Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Fischerhaus 5

Španjolska Costa Brava Empurabrava

maks.  6   Gosta/Gostiju
150m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
150m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

86 puta dodano listi želja

Već više od 16 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

86 puta dodano listi želja

Već više od 16 godina online



Opis

U ovoj ribarskoj kući s prekrasnom krovnom terasom možete i

Sljedeća kuća za odmor nalazi se na plovnom kanalu s izlazom na more. Ako je vaša obitelj nešto veća, na cca 150 četvornih metara ima dovoljno mjesta za 6 osoba. Živite na mirnoj lokaciji i udaljeni ste samo cca 200 m od supermarketa.

Kuća ima 3 spavaće sobe (1x s klimom po izboru), veliki dnevni boravak s kuhinjom, dva prostrana tuša s wc-om i perilicom rublja, prostoriju s terasom.

Dnevni boravak i terasa imaju prekrasan otvoreni kamin, primamljiv prostor za sjedenje, stol za blagovanje za 6 osoba i TV sa satelitskom vezom, radio - CD Kuhinja s hladnjakom nudi sve što vam je potrebno za kuhanje, naravno: pećnicu, staklokeramičke ploče za kuhanje , perilica posuđa

Prepustite se suncu na krovnoj terasi, a ako više volite hladovinu, povucite se u natkriveni dio krovne terase odakle možete uživati u zalasku sunca uz hladno piće. Pogled u daljini na Pirineje i prema La Escali će vas zadiviti. Vrtni namještaj je dostupan.

Sve što trebate je dobro raspoloženje.

Molimo ponesite svoju posteljinu i ručnike sa sobom.

Sa sobom nosite motorni čamac, zatim imate svoj vez odmah do kuće.

Parkirna mjesta naći ćete ispred i iza kuće.

zimska cijena; Prije i poslije sezone 64 € po danu; Visoka sezona 98 € po danu; sve cijene na upit

Mreža:

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1.8 km

1.8 km

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Autobus 0.3 km

0.3 km

Zračna luka 60 km Girona

60 km

Kolodvor 13 km Figueras

13 km

Izlaz s autoceste 19 km Salida 3

19 km


Mjesto i položaj smještaja

Do Empuriabrave možete doći zrakoplovom preko međunarodnih zračnih luka u

Girona, Barcelona ili također u Francuskoj Perpignan. Automobilom možete voziti od Frankfurt Maina do Empurije za 11 sati autocestom (samo 1200 km). Europabus vozi i do Figueresa. Možete ići vlakom do Figueresa, a odatle autobusom do Empuriabrave za nekoliko minuta.

Donosite svoj brod sa sobom? U luci uvijek postoji vez. Ili više volite čarter? Nema problema, bilo da preferirate jedrenje, vožnju motornim čamcem ili jet ski, na licu mjesta postoje razne čarter tvrtke. Vožnja čamcem po kanalu moguća je i bez dozvole. Jahtno dvorište ima dizalicu, putni lift i parkirna mjesta (čak je i rad na brodu dozvoljen). Svake subote (osim tijekom ljetne stanke) održavaju se jedriličarske regate u Zaljevu ruža, možete i vi sudjelovati. Windsurfer uživa u surfanju ispred gotovo beskrajnih plaža. Tjedan dana prije Uskrsa, najveći španjolski sajam rabljenih brodova održava se u Empuriabravi.

Posjetite tržnicu starina i starina u Toroella de Fluvia nedjeljom i pronaći ćete nešto što će vas oduševiti.

Ljubitelji moto sporta ne propuštaju, u gradu postoji karting staza, au Barceloni profesionalne utrke Formule 1 i motociklističke utrke. Motocross je također vrlo popularan u ovom kraju.

Djeca se mogu zabaviti na ogromnim toboganima u Aqua Brava parku. Pažnju privlači i park leptira s vrlo zanimljivim primjercima. U proljeće možete promatrati obitelji roda koje se odgajaju u ptičjem rezervatu "Aiguamols". Ili posjetite farmu kornjača nakon Garriguelle.

Volite li umjetnost? Najveći umjetnik u regiji "Salvador Dali" ima svoj muzej u Figueresu ili možete posjetiti njegov bivši dom u blizini Cadaquésa. Postoje i drugi muzeji koje vrijedi posjetiti. Arheološka iskapanja u Sant Marti d' Empúries blizu La Escale nisu daleko. Uskrs se održava na mnogim mjestima, također u bazilici Castelleó ili u Verges Passion Play.

Dolazite li zimi? Čekaju vas mnoga skijališta, prvi Setcases "Valtter 2000" iznad Camprodona oko 80 km od Empuriabrave.

Zimsko jedrenje poseban je užitak, u planinama ima snijega, a na suncu u Zaljevu ruža zaboravite zimu kod kuće. Pirinejima se možete diviti s mora kao i iz Empuriabrave, oni su zimi posebno jasni. Golf se može igrati u prekrasnoj Peraladi, a postoje i drugi golf tereni u regiji. Castelló također ima kamp za trening pitch and putt. Opsežne biciklističke staze i pješačke staze, daleko od prometa, mogu se pronaći u okolici Empuriabrave. Tijekom Velikog tjedna, katalonske (Međunarodne na TV) biciklističke utrke završavaju u Empuriabravi.

Crpite novu energiju iz našeg svježeg morskog zraka, bez štetnih ispušnih plinova velike industrije koja zagađuje zrak. I vi ćete se zaljubiti u ovu jedinstvenu regiju svojom raznolikošću.

Web:

Empuriabrava ili španjolski Ampuriabrava nalazi se između dva velika prirodna rezervata u Zaljevu ruža. Njegovi plovni kanali s morskom vodom najveći su u Europi s preko 30 km i daju mjestu poseban karakter.

Ljeti se izbroji gotovo 3000 brodova. Raj za ljubitelje vode i one koji to žele postati. Beskrajna pješčana plaža proteže se od Rosesa do La Escale s malim prekidima kao što su ulaz u luku ili dvije rijeke koje se obično mogu prijeći pješice. U uvalama Costa Brave uvijek postoje mirna mjesta za opuštanje.

Opsežne biciklističke i pješačke staze vode od Empuriabrave do prirodnog rezervata ili zaleđa. Grad Castelló vas poziva da se zadržite, ovdje je sve malo mirnije i možete se opustiti od užurbanosti svakodnevnog života.

Trgovačka ulica u Empuriabravi nudi ono što vam je potrebno za život. Ovdje ćete pronaći sve što vam srce poželi od supermarketa, butika, trgovina obućom, banaka, frizerskih salona i bezbrojnih kafića ili barova. Internetski kafići i međunarodne novine dostupni su kao kod kuće. Subota je veliki tržni dan s gotovo nepreglednim štandovima.

Oduvijek ste željeli skočiti padobranom, evo prilike. Mala zračna luka zaokružuje uravnoteženu ponudu aktivnosti u slobodno vrijeme.

Mreža:


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Skijanje
Snowboard vožnja
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
kitesurfing
nogomet
izleti brodom
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 250 €
Akontacija: 25 % prilikom bukinga

dodatne informacije o cijeni najma:

Ukupna kompletna cijena samo na upit!

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

Ovdje nudimo vez za sportski čamac. Ležaj je širok cca 2,8 m, nema točnog ograničenja pa stane i koji cm više. Duljina je 6m—9m, s čamcem ležite ispred krme ili pramcem do gata.

Mjesto je zatvoreno i stoga se može opisati kao sigurno. Vez je na čelu niza kuća sa posebnim ulazom. Samo nekoliko koraka i stižete od kuće do broda.

Od veza kod kuće možete kanalima, pored prekrasnih vila i brodova, doći do glavne luke. Vozite se kroz dva mosta s prosječnim razmakom od 2,70m -3,10m, zatim ulazite u glavnu luku, tamo ima goriva, nakon toga prolazite pored brodogradilišta, do izlaza iz luke. Sami obilasci kanala su san, s više od 30 km vodenih putova, jedinstveno iskustvo.

Sve cijene na upit.

Mreža:


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 03.03.2024


3 evaluacije

Ukupna ocjena

4,0 od 5
4.7 Oprema
3.7 Cijena/učin
3.7 Servis
4.3 Položaj
3.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

listopad 2022

Hevi A. iz/od Frankfurt

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna kuća za odmor, odlična lokacija, vrlo čisto, dobro opremljeno

Kuća je vrlo centralno smještena i sve možete pronaći u neposrednoj blizini. Oprema je odlična, imate sve što vam treba. Također je bilo vrlo čisto i osjećali smo se vrlo ugodno. Vlasnici su bili jako ljubazni i uvijek dostupni. Rado bismo se vratili. Puno hvala!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2022

Andrea M. iz/od Wehr

2,0
4 1 1 3 1

Leider ein Reinfall für uns

Das Haus hat eine gute Ausstattung.Geschirr,Gläser usw alles da,Matratzen waren gut. Schöne Dachterrasse(leider tagsüber kaum nutzbar.)


Nicht seniorengeeignet,sehr steile Wendeltreppe!
Aussicht aus den Zimmern auf Hinterhof und Abstellkammer.

Rostige Bettpfosten,alter Staub und Ameisen,die ich mit Gift bekämpfen sollte, waren nur einige der Gründe um früher abzureisen.
Leider für uns ein Reinfall.

Odgovor iznajmljivača gospodin H. Hofmann:

Kurze Gegendarstellung,
die Sonnenterrasse ist zu jeder Zeit nutzbar und verfügt über einen großen Sonnenschirm, das Terrassenzimmer verfügt über eine Schiebetür und zwei große Fenster zum öffnen somit ist Schatten mit guter Luftzirkulation auch im Hochsommer vorhanden.
Das Haus hat einen ersten Stock und die Dachterrasse, somit auch eine Treppe mit Geländer wie in 30 weiteren gleichen Häusern. Gäste entscheiden selbst vor Anmietung, ob sie die bekannt Treppe nutzen können. Das Haus wird nicht als Behindertengerecht angeboten und ist für Senioren geeignet.
Es gibt im EG einen privaten vorgebauten Raum, somit hat das südliche EG Schlafzimmer zwei Fenster hintereinander. Alle Betten sind aus Holz nur ein Beistellbett hat ein Stahlgestell bei dem die Füße möglicherweise als rostig angesehen werden können. Wir haben keine Ameisen im Haus, jedoch bei Essensreste und mit Hund sind die Ameisen schnell im Haus. Wir haben vom namhaften deutschen Supermarkt „A“ ein Insektenspray (auch gegen Ameisen) für Innenräume empfohlen, was nicht schädlich ist „kein Gift“. Das Haus wird vor jeder Neuvermietung gründlich gereinigt. Nach 4 Tagen wurde uns von Verschmutzung berichtet, bei sofortiger Besichtigung konnte außer neuer Verschmutzung nichts festgestellt werden.

prosinac 2019

A. D. iz/od Sinsheim

5,0
5 5 5 5

Tolles Haus

Alles Top. Alles vorhanden und wie beschrieben.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor na plaži


kontakt

gospodin H. Hofmann

gospodin H. Hofmann

Dalji smještaji od gospodin H. Hofmann


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 19331

Posljednje ažuriranje: 07.02.2024

Oglas je online od: 16 godina, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/19331.htm


«Fischerhaus 5» je dobio ocjenu gosta 4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 3 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina