Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća Morgenstern

Vulkaneifel

maks.  6   Gosta/Gostiju
140m²  stambena površina
4 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
140m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

39 puta dodano listi želja

Već više od 16 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

39 puta dodano listi želja

Već više od 16 godina online



Opis

Nekadašnja seoska kuća je romantična stara drvena kuća, zaštićena, idealna za ljude koji cijene poseban ugođaj. Kuća je pomno modernizirana, uzimajući u obzir lokalne i periodične dizajne, građevne materijale i boje, tako da je zadržala svoju karizmu, ali gost ne mora bez suvremenih sadržaja. Jednostavan je, ali opremljen svime što vam je potrebno, neki i originalnim namještajem. Iako mnoge stare peći i bijela osnovna peć još rade, postoji moderno etažno plinsko grijanje s opskrbom toplom vodom. Gostima je na raspolaganju i osnovna peć na drva.



Raspored prostorija (cca. 140m²):

U prizemlju se nalazi veliki, otvoreni dnevni boravak, prostor za kuhanje i blagovanje (zapravo 4 male sobe), podijeljen pregradama i osnovnom peći, raspoređen na dvije razine, dijelom sa zidom od prirodnog kamena; kuhinja sa zamrzivačem, električni štednjak sa staklokeramičkom pločom i pećnicom, perilica suđa, mikrovalna pećnica, mini gril, aparat za kavu, mješalica... Svi potrebni kuhinjski aparati i posuđe su dostupni kao i osnovni set začina. Tu je i mali dnevni boravak za sjedenje i igru, mali glazbeni sustav s CD playerom i knjižnica za svačiji ukus. Odvojeni WC se nalazi u ulaznom dijelu.

Na katu se nalaze 2 spavaće sobe, svaka s 1 bračnim krevetom i 2 spavaće sobe s krevetima za jednu osobu (od kojih je jedna prolazna soba s izlazom u vrt). TV soba sa satelitskom televizijom i DVD uređajem te kupaonica s kadom, bideom, tušem i perilicom rublja također se nalaze na 1. katu.



Mali vrt s prostorom za sjedenje iza kuće dostupan je s 1. kata i velikog, zelenog unutarnjeg dvorišta sa širokim rasponom mogućih namjena. Dostupni su roštilji i stolne garniture te parkirno mjesto za bicikle u šupi (prilaz u dvorište); po potrebi iznajmljujemo i bicikle. U kući nije dozvoljeno pušenje, ali se po potrebi mogu koristiti pepeljare u djelomično natkrivenom dvorištu. Psi ili druge male životinje su dobrodošli uz malu naknadu. Parking je moguć u dvorištu, ali i neposredno ispred kuće na ulici.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
jednokrevetna
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 14 km

14 km

Mogućnost kupovine 0.3 km

0.3 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Centar grada/mjesta 0.3 km

0.3 km

Autobus 0.3 km

0.3 km

Zračna luka 60 km Köln Bonn

60 km

Kolodvor 6 km Bad Breisig

6 km

Izlaz s autoceste 2 km Niederzissen

2 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća se nalazi na periferiji (53498) Waldorfa na izlazu u smjeru Sinziga (Sinziger Str. 9). Waldorf je lako dostupan putem A61 (izlaz Niederzissen udaljen je samo 2 km). Više informacija možete pronaći na našoj web stranici.

Waldorf je slikovito drveno selo koje je osvojilo nekoliko nagrada, a čiji se podrijetli mogu pratiti sve do 7. stoljeća. Zavičajni muzej, koji je s ljubavlju osmislila Zavičajna udruga, u jednoj od najstarijih kuća prikazuje život u selu u ranijim stoljećima. Kuća za odmor datira iz 18. stoljeća i ujedno je jedna od najstarijih sačuvanih kuća u selu. Nekoliko metara od kuće počinje voćnjačka poučna staza koju je postavila mjesna zajednica zaštite prirode.

U selu se nalazi seoska trgovina i gostionica te pušnica za ribu. Postoji više trgovina s velikim supermarketima u Niederzissenu (2 km udaljen) i Sinzigu ili Bad Breisigu. U Bad Breisigu je atraktivna i šetnica Rajne s brojnim restoranima te rimske terme s termalnom vodom i saunom.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijena je za 2 osobe. Svaka dodatna osoba 13 eura po danu. Pas 2,50€ po danu. Dugoročni popust od 8 dana. Molimo raspitajte se.

Najam od 5 dana.

Uvjeti poništenja:

  • Mit dem Zugang der Reservierungsbestätigung akzeptiert der Gast die Stornokosten. Bis 3 Tage nach Zugang der Reservierungsbestätigung kann der Gast kostenlos von der Anmeldung zurücktrete Danach gelten folgende Stornostufen: bis 31. Tag vor Anreise: 10 % des Reisepreises, mindestens 15,00 Euro bis 22. Tag vor Anreise: 20 % des Reisepreises bis 14. Tag vor Anreise: 40 % des Reisepreises bis 8. Tag vor Anreise: 50 % des Reisepreises ab 7. Tag vor Anreise: 60 % des Reisepreises

ostale informacije:

U neposrednoj blizini možete otkriti i doživjeti mnoge zanimljivosti: - Laacher See (plivanje i veslanje) s romaničkom benediktinskom opatijom Maria Laach - Bad Neuenahr-Ahrweiler (lječilište s Ahrthermenima, rimska vila i stara gradska jezgra s gradskim zidinama) - Dolina Ahr s planinarskom stazom crnog vina i idiličnim vinskim selima (festivali vina) - Bad Breisig (lječilište na Rajni s rimskim termalnim kupkama, muzejom lutaka i šetalištem uz Rajnu) - Nürburgring - Brohltalbahn (povijesna željeznica) - Vulkanpark s kupolom od lave i kameni podrum - muzej na otvorenom Kommern - muzej Arp na željezničkom kolodvoru Rolandseck - dobro razvijene biciklističke staze uz Rajnu i Ahr - dobro označene pješačke staze, također staze iz snova - Siebengebirge s Drachenfelsom itd.

Bonn, Koblenz s dolinom Moselle i mjesto svjetske baštine Srednje Rajne te mnoga druga zanimljiva odredišta su vam nadohvat ruke.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 26.03.2024


7 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.6 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.7 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2023

Gudrun S. iz/od Monheim

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Stara kuća s posebnim šarmom

Toliko pozitivnih i preciznih riječi je napisano o ovoj divnoj, jedinstvenoj kući za odmor. Mi se apsolutno slažemo s njima.
Rado bismo ostali još duže, to znači da ćemo sigurno opet doći.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

srpanj 2023

Melanie H. iz/od Magdeburg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Čarobni osjećaj ugode

Odlučili smo se vrlo spontano opustiti nekoliko dana u Njemačkoj s obitelji (uključujući psa). Tako smo zbog odličnog omjera cijene i kvalitete došli do čarobne kuće Morgenstern. Gospođa Morgenstern nas je srdačno dočekala i objasnila nam sve bitno. Tijekom boravka su nas oba domaćina uvijek mogli kontaktirati i bili su izuzetno ljubazni i susretljivi. Kuća je samostalna avantura. Kamena kuća se ističe brojnim sobama i vanjskim sjedalima u koje se može povući. Svugdje ima nešto za otkriti. Sve je tu što vam treba. Okolina nudi nešto za svaki ukus. Oni koji traže luksuz i hladnu modernu atmosferu ovdje neće biti sretni. Međutim, oni koji traže nostalgičnu atmosferu, puno prostora, ljubazne domaćine i izuzetno zanimljiv interijer u predivnom okruženju, ovdje su na pravom mjestu. Rado ćemo se vratiti i rado preporučujemo ovu kuću.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Romantični odmor

kolovoz 2020

Rainer/Bianca B. iz/od Köln

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna drvena kuća

Vrlo lijepa
Kuća sa puno lijepih detalja
napravljeno sa puno ljubavi
Vrlo ugodno

Uvijek mi je zadovoljstvo

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

kolovoz 2019

Dm iz/od Kleve

4,0
3 5 5 3
Prikaži njemački

Prekrasno neobično, ali nije za svakoga

Primljeni smo vrlo prijateljski i upoznati s uvjetima u kući. Opremljen je svime što vam je potrebno i ima dovoljno udobnosti za duži boravak.
Idilično dvorište nudi nekoliko mjesta za doručak, ispijanje kave ili jednostavno zadrijemanje na suncu.
Interijer je mješavina retro šarma iz 1970-ih i staje smeća - i to na dobar način. U svakom ćete kutu kuće pronaći nešto što vrijedi vidjeti, otkačeno, rijetko i čudno.
Prava mana je neposredna lokacija do najprometnije ceste u selu - beskrajni redovi automobila, kamiona i traktora tutnje pored kuće. Kuća nije za one osjetljive na buku, kao ni za osobe s poteškoćama u kretanju - niski stropovi, kameni spoticanja, uglovi, stepenice i rubovi ponekad su vrlo opasni i slabo osigurani.
Dakle, prava stvar za ljude željne avanture.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj

travanj 2019

Berti J. iz/od 52538 Gangelt

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

OAZA DUŠE

Ova me kuća osvojila od trenutka kada sam ušao.
Odmah sam se osjećao kao kod kuće - odiše beskrajnim mirom i poziva da se potpuno opustite.
U svakom kutu možete osjetiti životnu snagu koju je gospođa Morgenstern unijela u ovu kuću.
Gospođa Morgenstern dočekala nas je s velikom toplinom te nam je pokazala i objasnila sve što trebamo učiniti.
Područje je san za planinarenje i savršeno za vlasnike pasa.
Definitivno ću se uskoro ponovno vratiti ovdje.
B.Jansen

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor za samce, Romantični odmor

prosinac 2015

Astrid B. iz/od Syrau

4,9
4.5 5 5 5
Prikaži njemački

Romantična stara kuća

Ako tražite individualnu kuću za odmor, Haus Morgenstern je mjesto za vas. Stara, s ljubavlju razvijena drvena kuća s puno karaktera, ali i puno prostora i svih pogodnosti za cijelu obitelj. Osjećali smo se vrlo ugodno i definitivno se želimo vratiti sljedeći put ljeti kako bismo mogli koristiti i prekrasno dvorište i vrt. Mnoge znamenitosti su vrlo lako dostupne: Maria Laach, Koblenz, Bonn, Andernach itd.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Romantični odmor

rujan 2015

H. A. iz/od Oldenburg

5,0
5 5 5 5

Eine Reise in eine vergangene Zeit

Dieses Häuschen ist einfach klasse! Liebevoll eingericht und urgemütlich. Man fühlt sich in eine andere Zeit versetzt, sobald man dort ankommt. Im Haus findet man Alles, was man benötigt (Fön, Küchengeräte, viele Bücher, Waschmaschine...)
Der Garten ist durch den Hangbau absolut urig. Für die Hunde, die dort wahrlich herzlich Willkommen sind, ist Alles eingezäunt. Unsere haben sich sauwohl gefühlt!
Herrliche Möglichkeiten zum Spazierengehen sind in unmittelbarer Nähe.
Die Vermieter sind sehr freundlich und bemüht, dass es Einem an Nichts fehlt, besonders, dass Frau Morgenstern am nächsten Tag anrief und nachfragte, ob alle ok ist, hat uns persönlich sehr gut gefallen-vielen Dank dafür!
Einzig, was uns etwas gestört hat, was aber nicht zu ändern ist, ist, dass wenn man aus der Grundstückstür tritt, man schon sehr auf die Autos achten muß, da die Autofahrer dort zügig fahren.
Wir können das Haus nur empfehlen und kommen sehr gerne wieder! Vielen Dank!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Romantični odmor


kontakt

gospođa M. Morgenstern

gospođa M. Morgenstern

Dok sam još bio učitelj, kupio sam kuću prije 40 godina u ruševnom stanju i renovirao je uz puno osobnog rada i entuzijazma, zatim sam živio u njoj prije nego sam otišao u Brazil na nekoliko godina predavati u inozemstvu. Mnoga putovanja i kontakti s ljudima iz cijelog svijeta oblikovali su moj život. Sada moj suprug Michael i ja brinemo o kući i gostima koji vole ovu mješavinu regionalnog muzeja i individualnog stila življenja.


Dalji smještaji od gospođa M. Morgenstern


ostale informacije

Broj objekta: 21364

Posljednje ažuriranje: 19.03.2024

Oglas je online od: 16 godina, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/21364.htm


«Kuća Morgenstern» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 7 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina