Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Comfort House-Poljska

Mazury / Podlaskie

maks.  6   Gosta/Gostiju
80m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
80m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

60 puta dodano listi želja

Već više od 15 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

60 puta dodano listi želja

Već više od 15 godina online



Opis

U mirnom obronku proteže u slikovitom okruženju, vlasništvo Comfort House direktno na tri jezera Głęboczek, Plaskie Miałkie sa vlastitim molom za ribolov i sunčanje u neposrednoj blizini Nacionalnog parka Wigry. Masivni i kuća je dovršena u 2008 i odgovara u svojim sredstvima moderne udobnosti zahtjevima isplativo živim. Naši gosti imaju metara kvadratnih zemljišta površine i 150 metara kvadratnih predvorje na raspolaganju. Garaža u kući i dva dodatna parkirna mjesta na dvorištu služiti kao parking. Radnja je namjerno ostavio u velikim dijelovima prirode sačuvati karakter krajolika. Naši gosti će biti na prostranom području od 240 m² stambene površine pruža idealno mjesto za odmor ili za provesti odmor zajedno s prijateljima. Comfort-Kuća se sastoji od podruma s tuš kabinom, vešeraj, visokom katu kao Beletage s kaminom salon, blagovaonicu i potpuno opremljenu kuhinju kao i dnevni boravak i rekreaciju u potkrovlju, svaki s balkonom nevjerojatan pogled na omogućiti Lakelands i Nacionalni park Wigry. Comfort House idealno je opremljen sa 10 kreveta, kako bi se ispunili svi zahtjevi mogu. Ako je potrebno, međutim, broj ležaja se može povećati uz prethodnu najavu .------------------------------------ -------------------------------------------------- ------------ sobama:
5 spavaćih soba (za 10 osoba) svaki sa balkonom ili terasom /
1 dnevni boravak s kaminom i blagovaonicom /
1 kuhinja s doručkom /
1 odvojena garderoba /
1 soba za primanje /
1 veliki stubište /
1 kupaonica s dva umivaonika, bide i kupatilo sa tušem /
3 wc (1 WC na svakom katu) /
1 tuš u podrumu /
1 vešeraj /
1 garaža s otvaranjem Automatska vrata / četiri komforne sobe i dnevne sobe svaka s balkonom, moderna kupaonica s velikom kadom i tušem, bide, dva umivaonika i dodatnim odvojenim WC-om sa umivaonikom u potkrovlju osiguravaju optimalnu izolaciju. Glavni katu je središte Comfort House. Velikodušni prozori daju pogled na jedinstvenu panoramsku jezera na rubu poznatog Nacionalnog parka Wigry. U ljetnim mjesecima, dnevni boravak i terasa kombinirati s umirujućim razine oporavka. Salon i blagovaonica može se otvoriti na sunčanih ljetnih dana na terasi, tako da možete pojedinačno odlučiti da li želite koristiti na suncu na terasi ili hlad u dnevnom boravku.
Zimi uživajte u toplom coziness potpuno opremljenu kuhinju s praktičnom doručak bar ima hladnjak za svakodnevne potrebe, dodatno hlađenje i Gefrierkomination u susjednoj ostava, električni štednjak i pećnicu, perilicu suđa, mikrovalnu pećnicu i aparat za kavu. Čaše, posuđe i pribor za jelo su, naravno, u svim varijantama. Ulaganje Veliki stol u blagovaonici, ne samo uz obroke, ali se vrlo brzo postaju "igre" - ili "Konferencija" stol gdje 8 ljudi mogu udobno sjediti, a noći može biti dugo.
Kauč ​​okrenut kamin, televizor sa satelitskim programima (njemački kanali), radio-stereo sustav sa kasetofona koristiti za planinarenje, biciklizam i kanuing u prirodi zasluženi ändlich ima Beletage privatni WC. Na recepciji prostor obrasci s odvojenom garderobom i dodatno spavanje prostora svjesno odvajanje od zauzet glavne sobe na glasoviru Nobile.
Velika dvorana sa središnjim stubištem, graditeljska povezanost stambenih salona u visokom prizemlju, spavaće sobe i rekreacije sobe na gornjem katu i sobe za pranje i sušenje u i ekologije bitni su i samo-evidentno kriteriji za energijom i pročišćavanja otpadnih voda za komforom kuća.
Ekološki prihvatljiva toplinska pumpa je srce sustava podnog grijanja i tople vode. Solarni paneli i osloboditi tople vode za pumpu. Zatvoreni kamin prihvaća dio grijanje, tako da se energija uvjet toplinske crpke opet su ograničeni.
Filtriranje otpadnih voda provodi ekološko postrojenje za pročišćavanje otpadnih voda.
-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------ UKLJUČENO: za koristiti s: 1 Garaža /
2 parkirnih mjesta /
1 veslački čamac /
1 vlastiti mol /
9 sjedećih /
1 kolica (kao lud) /
1 ogradicu /
1 dijete u autu /
1 dječji Rocker /
Ogrevno drvo (oko 6 ložište) /
1 set posteljine (po osobi) /
1 set ručnika (po osobi) /
1 stroj za pranje rublja, glačalo i sušenje stalak /

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
jednokrevetna
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
sauna sauna
kamin kamin
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Restoran 10 km

10 km

Zračna luka 100 km Kaunas

100 km

Kolodvor 20 km Suwałki

20 km


Mjesto i položaj smještaja

Na mirnoj lokaciji s jedinstvenim pogledom na neusporedivo prekrasnih jezera u neposrednoj blizini primitivnog i određen kao prirodni rezervat Wigry nacionalni park nalazi se u plemenitih zemlji "Suwalszczyzna" u pokrajini Podlaskie samostojeća Comfort House direktno na tri jezera Głęboczek, Miałkie i Plaskie s vlastitim dock, gosti mogu uživati ​​u ribolov, kupanje i uživanje zadržavaju.
7700 m² Površina zemljišta je svjestan prirodnih veliki dijelovi i nudi dovoljno prostora za opuštanje i gledati razne divljači. Velikodušan, betonirana dvorište od 150 m² je s još dva parkirna mjesta nasuprot garaže kao parking i otvorenom prostoru.
Napon nanosi preko terase odbora kuća dužine u jugozapadnoj lokaciji sunca sa zaobljenim stubištem i prekrasnim pogledom na 90 m obližnjem jezeru je podijeljena u različita područja na različitim razinama i na taj način omogućiti svojim gostima pojedinačne promjene godišnjih doba nudi svako godišnje doba posebne i nezaboravne prirodne naočale koje možete uživati ​​poseban doživljaj odmora.
Idilično selo Jeziorki nalazi u općini Krasnopol, koja ima ukupno stanovnika. Pojedine farme lokalnih poljoprivrednika obuhvaća impresivan geološki i slikovit brežuljkasti krajolik s mnogim bistrim jezerima i rijekama, što ausformte u ledeno doba, a danas je popularno odredište za odmor za planinarenje, biciklizam i kanuing. Središnje mjesto u regiji omogućuje svestrane izlete u Sejny, Augustów, Suwalki, Bialystok, Giby, Wigry iu susjednoj Litvi. U mjestu postoje dvije dobro opremljene trgovine koje su otvorene i nedjeljom. Jeziorki je idealna ljetna koji želi biti savjet upućena do sada otkriven.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Skijanje
Surfanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • Iznos Vašeg bukinga umanjen za pristojbu koja se odnosi na poništenje istog biće Vam vraćen tj. nadoknađen ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 1 dan prije planiranog check-in datume, i to do 12 sati u podne po srednjeeuropskom vremenu. Za slučaj poništenja koja bi uslijedila manje od jednoga (1) dana prije planiranog check-in datuma, nadoknada odgovara iznosu bukinga umanjenom za cijenu prvog noćenja i za pristojbu koja se odnosi na ponoštenje.

ostale informacije:

Minimalni boravak 5 dana, na željenoj rezervacije, koji traje manje od 5 dana, treba nam za dodatni trošak Osim zadužen jednokratno plaćanje od 50,00 €. Cijene su navedene za rezervacije do 10 osoba. Prilikom rezervacije iznajmljivanje bazu od 15% i depozit od 200,00 € naplaćuje se. Polog će biti vraćen na ispravnu dostavu kući. Struja i grijanje se naplaćuju po 0,20 € po kWh po brojila.

Pojedinosti regulira ugovor o smještaj, koji će biti poslan s potvrdom rezervacije. Zakup se vežu uz rezervaciju.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 20.06.2023


23 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
4.9 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.9 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

rujan 2021

Manfred H. iz/od Sangerhausen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Komforna kućica

Bio je to sveukupno lijep odmor.
Nadzor g. Schniedera
bilo jako dobro.
Kuća za odmor nas je apsolutno uvjerila. Predivan, prostran i moderan namještaj.
Imanje je lijepo smješteno na jezeru.
Vlastiti pristup jezeru s čamcem i molom zaokružuju cijelu stvar.
Vrijedi spomenuti i uslugu kuhanja!
Baš odlično!
M.Heidler

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci

kolovoz 2020

Hartmut R. iz/od 39435 Egeln

4,8
4 5 5 5 5

Super Ferienhaus

Ein super Ferienhaus mit genialen Service und Preis/Leistung.
Schön wäre vielleicht noch eine zweite Liege und Sitzauflagen für die Terrassenstühle/Bank.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

listopad 2019

R. Z. iz/od Adelsberg b. C.

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Predivna kuća za odmor na predivnom kraju svijeta.

Smještaj na jezeru i usred "Pampe" je zaista tako lijep da neki ne bi htjeli otići. Barem nam je tako bilo. Ljubazni susjedi u blizini (3 - 4 km) dali su nam potpuno nesebične savjete i opskrbili nas drvenim ogrjevnim drvetom za vatru. Kuća je nešto za ljude koji su ili navikli na mir ili za ljude koji zaista žele mir. Najbliža trgovina je udaljena 9 km, nema glavnih prometnica, nema umjetnog svjetla i hvala Bogu nema ni Wi-Fi veze. Tko to treba i na odmoru? Bili smo 3 djece i 5 odraslih, imali smo dovoljno prostora i nemamo ništa za prigovoriti. Lokacija također zahtijeva malo razumijevanja za prirodu i stoga nije 100% pogodna za izbirljive gradske ljude koji misle da salama raste u pakiranju i da struja jednostavno dolazi iz utičnice. Ovdje se možete izletiti na sve vrste izleta u skladu s vremenom i mirno pecati. Rado bismo se vratili i ovim putem se zahvaljujemo domaćinima.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospodin K. Tumialis:

Es freut uns, wenn Sie die Natur und die ruhige Lage unseres Hauses genießen konnten. Für Urlauber, die sowohl Ruhe als auch einen gewissen Comfort wünschen, möchte ich nur folgendes ergänzen: Sie bekommen ihre Einkäufe natürlich auch in unmittelbarer Nähe. In Pogorzelec (1,5 km vom Haus entfernt) befindet sich ein "Tante-Emma"-Laden, der alles hat, was man braucht (von Brötchen zum Frühstück über Grillanzünder, Waschmittel und Bier). Für alle, die komplett entspannen wollen, bieten wir einen Essensservice mit regionalen Spezialitäten an, der täglich individuell dazugebucht werden kann. WLAN wird durch das Roaming ersetzt, wird aber installiert, sobald die Voraussetzungen gegeben sind. In Sejny und Suwalki bietet sich die Gelegenheit für das umfassende Shopping-Erlebnis, falls die Frauen und Kids keine Angler/innen sein sollten. FAZIT: Ruhe und Comfort schließen sich nicht aus! Bei allen Fragen stehen wir gerne zur Verfügung. Rufen Sie uns einfach an!

kolovoz 2019

Johann iz/od 31603 Lavelsloh

5,0
5 5 5 5

Haus am See in ruhiger Lage

Sehr schönes und großes Haus direkt am See in ruhiger Lage.
Wir haben hier eine sehr schöne zeit verbracht, ob es schwimmen im See war,
mit dem Boot paddeln, Lagerfeuer, Grillen und vieles mehr, uns hat es an nichts gefehlt.

Die Kommunikation mit dem Vermieter ist stets sehr angenehm gewesen.
Für uns wird es mit Sicherheit ein zweites mal geben.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

kolovoz 2019

Franco P. iz/od Münster

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća iz snova pored jezera

Smještaj kuće je jedinstven - miran, okruženje prirodom i naravno hladno i čisto jezero s vlastitom mrežom. Ovdje smo se osvježili, veslali čamcem i jednostavno ostali tamo da zaboravimo udaljeni stresan svakodnevni život. Naša kći se posebno zabavljala plivajući i igrajući se. U vrtu i na terasi ima puno prostora za sunčanje. Roštiljali smo i navečer napravili vatru s štapićima, a da se nitko nije požalio susjedima. Sama kuća je vrlo prostrana, moderno uređena. Ništa nam nije nedostajalo. Kuhinja (odlično opremljena!) smo koristili svaki dan.
Kanu vožnja na kristalno čistoj rijeci Czarna Hancza bila je samo jedno od naglaska tamo. Sejny je mjesto za šetnju (impresivna bazilika!). Jedan tjedan je prekratak!!!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

lipanj 2018

Katharina H. iz/od 01705 Freital

4,8
5 5 5 4
Prikaži njemački

Super opuštajući odmor u sjajnoj kući za odmor

U srpnju 2018., kao grupa od 7 osoba, mogli smo provesti 2 prekrasna tjedna u ovoj vrlo udobno namještenoj kući za odmor. Ovaj dom ima sve zamislive pogodnosti. Udoban je i moderan i osjećate se vrlo ugodno. Veliki vrt nudi dovoljno prostora za zabavu i igru, ali i za odmor i opuštanje.
Domaćin je super ljubazan i rado će odgovoriti na sva vaša pitanja. Hvala vam puno na gostoprimstvu i mnogim savjetima za planiranje vašeg odmora.
Ovdje smo se jako dobro oporavili i mogli smo uživati u prekrasnom miru i prirodi. Izliječio nas je od stresne svakodnevice i pomalo pratio u povratku na posao. Nikada nećemo zaboraviti ovaj veliki praznik i želimo iskoristiti ovu priliku da vam se još jednom zahvalimo.
Pozdrav i sve najbolje iz Bannewitza, Cunnersdorfa i Freitala

Preporučeno za: Obitelji s djecom

svibanj 2018

Frank D. iz/od 07381 Pößneck

4,8
4 5 5 5

tolles Ferienhaus

sehr gut eingerichtetes Ferienhaus mit toller Lage

Preporučeno za: Obitelji s djecom

svibanj 2018

Antje K. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Dobro smo se opustili u kući

Prekrasna kuća, brižno njegovana i održavana, sjajno okruženje, prekrasan pogled, privatni pristup jezeru, vrlo opuštajuće vrijeme za nas. Blizina nacionalnog parka Wigry nudi mnoge rekreacijske mogućnosti u neposrednoj blizini.
Vrlo pažljiva pratnja, na sva naša pitanja postojao je trenutni odgovor. Naše su želje razmatrane ozbiljno i pažljivo.

kolovoz 2017

JÖRG F. iz/od 17255 WESENBERG

5,0
5 5 5 5

SILBERNE HOCHZEIT

WIR HABEN ANLÄSSLICH UNSERER SILBERHOCHTZEIT DAS FERIENHAUS ANGEMIETET; DIE ERWARTUNGEN WURDEN ÜBERTROFFEN, EIN SUPER AUSGESTATTESTES HAUS IN TRAUMHAFTER LAGE, DER VERMIETER, HERR SCHNIEDER, STAND UNS BERATEND ZUR SEITE UND UNTERSTÜTZTE UNS BEI DER ORGANISATION UNSERES TAGES. UNSERE FREUNDE WAREN BEGEISTERT:KRÖNENDER ABSCHLUSS WAR EIN BUFFET MIT POLNISCHEN SPEZIALTÄTEN. SUPER PREIS; SUPER LECKER UND RIESIGE PORTIONEN, VON DENEN WIR MEHRERE TAGE ESSEN KONNTEN. WIR HABEN UNS IN DEM HAUS SEHR WOHL GEFÜHLT UND WAREN VON DER NATUR UND HILFSBEREITSCHAFT DES VERMIETERS BEEINDRUCKT. WIR KOMMEN WIEDER!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

srpanj 2017

Thomas S. iz/od Helbra

5,0
5 5 5 5

Ferienhaus in Jeziorki der Familie Schnieder

Das Ferienhaus hat unsere hohen Erwartungen übertroffen. Alles sehr ordentlich und sauber, traumhafte Lage am See, sehr gut Wasserqualität, unberührte Natur. Wir werden wiederkommen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom

rujan 2016

Tilo iz/od Rostock

5,0
5 5 5 5

Wunderschönes Haus in traumhafter Landschaft

Ein großzügiges ausgestattetes Haus in einer Landschaft, die zu den schönsten Polens zählt.
Das Haus und die traumhafte Lage am See mit eigenem Bade- und Angelsteg ist noch viel schöner als in der Beschreibung angegeben. Urlauber, die ganz in Ruhe ausspannen wollen, um sich von den Anforderungen des Alltages zu erholen, sind hier genau richtig. Daneben bietet auch die Umgebung viele Möglichkeiten für Aktivurlauber. Beispielsweise ist der, besonders unter Kanuten, berühmte Fluss "Czarna Hancza" nur etwa 3 km entfernt. Wir hatten hier einen wunderschönen Urlaub, den wir nie vergessen werden. Höhepunkte für uns waren eine Schifffahrt auf dem "Wigry See" und ein Ausflug nach Litauen, wo wir bei "Alytus" entlang des Memelufers wanderten. Der Kontakt mit dem Vermieter war herzlich, sehr angenehm und problemlos. Es blieben wirklich keine Wünsche offen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Kultura & obilasci

kolovoz 2016

Bernd V. iz/od 97776 / Eussenheim

4,9
5 5 5 4.5

hervorragend

Wir haben unseren Urlaub zusammen mit unseren Kindern (14 und 16) hier verbracht. Das Haus und die Lage sind perfekt für einen erholsamen Urlaub, der See ist ein Traum. Fahrradtouren, Paddeltouren, Zeit am See, Ausflüge in den Nationalpark, aber auch nach Vilnius standen auf unserem Programm. Gerne haben wir auch das Angebot nach regionalem Essen angenommen und können das nur jedem weiterempfehlen, es war köstlich. Ein Auto vor Ort ist empfehlenswert. Vielen Dank auch an Hr. Schnieder für die Betreuung vor Ort. Rundum war es für uns ein perfekter Urlaub mit einem hohen Erholungswert.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

kolovoz 2016

Ingrid iz/od Wien

5,0
5 5 5 5

Erholsame, lustige Tage im Ferienhaus am See

Das Haus ist sehr gut ausgestattet und die Lage am See sehr schön. Wir konnten aufgrund des schönen Wetters auch eine Bootsfahrt am See mit dem zur Verfüngung gestellten Boot machen und konnten auch die Grillmöglichkeit nutzen. Die ruhige Lage am See ist sehr erholsam, ein Auto aber unbedingt notwendig.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom

rujan 2015

Reinhard N. iz/od Altenstadt

5,0
5 5 5 5

Ein unvergesslicher Urlaub

Ein sehr komfortables Haus, ideal für kleine Gruppen und Gemeinschaften. Zimmer und Ausstattung sind ohne Beanstandungen, insbesondere der große Tisch im Esszimmer ist ungemein toll für gemeinsames Erleben mit Freunden. Das Ferienhaus liegt auf einem schönen Grundstück mit See zum Erholen und Entspannen und die umliegende Landschaft ist bemerkenswert reizvoll.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

lipanj 2015

L. S. iz/od Königswinter

5,0
5 5 5 5

Wunderschön!

Wir verbrachten mit unseren beiden Kindern einen wunderschönen Sommerurlaub in Jeziorki. Wir haben die wunderschöne Lage mitten in der intakten Natur, das perfekt ausgestattete Haus, den See und die Umgebung in vollen Zügen genossen. Wir haben einiges unternommen u.a. eine mehrtägige Paddeltour auf der Czarna Hancza, Touren im Wigry Nationalpark aber auch viel Zeit direkt am See verbracht. Herzlichen Dank an Familie Schnieder für die tolle Betreuung aus der Ferne aber auch vor Ort.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

svibanj 2015

Heike L. iz/od Stendal

5,0
5 5 5 5

Fünf Sterne für das comfort Ferienhaus

Wir hatten einen super,tollen, erlebnisreichen, entspannten Erholungsurlaub. Der Vermieter ist super nett, zuverlässig und läßt keine Wünsche offen. Jederzeit wieder in dem traumhaften Haus und der unberührten schönen Landschaft. Das ist ein Haus am See wie es Peter Vox in seinem Lied beschreibt. Danke

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Romantični odmor

lipanj 2014

Richard L. iz/od Paderborn

4,8
5 5 4 5

Ein echt schöner Urlaub

Wir waren mit zwei Familien dort und haben uns gut erholen können.Die Ausstattung war sehr gut und die Gegend um Jezorki herum ist sehr schön. Wir konnten uns gut erholen.
Besonders der See direkt vorm Haus hat uns gut gefallen. Da braucht man keinen Pool.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Romantični odmor

lipanj 2013

Wudel iz/od Düsseldorf

5,0
4.8 5 5 5 5

klasse Urlaub in Polen

Wir waren wirklich sehr zufrieden. Der Weg hat sich gelohnt. Ein tolles Haus mit einer tollen Aussicht. Alles pikobello sauber und sehr gute Ausstattung. Wir haben viel Natur erlebt, waren aber auch in Vilnius, weil es sich von dort aus wirklich anbietet. Für Naturliebhaber wirklich empfehlenswert.Zweiter Fernseher wäre auch gut, aber ist o.k.
Ohne Deutsch kommt man durch, aber mit Händen und Füßen. Leute sind super nett.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

Okolica smještaja: Natur pur und dennoch nur 5 Minuten zum Brötchen holen im Dorf.

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: Kajak, Rudern, Fahrradtour, Spazieren und Wandern und Reiten war alles möglich und empfehlenswert.

Mogućnosti za kupovinu: Der kleine Laden im Ort ist gut bestückt. Aber auch Sejny und Suwalki sind schnell zu erreichen und bieten westlichen Standard.

kolovoz 2012

yarthie iz/od 01477 Arnsdorf

4,9
5 5 5 4.5 5

...:)

Im Vergleich zu anderen Objekten in den Masuren besticht dieses moderne, geschmackvoll eingerichtete Haus durch seine Großzügigkeit, Ausstattung und Lage. Die Beschreibung im Anzeigentext entspricht Tatsachen!
Kraniche, die morgens und abends rufen, sich auf dem Bootsteg sonnende Ringelnattern, im See Krebse und Muscheln, Gelbrandkäfer - Biologieunterricht für die Kinder live - für den Hobbyangler ausreichend Fisch...:)

In Verbindung mit der fertiggestellten (entspannenden) AB FfO-Warschau und der hoffentlich 2013 endlich beendeten Anbindung der letzten 10 Kilometer des Warschauer Rings auf die E67 Richtung Bialystok wäre dann auch die letzte Staufalle Vergangenheit.

Absolut bemerkenswert sind die Reiseunterlagen und sofortigen Reaktionen des Vermieters in jeglicher Situation.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

Okolica smještaja: Wunderschöne Landschaft
Klar, Masuren: viele große und kleine Seen, Bäche und Flüsse, Flora und Fauna zum Anfassen, kleine Dörfer und Kleinstädte bar jeder Hektik

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: - Kanufahren auf der Czarna Hancza und Rospuda
zuerst die Cz.H. von Wysoki Most und dann die Rospuda, letztere ist noch schöner...
- Baden im See und endlich mal Springen vom Steg...:)
Wassertiefe vor dem Steg > 2m
- Angeln im nicht überfischten (!) See vor der Haustüre auf Schlei, Aal - mit Wurm sind die Krebse oft schneller...:) - und Hecht
- Radfahren und Wandern im Wigry
- absolut empfehlenswert ist Vilnius, die litauische Hauptsatdt
in 180 km Entfernung, Reisezeit max. 2,5 Stunden, mit vollkommen komplikationsloses Grenzgeschehen
- Reitmöglichkeit fast vor Ort

Mogućnosti za kupovinu: - Tante-Emma-Laden in 1,5 km
- TESCO (hervorragend sortierter Supermarkt) in Augustow oder Suwalki

kolovoz 2011

Wilfried, Walter, Alfred, Irmgard und Margret iz/od Wittmund

5,0
5 5 5 5 5

Wunderschöner Urlaub

Die Reise dorthin war ein wahres Naturerlebnis. In Jeziorki erfüllten sich unsere Erwartungen. Super Lage, direkt am See mit eigenem Steg und Ruderboot und einem herrlichen Ausblick auf den Wigry-Nationalpark. Modernes Ambiente, bequeme Betten und genügend Platz für alle. Man hat alles was man braucht. Vom Grill bis zur kompletten Küchenausstattung war alles da. Wir kommen gerne wieder und sagen absolut empfehlenswert!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

Okolica smještaja: Die einzigartige Lage im Randgebiet des Nationalparks ist ideal für alle Naturfreunde, die die Ruhe genießen wollen. In kurzer Zeit ist man dennoch schnell in größeren Städten wie Suwalki, Sejny oder Augustow.

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: Wir waren Reiten, haben eine Kanu-Tour unternommen, konnten viel wandern und sind mit den Rädern auf Touren im Nationalpark unterwegs gewesen. Lagerfeuerromantik am abend!

Mogućnosti za kupovinu: Der kleine Laden vor Ort war in 5 min erreichbar, sonntags geöffnet und bot alles, was man für den täglichen Bedarf benötigte.

srpanj 2010

Landeier iz/od Pirna

5,0
5 5 5 5 5

alles bestens

sehr ruhig, alles da, wunderbare Landschaft, genial zum Paddeln und Radfahren.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Romantični odmor

Okolica smještaja: herrliche Seelage

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: alles außer Lärm

Mogućnosti za kupovinu: am besten mit Fahrrad

rujan 2009

EgonOlsen iz/od Dürrröhrsdorf

5,0
5 5 5 5 5

Ein gelungener Urlaub

Wir waren 5 befreundete Pärchen und haben in diesem wundervollen Ferienhaus einen gelungenen Urlaub verbracht. Es war alles perfekt!!! Die herrliche Landschaft, das schöne Haus. Die Hilfsbereitschaft und Freundlichkeit der Menschen (trotz aller Spachprobleme). Der Service des Vermieters.
Wir können dieses Haus nur weiter empfehlen und waren bestimmt nicht das letzte mal hier.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

Okolica smještaja: Das Haus liegt in in einer landschaftlich herrlichen Lage. Umgeben von Wäldern und Seen. Gut ausgeschilderte Wanderwege laden zu herrlichen Touren durch (fast) unberührte Natur ein.

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: Wer Disko und ein reges Nachtleben sucht ist hier mit Sicherheit falsch. Man kann Rad- und Wandertouren unternehmen, angeln oder mit einem Kanu durch den Nationalpark paddeln. Idial für Menschen die einfach mal Ruhe und Beschaulichkeit nach dem Alltagsstress suchen.

Mogućnosti za kupovinu: Im Ort bekommt man in einem kleinen "Tante Emma Laden" alles für den Alltagsgebrauch. Alle anderen Geschäfte sind bequem in einem Umkreis von 30 km zu erreichen.

srpanj 2009

lilo iz/od Dresden

4,9
5 5 5 4 5

absolut traumhaft

Für Familien ob mit oder ohne Kinder nur empfehlenswert. Absolute Erholung und trotzdem viel action. Eigener riesiger Garten mit See und Boot. Das Haus im besten Zusatnd. Alles was man brauch. Die weite Reise lohnt sich.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

Okolica smještaja: Traumhafte Landschaft, viele Seen natürlich in Umgebung.

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: zum baden, angeln, romantischen Lagerfeuer ist dort alles möglich, einfach supi...

Mogućnosti za kupovinu: in Umgebung gibt es einen kleinen Supermarkt wo alles nötiges gab. Zu, shoppen musste man ca. 30 Minuten weiter nach Augustow fahren, empfehlenswert.


kontakt

gospodin K. Tumialis

gospodin K. Tumialis

Od 2008. Iznajmljujemo uspješno predstavljen ovdje prigovoriti. Zadovoljni gosti su važni za nas. Zato mi uvijek pokušati zadovoljiti želje naših gostiju. Comfort House je jedinstven u regiji u svojim objektima. Kuća sa zahtjevom za povoljnim cijenama! Budite naš gost. Vaš Andreas Schnieder


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 25307

Posljednje ažuriranje: 05.11.2023

Oglas je online od: 15 godina, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/25307.htm

Gospodin Krzysztof Tumialis

Mała Huta 63c

16402 Suwałki (Polen)

0048(0) 792000085

792000085


«Comfort House-Poljska» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 23 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina