Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Casa da PAULO

Marche, Provincija Pesaro Urbino

maks.  5   Gosta/Gostiju
70m²  stambena površina
2 spavaće sobe (+1)
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
70m²
2 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

27 puta dodano listi želja

Već više od 17 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

27 puta dodano listi želja

Već više od 17 godina online



Opis

Stan se nalazi u malom kompleks s bazenom i vrtovima, u neposrednoj blizini sela San Costanzo, na brdu; to je novo, moderno i udobno namještena. 22sqm Terasa je opremljena vrtnom garniturom, tako da možete uživati ​​u lijep pogled na more, na večeru. Na bazenu ležaljke, će biti pružena.
Do mora se vozite samo nekoliko minuta, a vi Prelijepe pješčane plaže i brojnih restorana.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
krevet na kat
dnevna soba
kauč

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 5 km

5 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Zračna luka 35 km Ancona-Falconara

35 km

Kolodvor 6 km Marotta

6 km

Izlaz s autoceste 5 km MAROTTA MONDOLFO

5 km


Mjesto i položaj smještaja

Apartman se nalazi u brdima zaleđa najljepše regije Marche, u neposrednoj blizini srednjovjekovnog sela San Costanzo, na cesti Belvedere između lučkog grada Fano i Marotta, uz Jadransko more.
Malo primorsko mjesto Marotta nalazi se na jadranskoj obali, na jugu pokrajine Pesaro. Poput izvornog ribarskog mjesta, Marotta je neraskidivo povezana s morem, što naglašava tempo života njezinih stanovnika i brojnih posjetitelja koji ovo mjesto svake godine odabiru kao destinaciju za odmor.
Plaže su poznate po finom, zlatnom pijesku i idealne su za sunčanje ili duge šetnje. Kupališta u okolici su dobro opremljena i nude visoku razinu usluge. Tu je i suvremeni spasilac koji na plaži postavlja prostor za opuštanje, dječja igrališta i razni tereni za klasične igre na plaži kako vam pod suncobranom ne bi bilo dosadno.
Na plažama Marotte nema gužve i omogućuju ugodne trenutke opuštanja i opću ljepotu čistog i sigurnog mora gdje se možete zabaviti u opuštajućem i sigurnom bazenu ili uz zabavne vodene igre.
Na mnogim plažama postoje škole jedrenja i jedrenja na dasci te nova varijanta kite surfanja ili najam kanua za manje izlete.
Pogodna za mlade, obitelji i gospodu, Marotta nudi nezaboravan odmor i posebne usluge za svakoga. Za mlade su brojni restorani na plaži i šetnici koji u večernjim satima mame svojom glazbom, za obitelji je idealna šetnja i boravak na raznim dječjim igralištima, ali i za starije ima mnogo događanja sa zabavom i evergreen glazbom za ples u društvu.

San Costanzo je malo srednjovjekovno selo u pokrajini Pesaro i Urbino, između Jadranskog mora i Apenina. Stara sela i dvorci koji krase okolnu pitomu obalu Hü protežu se Sjajni restorani u kojima možete podijeliti izvrsna riblja jela i druge specijalitete Costanzo je dobra polazna točka za mnoge zanimljive izlete: klanac Furlo, Monte Frasassi Catria i pustinja Fonte Avellana također na Apeninima kao mjesto hodočašća Loreto; Urbino, rodno mjesto Raphaela Sanzija, ima reputaciju idealnog grada talijanskog rinscimenta, rodno mjesto Rossinija, popularno je odredište za glazbene atrakcije kao što je Rossinijev operni festival ljeti; lučki grad Fano također je odredište.
Dopustite da vas očara raznolikost boja, od bujnog zelenila brežuljaka do plavetnila mora. Ako ste upoznali ovu pokrajinu, bit ćete oduševljeni, kao i mi, jer ovdje živimo i rado svojim gostima nudimo savjete i pomoć tijekom boravka. Paolo i Milena
Jesenski praznici: posjetite poznatu tržnicu tartufa Acqualagna! listopad studeni


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Brdski biciklizam
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 150 €
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Poželjna dolazak lipanj srpanj kolovoz: Subota

Srpanj i kolovoz: Minimalni boravak 2 TJEDNA

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

U SRPNJU I KOLOVOZU
MINIMALNI BORAVAK: 2 TJEDNA-
Uključeno u cijenu: voda, plin, struja, posteljina, ručnici, kuhinjske krpe, stolnjaci, završno čišćenje


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 26.02.2024


4 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2022

Hanna G. iz/od Gaimersheim

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Fantastičan apartman u blizini mora

Proveli smo 2 tjedna za dvoje prekrasan odmor u prekrasnom apartmanu. Apartman je vrlo lijepo, lijepo i moderno uređen.Kuhinja je funkcionalno opremljena i sve što je potrebno za boravak je dovoljno dostupno: od perilice rublja do aparata za kavu i dovoljno posuđa za najmanje 4 osobe. U dnevnom boravku možete dobro podnijeti čak i loše vrijeme. Posebno smo uživali u pogledu s balkona, gdje smo ostali do kasno navečer: imate prekrasan pogled na krajolik i obližnje more, a navečer možete vidjeti mnoga svjetla na obali. Do plaže Marotta može se doći automobilom za oko 10 minuta, tako da se do nje možete provozati samo nekoliko sati i/ili uživati u odmoru u nekom od brojnih restorana koji se nalaze duž obale. Mnoga odredišta kao što su Urbino ili Senegalija također se lako mogu doći od tamo. Bazen, koji je na raspolaganju nama i stanovnicima i turistima male rezidencije, je lijep i vrlo čist.
Domaćini, Milena i Paulo, super su ljubazni i ako nešto nedostaje ili imate bilo kakvih pitanja, uvijek su dostupni i pobrinuti se za sve. Apsolutno možemo preporučiti apartman!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

srpanj 2016

Familie W. iz/od Oberwinter

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Fantastičan apartman za odmor - svakako za preporučiti!

Naš odmor u apartmanu Milene i Paola bio je pun pogodak. Stan je puno pomogao. Možete doći do plaže (Ponte Sasso) za oko 5 minuta vožnje automobilom, Marotta ili Senigallia su nekoliko minuta dalje. Sva ova mjesta su pogodna za obitelj, more je prekrasno.

Sve u svemu, stambeni kompleks je vrlo lijep i vrlo dobro održavan, vrt je lijepo uređen, posebno dio bazena, gdje palme pružaju hladovinu, ali ostavljaju dovoljno prostora za one koji su posebno željni sunca.

Pogled na more s terase je fantastičan, zbog sjeveroistočne orijentacije imate sunce ujutro/ujutro, hlad oko podneva, tako da ako želite jesti vani više vam ne treba ni suncobran.

Opremljenost stana je savršena! Pribor za čišćenje, vlastita perilica rublja, sušilica rublja (za vješanje), glačalo na paru, daska za glačanje, suncobran, čak i rezanci za bazen... Tu je sve što vam je potrebno od posuđa i pribora za jelo, čak i oštri kuharski noževi, koje obično tražite uzalud u apartmanu za odmor.

U San Costanzu također ima trgovina, ali mali supermarket udaljen je 15-20 minuta hoda.

Općenito, izvrstan smještaj za odmor, dobra vrijednost za novac, pokušat ćemo ih ponovno rezervirati ako se vratimo u to područje!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

rujan 2015

Tamu iz/od Kramsach

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Apartman s velikom terasom i velikim bazenom!

Hvala vam na odličnom boravku - osjećali smo se ugodno i dobrodošli u apartmanu od prvog dana i proveli odmor bez stresa! Hvala na prijateljskoj dobrodošlici i izvrsnim insajderskim savjetima o izletima i kulturnim događanjima u okolici (izlet u Urbino i festa dell'aquilone bili su sjajni za cijelu obitelj!). Terasa s pogledom na valoviti krajolik i more je non plus ultra i jednostavno savršena za opuštanje. Naše najmlađe posebno je oduševio bazen koji je vrlo prilagođen djeci i dobro je održavan. Rado bismo se vratili!!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

siječanj 2004

Petra iz/od Röthenbach

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

tipičan talijanski odmor na vrhunskoj razini!!

Možemo sa 100% sigurnošću preporučiti ovo mjesto za odmor! Smještaj je izuzetno održavan. Velika prednost je bazen, što nije uobičajeno u području koje nije pretrpano turistima. Obitelj Orazi je iznimno prijateljska i spremna pomoći! Uživali smo u upoznavanju Italije i njenih ljudi na najljepši način. Možete poduzeti brojne prekrasne izlete, tako da je i lokacija izuzetno dobra. Ovo je obiteljski odmor najbolje vrste, jer možete opuštati se na bazenu ili plaži, a istovremeno kulturni program u neposrednoj blizini također nudi sve što možete poželjeti! Ako želite doživjeti Italiju onakvu kakva zapravo jest, a ne biti preplavljeni turizmom, ovo je pravo mjesto za vas. Do sada nam je ovo bio najljepši odmor!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Okolica smještaja: Perfekt, weil der Strand schnell zu erreichen ist und ebenso zahlreiche wunderschöne Ausflüge in typisch italienische Ortschaften unternommen werden können. Wunderschöne hügelige Landschaft!

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: Zahlreiche Möglichkeiten: Kulturelles Programm, Wochenmärkte, romantische Ortschaften, Burgen, Höhlen... Wandern, Wassersport, Fahrradfahren - es ist für jeden etwas dabei!

Mogućnosti za kupovinu: Sehr gut. Zu Fuß in 10 Minuten u.a. Supermarkt im Ortskern San Costanzo; mit dem Auto in 10 Minuten (Lidl) sowie großes Einkaufszentrum, in dem man alles (Kleidung, Lebensmittel...) erhält.

Odgovor iznajmljivača gospođa M. Orazi:

Petra und Ihre Familie sind super Gaeste gewesen, waren bei uns auch im letzten Sommer 2010. Wie hoffen, sie nochmals als Gast bei uns empfangen zu duerfen !


kontakt

gospođa M. Orazi

gospođa M. Orazi

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 15802

Posljednje ažuriranje: 26.02.2024

Oglas je online od: 17 godina

URL: https://www.resido.hr/15802.htm


«Casa da PAULO» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 4 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina