Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ferienvilla mit Winterpool

Costa del Sol

maks.  4   Gosta/Gostiju
111m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
111m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Blage južne noći, miris cvjetova naranče, bijela sela, cvijeće u tropskim vrtovima i, na kraju, ali ne manje važno, duboko plavo Sredozemno more; tako zamišljamo Andaluziju na našim širinama i tako je doživljavamo.



Bijelo selo Sayalonga smješteno je u prednjim brdima Sierra Almijara, nedaleko od plaže i obale. Sayalonga je savršen spoj dobre dostupnosti živahne Costa del Sol (cca. 20 minuta vožnje automobilom) i života u idiličnom zaleđu. 3 km dalje pronaći ćete prekrasnu vilu za odmor Casa Almendros. Nalazi se u malom naselju Pago Carraspite zajedno s još nekoliko luksuznih kuća do kojih možete doći stazom koja iz sela vodi natrag prema obali.



Prekrasan položaj vaše udobne i ekskluzivne kuće za odmor (s vrlo vrhunskom deluxe opremom) u obalnoj Sierri - s fantastičnim panoramskim pogledom na cijelo Sredozemno more i planine - u kombinaciji s ukusnom, elegantnom udobnom opremom čini ovu kuću za odmor tako jedinstvenom . Unatoč udaljenosti od cca 4 - 5 km zračne linije, Sredozemno more je nadohvat ruke.



Kuća je opremljena održivim solarnim termalnim grijanjem bazena, što obično čini bazen upotrebljivim zimi uz pomoć efekta staklenika zimskog ostakljenja. Tako da ovdje ne morate bez kupanja dok se sunčate, čak ni zimi. Topla voda također se proizvodi gotovo troškovno neutralno grijanjem dva solarna termalna kotla za toplu vodu. Naravno, za kišnih dana možete uključiti i električni grijač za potrošnu toplu vodu.



Imanje nudi veliki terasasti plato s prizemnom kućom za odmor (111 m2 + zimski vrt) i privatnim bazenom (cca. 4 x 8 m) koji je izvan sezone natkriven, a koji je obično otvoren tijekom cijele godine za kupanje. . Ljeti se zidovi i krov bazena jednostavno gurnu u stranu i nastane normalan ljetni bazen.



Vaša je vila za odmor nedavno opsežno modernizirana (potpuna renovacija) i ponovno izgrađena - i vrlo stilski namještena.



Casa Almendros ima 2 spavaće sobe, 2 kupaonice i dnevni boravak s potpuno opremljenom kuhinjom. U okruglom dnevnom boravku nalazi se kamin na drva s dodatnim prekrasnim efektom grijanja i dovoljno udobnih i elegantnih garnitura za sjedenje u elegantnom ambijentu. Dvije kupaonice su stilski dizajnirane s kišnim tuševima, itd. Glazbeni sustav prolazi kroz cijelu kuću, možete odabrati program centralno ili po sobi. Svi prozori imaju grilje.



Prostrani sunčani plato terase, veličina kuće i 2 kupaonice čine boravak više osoba ugodnim.

Zimski vrt (prostor za doručak okrenut prema istoku na jutarnjem suncu) i panoramski prozori od poda do stropa čine vaš odmor jedinstvenim i neusporedivim iskustvom.



Osobito izvan sezone, ova vila za odmor s podnim grijanjem, 3 klima uređaja, 3 velika TV-a ravnog ekrana (2x 3D) sa svim njemačkim kanalima itd. pravi je vrhunac u ovom području.

Velike terase opremljene su prostorom za sjedenje ispod natkrivene terase, prostorom za sjedenje na otvorenim prostorima i 4 ležaljke.



Uz svu pogodnost, vjerojatno ćete ipak na kraju reći: Sve je bio san, ali ovaj pogled je samo



Ovaj odmor u kući okruženoj mediteranskim biljem dugo ćete se rado sjećati.



Molimo proguglajte nas po imenu i Nerji ili Sayalongi ili pogledajte izravno našu stranicu iznajmljivača s puno odmora na moru. com- s puno fotografija, savjeta o području itd. itd. Uzgred, na naše e-poruke uvijek odgovaramo u roku od nekoliko sati, ali barem u roku od 24 sata. Ako do tada nemate odgovor, nazovite. Promet e-pošte između Španjolske i Njemačke ponekad nije 100% pouzdan - završi u mapama bezvrijedne/neželjene pošte itd.
Broj licence ili registracije: RTA: CA/MA/01450

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 2
dupli krevet (180x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 9 km

9 km

Mogućnost kupovine 2.9 km

2.9 km

Restoran 2.9 km

2.9 km

Centar grada/mjesta 2.9 km

2.9 km

Zračna luka 45 km Malaga

45 km

Izlaz s autoceste 9 km Algarrobo

9 km


Mjesto i položaj smještaja

Sayalonga je lijepo, tipično andaluzijsko selo - samo 7-8 km od živahne Costa del Sol, oko 10-12 minuta vožnje do obale.



Vaša vila za odmor Casa Almendros nalazi se 3 km od Sayalonge i do nje se može doći glavnom stazom koja vodi od Sayalonge do naselja Pago Carraspite. Vaša kuća za odmor udaljena je od obale svega nešto više od 4 km zračne linije. Mediteran je nadohvat ruke.



Osim samo oko 900 m preostale pješčane ceste, ostatak od 3 km staze od sela do vaše kuće za odmor je betoniran (malo neravan, ali ne prebrzo za vožnju). U ovih preostalih 900 m staza je mjestimično dosta grbava, tako da se na tim mjestima sporije vozi. Obično je dovoljan normalan automobil s razumnim razmakom od tla.



U pravilu vam do sela ne treba više od 10 minuta, a kasnije i nešto manje. Ovdje u gradu možete ići u kupovinu, postoje vrlo veliki supermarketi i trgovački centri na obali, jedan izlaz s autoceste dalje i izravno u Algarrobo-Costi.



Unajmljeni automobil je apsolutno neophodan.

Prilikom iznajmljivanja, rado ćemo vam pomoći savjetima i savjetima. Također možete pronaći opširne trikove i informacije na našoj stranici za stanodavce



Također se informirajte općenito na našoj stranici o puno odmora na moru. com osim toga - s mnogo fotografija, savjeta o području itd. itd.



Sayalonga je slikoviti obalni gradić čije samo ime znači 'čisti odmor'. Selo je jedno od tipičnih bijelih sela u Andaluziji, 'pueblo blanco'. Osim nekoliko malih trgovina, ovdje ćete pronaći i impresivno, poznato, drevno kružno groblje koje također možete posjetiti.

Također crkva i opći obilazak lijepog sela i obrok na lijepom trgu dobar su savjet u blizini.



Najčešći posjetitelj Costa del Sol je samo sunce, koje svojim blještavim zrakama obasjava ovu mediteransku obalu oko 320 dana u godini. No, većinu vremena ugodan lagani morski povjetarac pruža blago hlađenje i tako stvara idealnu klimu za odmor na suncu u gotovo svako doba godine.



Osim kulturno-povijesnih aspekata, Andaluzija ima i druga lica - beskrajne maslinike i polja suncokreta, lagune napučene flamingosima, primamljivo tropsko voće, osunčane stepe i točno u sredini visoke planine, Sierra Nevada. Ovdje u zaleđu, gdje uspijevaju vinogradi i maslinici, rastu bademi, agrumi i tropsko drveće, Andaluzija je još uvijek prava andaluzijska.



Slikovita bijela sela, krivudave ulice i neobični seoski pubovi, obalna svjetla koja svjetlucaju noću, farmeri s mazgama, stado koza koje se probija uz padine - sve to izgleda kao idila s razglednice, ali ovdje je stvarnost u još uvijek uvelike originalnoj. 'Campo' *** *



Naći ćete duge pješčane plaže izravno na obali Algarrobo (cca. 20 minuta). Do prekrasnih prirodnih plaža može se doći za oko 35 minuta vožnje automobilom od Sayalonge, između Nerje i La Herradure - ili još bliže u regiji iza Almayate, prema Malagi. Vinsko selo Cómpeta i vinske ceste u unutrašnjosti samo su neki od načina da upoznate pravu Andaluziju. Jednodnevni izleti odvest će vas do Seville i Córdobe za 4 odnosno 2,5 sata vožnje automobilom. Između Malage i Cordobe nalazi se najveće područje uzgoja maslina u Europi.



Impresivna ruta do Sierra Nevade i Alhambre u Granadi vodi preko poznatog Alpujarrasa. Ruta Marbella preko otmjene luke Puerto Banus do Ronde s povijesnim mostom i najstarijom arenom za borbe s bikovima u Španjolskoj potpuno je drugačija. Neke se znamenitosti također nalaze u neposrednoj blizini: stari grad Nerja, poznati Balcon de Europa i stalaktitne špilje, 'Cuevas de Nerja' (cca. 30 minuta vožnje automobilom).



Bezbroj je pješačkih staza duž obale i prostranog zaleđa. Zapravo, planinarenje možete započeti i ispred ulaznih vrata. Meka za trkače, postoje ravnije staze, a za intenzivnije treninge tu su i strmiji usponi - ovisno o zahtjevima.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00

dodatne informacije o cijeni najma:

Troškovi električne energije koji se plaćaju na kraju nakon vlastitog očitanja brojila trenutno iznose 0,49 eura po kwh. Internet paušalno putem WLAN-a izravno u kući je besplatan. Nema dodatnih troškova ako nemate dodatnih zahtjeva.

Kalkulator cijene izračunava sve ostalo, samo trebate unijeti točan broj osoba.



Također se informirajte na našoj vlastitoj detaljnoj početnoj stranici viel-meer-urlaub(punkt)com - također za dodatne pojedinosti o vili i cijenama. Tamo ćete pronaći sve informacije, savjete (također o području, letovima i iznajmljenim automobilima itd.), cijene, izložbe fotografija itd.





IMPRESUM vlasnika ove kuće za odmor:

(Informacije prema § 5 TMG)

A. Irrgang

-Iznajmljivanje vlastitih kuća za odmor-

San Juan de Capistrano 2-111, 29780 Nerja

Kontakt: 0049 7736 2950855 (VOIP broj potpuno besplatan za vas)

Molimo zvati od 10 do 20 sati.

E-mail:

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

Možete ići u kupovinu u selu Sayalonga (3 km), tu su veliki supermarketi i sjajan, elegantan trgovački centar jedan izlaz s autoceste i veliki Lidl u Algarrobo Costa. Usput, nasuprot El Ingenia u Velez-Malagi naći ćete i zabavni bazen Agua za cijelu obitelj.



Za 20-tak minuta vožnje automobilom možete doći do golf terena Baviera Golf s 18 rupa koji se nalazi na samoj obali. Drugih 9 rupa je slikovito i pravi doživljaj u smislu ambijenta.

A onda, kada ste se stvarno ispustili, uvijek se navečer možete vratiti u svoju idiličnu oazu za odmor i uživati u svjetlima svjetlucave obale i zvijezda iznad.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.03.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa A. Irrgang

gospođa A. Irrgang

Vaša gazdarica već 13 godina živi u Andaluziji i tečno govori španjolski. Obitelj zapošljava kućnog tehničara koji sve probleme koji spontano nastanu vrlo brzo rješava i naravno jednom tjedno besplatno brine o bazenu i vrtu. Njemački telefonski broj je VOIP broj (usluga za vas) s kojim možete besplatno nazvati njemački broj, ali koji izlazi u Španjolskoj.


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 21264

Posljednje ažuriranje: 11.12.2023

Oglas je online od: 16 godina, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/21264.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina