Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Es MIRADOR

Tossa de Mar - Lloret de Mar - Costa Brava - Gerona

maks.  10   Gosta/Gostiju
228m²  stambena površina
5 spavaće sobe
4  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
228m²
5 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

17 puta dodano listi želja

Već više od 17 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

17 puta dodano listi želja

Već više od 17 godina online



Opis

BLAGDANI SUPERLATIVA

Izuzetno mirna luksuzna vila i kuća za odmor za 10 osoba. s 8x4 m bazenom sa slanom vodom (bez jakih kemikalija, bez crvenih očiju) i fantastičnim pogledom na more. 5 spavaćih soba 4 kupaonice sve sa sušilom za kosu, WC s ugrađenom dječjom sjedalicom, moderna potpuno opremljena kuhinja, blagovaonica sa stolom od svijetlog pravog drveta za 10 osoba. i veliki dnevni boravak s crnim kožnim sofama, 81 cm Samsung LCD TV, HiFi sustavom i danskim. peć na drva. Besplatan WiFi uz fiksnu cijenu. Čitaonica s dodatnim TV-om. Sve sobe sa stropnim ventilatorima. 3 putna krevetića, 3 visoke stolice. Velika terasa s bazenom, 5x3 m Dovoljno vrtnog namještaja i ležaljki za djecu. Uređeni vrtovi sa starim drvećem. Potpuno opremljeno dječje igralište iza kuće. Stolni nogomet i stolni tenis na krovnoj terasi.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet
Spavaća soba 5
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.5 km

0.5 km

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Restoran 0.8 km

0.8 km

Centar grada/mjesta 3.5 km

3.5 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 40 km Girona

40 km

Kolodvor 7 km Lloret de Mar

7 km

Izlaz s autoceste 40 km Girons-Süd

40 km


Mjesto i položaj smještaja

Sta. Maria de Llorell, samo 100 km nakon Francuske izađite na izlaz s autoceste broj 7 "Girona-Sud" i zatim slijedite smjer "". Nakon otprilike 17 km ove brze ceste, odaberite izlaz "Tossa de Mar". Nakon još 19 km dobra, ali zavojita cesta vodi vas kroz šumu do ljupkog gradića Tossa de Mar s vrlo dobro očuvanim dvorcem. Tamo vozite u smjeru Lloret de Mar. Nakon otprilike 3 1/2 km, odmah nakon kampa "Cale Llevado" je Sta. Marija de Llorell. U ovom čuvanom kompleksu za odmor, uklopljenom između borove šume i starih hrastova plutnjaka, Es MIRADOR, vaše odredište za odmor, izgrađen je na najvišoj točki s fantastičnim pogledom na sve strane i more.

Turističko naselje "Santa Maria de Llorell" osnovala je njemačka tvrtka kasnih 1960-ih. Kućice, smještene na padini između borova i starih hrastova plutnjaka, uživaju u vjetru iz podnožja Pireneja koji osigurava ugodne noćne temperature čak i usred ljeta. Objekt je čuvan i osiguran barijerom. Budući da su dopušteni samo automobili označeni naljepnicama, na besprijekorno uređenoj privatnoj plaži smještenoj između stijena nikad nema gužve. Mogućnosti skijanja na vodi, jedrenja na dasci i jedrenja dostupne su izvan osigurane zone za kupanje, a ljubitelji ronjenja dobro će doći na stijene i otočiće u pučini. U restoranu na plaži postoje jelovnici po razumnim cijenama i hladna piva.

Na ulazu u objekt nalazi se i supermarket te 4 teniska terena. Sretni ste ako nađete smještaj u Santa Mariji usred ljeta, jer je ovaj kompleks jedan od najpopularnijih na Costa kompleksa, odmah do njega je najljepši kamp (prema vodiču za kamp) nadaleko. Gostima Santa Marije na raspolaganju su dnevne aktivnosti, zabava i sport, bazen i disko. Čak je i liječnik opće prakse tamo otvorio svoju ordinaciju tijekom ljetnih mjeseci. I ako se nađu u Sta. Maria nešto ne može naći ili ako je već zatvoren, ima i jedan jako dobro opskrbljen u kampu.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Brdski biciklizam
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 500 €
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Psi mogu biti dopušteni. Molim te pitaj!!

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

Cijena najma ne uključuje: posteljinu i ručnike.

Posteljina i ručnici se mogu iznajmiti za 15€ po osobi.

Polog od 500 € bit će vraćen na vaš račun ako je kuća ostavljena u dobrom stanju (bez štete na imovini ili inventaru). Detaljne informacije možete pronaći na našoj web stranici pod ""


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 13.04.2024


5 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.8 Oprema
4.9 Cijena/učin
4.9 Servis
4.8 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2020

Schnarbach N. iz/od Jüchen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Savršen odmor u Es Miradoru

Doživjeli smo prekrasan odmor u srpnju 2020. u Es MIRDOR-u. Živjeli smo u kući s 4 odrasle osobe i 5 djece (1,3,4,9 i 12 godina) i bilo je jednostavno super. Raspored prostorija je vrlo dobro promišljen, jer u ovoj kući možete lako živjeti s dvije obitelji i još uvijek imati dovoljno "slobode"/privatnosti. Kod nas je svaka obitelj imala po jedan kat. Naše troje djece s nama na katu (3 sobe s bračnim krevetima i vrlo dobrim madracima svaka) i svaka soba je imala kupaonicu. Najljepša i najveća soba s king size krevetom ima i najudobniju kupaonicu s velikim tušem i velikom kadom, koja je dobro iskorištena i za kupanje mališana u jednom potezu nakon odličnog dana na bazenu i/ili plaži . Moja sestra i obitelj koriste donje 2 spavaće sobe (jedna od njih također ima veliku kupaonicu). Na WC školjkama su trajno postavljene dječje WC daske (na sklapanje). Ovo naglašavam jer sve obitelji s manjom djecom znaju da to stvara takvo olakšanje u svakodnevnom životu. Ovo pokazuje koliko je obitelj Leidinger dobro postavljena za obitelji i djecu. Kuhinja je također vrlo dobro opremljena. Ništa zapravo nije nedostajalo. Posuđe, pribor za jelo, čaše u svim varijantama (piće, vino, pivo, čaše, itd.) su dovoljno dostupne. Kava iz aparata za kavu ima vrlo dobar okus, koristili smo i 2 tostera i aparat za sendviče. Perilica i sušilica također su bile dobro korištene i olakšale su mi dosta posla u kući jer je većina rublja došla kući oprana. Budući da smo se ove godine borili s pandemijom korone, gotovo smo ostali samo u kući i oko nje. Bazen, dječje igralište u kući i njegovani vrt učinili su nam da ne moramo izlaziti iz kuće. Sve je dobro održavano (vrtlar i bazenar dolaze jednom tjedno). Naravno da smo išli i na plažu. Kuća

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

lipanj 2016

Lindsey G. iz/od Montreux, Switzerland

5,0
5 5 5 5
Prikaži engleski

Fantastičan obiteljski odmor u prekrasnoj, dobro opremljenoj vili.

Podijelili smo ovu prekrasnu modernu vilu s drugom obitelji i svi smo zajedno proveli najljepši obiteljski odmor, sretna djeca i sretni roditelji! Bilo je toliko uspješno da smo ponovno rezervirali.

Raspored vile pogodan je za dvije obitelji jer ima dvije zone: donji dio ima dvije dvokrevetne sobe s velikom kupaonicom, plus dodatni kauč na razvlačenje u knjižnici. Na gornjem katu su još tri spavaće sobe i tri ensuite kupaonice. Tu su i ventilatori koji su dobro funkcionirali jer je bilo vruće kad smo bili tamo, a kreveti su vrlo udobni. Tu je dobro opremljen dnevni boravak s nogometnim stolom, televizijom itd. i fantastična krovna terasa s prekrasnim pogledom i stolni tenis. Mnogo različitih zona za sunčanje. Vanjski prostor je raj za djecu s bazenom, penjalicom s mnoštvom divnih dodataka. Jedva smo vidjeli svoju djecu jer su bili toliko sretni vani se igrajući.

Plaža je predivna s dobrom kafićem, u blizini je, uzbrdo na putu kući, ali izvedivo, ali dostupna su i parkirna mjesta pa smo vozili.

Vila je vrhunske kvalitete i osjećali smo se puno više kao kod kuće ovdje nego u drugim vilama za odmor. Tossa del Mar je kratka vožnja automobilom i lijepo je mjesto, s popločanim ulicama s dobrim restoranima, savršeno za večeru.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2016

Wolfgang W. iz/od Hude, Deutschland

4,9
5 5 5 4.5

Absolut empfehlenswert !!!

Wir haben dieses wunderbare Haus mit 10 Personen (drei Generationen) für 14 Tage angemietet. Das Haus ist gut durchdacht, die Aufteilung der Räume sehr gelungen. Alle Zimmer verfügen über ein eigenes Bad, elektrische Jalousien und einem Ventilator. Wünschenswert wäre vielleicht noch ein Insektenschutz.

Der saubere Swimmingpool lässt keine Wünsche offen, eine regelmäßige Pflege und Kontrolle wurde mehrfach in unserer Urlaubszeit durchgeführt. Auch die Größe von 8 x 4 Metern ist auf
jeden Fall ausreichend.

Da das Haus auf dem Berg liegt ( mit schöner Sicht auf das Meer ), benötigt man zum Strand auf jeden Fall ein Auto, besonders mit Kindern. Darauf waren wir allerdings eingestellt.

Die Kommunikation mit dem Vermieter verlief tadellos, Anfragen wurden sofort zuverlässig beantwortet. Die ganze Abwicklung war sehr seriös. So wünscht man sich das als Mieter. Auch hier gibt es fünf Sterne.

Die Betreuung vor Ort war ebenfalls nicht zu beanstanden.

Für uns war es ein wunderschöner Urlaub, das Haus kann von uns allen auf jeden Fall empfohlen werden.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

srpanj 2015

Christine K. iz/od Zürich

5,0
5 5 5 5

Perfekte Erholung

Wir haben eine super Woche hinter uns und können das Es Mirador nur empfehlen!
Das Haus ist grosszügig und lässt nichts zu wünschen übrig, perfekt nicht nur mit kleinen Kindern sondern in unserem Fall auch mit mehreren Jugendlichen. Der eher kleine aber sehr schöne Strand ist zu Fuss zwar etwas weit weg, doch auch in der Hochsaison findet man Parkplätze. Und der Pool im eigenen Garten ist ohnehin verlockend... Die Organisation hat auch bestens geklappt, man fühlt sich sehr gut aufgehoben.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

kolovoz 2013

Huber iz/od Gelsenkirchen

4,5
4.3 4.5 4.5 4.5 4.5

Urlaub Spanien Aug. - Sept 2013 / Tossa de mar

Ein tolles Haus, alles was man sich im Urlaub wünscht..

Fantastischer Ausblick auf's Mittelmeer.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

Okolica smještaja: Eine Wirklich tolle Umgebung, hoch auf dem Berge...!Es ist ruhig und absolut erholsam.Das ganze Areal ist bewacht..!

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: Zum Strand geht's Berg ab..ca 750m. das heißt man muß auch wieder Berg hoch. Mit dem Auto kein Problem. Parkplätze vorhanden

Mogućnosti za kupovinu: Ein kleiner Supermarket hat alles was man so braucht. Oder zum Supermarkt nach Tossa, ca 2,5 km. DIA Markt ist klasse.


kontakt

gospodin K. Leidinger

gospodin K. Leidinger

Godine 1985. posjetili smo Sta. Marija prvi put. Budući da nam se jako svidjelo u ovom fantastičnom kompleksu i da su naša djeca sklopila bezbrojna prijateljstva koja traju do danas, vraćali smo se svake godine i 9 godina kasnije kupili malu vikendicu od 70 m2. Naša obitelj je rasla što je dovelo do toga da smo izgradili naš E MIRADOR. Želimo da se na odmoru osjećate ugodno kao što smo mi to činili od 2007. godine i rado vam stavljamo vilu na raspolaganje.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 14188

Posljednje ažuriranje: 24.03.2024

Oglas je online od: 17 godina, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/14188.htm


«Es MIRADOR» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 5 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina