Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Casa Birgitta

Polveraia

maks.  4   Gosta/Gostiju
45m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
45m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

8 puta dodano listi želja

Već više od 17 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

8 puta dodano listi želja

Već više od 17 godina online



Opis

Opuštena atmosfera u našoj kućici na mirnom seoskom mjestu s vrtnom terasom će vas inspirirati. Pripada povijesnoj seoskoj jezgri koja je pod spomeničkom zaštitom i tipična je za selo po rasporedu prostorija. Debeli zidovi ljeti daju ugodnu svježinu. U hladnijim godišnjim dobima dovoljnu toplinu osigurava otvoreni kamin (kamin kazetni za drva) u dnevnom boravku. Kuća je renovirana iz temelja prije 15 godina, a zadnjih godina je dodatno uređena. Ulazna vrata vode u dnevnu/blagovaonu s ugradbenim ormarom, kaminom i blagovaonicom koja je izvana stepenicu niža. Odvojena lukom dolazi se do kuhinje s plinskim štednjakom, hladnjakom, zidnim ormarićima i sudoperom. Slijedi popločana kupaonica s umivaonikom, WC-om i kadom ili tušem. U cijeloj kući su podovi od terakote. Uskim, strmim stubištem dolazi se do dvije spavaće sobe na katu s velikim bračnim krevetom s jedne i krevetom na kat (u dječjoj sobi) s druge strane te opremljene ormarima i noćnim ormarićima. Na gornjem katu nalazi se izložena stropna greda, u prizemlju je stari zasvođeni strop (tipičan za selo). Kuća ima tekuću toplu i hladnu vodu (električni bojler).Sve sobe, uključujući kuhinju i kupaonicu, imaju drvene prozore sa griljama koje treba zatvoriti ako postoji opasnost od grmljavine ili kiše. Posuđa i pribora za najmanje 6 osoba ima u izobilju. U ugradbenom ormaru su u donjem dijelu, u gornjem dijelu igre, tende za plažu, pegla, rječnik, stolnjaci itd. Sa sobom morate ponijeti posteljinu, ručnike za ruke i kuhinjske krpe. Deke, jastuci i popluni za spavaće sobe su osigurani. Za terasu su na raspolaganju blagovaonski stol, stolice, ležaljke, deke, suncobran, roštilj na drveni ugljen i svijeće. Automobil možete parkirati na pjaci ispred seoske crkve koja je udaljena samo 20m. Ovdje ćete također pronaći javnu točku za vodu; kontejner za smeće za selo je na kraju sela u smjeru Scansano.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Vrt Vrt
Terasa Terasa
kamin kamin
Roštilj Roštilj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Zračna luka 160 km Pisa

160 km

Kolodvor 25 km Grosseto

25 km

Izlaz s autoceste 20 km Grosseto Nord/Bagni Roselle

20 km


Mjesto i položaj smještaja

Napuštate Autostradu del Sole na izlazu Firenze Certosa (nakon 2. tunela; cestarina za autocestu Brenner-Firenca cca. 38 - 55 eura ovisno o vrsti automobila) i vozite Superstradom s četiri trake do Siene, zatim Strada Statale 223 do Grosseta, iz kojeg izlazite na Bagni Roselle (na km 6,9). Vozite se kroz grad Roselle; Odmah nakon mosta na kraju grada skrenite lijevo prema Scansanu. Nakon otprilike 3 km skrenite lijevo i proći ćete pokraj benzinske postaje Total ("Da Pietrino Rex"), gdje će vas vrlo ljubazno poslužiti prilikom punjenja. 100 m dalje je supermarket s desne strane, gdje uvijek kupujemo najnužnije za prvih nekoliko dana. Nakon oštrog desnog zavoja, prelazite rijeku Ombrone i nakon 2,2 km dolazite do križanja za Arcille. Tamo skrenete lijevo prema Arcilleu, u Arcilleu prije nego uđete u Arcille odmah desno prema Roccalbegni (pokraj visoko preporučenog restorana Forra Piper) kroz Sticcianese. Na km 5,3 (lijevo je kuća, desno farma, uz cestu nasad vinove loze, označena je Polveraia) skrenite desno pod pravim kutom na usku makadamsku cestu koja vodi do farme. Prolazeći farmu dolazite do prijevoja preko rijeke Trasubbie u dolini i nakon otprilike 3 km stižete do Polveraije strmom i zavojitom cestom (naša vikendica je na drugom kraju sela s lijeve strane, neposredno prije parkirališta). ).



Cijena najma je tjedno (pojedini dani pro rata uključeni):

U siječnju/veljači iu eurima

Od ožujka do lipnja iu eurima

U srpnju/kolovozu svaki euro

Naša susjeda gospođa Maria Bardi brine o . Molimo platite joj jednokratnu naknadu za ovo (samo ga stavite na stol prije nego što odete). Gospođa Bardi također je sretna što može biti vaš lokalni kontakt.



Način plaćanja: Rezervacija nakon uplate 30%. Dva tjedna prije polaska transfer preostalog iznosa. IBAN: DE11250501801911676970. BIC SPKHDE2HXXX. Sparkasse Hannover. Angelica Kessen. Naša kuća nalazi se u pokrajini Grosseto u južnoj Toskani, oko 40 minuta vožnje automobilom od plaže. Ova regija je najsuša, najsunčanija i najrjeđe naseljena pokrajina Toskane. Industrije gotovo da i nema, samo poljoprivreda: ovčarstvo, vinarstvo i maslinarstvo. Naše selo nalazi se iznad doline Trasubbie, na 300 m nadmorske visine, dostupno pristupom preko gada. Mali automobilski promet u selu omogućuje jedinstvenu zvučnu kulisu u kojoj su noću male sovice vrišteće, zaljubljene mačke ili psi koji laju na mjesec jedini problemi. Djecu također možete pustiti da trče i skaču bez brige, jer s jedne strane nema opasnosti od jurećih automobila, s druge strane stariji stanovnici sela koji su u toploj sezoni smješteni na svakom sjenovitom mjestu i uvijek razgovaraju, prijateljski pazi na djecu. Ljeti je prozračno i nije tako teško kao u obalnoj ravnici Maremme. Područje, tipični toskanski brežuljkasti krajolik između mora i Monta Amiate (1738 m), nudi uvijek nove i fascinantne poglede. Malo selo, na rubu kojeg se nalazi naša kuća, proteže se na grebenu. Stanari su vrlo otvoreni, ljubazni i uslužni. Kuća je okrenuta prema jugoistoku, tako da se na terasi od 50 četvornih metara uvijek može naći sjenoviti kutak. S terase se vidi maslinik i masiv Monte Amiata. Selo ima vrtni restoran u kojem se tijekom sezone ponekad održavaju mali koncerti i gdje se također može jeftino jesti. Odnedavno opet postoji i mala trgovina mješovitom robom. Cijela Polveraia, uključujući kuću za odmor, su "zona storica", tj. H. pod zaštitom su spomenika.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Skijanje
Surfanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

ostale informacije:

IZLETI - i PROVOĐENJE SLOBODNOG VRIJEMA Bliža i šira okolica Polvereje nudi Vam izvrsne sportske i kulturne mogućnosti. Iz Polveraije možete plivati (prirodna plaža Maremma), roniti (Talamone, Monte Argentario, Isola del Giglio), posjetiti termalne izvore (Saturnia, Roselle), skijati (Monte Amiata), jahati (Azienda-Termine, 5 km iznad Polveraije, ili u prirodnom parku Maremma), vožnju biciklom i planinarenje (svugdje), te posjet bezbrojnim velikim i malim umjetničkim centrima. Pisa (160 km), Firenca (160 km), Siena (90 km) i Rim (200 km) lako su dostupni automobilom ili vlakom za dnevne izlete. Naravno, sva manja, manje poznata sela, mjesta i gradovi s romantičnim srednjovjekovnim gradskim pejzažom i talijansko-toskanskim štihom (Massa Marittima, Manciano, Scansano, Pitigliano, Sorano, Savona, da spomenemo samo neke) još uvijek čekaju da budu otkriveno imenovati) koje su sve u neposrednoj blizini i svakako ih vrijedi posjetiti. Posjet obližnjem Tarot vrtu, Niki de Saint Phalle je također obavezan, posebno s djecom. Poznate iskopine Roselle su na samom pragu, ali Tarquinia, Tuscania, Vetulonia, Populonia i druga arheološka nalazišta također su impresivna, kao i raznoliko kulturno bogatstvo i slikovite ljepote koje se stalno mijenjaju ovisno o sezoni. Prije svega je obala, od poznate Punta Ala preko prirodnog rezervata Monti dell'Ucellina do impozantnog Monte Argentarija sa svojim strmim liticama i romantičnim uvalama. Ali i u unutrašnjosti, krajolik nudi impresivne poglede i iznenađenja, ne samo na Monte Amiati. Rijetko korištene manje ceste i staze vode kroz prekrasne predjele i uvijek otvaraju prekrasne poglede na brda i planine i obalu. U tom smislu, 40 minuta vožnje do Marine di Alberese (prirodna plaža, vožnja kroz prekrasan rezervat prirode s krdima konja i bivola), koja ljeti traje oko 40 minuta svaki dan, za nas nije napor, ali ugodan dio našeg odmora. Za 30 minuta ste na pojasu plaža Marina di, koji se proteže od ekskluzivne Punta Ala do plaža Castiglione della Pescaia (s izvrsnim, jeftinim restoranom na plaži), Marina di Grossetto (bodybuilderi i ljubitelji tange doći će na svoje) , Marina di Alberese (ljepša prirodna plaža, ograničen pristup, tako da nikada nije prenapučen), preko Talamonea do Monte Argentario (raj za ronjenje).

Pučinski otoci, Isalo del Giglio, nude ekskluzivne mogućnosti za jednodnevne izlete (do kojih se stiže trajektom iz Talamonea). Plaže nisu prenapučene, kvaliteta vode je dobra, borovi šumarci odmah iza plaža pružaju hlad za automobile i MOGUĆNOSTI Polveraia sada ima vlastitu malu trgovinu mješovitom robom (u blizini Laure i Marca), koja također prodaje svježi kruh, jaja , mlijeko, kobasice itd. svaki tjedan u selo dolaze automobili s kruhom, voćem i povrćem, namirnicama, kućanskim potrepštinama i tekstilom. Kupovati možete u trgovinama u Grossettu ili u supermarketu u Scansanu. Četvrtak je tržni dan u Grossettu, a petak u Scansanu. Vina možete kupiti otvoreno u svakom baru, u zadruzi na ulazu u Scansano, ali i dijelom u Michelin kvaliteti od lokalnih vinogradara (prema međunarodnim vinskim vodičima, Morellino di Scansano je nadolazeće vino). - a edukativne mogućnosti mogu naravno daju samo ograničeni pregled stvarnih uvjeta. Uglavnom, može se reći: svaki restoran, svaki grad, svaka plaža koju ste sami otkrili vrijedi više od bilo koje lokacije, ma kako dobro opisana. Imajući to na umu, našu malu seosku kuću vidimo kao ključ za otkrivanje kulturnog područja koje se uvijek može otkriti na nove i drugačije načine. Osim toga, u našoj ćete kući naravno pronaći vodiče za putovanja te u knjizi gostiju ili u plavoj kućnoj knjizi savjete i preporuke prijatelja i gostiju koji uživaju dijeliti svoja jedinstvena iskustva s jednako zainteresiranim i zanimljivim suvremenicima
Cijena najma je tjedno (pojedini dani razmjerno): siječanj/veljača i 230,00 eura.

ožujka do lipnja i svaki 280,00 eura.

Srpanj/kolovoz 330,00 svaki
Euro.

Paušal za energiju uključen je u cijenu najma. na zahtjev.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 26.08.2023


4 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.6 Oprema
4.9 Cijena/učin
5.0 Servis
4.8 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

svibanj 2017

Heike S. iz/od 12101 bERLIN

4,8
5 5 5 4
Prikaži njemački

Lijepa kuća za odmor

Bilo nas je dvoje 1 tjedan u Casa Birgitta. To je očaravajuća ugodna kućica. Nije moderno i moderno mjesto s bazenom. Mala kuhinja je stvarno dobro opremljena za kuću za odmor. Volimo kuhati i ništa nam nije nedostajalo. Ljudi u selu su vrlo ljubazni i tišina je vrlo opuštajuća za nas srednjovječnu gradsku djecu Berlina. Kontakt sa stanodavcem je vrlo prijateljski i nekompliciran. Proveli smo prekrasan tjedan i ostali bismo dulje da nismo morali ići dalje. Casa Birgitta se toplo preporučuje. Lijepo je da ovako nešto još postoji. Heike i René iz Berlina

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Romantični odmor

kolovoz 2015

Milena T. iz/od Bremerhaven

4,8
4 5 5 5
Prikaži njemački

Predivno mirno i autentično.

Proveli smo dve nedelje u kućici u Polverai, nas četvoro (tri odrasle osobe i jedno malo dete). Noćni mir (osim cvrčaka, pasa i ponekad ovaca, ne čuje se ništa drugo) je tako opuštajući. Malo selo je još uvek vrlo autentično i šarmantno. Lokacija je idealna za dnevne izlete na plažu ili u male toskanske gradove. Večeri na velikoj terasi sa zvezdanim nebom i mirisom prirode su predivne. Brzo se zaboravi da je tuš mali i skroman, umesto luksuzan. Veoma, veoma preporučljivo!!!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2015

Sarah K. iz/od Hannover

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Slatka kućica u malom selu

Kućica je opremljena svime što je potrebno. Posebno su mi se svidjela lijepa spavaća soba i lijepa velika terasa. Međutim, u kući postoji strm stepenik koji može stvoriti probleme osobama s poteškoćama u kretanju. Ova kuća je za ljude koji vole izbjegavati tipičan hotelski odmor i radije provode vrijeme individualno, u divljoj prirodi i u tipičnom toskanskom selu. Plaža i more se mogu doseći vožnjom kroz prekrasni krajolik Maremme.
U selu postoji otvoreni kafić u kojem se ljeti održavaju i koncerti, kao i mala trgovina koja prodaje sve potrebno za svakodnevnu upotrebu.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

svibanj 2015

Andreas W. iz/od Dietingen

4,8
4.5 4.5 5 5
Prikaži njemački

Toskana čista

Vrlo lijepa, ugodna kućica, idealna za one koji žele uživati u izvornom okruženju, prijateljskim stanovnicima i miru usred toskanske krajolika. Sami putovi do mnogih znamenitosti (od kulture, preko arhitekture do mora) u neposrednoj blizini su doživljaj za sebe. Čak su i izleti do Rima, Pise, Siene i Giglia vrlo mogući bez stresa (čak i s djecom). Mali dućan s vrlo ljubaznom uslugom u selu ima sve potrebno u ponudi. Oprema kućice uključuje sve što vam treba (uključujući mnogo igara za zabavne večeri). Velika terasa poziva na sjedenje vani već ujutro. Za hladnije večeri postoji vrlo učinkovit kamin s dovoljno drva. S malo sreće, možete vidjeti životinje tijekom šetnje - kornjače u potoku, ježevi u sumrak. Sve u svemu, vrlo opuštajuće i relaksirajuće.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži


kontakt

gospodin K. Haas

gospodin K. Haas

ostale informacije

Broj objekta: 13335

Posljednje ažuriranje: 22.02.2021

Oglas je online od: 17 godina, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/13335.htm


«Casa Birgitta» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 4 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina