Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Adlergebirge Ferienhaus+sauna

Dolni Morava

maks.  8   Gosta/Gostiju
120m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
120m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

28 puta dodano listi želja

Već više od 15 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

28 puta dodano listi želja

Već više od 15 godina online



Opis

Pozivamo vas da nam se pridružite,

do naše nove kuće za odmor - kolibe, koja se nalazi u mirnom dijelu planinskog sela Dolni Morava. Ovo selo nalazi se u Nacionalnom rezervatu prirode Kralicky Sneznik, koji se nalazi na granici Eagle Mountains - Jeseniky - Istočna Češka i treći je najveći planinski lanac u Češkoj! svaka od dvije polovice (svaka za 2-8 osoba)

Apartman je na kat 4+KE+ 2WC + kada, ukupne veličine 120m2, sa 7 ležaja u 3 spavaće sobe + 2 ležaja na rasklapanje u dnevnoj sobi. Opis kuće: kompletno uređena, 120m2, SAUNA, besplatni INTERNET, za 6+2 osobe, grijanje na struju. 3 spavaće sobe svaka s bračnim krevetom.

Nisu samo zimski boravci popularni u našoj kući za odmor. Dolní Morava, (nalazi se na granici Eagle Mountains - Jeseniky - East Bohemia-Moravia) idealna je za aktivno opuštanje: izleti u okolici, dvorci, palače, turizam, biciklizam, tvrđave, itd. Postoje dobro označene pješačke i biciklističke staze rute ovdje. Okolne šume pune su gljiva, borovnica i ostalih šumskih plodova. Ljeti postoji više mogućnosti za kupanje u bližoj i daljoj okolici, najbliži je bazen u Kralikyju, u okolici je aqua park sa toboganom u Zamberku, jezero pastviny, termalno kupalište Velké Losiny. U Pastviny i na rijekama Morava i Orlice također postoji mogućnost ribolova i vodenih sportova. Skijaški centar Sněžník, Snowpark Větrný Vrch i skijaški centar Dolní Morava udaljeni su samo 3-4 minute vožnje automobilom. Crna staza u skijaškom centru Snežnik najoštrija je staza u Češkoj! Skijaške staze za skijaše su odlične i vode kroz prekrasnu, prekrasnu prirodu u blizini kolibe. Dakle, sada Vam preostaje samo odabrati datum, naručiti najam kuće za odmor - kabine (e-mail), doći i doživjeti sve sami. Nadamo se da će Vaš odmor, opuštanje, godišnji odmor ili samo produženi vikend u našoj kolibi biti jedno od iskustava koje ćete dugo pamtiti. Kod nas možete doživjeti planine, sunce, snijeg zimi, biciklizam, planinarenje i izlete ljeti i, iznad svega, puno mira i opuštanja: dođite k nama u našu kolibu! Pripremili smo vam drugi dom u našoj novoizgrađenoj kući koliba .

Kabina za iznajmljivanje opremljena je prema visokim standardima. Nalazi se na mirnom mestu, u samom skijaškom centru Dolni Morava, samo oko 333 koraka od stanice besplatnog ski autobusa (ili 4 minuta vožnje automobilom)

Ako vam se ne kuha - nema problema - u blizini se nalazi vrlo udoban i elegantan restoran Moravská Krčma, samo 333 koraka udaljen oko 2 minute hoda - uz ostale slatke poslastice, tu je izvrsna pizza na otvorenom ili izvrsno češko točeno pivo.

Iznajmljivanje kabine uključuje i neograničeni pristup internetu putem WiFi-a.

Ispred kolibe je vrlo udoban prostor za sjedenje uz vatru sa roštiljem. Ljeti se možete osvježiti u bazenu. Uz kolibu postoji natkriveni parking. Sve – uključujući i saunu – privatno je dostupno samo vama. U selu Dolní Morava nalazi se crkva, trgovina mješovitom robom, supermarket je u Králíky, oko 4 km.

Parkiralište je neposredno uz kolibu pod natkrivenim krovom, a vrt vam je u potpunosti na raspolaganju.

Namještaj kolibe je visoke kvalitete, au sve to možete se uvjeriti sami i stvoriti svoje mišljenje u našoj fotogaleriji.

Koliba je novoizgrađena, tlocrtno je u obliku slova “L”. Podijeljen je na dvije potpuno neovisne polovice. Dio jug i dio zapad. Svaki dio kolibe ima svoj ulaz, svoju terasu sa garniturom za sjedenje (uključujući i bazen ljeti) i vrt na suprotnoj strani kolibe. Uređenje interijera kolibe i građevinski radovi također osiguravaju potpunu privatnost i mir. Najam svake polovice vikendice omogućuje ugodan cjelogodišnji smještaj do 8 osoba. Sve je osmišljeno i izvedeno na način da gosti ne smetaju jedni drugima.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
jednokrevetna
jednokrevetna
krevet na sklapanje
Spavaća soba 3
jednokrevetna
jednokrevetna
pomoćni ležaj

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Skijaška uspinjača 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 0.9 km

0.9 km

Restoran 0.3 km

0.3 km


Mjesto i položaj smještaja

Skijalište Sneznik, Snowpark Vetrny Vrch udaljeni su samo 3-4 minute vožnje automobilom (staze s umjetnim snijegom i osvjetljenjem) - crna staza je najoštrija staza u Češkoj!

Skijaške staze za skijaše su odlične i vode kroz prekrasnu, prekrasnu prirodu u blizini kolibe - kuće za odmor.



Na skijaškim stazama i na skijama za trčanje. Najbolje opremljeni skijaški centri ispod Králický Sněžník s brojnim skijaškim stazama nalaze se u našem selu Dolní Morava, koje je idealno rekreacijsko središte zbog svog položaja i planinske klime. Prema statistikama, 110 dana godišnje ovdje pada snijeg, oko 140 dana temperatura ne prelazi 0°C. Ljubitelji skijanja na skijaškim stazama ovdje će pronaći odlične staze svih razina težine, pa će i ljubitelji snowboarda dobiti svoj djelić zabave. , dobro označene i uređene staze kroz snježne krajeve čekaju ljubitelje skijaškog trčanja.

Savršeno umjetno zasnježivanje i održavanje skijaških staza uključujući noćno osvjetljenje, mogućnost sigurnog prijevoza skibusom (ovdje je vozni red, stanica skibusa Moravská Krčma udaljena je oko 333 koraka od naše vikendice), a Uskrs još uvijek na snijegu - sve to čini Dolní Morava je omiljeni izbor koji odgovara vašem više od 30 km dobro održavanih staza za skijaško trčanje s prekrasnim pejzažima povezanim sa skijaškim kompleksom. ¨

Informacije o skijaškom centru: Ljeto u Dolnoj MoraviDolní Morava ima mnogo toga za ponuditi ne samo zimi nego i tijekom ostalih godišnjih doba. Proljeće ovdje dolazi vrlo iznenada, rijeka Morava koja izvire nedaleko odavde bruji dok teče kroz dolinu ojačana vodama otopljenog snijega s brdovitih dijelova Králický Sněžník. Prije nego što očekujete dolazi ljeto puno borovnica, malina, rascvjetanih livada i šarenih leptira i visokog plavog neba, trenutak kasnije miris sijena i...doviđenja praznici. Jesen obiluje darovima umjetnicima, romantičarima, svima koji dolaze po opuštanje, inspiraciju ili pragmatičnim ljudima koji dolaze po košare pune gljiva. Dani se brzo skraćuju, sa šumovitih obronaka čuje se jeka jelenske kolotečine, a pogledi s grebenskih staza svima su vrtoglavo daleki.

Dođite i doživite to sami. Uvijek ćete biti dobrodošli u našem selu Dolní Morava. Za lakši prijevoz turista u planine i natrag, ljeti možete koristiti ciklobuse, otprilike od sredine svibnja do kraja rujna, odnosno autobuse s vučom za bicikle. Mogu vas odvesti od podplaninskih gradova do vrhova planina. S obzirom na svoj položaj, Dolní Morava je također idealno mjesto za izlete u susjednu Poljsku!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Brdski biciklizam
Plivanje
Skijanje
Snowboard vožnja
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 100 €

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

Virtualni obilazak 360 Soba Morava Dolni:


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 20.03.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

siječanj 2020

Liana D. iz/od Kassel

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Skijaški odmor u Dolnoj Moravi

Ostali smo u ovom smještaju tjedan dana. 4 odrasle osobe i 3 djece. Vrlo lijepa i ugodna kuća. Sve čisto i dobro održavano. Vrlo toplo i ugodno unatoč električnom grijanju, što nije uvijek slučaj. Kamin je cjelokupnu atmosferu učinio još ugodnijom. Sve je zaokruženo toplom saunom. Komunikacija je odmah radila bez ikakvih problema, makar samo na engleskom. Čak i kada je po dolasku uočen kvar na krevetu, to je odmah otklonjeno.
Područje je idealno za skijanje i snowboarding.
Mala mana za nas je bila kada i bez tuša. Mami je svaki put bilo pomalo nezgodno popeti se u kadu i mužu koji je dug skoro dva metra. Inače, smještaj se jasno preporučuje. I definitivno zaslužuje 5 zvjezdica!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Skijaški odmor


kontakt

gospodin P. Chalupa-dolni-morava.cz

gospodin P. Chalupa-dolni-morava.cz

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 23199

Posljednje ažuriranje: 20.03.2024

Oglas je online od: 15 godina, 10 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/23199.htm


«Adlergebirge Ferienhaus+sauna» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina