obiteljskim ljetovalištem na moru.

Sam grad privlači brojne posjetitelje s tog područja sa svojom starom gradskom jezgrom i tipičnim nizozemskim ribarskim kućama. Svjetionik Jan van Speyk orijentir je na bulevaru. Široka pješčana plaža nudi mnoge mogućnosti za rekreaciju: paviljoni za plažu iznajmljuju ležaljke, ležaljke i vjetrobranska stakla. Također možete šetati plažom, plivati, pecati štapom ili mrežom, jedriti i surfati. Izvan sezone ovdje se možete i voziti bez ograničenja. Psi nisu dopušteni na plažu između - sati tijekom dana!

Morsko odmaralište nudi turistima mnogo raznolikosti: terase za kavu, restorane i središte grada, s trgovačkom ulicom Voorstraat, gdje možete pronaći supermarket za svakoga: mogućnosti kupnje i medicinske prakse u neposrednoj blizini. Ukratko, za svakoga se nađe ponešto. Do centra grada hodate oko 5 minuta. Trgovine su lako dostupne i otvorene 7 dana u tjednu tijekom cijele godine.

Tamo gdje razvoj završava, počinje rezervat prirode. Prekrasan * rezervat dina Sjeverne Nizozemske "udaljen je samo nekoliko koraka. Dine služe za zaštitu kopna od mora i za opskrbu pitkom vodom. Ovdje postoje optimalne mogućnosti za vožnju biciklom i pješačenjem *" rezervat dinama Sjeverne Holandije "i za istraživanje Divlje životinje koje žive u njemu, raznoliko područje dina nudi bezbroj mogućnosti, gdje jedna od 50 metara visokih dina na plaži označava najveću nadmorsku visinu u cijeloj Sjevernoj Nizozemskoj, škotska stada goveda i konja koja žive u divljini, koriste je besplatno !

Polja tulipana početkom proljeća između kraja ožujka i sredine svibnja, pješačenje do opljačkanih ruševina dvorca i kapele dvorca bivših grofova Egmont (aan den Hoef), benediktinske opatije i svijeća sv. Adelberta u Egmondu Binnen, lokalni muzej u Egmond aan Zeeu i trgovački gradovi Amsterdam, fascinantna i raznolika prijestolnica Nizozemske, Haarlem, glavni grad Sjeverne Nizozemske, oba * 35 kilometara udaljena od Egmond aan Zee. Ako se osim zabavnim besposličenjem na sunčanoj plaži u Sjevernom moru želite počastiti i malo kulture i prošetati starinskim starim gradom sa starim kanalima, ne morate ići daleko. Grad Alkmaar sa sirom udaljen je samo 10 kilometara od vaše kuće za odmor u Egmond aan Zee, gdje su se od 1622. godine ljudi pokušali i cjenkali s legendarnim Alkmaarse Kaasmarktom (petkom, od polovice ožujka do listopada). Također možete doživjeti mnogo kulture u centru, na primjer u Muzeju Stedelijk, Muzeju piva, Muzeju Beatlesa ili Muzeju sira. Nije problem ni s biciklom, * 12 km. Ukratko, postoji nešto za svaki ukus. I Beverwijkse Bazaar se preporučuje. To je veliko natkriveno tržište u gradu Beverwijku. U jednoj od najvećih tržnica u Europi pronaći ćete preko 300 štandova, 69 restorana i 700 trgovina. Tržnica je otvorena svake nedjelje od do sata od 1984. godine.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijene u kalkulatoru cijena vrijede samo za razdoblje najma od tjedan dana ili više. Dodatne cijene dostupne su na upit.

DODATNI TROŠKOVI U Kalkulatoru cijena također uključuju:
WIFI / WLAN i troškovi parkiranja za južnu stranu Egmond aan Zee (uobičajenih 12,00 € dnevno po danu od ožujka do kraja listopada).

Dodatni troškovi :
Čistačica: 50,00 €
Boravišna pristojba: 1,90 € po osobi po noći.
Ako ste naručili posteljinu i ručnike te želite promjenu posteljine ili ručnika, troškovi promjene posteljine su 10,00 €, a promjene ručnika 7,50 € po osobi.

Kratkoročni najam (najmanje 3 noćenja) moguć je u predsezoni (od siječnja do travnja) i u postsezoni (od studenog do 1. polovice prosinca).
Međutim, ne za vrijeme školskih praznika.

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

Kuća se iznajmljuje tijekom cijele godine.
U glavnoj sezoni (od srpnja do 1. polovice rujna) razdoblje rezervacije iznosi najmanje 2 tjedna.

* Sustav registracije registarskih oznaka primjenjivat će se na parkirališta u Egmond aan Zeeu od sredine 2021. godine. Troškovi parkiranja za južnu stranu Egmond aan Zee uključeni su u najam.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.03.2024


5 evaluacije

Ukupna ocjena

4,7 od 5
4.6 Oprema
4.6 Cijena/učin
4.6 Servis
4.8 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

lipanj 2020

Dustin N. iz/od Nörvenich

5,0
5 5 5 5 5

Alles super

Wir haben unseren kleinen Urlaub sehr genossen....alles sauber....Die Lage perfekt....Sehr nette Vermieter....Nächstes Jahr sind wir wieder da mit Sicherheit

prosinac 2019

Janine iz/od Bocholt

5,0
5 5 5 5

Rundum perfekt und zufrieden

Wir, Eheleute Janine und Hans 56 Jahre, haben eine richtig tolle Woche hier verbracht. Wir haben uns bei Herr Blaauboer sehr wohl gefühlt. Vielen Dank dafür !

Das Ferienhaus war sauber, gut eingerichtet, es hat uns an nichts gefehlt. In wenigen Minuten ist man im Ortskern und am Strand. Herr Blaauboer ist sehr nett und einfühlsam. Das Ferienhaus liegt als absolut ruhig, aber sehr zentral. Man läuft 5 min durch die Stadt zum Strand und findet dort sämtliche Restaurants und Einkaufsmöglichkeiten.

Egmond aan Zee ist eine Reise wert, an den ersten beiden Tagen hatten wir Sturm und Regen und selbst da hat es uns gut gefallen. Wir fanden es sehr imposant das aufgewühlte Meer zu sehen und in den Strandgaststätten kann man das auch bei diesem Wetter sehr gut ! Für den Rest der Woche hatten wir Sonnenschein und die Zeit hat leider nicht ausgereicht für die vielen Unternehmungen, die wir geplant hatten. Es gibt hier einen herrlichen Strand und schöne Dünen-Wanderwege, nur einen Katzensprung entfernt.

Wir hatten einen sehr schönen Urlaub und kommen gerne wieder und empfehlen diesem Ferienhaus auf jeden Fall weiter !

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

rujan 2019

Lieselotte K. iz/od Wiehl

3,3
3 3 3 4

Herbstanfang in Egmond

Vor 25 Jahren waren wir das erste Mal in Edmond. Danach immer öfters, weil uns dieser Ort sehr gut gefällt.
Ende September 2019 haben wir uns auf einen schönen Schwesternurlaub in
Egmond gefreut. Die Unterkunft sah auf den Bildern im Internet auch gut aus.
Leider war es in Wirklichkeit nicht so. Die Sitzmöbel waren allesamt nicht
Rückenfreundlich - das Sofa viel zu weich - die zwei Sessel sehr unbequem.
Der alte Fernseher empfing nur 3 deutsche Programme !!!!
Der Holzfensterrahmen im Schlafraum - bäh - voller Stockflecken !!!
Im nächsten Jahr kommen wir sehr gerne wieder nach Egmond !!!!
Dann suchen wir uns lieber eine andere Unterkunft!!!!

Odgovor iznajmljivača gospodin R. Blaauboer:

Die anderen Bewertungen sagen genug, denken wir!!

siječanj 2017

Frank L. iz/od 12487 Berlin-Adlershof

5,0
5 5 5 5

Nächstes Jahr wieder

Wir verbrachten in diesem Ferienhäuschen wunderschöne, erholsame Urlaubstage. Sehr sauberes Haus in ruhiger und guter Lage mit perfekte Ausstattung.

Der Wohnraum ist sehr gemütlich. Eine sehr schnelle WIFI. Der Vermieter war sehr freundlich und hilfsbereit und wir fühlten uns dort sehr wohl.

Die Schlafräume sind ausreichend und wir haben bestens geschlafen ! Auch ein Kinderbett und einen Kinderhochstuhl war vorhanden.

Das Naturschutzgebiet fängt an um die Ecke, zum schönen Strand und zum Einkaufen ist es auch nicht weit. Ein Supermarkt und viele andere, schöne Läden sind gut fußläufig erreichbar.



Hatten eine sehr tolle Woche gehabt... Nächstes Jahr gerne wieder :)

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2016

Volker S. iz/od 42283

5,0
5 5 5 5

Wunderschöne Unterkunft und ein Toller Urlaubsort

Wir waren 14 Tage zu Dritt im August in dieser Wohnung. Ein typisch holländisches Reihenhaus. Die Schlafräume oben, Wohnraum, Küche und Bad unten. Es war einfach super. Schön renoviertes Bad, praktische Küchenausstattung und sehr bequeme Betten! Das Wohn- Esszimmer sehr gemütlich eingerichtet und die schöne uneinsehbare Terrasse direkt vorm Haus haben wir bis spät Abends gerne genutzt.

Die ganze Wohnung war sehr sauber und ordentlich, zum Strand und zur Ortsmitte mit gemütlichen Geschäften, Bars und Gaststätten war es auch nicht weit (5 Minuten Fußweg). Dier Vermieterfamilie ist sehr herzlich und hilfsbereit. Sprich eine Unterkunft mit einem TOP Preis- Leistungsverhältnis. Dazu ein sehr schöner Urlaubsort und eine tolle Gegend. Beim nächsten Urlaub an Hollands Nordseeküste werden wir wieder hier anfragen.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

gospodin R. Blaauboer

gospodin R. Blaauboer

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 10044

Posljednje ažuriranje: 29.03.2024

Oglas je online od: 17 godina, 10 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/10044.htm


«Ferienhaus Blaauboer» je dobio ocjenu gosta 4.7 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 5 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
20% Popust 04.05 do 10.05.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina