Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

san o terasi

Lazise na jezeru Garda

maks.  3   Gosta/Gostiju
75m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 3  Gosta/Gostiju
75m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

76 puta dodano listi želja

Već više od 19 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

76 puta dodano listi želja

Već više od 19 godina online



Opis

PAŽNJA: za ovaj objekt ostalo je još samo nekoliko slobodnih mjesta. Objekt "1001 noć" možete rezervirati do 13.06.2023. Možete ga pronaći i na ovom portalu za iznajmljivanje kuća za odmor. Molimo zatražite više slika i točne cijene izravno!

Ova jedinstvena, potpuno renovirana vila za odmor za 2 do maksimalno 4 osobe (djeca samo od 10 godina) nalazi se na mirnoj i lako dostupnoj lokaciji, uklopljena u vinograde, u oazi mira, daleko od prometa u kući na uglu ul. kompleks vila "I Vigneti del Garda". Mediteranski štih okolnog brdovitog krajolika karakteriziraju čempresi, vinogradi, maslinici, oleandri i palme. Gužva je daleko, ali je jezero s raznim plažama vrlo blizu (2 km). Poznate termalne kupke Colà nalaze se na pješačkoj udaljenosti. Oni koji vole užurbanost mogu za nekoliko minuta (3 km) stići do šetnice uz plažu i uskih, slikovitih uličica starog grada Lazisea sa svojom šarenom, burnom vrevom. Očaravajuće lijepi gradovi Garda, Bardolino, Peschiera i Sirmione nižu se uz druge obale jezera u neposrednoj blizini. Valeggio i Borghetto na Minciu, Villafranca i Verona sa svojim srednjovjekovnim dvorcima i povijesnim spomenicima, mnogim lijepim prirodnim ljepotama, nekoliko popularnih zabavnih parkova i trgovačkih centara također su u blizini.

Vila uključuje ograđeni vrt s čempresima i palmama, 2 ogromne, djelomično natkrivene terase s vlastitim grijanim whirlpoolom i vanjskim tušem. Mjesta za sunce i hlad su dostupna po želji. Razmazimo vas ležaljkama, ljuljačkom na trijemu i nekoliko prostora za sjedenje/blagovaonicu. Stan je svijetao i njegovan, dizajniran s puno ljubavi i nudi više od uobičajenog komfora. Površine je oko 75 četvornih metara, a sastoji se od dnevnog boravka s kaučem na razvlačenje i 2 spavaće sobe od kojih je jedna povezana sa zimskim vrtom. U kupaonici ćete pronaći veliki tuš, bide, umivaonik i WC; dostupna je i perilica rublja. Kuhinja je opremljena svim poželjnim aparatima i posuđem. Dostupni su i 24-satni WiFi, satelitska TV i radio, razne igre i knjige. Klima se naplaćuje prema utrošku. Vrlo blizu ulaznih vrata, do kojeg se može pristupiti kroz zaključana vrata, nalazi se privatno parkiralište u hladu.

Apsolutni vrhunac ove ekskluzivne vile za odmor su terase od cca 60 m², na kojima vas rano u danu čeka blago jutarnje sunce. Poslušajte kukavice, očarajte se šarenim pjevom ptica i uživajte u doručku na suncu ili sjednite u hlad. Sunce vas prati na terasama cijeli dan do večernjeg zalaska. Lagani povjetarac obično olakšava podnošenje vrućih sunčanih sati. Za vrijeme obroka možete odabrati svoj stol prema temperaturi i suncu ili hladu. Grupa za sjedenje od ratana vrlo je prikladna za male zalogaje. Možete se rashladiti u susjednom privatnom whirlpoolu. Opuštajuće masaže raznim vrstama mlaznica tamo će vam dobro doći i ugodno ublažiti moguće manje bolove. Nakon toga ćete se osjećati preporođeno. Zaboravite svakodnevicu i provedite opuštajući i ugodni odmor sa svojim najdražima!

Ekskluzivno, potpuno redizajnirano područje bazena - zasigurno jedno od najljepših na jezeru Garda - omogućuje vam, kako kažu Talijani, uživanje u "dolce vita". Sastoji se od velikog bazena cca 25 m x 13 m, dječjeg bazena za brčkanje i igru, te još jednog bazena u kojem se možete izležavati u vodi s ležaljkama. Tko se želi ispustiti, priliku će to učiniti u susjednoj sportskoj zoni. Tu je i odbojkaško igralište koje se koristi i za tenis, boćalište, stolovi za stolni tenis te prostor za igre badmintona i lopte. U malom kiosku pored možete se osvježiti hladnim pićima i sladoledom iz automata. Dostupni su i mali zalogaji i dobra kava.

Do jezera je najbolje doći automobilom, tako da možete uzeti i ležaljke iz apartmana. Gotovo posvuda u blizini jezera postoje dobra parkirališta. Preporučuju se plaže uz šarmantnu luku Pacengo, gdje se mogu iznajmiti i pedaline, te Lido Ronchi, odmah nakon Gardalanda.

U centru mjesta Colà možete doći do pekare, supermarketa, frizerskog salona i ljekarne za nekoliko minuta hoda (cca. 800 m). Dopustite da vas razmaze kulinarskim delicijama u slastičarnici, baru, restoranu ili pizzeriji ili naručite pizzu na kućnu adresu.
Broj licence ili registracije: CODICE ID - REGIONE VENETO: M0230430380

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
jednokrevetna

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 2 km

2 km

Jezero 2 km

2 km

Mogućnost kupovine 0.8 km

0.8 km

Restoran 0.4 km

0.4 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km

Autobus 0.8 km

0.8 km

Zračna luka 8 km Verona Valerio Catullo

8 km

Kolodvor 4 km Peschiera del Garda

4 km

Izlaz s autoceste 10 km Affi und Peschiera

10 km


Mjesto i položaj smještaja

STAN IMA NAROČITO POVOLJNU POČETNU POZICIJU za...





IZLETI u Gardu, Bardolino, Peschieru, Sirmione, Valeggio, Villafrancu i Veronu. Čak je i obilazak Venecije, romantičnog grada, moguć kao jednodnevni izlet.

Odavde također možete posjetiti dobre kulturne večernje događaje u opernoj areni u Veroni!





ZABAVNI PARKOVI U BLIZINI:



- Gardaland, najpoznatije divovsko sajmište u Italiji, pogodno je za sve uzraste. Atrakcije za malu djecu su vrtuljak, šalice za kavu, predstave s dupinima itd. m. u Teatru Blu; vodena vožnja "Colorado-Boat" za cijelu obitelj i za one kojima je potreban poseban đir, atraktivni roller coaster "Blue Tornado" ili slobodni pad gdje fijuknete nizbrdo 40 m.

- Akvarij Gardaland je u blizini.

- Caneva je poseban vodeni park s ogromnim toboganima i drugim atrakcijama koje su zabava za cijelu obitelj.

- Movie-Land je obližnji mali filmski grad u kojem možete vidjeti kako nastaju filmovi i gdje se također prikazuju filmovi u divovskom 3D formatu.

- Termalni park Cola nudi ogromna sunčališta, pjenušave kupke, slapove, malu špilju, veliko i malo termalno jezero, koje tijekom cijele godine dostižu prirodnu temperaturu od oko 38°C.

- Natura Viva je zoološki vrt sa susjednim parkom dinosaura i safari parkom, gdje lavovi i tigrovi blokiraju put, a vodeni konji, gnuovi, zebre, majmuni, leopardi i žirafe mogu se diviti.

- Parco della Sigurta je veličanstveni cvjetni park koji se može obići i biciklom.





MOGUĆNOSTI KUPNJE:



Kupnja je popularna u starom gradu i na tjednim tržnicama. U Laziseu iu jednako šarmantnim okolnim mjestima, gdje se također možete diviti srednjovjekovnim dvorcima, povijesnim spomenicima i prirodnim ljepotama, večernja šetnja posvuda je vrhunac.

U blizini se nalazi nekoliko supermarketa i više trgovačkih centara.





GURMANI:



Apartman je također idealno polazište za objedovanje vani. Područje oko jezera Garda poznato je po brojnoj domaćoj tjestenini. Jesti ribu ovdje je posebna poslastica! Dobri restorani, pizzerije, slastičarne i barovi su u blizini.





LJUBITELJI SPORTA:



Osim kupanja, ljubitelji vodenih sportova mogu se i voziti čamcem bilo gdje po jezeru. Na pristaništu za čamce Pacengo, veliki se čamci dizalicom podižu u jezero. U Bardolinu možete skijati na vodi. Surfere i jedriličare privlači sjevernije.

Svi ostali ljubitelji sporta pronaći će mogućnosti za planinarenje i brdski biciklizam te za ležernu vožnju biciklom duž Mincia. Bicikli se mogu iznajmiti u Laziseu i Peschieri.

Postoji nekoliko vrlo dobro održavanih golf terena, svi udaljeni samo 10 km.





COLÀ di LAZISE je vrlo povoljno smješten!



Povezan je s izlazima s autoceste Affi i Peschiera (svaki oko 10 minuta) putem dvokolnika. Na taj način možete izbjeći zamorno kretanje po Seestraße.

Okrug Cola udaljen je samo oko 3 km od starog grada Lazise.



Poznati graciozni okolni gradovi kao što su Garda, Bardolino, Peschiera, Sirmione, Valeggio, Villafranca i Verona mogu se stići za 5-20 minuta.



Stari grad, središte i srce Lazisea okruženo je starim gradskim zidom i do njega se može doći kroz 3 srednjovjekovna gradska vrata, iza kojih se nalaze uske ulice sa simpatičnim buticima. Ljetni večernji život odvija se i na elegantnoj šetnici uz plažu, gdje umjetnici slikaju i privlače drugim performansima. Tu je i luka za privatne brodove te južnije stara laguna s vezom za izletničke brodove i brodove. Oni se protežu u cik-cak preko cijelog jezera, tako da možete brodom doći do svih poznatih mjesta na jezeru Garda.



Pacengo je 2. okrug Cole, malo selo lako dostupno pješice ili biciklom. Ovdje možete doživjeti jezero kao kupalište, gdje se i djeca mogu dobro kupati. Plaža nudi slikovitu luku s prekrasnim pogledom na planine. Na plaži Pacengo postoji nekoliko barova na plaži i iznajmljivanje pedalina. Također je moguće dizalicom dizati čamce u vodu.





Mnogi poznati umjetnici putovali su na jezero Garda



Jezero Garda je neusporedivo lijepo i jedinstveno. Jedinstven po pogledu koji pruža: "Obala, s obje strane omeđena planinama i brdima, sjaji bezbrojnim malim selima" (Goethe). Ovaj "veličanstveni prirodni efekt" prati nas na čudesnim panoramskim cestama, u malim lučicama lijepog izgleda, posvuda uz obalu jezera. Baš kao što su pjesnici nekada pjevali o njemu, tako je i danas: "... duboka plava voda, smjenjuju se s tirkiznim, reflektirajućim bojama. Crveni zalasci sunca koji oduzimaju dah. Kule, stijene i stare zidine, u najljepšem svjetlu dočarane jutarnje sunce.Plaže i trske gdje se gnijezde ptice vodene ptice bogate vrstama.A poviše planine koje ne samo zimi sa svojim bijelim vrhovima, fascinantne dojmove u slikovitim proučavanjima "sve gdje rastu limuni". Jezero Garda, kojim su putovali poznati njemački pjesnici, pisci i filozofi kao što su Nietzsche, Rainer Maria Rilke, Franz Kafka, Heinrich i Thomas Mann; svi su voljeli opuštajući "sunčani mir" (Thomas Mann). Ali već je Vergilije primijetio 30. pr. Kr.: jezero također može "bučati poput mora s bujnim bujicama" i Goethe se složio s njim. U svom putopisnom dnevniku "Talijansko putovanje" zapisao je već u rujnu 1786.: "Večeras sam mogao biti u Veroni, slastan spektakl, jezero Garda, nisam to želio propustiti, i divno sam nagrađen za svoj obilazak" .



U kamenom amfiteatru u Torboleu, Goethe je poželio svojim prijateljima trenutak pored njega kako bi mogli uživati u pogledu koji se pruža pred njim. Sljedećeg je dana otplovio u Limone i veslao do Malcesine prije nego što ga je put odveo diližansom u Veronu preko Bardolina; pokraj jednog od najljepših krajeva u zaleđu: iskonski, slikoviti brežuljkasti krajolici s čempresima, vinogradima i stablima maslina prepunim maslina - kao mala, čarobna Toskana.



Do poznatih gradova oko jezera i Verone može se doći za 5 - 20 minuta. Vicenza, Padova, Venecija, Mantova, Brescia, Bergamo i Milano druga su popularna odredišta za jednodnevne izlete.



Verona: Grad je posebno poznat po Shakespeareovom "Romeu i Juliji". Zanimljive su kuća Capuletijevih sa slavnim balkonom i skulpturom Julije i kuća Romea, ali i brojne gradske zidine iz nekoliko razdoblja, dvorac Scaliger "Castelvecchio" sa izgrađenim mostom, katedrala, Arche Scaligeri mnogo više. Jedan od najpoznatijih rimskih amfiteatara u Italiji, Arena je svake godine domaćin opernog festivala.



Venecija: Vjerojatno daleko najpopularniji romantični grad zavodi posebnim štihom elegantnih gondola. Grad u laguni s kanalima i mostovima, koji vrijedi vidjeti i zbog uskih starogradskih uličica, Markovog trga, Duždeve palače te Rialta i Mostova uzdaha.



Padova, glavni grad Veneta, dom je mnogih izvrsnih umjetničkih djela iz 14. i 15. stoljeća, uključujući Giotta, Giovannija Pisana, Altichiera ili Donatella. Uske ulice starijih četvrti, omeđene arkadama, drevni mostovi preko Bacchiglionea i bizantske crkvene kupole daju gradskom pejzažu srednjovjekovni karakter.



Milano: užurbani glavni grad (Lombardija) i središte talijanske mode i industrije. Poznata trgovačka arkada "Galleria Vittorio Emanuele II", katedrala i milanska Scala najpoznatije su građevine ovog povijesnog, au isto vrijeme i modernog grada.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Skijanje
Snowboard vožnja
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 200 €
Akontacija: 35 %

dodatne informacije o cijeni najma:

Nudimo ovu luksuznu nekretninu iz Whitsuna. Djeca od 10 godina starosti su dobrodošla!

Nažalost, iz higijenskih razloga ne možemo primati pse. Vrijeme bi bilo prekratko jer našim gostima želimo ponuditi izuzetno čist i higijenski smještaj!



Iz sigurnosnih razloga ne objavljujemo daljnje podatke o cijenama i dostupnosti na internetu. Prikazane cijene su po osobi i vrijede samo za van sezone za 2 osobe.

Nazovite ili pošaljite poruku e-pošte ako želite više informacija. Dobrodošli ste na osobne i detaljne informacije. Hvala na razumijevanju!

Uvjeti poništenja:

  • In Coronazeiten bieten wir besondere Storno- und Anzahlungskonditionen. Fragen Sie nach! Ich antworte Ihnen gerne persönlich!

ostale informacije:

Također pogledajte ovu stranicu: gardasee-ferien punkt it!



Preporučljivo je doći automobilom ili iznajmiti automobil.

Zračne luke: Verona, Venecija, Bergamo, Brescia, Milano.



Ako imate dodatnih pitanja, rado ćemo vam dati detaljne osobne podatke.



KOD ID - REGIJA VENETO: M0230430380

Upozorenje: svaki službeni i ozbiljan oglas za kuće za odmor na jezeru Garda treba se odnositi na ovaj kod!

(Obveza pokrajine Verona/regije Veneto za sve stanove s ugovorima o najmu)


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 17.03.2024


7 evaluacije

Ukupna ocjena

4,2 od 5
4.2 Oprema
4.1 Cijena/učin
4.3 Servis
3.9 Položaj
3.9 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2023

Marco B. iz/od Neubrandenburg

4,6
5 4 5 4 5
Prikaži njemački

Vrhunski opremljeni apartman u mirnom području

Bili smo oduševljeni ovim stanom. Dvije odlične zimske bašte, mala, ali vrhunski opremljena kuhinja, jacuzzi, besplatan Wi-Fi i ukusno uređenje su nas uvjerili.
Također je korištenje zajedničkog bazena ovog stambenog kompleksa bio još jedan vrhunac.
Posebno bismo htjeli spomenuti ljubaznost vlasnice.
Preporučujemo ovaj stan za parove i obitelji s jednim djetetom između 12-18 godina.
Mjesto Cola ima mali supermarket i nekoliko restorana. U blizini Pesciere (oko 5km) nalaze se nekoliko velikih supermarketa (ALDI, Famila, Eurospar itd.). Na udaljenosti od oko 2 km nalaze se Gardaland, Moviepark i vodeni park.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

kolovoz 2021

Simone H. iz/od Germering

0,6
0.5 0.5 0.5 0.5 1

Nicht rollstuhl/behindertengerechte Wohnung

Direkt am Anreisetag wieder abgereist.
Eine Waschmaschine versperrte den Zugang zur Toilette.
Dieses Bad ist für Rollstuhlfahrer viel zu klein und die Dusche ist wie zugesichert nicht barrierefrei.
Die Zusatzbetten sind für Erwachsene nicht brauchbar. Die Vermieterin lehnte auf Bitten
jegliches Entgegenkommen ab und weigerte sich zuerst eine Teilrückerstattung auszuzahlen.
Mir wurde von Seiten der Vermieterin eine behindertengerechtes Appartement zugesichert.
Zur Klärung der Angelegenheit wurde ich von der Vermieterin aufs Übelste beschimpft.
Nicht mal einen Stern wert!

srpanj 2021

Susanne M. iz/od Düsseldorf

4,3
4.5 4.5 4.5 3.5 4.5
Prikaži njemački

San

Bili smo tamo s obitelji. Sobe su dovoljno velike, a oprema nije bila nepoželjna. Gazdarica je bila vrlo brižna i uvijek nas je podržavala da uživamo u prekrasnom odmoru. Sigurno ćemo se vratiti!!!
Hvala vam na prekrasnom vremenu!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

travanj 2019

Adolf W. iz/od I-39040 Auer

5,0
5 5 5 5

Entspannen und Wohlfühlen

Als wir, meine Lebensgefährtin und ich, diese Wohnung betraten, waren wir überrascht. Wir sind davon ausgegangen, dass in den Anzeigen die Beschreibungen arg übertrieben sind, in diesem Fall gewiss nicht. Die Wohnung ist wirklich ein Traum: geräumige Zimmer, 2 Schlafzimmern bieten Platz auch für 4 Personen, farblich harmonisch gestaltet, tolle Außenanlage mit Grünfläche, Terrasse, Wirlpool und Dusche, Grill, Sitzecke, Liegen, Pflanzen, Wintergarten mit Pelletsofen. Dazu die ruhige Lage und die Nähe zum See und der Perle des Gardasees, dem Städtchen Lazise.
Und das Verhältnis Preis/Leistung stimmt auf jeden Fall.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

travanj 2019

Johanna iz/od Lienz

4,9
4.5 5 5 5

Alles bestens

FW vorgefunden wie versprochen. Gute Ausstattung. Guter Preis.
Gerne wieder!
Johanna

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

kolovoz 2016

Uwe iz/od Essen

5,0
5 5 5 5

Super tolle Ferienwohnung

Wir haben in dieser tollen Ferienwohnung 2 Wochen Urlaub verbracht und können nichts negatives sagen. Ein sehr herzlicher und unkomplizierter Empfang. Die Wohnung ist mit allem ausgestattet, was man benötigt und
sehr gepflegt und sauber. Die Lage ist sehr ruhig, perfekt zum entspannen.
Mit dem Auto ist man in wenigen Minuten in den umliegenden Städten, besser geht es nicht. Wir haben uns hier sehr wohl gefühlt und werden mit Sicherheit wiederkommen. Nochmals ein herzliches Dankeschön

kolovoz 2009

kruemmel iz/od 85055 Ingolstadt

4,9
5 4.6 5 4.5 5

Traumwohnung

Traumhafte, sehr saubere Wohnung, man fühlte sich wie zu hause.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

Okolica smještaja: Sehr angenehme Anlage

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: Viele Freizeitmöglichkeiten

Mogućnosti za kupovinu: mit dem Fahrrad in 4min zu erreichen


kontakt

gospođa M. Meraner

gospođa M. Meraner

Ja sam osobni vlasnik i rado mogu savjetovati svoje goste pojedinačno putem telefona! Moji apartmani su uređeni s puno ljubavi prema malim detaljima. Boje i oblici trebaju činiti skladan sklad i zračiti umirujućim skladom mojim gostima. Jako volim djecu, zato je apartman "1001 noć" vrlo prilagođen djeci. Uvijek pokušavam biti ljubazan i uslužan, ali mrzim ometati svoje goste tijekom njihovog odmora! Posebno pridajem važnost čistoći, kako bi se i moji gosti osjećali vrlo ugodno u higijenskom smislu. I sama imam kućne ljubimce pa iz iskustva znam da se stan nakon boravka pasa ne može brzo očistiti koliko bi trebalo. Zato, iz poštovanja prema sljedećim gostima, ne primam kućne ljubimce u sezoni.


ostale informacije

Broj objekta: 1522

Posljednje ažuriranje: 01.03.2024

Oglas je online od: 19 godina, 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/1522.htm


«san o terasi» je dobio ocjenu gosta 4.2 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 7 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina