Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Vikendica - Obala jezera -

Mecklenburg-Zapadno Pomorje, Mecklenburško jezero, Müritz, Waren

maks.  4   Gosta/Gostiju
64m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
64m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

209 puta dodano listi želja

Već više od 17 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

209 puta dodano listi želja

Već više od 17 godina online



Opis

Prekrasna nova kuća za odmor sa dva sunčana apartmana smještena je na dvorišnoj strani u apsolutnom miru. U kombiniranom stanovanju. U spavaćoj sobi apartmana u prizemlju nalazi se kauč na razvlačenje sa stolićem, SAT TV, lampa za čitanje i stol za blagovanje za 6 osoba. Odavde se izlazi na veliku terasu okrenutu prema jugu. Kuhinja sa stolom za blagovanje za 2 osobe je potpuno opremljena. U spavaćoj sobi se nalazi bračni krevet sa noćnim ormarićima i veliki ormar. Kupaonica je opremljena tušem, WC-om, umivaonikom i sušilicom za ručnike.



U velikom dnevnom boravku/kuhinji apartmana za odmor na 1. katu nalazi se kauč na razvlačenje sa stolićem za kavu, satelitska TV, lampa za čitanje, veliki stol za blagovanje i čajna kuhinja. Iz kuhinje se izlazi na veliki balkon okrenut prema jugu. U spavaćoj sobi se nalazi bračni krevet sa noćnim ormarićima, kauč na razvlačenje i veliki ormar. Kupaonica je opremljena tušem, WC-om, umivaonikom i sušilicom za ručnike.



Izvan apartmana nalazi se vrt s travnjakom, roštiljem i vrtnim namještajem. Dostupna su parkirna mjesta za bicikle, kao i jedno parkirno mjesto za automobil po apartmanu.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet (180x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.4 km

0.4 km

Jezero 0.1 km

0.1 km

Mogućnost kupovine 0.4 km

0.4 km

Restoran 0.4 km

0.4 km

Centar grada/mjesta 0.4 km

0.4 km

Autobus 0.6 km

0.6 km

Zračna luka 80 km Rostock - Laage

80 km

Kolodvor 2 km Waren (Müritz)

2 km

Izlaz s autoceste 25 km Waren/Müritz

25 km


Mjesto i položaj smještaja

Središnja, ali mirna lokacija s vrtom, prostorom za roštilj, travnjakom, pješačenjem, ribolovom, opuštanjem, biciklizmom, planinarenjem, vožnjom čamcem, jezerom, starijim osobama, vrtnim namještajem, dječjim igralištem u vrtu. 3 minute do plaže, marine i starog grada s restoranima, kafićima, iznajmljivanjem brodova, putničkim brodovima, prodajom ribe i malim trgovinama. Iz luke dolazite izravno u shopping milju u središtu grada. Tamo ćete pronaći s ljubavlju renovirane drvene kuće, povijesne zgrade i zanimljive male trgovine. Nacionalni park Müritz počinje na periferiji grada i najveći je njemački nacionalni park na 318 km². Ljubitelji prirode posebno će cijeniti netaknutu prirodu u koju je utkan Waren-Müritz. Posjetite nas u Waren an der Müritz. U Müritzu i okolici još uvijek možete doživjeti čistu prirodu. Osobito u Nacionalnom parku Müritz / Mecklenburškom jezeru. Biciklizam, planinarenje po vodi, planinarenje i još mnogo toga. Pronaći ćete udobne kafiće i restorane u gradskoj luci Warena iu starom gradu Warena s brojnim obnovljenim kućama s drvenom konstrukcijom. Muzej Müritz s velikim akvarijem, nastambom za bizone u Jabelu, šumom majmuna u blizini Malchowa. Za 1 sat autom ili vlakom do Baltičkog mora, za 2 sata autom ili vlakom do Berlina.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 20 %
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijene su za 2 osobe.

Dodatni ležaj 15 eura/noć po osobi.

Boravišna pristojba: studeni - ožujak po osobi iznad 16 godina 1,50 eura/noćenje

Boravišna pristojba: travanj - listopad po osobi od 16 godina 2,00 eura / noć

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 60 dana prije dana dolaska.
  • Die Mietbedingungen bekommen Sie von uns mit der Buchungsbestätigung zugesandt und Sie finden sie auch auf unserer Home-Page.

ostale informacije:

Were today: s čistim zrakom i kristalno čistom vodom, raj za ribiče, jedriličare, surfere i rekreativce svih vrsta.Okružena cvjetnim livadama i prostranim šumama, prekrasna idila idealna je za bicikliste, planinare i jahače.
Müritz, najveće njemačko kopneno jezero, već desetljećima fascinira goste iz bliže i dalje okoline. Već 1920. godine turističko udruženje reklamiralo je sloganom "Plivanje, planinarenje, splavarenje - nigdje ljepše nego u Warenu" za naklonost turista i čistog i gostoljubivog gradića na Müritzu. U luci Waren možete doživjeti mediteranski štih metropole Müritz. S tornja Marienkirche pruža se neusporediva panorama preko obnovljene gradske vijećnice i gradske luke s obnovljenim skladištima do ulica gradskih vila i Nacionalnog parka Müritz. Uglavnom netaknuto stanište poznato je po orlovima štekavcima i ribicama te po tisućama ždralova koji se ovdje odmaraju u proljeće i jesen.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 25.04.2024


8 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
4.9 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.9 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

rujan 2021

Katharina W. iz/od Versmold

4,8
5 5 5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Vrlo lijep stan na dobroj lokaciji s vrlo ljubaznim stanodavcima.

Jako nam se svidio apartman za odmor s obitelji Blasius, imali smo apartman s terasom na prekrasnom vrtu, zahvaljujući lijepom vremenu mogli smo ga koristiti češće. Apartman je dobro opremljen sa svime što vam je potrebno za to vrijeme. Nalazi se u središtu mjesta na obali jezera i za samo nekoliko minuta ste u luci, raznim restoranima i prekrasnom gradu. Odavde smo napravili mnoge biciklističke ture u prekrasnom okruženju.
Jedino što si mogao reći je da je internet tu i tamo pao, ali ti si na odmoru,
Hvala vam draga obitelji Blasius, rado bismo se vratili

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

listopad 2020

Dirk K. iz/od Langlingen

4,8
4 5 5 5 5

Schönen Urlaub verbracht

Wie hatten einen schönen Urlaub mit netten Vermietern. Das Wlan ist zwar nicht so toll aber es ist auch nicht zwingend notwendig. Die Wohnung war sehr sauber und nett eingerichtet. Die Lage der Wohnung ist super.

kolovoz 2020

Ferdinand B. iz/od Miterteich

5,0
5 5 5 5 5

Wunderbar

Wir sind immer im August seit 2008 bei Familie Blasius untergebracht. Als Familie, mit Freunden und auch manchmal, während Nebensaison kurzfristig dort. Es hat noch nie ein Problem gegeben, haben uns immer sehr sehr wohl gefühlt. Es ist nur zu empfehlen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2018

Robby S. iz/od 01445 Radebeul

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Čisto opuštanje

Rezervirali smo apartman u prizemlju (apartman 5) kuće za odmor na 2 tjedna.
To je svijetao, prostran stan sa velikom terasom. Stan je kompletno i moderno namješten. Parkiralište za automobile i spremište za bicikle upotpunjuju dobar ukupni dojam. Iz tog razloga već smo ponovno rezervirali za ljetovanje 2019. :-).

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2018

Ullrich S. iz/od 01829

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Nas četvero iznajmilo je dva apartmana u kući za odmor.

Nas četvero iznajmilo je dva apartmana u kući za odmor. Sve što vam je trebalo bilo je tu. Lokacija je bila idealna, mirna, a opet blizu centra. Ako smo imali bilo kakvih pitanja, stanodavac je uvijek bio tu za nas i dao nam je prijateljske informacije. Na raspolaganju je bio prostor za odlaganje bicikala. Možemo preporučiti apartman bez rezervacije i rado ćemo se vratiti.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača obitelj T. Blasius:

Hallo Familie Silbermann,
vielen Dank für ihre freundliche Bewertung. Wir würden uns sehr freuen sie wieder einmal bei uns begrüßen zu können.
Ihnen noch einen schönen Sommer und viele Grüße von der Müritz!

kolovoz 2016

Michael M. iz/od 30855 Langenhagen

5,0
5 5 5 5

Waren ist eine sehr schöne Stadt.

Waren ist eine sehr schöne Stadt. Die Ferienwohnungen sind gut eingerichtet. Wir waren bereits 2 Mal dort (Ferienwohnung 2). Das Bad ist behindertengerecht. Parkplätze für Gäste sind auf dem Hof vorhanden. Zum Hafen sind es ca.5 Minuten. Genau gegenüber gibt es die "Müritz-Fischer". Hier kann man essen oder schnell einmal ein Fischbrötchen holen. Frischer geht es nicht. Die Atmosphäre innerhalb der Ferienwohnungen ist sehr gut; der Vermieter ist stets ansprechbar. Bei Ankunft gibt es reichlich Informationen. Ich empfehle es vorbehaltlos weiter.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

ožujak 2015

Jutta G. iz/od Hamburg

5,0
5 5 5 5

“Märzwochenende genossen!”

Die Ferienwohnung entspricht absolut der Beschreibung, sie ist gemütlich und funktional eingerichtet, man findet alles, was man braucht und die Vermieter sind nett und in jeder Weise hilfsbereit! Ich würde diese Wohnung jederzeit wieder mieten und unbedingt auch weiter empfehlen!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Odmor za samce, Odmor na plaži

kolovoz 2014

Franz W. iz/od Nürnberg

5,0
5 5 5 5

Der bisher schönste Urlaub in Waren an der Müritz

Wir möchten uns ganz herzlich bedanken für den wieder wunderschönen Urlaub bei Euch, liebe Familie Blasius. Es war glaube ich, der 5.
Hier passt alles: die Wohnung, der Service, die Umgebung, und sogar das Wetter war uns hold.
Wir waren Wandern, Fahrrad fahren, Boot fahren, haben hervorragend gegessen, in Waren, und in Federow....
Die Wohnungen liegen ideal, geht man nach rechts ist man in 5 Minuten am belebten Hafen und in der Innenstadt. Geht man aber nach links, ist man in 5 Min. an einem kleinen Badestrand, und nach weiteren 5 Min. im Naturschutzgebiet.
Ja, und nicht zu vergessen: geht man geradeaus, ist man in 2 Min. beim Müritzfischer, dort gibt es an urigen, überdachten Holztischen und -bänken die frischesten Fischspezialitäten und Getränke, direkt am Wasser.
Und vieles mehr....

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži


kontakt

Tvrtka Ferienwohnungen am Seeufer
obitelj T. Blasius

obitelj T. Blasius

Dobrodošli u obitelj Blasius. Naše smo kuće i vrt opremili s velikom pažnjom za detalje i iščekivanjem da ćemo ovdje uskoro ugostiti drage ljude. Kao iznajmljivač naših 6 apartmana za odmor, mi sami živimo u kući i rado ćemo vas savjetovati u vezi s izletničkim destinacijama ili lokalnim uvjetima. Iznajmljujemo tijekom cijele godine i rado ćemo Vas uskoro primiti u goste. Za dodatna pitanja rado ćemo vam pomoći.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 15746

Posljednje ažuriranje: 09.04.2024

Oglas je online od: 17 godina

URL: https://www.resido.hr/15746.htm

Obitelj Thomas Blasius

Am Seeufer 11

17192 Waren

0049(0) 03991732475


«Vikendica - Obala jezera -» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 8 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina