Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Vila od prirodnog kamena Sifina, s bazenom

Rethymnon, Prines

maks.  5   Gosta/Gostiju
90m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
90m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Vila je opremljena novim visokokvalitetnim madracima za sezonu 2019.

Za sezonu 2020. kuhinja je djelomično renovirana s novim sudoperom, pećnicom i... U cijeloj kući su novi prozori s komarnicima, a spavaće sobe također imaju grilje. Bazen je opremljen stepenicama i popločan.



Villa Sifina ima cca 90 m² površine i pogodna je za 4-5 osoba (5. osoba na pomoćnom ležaju). Vila je opremljena s velikom pažnjom za detalje i jamči visoku razinu udobnosti stanovanja. Sve sobe su opremljene stropovima od drvenih greda, a neke kamene slike i kamene niše integrirane su u zidove. U prizemlju se nalazi potpuno opremljena Alno kuhinja s perilicom posuđa, mikrovalnom pećnicom, tosterom, aparatom za kavu i kuhalom za vodu, koja je lukom odvojena od dnevnog boravka. U dnevnom boravku ćete pronaći satelitsku TV (oko 50 njemačkih kanala), stereo s CD playerom, DVD, DVD, knjige i igre. Dnevni boravak i kuhinja opremljeni su klima uređajem. Internet je dostupan putem WLAN-a. Vrlo je udobno namješten. Prolaz vodi do kupaonice koja je opremljena tušem/WC-om, bideom, velikim umivaonikom i sušilom za kosu. Tu je i spavaća soba (1xDB) sa klimom, TV-om i ugradbenim ormarom sa sefom. Stubište vodi na 1. kat gdje se nalazi još jedna spavaća soba (1x DB) sa ugradbenim ormarom i TV-om i klimom. Uz spavaću sobu na katu je WC s umivaonikom. Iz ove spavaće sobe izlazi se na gornju terasu (cca. 35 m²) koja je opremljena visokokvalitetnim ležaljkama, suncobranom i stolom sa stolicama. Pola je natkriveno pergolom. Podno grijanje (plaćanje na licu mjesta) pruža dodatnu udobnost, što kuću čini zanimljivom za dugotrajne odmore u hladnijim mjesecima. Osim toga, vila je naravno opremljena ogrtačima, ručnicima, ručnicima za kupanje i posteljinom. (Po potrebi dostupni dječji krevetić i visoka stolica. Na svim prozorima su mreže protiv komaraca. Spavaće sobe imaju grilje.

Perilica rublja, daska za glačanje i glačalo su također dostupni.

Kuća se čisti jednom tjedno, dva puta na zahtjev. U vrtu se nalazi bazen od cca 35 m² s ležaljkama, suncobranima i terasom s vrtnom garniturom i vanjskim tušem. U vili postoji mapa za informacije o masažama itd.

Uživajte u jutarnjoj tjelovježbi na velikoj krovnoj terasi. Vila je opremljena prostirkom za jogu. Po želji se može rezervirati i učiteljica joge Mira koja će rado doći u vašu vilu.

Na našim stranicama pronaći ćete mnoge unose u knjigu gostiju.
Broj licence ili registracije: 1041K91002956901

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 5 km

5 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 80 km Heraklion oder Chania

80 km

Kolodvor 4.5 km KTEL

4.5 km

Izlaz s autoceste 4 km Atsipopolou

4 km


Mjesto i položaj smještaja

Ova tradicionalno uređena kamena kuća nalazi se na periferiji starog slikovitog sela Prines, oko 5 km od grada Rethymnona. Nalazi se na parceli od cca 500 m² s prekrasnim pogledom na more i Bijele planine.

Do najbliže plaže možete doći nakon otprilike 3 km. Na jugu Krete to je samo 30 minuta. Prines se nalazi iznad zaljeva Rethymnon. Vozeći se starom nacionalnom cestom od Rethymnona do Prinesa, prvo prolazite kroz veće susjedno selo Atsipopoulo. Mnogi stanovnici Rethymnona su ondje izgradili svoje samostojeće kuće, a tu su se smjestile brojne trgovine i drugi poslovi. Kada se vozite od Atsipopoula do Prinesa, s desne strane ćete pronaći tavernu "Giannikos", koja ujedno služi i kao kafenion. To također uključuje stolove i stolice na malom, ugodnom seoskom trgu odmah do njega, koji je u sjeni nekih velikih stabala. Upravo nasuprot je manji od dva Prinesova mini marketa. Stara jezgra sela slijedi iza konobe "Giannikos". Ako nastavite starom nacionalnom cestom 100 m u smjeru Georgioupolisa, vidjet ćete tavernu "The Olive" Antonisa s desne strane. Ovdje se svakodnevno poslužuju grčka jela koja mama priprema i poslužuje Antonisu. Tu je i ugodna jutarnja pinta. Gotovo nasuprot je veća od dvije mini tržnice i mjesni ured građana. Na kraju sela je benzinska pumpa i desno mesnica. Susjedni grad Atsipopoulo nudi gotovo sve trgovine koje možete poželjeti na dohvat ruke. Od mjesta postoji autobusna linija.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 300 €
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Ako postoji upozorenje o putovanju zbog COVID-19, naknada za otkazivanje od 100 € primjenjuje se do dolaska ili ćete dobiti cijeli iznos depozita kao voucher ili kao besplatnu ponovnu rezervaciju.



Ponuda od 06.11. do 01.04. je bez struje i nafte, struja se obračunava po potrošnji sa 25 lipa po kWh. Lož ulje prema dnevnoj cijeni. Bazen za to vrijeme ne radi.



Ostatak uplate možete donijeti i u gotovini. Baš kako želite.

uklj. , struja, voda

Goste na dužem odmoru pitajte za cijene. Živimo na Kreti od 2004. godine i sami se brinemo za svoje vile.Ključevi se predaju, kompetentna kontakt osoba za sva pitanja itd. je na licu mjesta. Uvijek smo dostupni putem telefona. Detaljan opis dobrih konoba, izletišta, liječnika itd. možete pronaći u vili. Također pogledajte kretafan, tamo ćete naći mnogo unosa u knjigu gostiju

Želite li doći ranije ili otići kasnije? dugotrajni odmor? Pitajte nas!

Nazvat ćemo vas!

Rado ćemo vam pomoći rezervirati najam automobila. Automobil će vam biti predan u zračnoj luci. Očekivat će vas u zračnoj luci, ne morate nigdje stajati u redu niti čekati. Sve radimo za vas unaprijed. Nakon toga možete vratiti automobil u zračnu luku.

Uvjeti poništenja:

  • Rücktritt- und Stornierungskosten: bis 61 Tage 100,00 Euro, 60-30 Tage 25%, ab dem 29. Tag 50 %, ab dem 8.Tag vor Anreise 100 %.

ostale informacije:

Živimo na Kreti od 2004. godine i sami se brinemo za svoje vile.Ključevi se predaju, kompetentna kontakt osoba za sva pitanja itd. je na licu mjesta. Uvijek smo dostupni putem telefona. Detaljan opis dobrih konoba, izletišta, liječnika itd. nalazi se u vili. Za internet je dostupan besplatni WLAN. Pogledajte našu web stranicu kretafan. Tamo ćete pronaći mnogo unosa u knjigu gostiju.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 24.09.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Josef Beibl kai SIA E.E
gospodin J. Beibl

gospodin J. Beibl

Živimo ovdje na Kreti od 2004. godine i sami se brinemo za svoju vilu! Našim gostima smo uvijek na raspolaganju!


Dalji smještaji od gospodin J. Beibl

Pokazati sve smještaje od gospodin J. Beibl

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 25658

Posljednje ažuriranje: 12.02.2024

Oglas je online od: 15 godina, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/25658.htm

Gospodin Josef Beibl

Prines

74100 Rethymnon

+306946634748

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina