Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ferienwohnungen Haus Warmuth

Hermagor Presseggersee, Nassfeld, Gailtal, Weissensee, granični trokut,

maks.  4   Gosta/Gostiju
65m²  stambena površina
1 spavaća soba (+1)
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
65m²
1 spavaća soba (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Odmor u Austriji, odmor u Koruškoj, odmor s obitelji Warmuth u Gailtalu



Naša kuća za odmor nalazi se na lijepoj i tihoj lokaciji na periferiji Köstendorfa, drugog po veličini grada u općini St. Stefan im Gailtal, u okrugu Hermagor. Graniči izravno s našom privatnom kućom. U kući za odmor imate 2 odvojena apartmana (65 i 75m²) za ukupno 10 osoba s prekrasnim pogledom na Gailtal. Ovdje možete rezervirati apartman na 1. katu. Veličine je oko 75m² i može primiti 2-6 osoba.



###Apartman za odmor na 1. katu - 75m² za 2-6 osoba s balkonom###



Kuhinja je potpuno opremljena:

- Hladnjak s malim zamrzivačem

- Keramička ploča za kuhanje s ekstraktorom

- Perilica posuđa

- Mikrovalna

- Aparat za kavu

- Kuhinjski pribor (pribor za jelo, tanjuri, čaše, šalice, lonci, tave, kuhinjske krpe, itd.)

- Ručni usisivač



Kupaonica

- potpuno je popločan

- i s wellness tušem

- perilica rublja,

- kao i ručnici za ruke i kupanje.



WC

- odvojeno je

- i nalazi se odmah do kupaonice.



Dnevni boravak

- za 2-6 osoba.

- Sofa se može pretvoriti u ležaj za 2 osobe.

- Dostupan je i TV ravnog ekrana sa satelitskom vezom.



U spavaćoj sobi

- nalazi se udoban bračni krevet za 2 osobe

- i ormar koji nudi dovoljno mjesta za vašu blagdansku odjeću.

- Posteljina je naravno uključena.



U dječjoj sobi

- su dva odvojena kreveta

- i ormar

- Ovdje je također uključena i posteljina



Tu je besplatni W-LAN, besplatno parkirno mjesto ispred kuće, 11 KW E-punionica za električne automobile i grijana prostorija za zimsku sportsku opremu.



Naš privatni vrt graniči izravno s kućom za odmor. Možete koristiti paviljon po dogovoru. U našem vrtu također su dostupne besplatne ležaljke za opuštanje.



Pekar iz našeg kraja ujutro dostavlja svježe kiflice, kruh i ostala peciva. Možete ih naručiti pojedinačno po želji.



Svi naši apartmani su apartmani za nepušače. Naravno, možete pušiti na balkonu/terasi. Nakon svakog odlaska apartmane uredno čistimo i dezinficiramo.



Općina Sveti Stefan nalazi se u jadranskoj zoni srednjeg Gailtala. Ugodna i blaga klima, visoka vlažnost zraka i puno sunčanih dana povoljno djeluju na bolesti dišnog sustava i jačaju imunološki sustav.



Susjedne šume i livade sa svojim tematskim i pustolovnim pješačkim stazama pozivaju na duge šetnje. Otkrijte područje biciklom, na Karnischer Radwanderweg ili uživajte u danu na jezeru Pressegger udaljenom samo nekoliko minuta.



Društvene večeri u našem vrtu s paviljonom neka dan završi u udobnosti. Nassfeld je udaljen oko 15 minuta vožnje automobilom. Ovo je najveće skijalište u južnim Alpama. To je prekrasno područje za zimske sportove, penjanje i planinarenje. Ski bus ide direktno do Nassfelda oko 500m od naše kuće.



Obitelji i kućni ljubimci su dobrodošli.



Kuća za odmor Warmuth otvorena je tijekom cijele godine.



Govorimo njemački, engleski i slovenski.

Ovako se sačinjavaju troškovi apartmana: troškovi apartmana, boravišna pristojba, struja (prema potrošnji), grijanje (prema potrošnji), završno čišćenje (paušalno)

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 3 km

3 km

Jezero 3 km

3 km

Skijaška uspinjača 15 km

15 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 2 km

2 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 80 km Klagenfurt

80 km

Kolodvor 2 km Görtschach

2 km

Izlaz s autoceste 15 km Hermagor

15 km


Mjesto i položaj smještaja

Naša kuća je lijepo i tiho smještena na periferiji Köstendorfa, drugog najvećeg grada u zajednici St. Stefan im Gailtal, na nadmorskoj visini od 670 metara. Selo Köstendorf pripada okrugu Hermagor u Koruškoj, Austrija. Naše selo nalazi se u neposrednoj blizini graničnog trokuta Italije, Slovenije i Austrije i omeđeno je Karničkim Alpama na jugu i Gailtalskim Alpama na sjeveru.



U neposrednoj blizini (cca. 15 minuta vožnje automobilom) naše kuće za odmor nalazi se najveće skijalište u južnim Alpama: Nassfeld! Skijalište nudi više od 30 žičara i žičara te više od 100 kilometara spustova, najdužu gondolu s jednim žicom u Europi i najdužu stazu u dolini. Raj za svakog ljubitelja zimskih sportova. Ljeti je Nassfeld također vrlo lijepo odredište za planinare i ljubitelje prirode.



Pressegger See (cca. 5 minuta vožnje automobilom) nalazi se u općini Hermagor i vrlo je popularno kupalište. Kristalno čisto more i prekrasne livade pružaju dovoljno prostora i mogućnosti za lijep, sunčan dan kupanja. S površinom od 55 hektara deveto je jezero po veličini i ujedno najtoplije jezero za kupanje u Koruškoj. Prirodno Pressegger See okruženo je planinama, šumama i livadama. S temperaturom vode do 28°C, "gailtalska kada" jedno je od najtoplijih jezera u Austriji. Uz stupanj topline, Pressegger See je posebno atraktivan zbog kvalitete pitke vode, koja vam jamči kupanje u jednoj od najčišćih voda. Na samom jezeru nalazi se 1. koruški pustolovni park koji raznim atrakcijama tjera dječja srca da brže kucaju. A u obiteljskim odmaralištima na plaži moguće je unajmiti pedaline. Uz jezero su lijepe, velike zelene površine za odmor. Ovdje vas očekuju i pješačke staze i staze za nordijsko hodanje. Oni koji se žele razmaziti kulinarskim užicima, oko jezera će pronaći razne restorane i gostionice.



Crkvica svetog Stebena, koja se prvi put spominje u dokumentu iz 1466. godine, nalazi se na uzvisini visoko iznad Köstendorfa na 1003 m nadmorske visine. Hodočasnička crkva popularno je odredište za planinarenje. Odatle se posjetiteljima nudi prekrasan pogled na Gailtal. Već godinama brojni posjetitelji tradicionalno hodočaste svetom Štebenu na Uskrsni ponedjeljak. Ovdje se svake godine održava sajam. Dobrovoljno vatrogasno društvo Köstendorf potom će počastiti posjetitelje pićem i ukusnom hranom s roštilja.



Wörthersee (cca. 40 minuta vožnje automobilom) je najveće jezero u Koruškoj s površinom od 19,39 km² i ujedno jedno od najtoplijih alpskih jezera zbog svog klimatskog položaja. Morski bazen proteže se od zaljeva Velden do Klagenfurta. Oko jezera postoje brojna izletišta. To uključuje osmatračnicu Pyramidenkogel, slavni dvorac na jezeru Wörthersee u Veldenu i još mnogo toga.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Skijanje
Snowboard vožnja
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 00:00
Čekiranje pri odlasku: 00:00
Akontacija: 30 %
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Internet besplatno. Boravišna pristojba 2,40 € za osobe starije od 16 godina

Pažnja Cijene najma vrijede za boravak od 2 osobe po danu. Za dodatne osobe naplaćuje se doplata. Rado ćemo Vam poslati neobvezujuću ponudu.

Uvjeti poništenja:

  • Informationen zur Stornierung einer Ferienwohnung: Kann aufgrund der Corona-Lage oder einer behördlich angeordnete Quarantäne der Urlaub nicht angetreten werden, ist eine kostenlose Stornierung selbstverständlich möglich und ihr bekommt die Anzahlung von uns erstattet. Ansonsten gelten die folgenden Stornobedingungen: Bis spätestens 3 Wochen vor dem vereinbarten Ankunftstag des Gastes kann der Beherbergungsvertrag ohne Entrichtung einer Stornogebühr durch einseitige Erklärung durch den Vertragspartner aufgelöst werden. Außerhalb des festgelegten Zeitraums ist ein Rücktritt durch einseitige Erklärung des Vertragspartners nur unter Entrichtung folgender Stornogebühren möglich: - bis 3 Wochen vor dem Ankunftstag wird die Anzahlung einbehalten - bis 1 Woche vor dem Ankunftstag 70 % vom gesamten Arrangementpreis - in der letzten Woche vor dem Ankunftstag 90 % vom gesamten Arrangementpreis.

ostale informacije:

Zajednica u Gailtalu, koja se nalazi u jadranskoj zoni lijepog vremena srednjeg Gailtala, uključuje 20 prirodnih turističkih naselja koja jamče mogućnosti rekreacije u smislu prirodnih i kulturnih iskustava, kao i odmora s prijateljima. Pressegger See - jedno od najtoplijih jezera za kupanje u Koruškoj - udaljeno je samo 4 km i do njega se može stići u kratkom vremenu ne samo automobilom, vlakom, već i biciklom preko R 3 (karnska biciklistička staza). Ugodna i blaga klima, visoka vlažnost zraka i puno sunčanih dana povoljno djeluju na bolesti dišnih putova i imunološki sustav. Druželjubivost i poslovična gostoljubivost naših ljudi doprinose bogatom odmoru u našoj zajednici u Gailtalu. Kroz prenošene i proživljene običaje, poput crkvenih dana s nadmetanjem i plesom lipe, te tradicijskih događanja stječete uvid u našu kulturu. Naša iskustva u prirodi, poput visokih močvara, prirodnih rezervata i močvara, kao i biotopa od 48 hektara odobrenih od strane EU, koji su među najunikatnijim i najljepšim u zemlji, nadopunjuju se tematskim i pustolovnim pješačkim stazama i doprinose opuštanju i avantura u prirodi.



Zima: Skiarena Nassfeld: Najveće, najmodernije, najpouzdanije u pogledu snijega i raznoliko skijaško područje preko 100 km staza sigurnih od lavina s mogućnostima pravljenja snijega gotovo posvuda. Carnia - spust 7,6 km, 2,2 km duga osvijetljena staza za noćno skijanje, najveća u Europi. Više od 30 žičara do 2000 metara nadmorske visine sa svim razinama težine. Više zabave za bordere - 2 fun parka i twin pipe. Visinska staza za skijaško trčanje. Besplatni shuttle bus do skijališta do Millenium Express skijaške arene Nassfeld Hermagor / 5 minuta od kuće mogu besplatno koristiti svi ljubitelji zimskih sportova Izvan padina - skijaške ture. Staze za skijaško trčanje, prirodna klizališta i klizališta za curling na jezerima Presseggersee i Weißensee. Očišćene zimske planinarske staze i prirodna sanjkališta, vožnja konjskim saonicama. Nakon sportskih ambicija, wellness u obiteljskim termama u Bad Bleibergu, u avanturističkim termama u Warmbad-Villachu ili u wellness oazi Aquarena u Kötschachu.



Ljeto: Zabava u plivanju u 5 minuta u prirodnom bazenu u Vorderbergu ili na jezeru Pressegger iu našim drugim obližnjim kristalno čistim jezerima s kvalitetnom pitkom vodom Wildbaden u Siebenbrünnu ili na Gailu s prekrasnim prostorima za roštilj. Udobne, dobro označene planinarske staze za sve uzraste. Planinarenje kolibama (Karnische Höhenweg) i penjačke ture u cijelom Gail - Gitsch - i Lesachtalu te u obližnjim Karničkim Alpama ili Karavankama. Dobro razvijena mreža za biciklizam i brdski biciklizam - ture od lakih do najtežih. Obiteljska biciklistička staza uz Gail. Šarmantna, krivudava i zanimljiva područja za motociklističke ture u pograničnom trokutu Koruške, Italije i Slovenije (mega događaj je susret Harley Davidsona na jezeru Faakersee). Preko 100 jeftinih ili čak besplatnih izletišta diljem Koruške (uz Carinthia Card), jednodnevni izleti u 90 minuta na more, Lignano ili Trst, u Tarvisio ili Udine za shopping, u Veneciju, grad kulture



Golf: Golf u Gailtalu - savršen teren s 18 rupa


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 29.03.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Ferienhaus Warmuth
gospođa A. Warmuth

gospođa A. Warmuth

Dalji smještaji od gospođa A. Warmuth


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 2123

Posljednje ažuriranje: 03.03.2024

Oglas je online od: 19 godina, 8 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/2123.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina