Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ferienhaus Lucie

maks.  5   Gosta/Gostiju
50m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
50m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
20% 18.05 do 29.06.2024
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

52 puta dodano listi želja

Već više od 15 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
20% Popust 18.05 do 29.06.2024

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

52 puta dodano listi želja

Već više od 15 godina online



Opis

Kuća za odmor u blizini plaže s 3 spavaće sobe za do 5 osoba, terasom od 35 m² s ležaljkama prema jugozapadu. Puno zidano, kuća se može grijati. Perilica za rublje. Satelitska televizija s radijskim i televizijskim kanalima koji govore njemački. Stereo sustav s DVD / CD -om. Mikrovalna. Roštilj. Električni štednjak. Aparat za kavu. Bojler. Mala pećnica. Toster. Željezo. Hladnjak sa pretincem za zamrzavanje. Usisavač.
Imanje je omeđeno čvrstim kamenim zidom i vrtnim vratima. Mediteranski zaljev s šetalištem obloženim palmama i susjednom pješčanom plažom udaljen je samo 90 metara od kuće. Neposredno ispred kuće nalazi se mali balkon s klupom i palmama.
Kuća ima privatno parkirno mjesto na zasebnom parkiralištu.

Kuća je u tijeku opsežne obnove; U ljeto 2013. djelomično je obnovljen, a u međuvremenu je opremljen novim madracima od lateksa prilagođenim leđima. Kuća se koristi, održava i održava svake godine obitelj vlasnika.

WLAN je moguć putem žarišne točke s narančaste ili sfr (trenutno košta 19,90 € ili 29,90 € za 30 dana) - podaci bez jamstva.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (140x200 cm)
Spavaća soba 2
krevet na kat (80x200 cm)
Spavaća soba 3
krevet na kat (80x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.5 km

0.5 km

Jezero 0.5 km

0.5 km

Mogućnost kupovine 0.3 km

0.3 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 45 km Beziers

45 km

Kolodvor 15 km Narbonne

15 km

Izlaz s autoceste 12 km Narbonne-ESt

12 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća za odmor u blizini plaže s 3 spavaće sobe za do 5 osoba, terasom od 35 m² s ležaljkama prema jugozapadu. Puno zidano, kuća se može grijati. Perilica za rublje. Satelitska televizija s radijskim i televizijskim kanalima koji govore njemački. Stereo sustav s DVD / CD -om. Mikrovalna. Roštilj. Električni štednjak. Aparat za kavu. Bojler. Mala pećnica. Toster. Željezo. Hladnjak sa pretincem za zamrzavanje. Usisavač.
Imanje je omeđeno čvrstim kamenim zidom i vrtnim vratima. Mediteranski zaljev s šetalištem obloženim palmama i susjednom pješčanom plažom udaljen je samo 90 metara zračne linije, nekoliko minuta hoda od kuće. Neposredno ispred kuće nalazi se mali balkon s klupom i palmama.
Kuća ima privatno parkirno mjesto na zasebnom parkiralištu. Sa svojom mediteranskom arhitekturom, raznolikim zelenim površinama i palmama te 15 km dugim pješčanim plažama, Gruissan je jedno od omiljenih mjesta za odmor za obitelji i parove (također sa psima) na obali Languedoca. Gruissan je povijesni primorski grad (Katharer) između Sredozemnog mora i laguna / Étangs s novim četvrtima, marinom (Gruissan-Port), Gruissan-Plage, Mateille i Les Ayguades. Kuća se nalazi na rubu mjesta u četvrti Mateille u mješovitom stambenom području nedaleko od plaže. Zabavni park "Pirat Park" i diskoteka (otvoreni od kraja lipnja do početka rujna) udaljeni su cca 350 m zračne luke od kuće za odmor. U prosincu 2010. otvoreno je prostrano kupalište "Espace balnéoludique" s unutarnjim i vanjskim bazenima, saunom, hamamom, fizioterapijom i ostalim, tako da ljubitelji vode mogu biti aktivni tijekom cijele godine bez obzira na vremenske uvjete!



Dodatne informacije i mnoge fotografije mogu se pronaći na mojoj privatnoj web stranici, adresu koju ću vam rado dostaviti na zahtjev.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 300 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravišna pristojba u glavnoj sezoni od 1,50 eura / osobi / dan. Dan dolaska u glavnu sezonu uvijek je nedjelja.
Povratni depozit 250 eura bit će prebačen zajedno s preostalom stanarinom. Naknada za čišćenje kuće plaća se na licu mjesta u uredu mog čuvara. Dodatna naknada za čišćenje vlasnika pasa = 10 €. Naknada za prijenos 35 € i troškovi električne energije iz (niska sezona) = 0,30 € / kWh bit će zadržani iz pologa.

Uvjeti poništenja:

  • Die Stornierungsbedingungen teile ich Ihnen bei Vertragsabschluss bzw. auf Wunsch auch gern vorab mit. Der Abschluss einer Reiserücktritt- bzw. Reiseabbruchversicherung wird empfohlen, liegt aber im Ermessen der Gäste.

ostale informacije:

Cijene najma uključuju režije - osim u zimskoj sezoni. Ovdje se (zimska sezona) troškovi električne energije naplaćuju prema stvarnoj potrošnji u iznosu od 0,30 eura / kwh i ključnoj naknadi / naknadi za primopredaju od 35 eura, koji se zatim oduzimaju od depozita. Dan dolaska i odlaska u srpnju / kolovozu je nedjelja. Izvan glavne sezone dolasci i odlasci općenito su mogući od ponedjeljka do nedjelje, uz prethodni dogovor i dostupnost. Minimalni period najma je tjedan dana. Kuća je za nepušače, pušenje je dozvoljeno na terasi. Uzimanje psa moguće je po dogovoru. Troškovi čišćenja kuće trenutno su 65 € (+ 10 € za vlasnike pasa). Povratni depozit je 250 €. U glavnoj sezoni potrebno je platiti boravišnu pristojbu od 1,50 € / osobi / dan.

Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti depozit od 30% cijene najma. Ostatak najamnine, boravišna pristojba i polog moraju se platiti do 30 dana prije početka razdoblja najma.

Vlastita početna stranica:

Molimo vas da zatražite last minute cijene ako spontano odlučite odsjesti u mojoj kući za odmor. Ponudit ću vam zanimljivu ponudu, obećavam!


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 10.04.2024


20 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.8 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.8 Položaj
4.9 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

studeni 2023

Gerhard A. iz/od Battenberg/Eder

4,4
4 5 5 4 4
Prikaži njemački

Zimovanje u južnoj Francuskoj

Jedno jako lijepo i, u zimu, vrlo mirno mjesto. Skoro cijelo vrijeme smo bili sami u naselju kuća za odmor, što nam je jako odgovaralo. Trgovine su bile u blizini (pekara, Lidl, Intermarche). Njemački upravitelj kuće je bio prijateljski nastrojen i susretljiv. Vlasnica kuće u Njemačkoj je također bila ljubazna i susretljiva. Rado ćemo se vratiti!

Odgovor iznajmljivača gospođa A. Löwecke:

Einen ganz lieben Dank für die sehr positive Bewertung. Es ist immer wieder schön zu hören/lesen, dass es auch Anderen so gut in Gruissan und umzu gefällt, wie meiner Familie und mir nun schon seit vielen Jahren. Ich freue mich natürlich auch, wenn Sie noch einmal wiederkommen.

listopad 2023

Marcel Z. iz/od Hellenthal

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor za cijelu obitelj s psom

Idealna kuća sa svime što je potrebno da se osjećate ugodno. Posebno je savršeno za pse jer je dvorište dobro ograđeno. Izuzetno ljubazni vlasnici! Rado ćemo se ponovno vratiti. Obavezno preporučujemo svim obiteljima i ljubiteljima pasa. Hvala vam na lijepom vremenu kod vas!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospođa A. Löwecke:

Vielen lieben Dank für die tolle Bewertung! Ich freue mich schon jetzt darauf, Sie ganz bald einmal wieder zu Gast in meinem Ferienhaus zu haben. À bientôt!

lipanj 2023

Rahel K. iz/od Süddeutschland

4,8
5 5 5 4 5
Prikaži njemački

Super obiteljski odmor

Kuća za odmor s velikom terasom bila je izvrsno prikladna za nas kao obitelj s malom djecom, vrlo dobro opremljena za samostalno snabdijevanje i praktično smještena za odmor na plaži na jugu Francuske. Osjećali smo se vrlo ugodno u kući za odmor i svakako bismo je preporučili.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospođa A. Löwecke:

Ich bedanke mich ganz herzlich für die Super-Bewertung und freue mich riesig, dass es Ihnen so gut in meinem Ferienhaus gefallen hat. Kommen Sie gern einmal wieder!

svibanj 2023

Familie R. iz/od Süddeutschland

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Čisti odmor!

Kućica za odmor Lucie bila je savršeno mjesto za nas (2 odrasle osobe, 3 djece) da uživamo opušten odmor. Kuća je opremljena sa svim što vam je potrebno - ne samo u kuhinji. Na velikoj terasi su bili naši bicikli, ali je ipak bilo dovoljno prostora da se uvijek jede vani i opušta u ležaljci za čitanje. S biciklom lako možete doći do centra grada i dobrih plaža koje su malo udaljene, na kojima smo (sredinom lipnja) bili sami. U naselju i gradu bilo je ugodno tiho. Pekara i supermarket su u blizini. Divni izleti su mogući biciklom i automobilom. Kontakt sa gospođom Löwecke je bio sjajan. Sve što vam je potrebno za oporavak.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospođa A. Löwecke:

Vielen lieben Dank für die supertolle Bewertung, über die ich mich sehr freue! Ich hoffe, dass Sie noch einmal in meinem Ferienhaus Urlaub machen werden. À bientôt!

srpanj 2022

Familie S. iz/od Bochum

4,8
4 5 5 5 5
Prikaži njemački

Preporučujemo

Dragi tražitelji kuća za odmor!

Ove smo godine ponovno proveli prvi odmor na jugu.

Ova nam je kućica zapela za oko zbog obiteljski prihvatljivih cijena.
Kontakt s gospođom Löwecke bio je vrlo ljubazan od prvog do posljednjeg e-maila i bez dugog čekanja, što nam je olakšalo odabir ove kuće.
Kuća za odmor je mala, ali funkcionalna.
Sve što je potrebno za svakodnevne potrebe je dostupno. Proveli smo ugodne večeri u vrtu. Zatvoreni objekt pogodan je za goste sa psima.
Uvijek smo voljeli koristiti ležaljke u ranim jutarnjim satima, jer su temperature tada bile prilično ugodne i mogli smo opušteno započeti dan.
Kreveti i madraci su udobni i nisu opušteni.

Puno stvari u okolici je na pješačkoj udaljenosti.
Supermarket Intermarche i odlična pekara udaljeni su samo nekoliko minuta.
Također nije daleko šetnica, luka, gusarski park ili plaža za pse.
Navečer je bilo sjajnih događaja (veliko kino platno, živa glazba, ugodne tržnice) na plaži ili u luci.
Narbonne također vrijedi jednom ili više posjeta. Tržnica je topla preporuka za svakog sladokusca!!!


Topla preporuka je 'Pizzeria Tom' preko puta Intermarchea i snack bar 'Chez Norbert' u Saint Pierre la Mer. Super ukusna hrana po razumnim cijenama. Ali mnogi mali restorani u Gruissanu također nude izvrsne proizvode po poštenim cijenama.

Osjećali smo se vrlo ugodno u vikendici Gruissana i gospođe Löwecke i svakako bismo je preporučili i rado bismo je ponovno posjetili.

Pozdrav od obitelji Sievers iz Bochuma

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospođa A. Löwecke:

Liebe Familie Sievers,
ich bedanke mich sehr für Ihre außerordentlich positive Bewertung und die ausführliche Schilderung Ihrer Urlaubserlebnisse bzw. -eindrücke. Ich freue mich schon sehr darauf, Sie wieder einmal in meinem Ferienhaus zu Gast haben zu dürfen.

srpanj 2022

Ilia T. iz/od Bruessels

5,0
5 5 5 5 5

Alles prima

Alles, was man fuer einen kurzen Aufenthalt braucht.

Odgovor iznajmljivača gospođa A. Löwecke:

Ich bedanke mich für Ihre positive Bewertung und freue mich, wenn Sie Ihren Urlaub noch einmal in meinem Ferienhaus verbringen werden.

svibanj 2022

Alexandra I. iz/od Bruchköbel

5,0
5 5 5 5 5

Sommer pur

Wir waren bereits zum 2. mal im Haus LUCIE , unse Hund und wir 2 fühlen uns dort sehr wohl.Es ist mit allem ausgestattet was man im Urlaub braucht. Wir werden auf jeden Fall wieder kommen

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

Odgovor iznajmljivača gospođa A. Löwecke:

Vielen lieben Dank für die tolle Bewertung. Ich freue mich sehr, dass Sie auf jeden Fall wiederkommen möchten. À bientôt!

listopad 2021

Sigrid C. iz/od Lüdenscheid

4,9
5 5 5 4.5 5

Wundervoller Urlaub in gemütlichem Ferienhaus

Wir haben als 5köpfige Familie sehr schöne, warme Herbsttage im Ferienhaus Lucie verbracht. Es ist klein, aber praktisch aufgeteilt. Die Terrasse ist ein zweites Wohnzimmer und blickgeschützt. Selbst im Herbst konnten wir bis zum Nachmittag noch draußen sitzen.
Es sind 5 Min bis zum Binnenmeer, etwa 10 Min mit dem Fahrrad zum offenen Meer.
Die Gastgeberin kommuniziert sehr freundlich und gibt wertvolle Reisetipps. Auf jeden Fall ist das Haus empfehlenswert und ermöglicht einen schönen Urlaub.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospođa A. Löwecke:

Liebe Familie Claus, ganz lieben Dank für die tolle Bewertung. Ich bin immer wieder sehr froh, wenn sich meine Gäste in Gruissan und in meinem Ferienhaus genauso wohl fühlen wie meine Familie und ich und dort einen wundervollen Urlaub verbringen können. Kommen Sie gern einmal wieder.

kolovoz 2021

Markus S. iz/od Haltern

4,4
4 4 5 4 5

Schönes Strandhaus

Insgesamt eine schöne Unterkunft für einen Strandurlaub. Aber auch als Ausgangspunkt für Ausflüge mit dem Auto oder Fahrrad. Einrichtung und Ausstattung sind kein Luxus aber vollständig mit allem was man braucht. Schöner gepflegter großer Garten.
Fussläufig schnell zum Strand in der Lagune. Die schönsten Strände erreicht man bequem mit dem Fahrrad. Gute Radwege um die Umgebung zu erkunden sind vorhanden.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospođa A. Löwecke:

Vielen Dank für die positive Bewertung. Ich freue mich, dass Sie einen schönen Urlaub in Gruissan und in meinem Ferienhaus verbringen konnten. Gerade für einen aktiven Urlaub mit dem Fahrrad oder zum Wandern bietet sich die Lage des Hauses an. Auch ist der Weg zum Strand (Plage du Grazel) nicht weit.

srpanj 2021

Sascha H. iz/od Nidda

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijep smještaj u blizini plaže

U kući je bilo 6 ljudi (dvije odrasle osobe, troje djece i beba).
Oprema kompletna i radi besprijekorno.
Kuća je čista i opremljena svime što vam je potrebno.
Zatvorena terasa omogućuje privatnost.
Šetnja do plaže je jako kratka (2 minute, super za obitelji i odgovarajuću opremu za plažu.
Komunikacija s gazdaricom prije i za vrijeme odmora tekla je glatko i brzo.
Hvala još jednom na izvrsnom smještaju, apsolutno preporučljivo.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospođa A. Löwecke:

Ich danke Ihnen ganz herzlich für die äußerst positive Bewertung und freue mich sehr, dass Sie einen wunderschönen Familienurlaub in Gruissan und in meinem Ferienhaus Lucie verbracht haben.

rujan 2020

VISAR M. iz/od SAARLOUIS

5,0
5 5 5 5 5

Urlaub

Es gibt einfach nichts negatives.
Es ist einer meiner schönsten Urlaub den ich hatte.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa A. Löwecke:

Ganz lieben Dank für Ihre wunderbare Bewertung. Ich freue mich sehr, dass es Ihnen so gut in meinem Ferienhaus gefallen und dass Sie in diesem Jahr wieder Ihren Urlaub dort verbringen möchten.

kolovoz 2020

Susanne W. iz/od 97772 Oberbach

5,0
5 5 5 5 5

Glücksgriff

Wir haben eine wunderbare Woche im Ferienhaus Lucie verbracht, wir haben am Plage du Grazel, der fußnah liegt gebadet, sind viel Rad gefahren und auch ein bisschen gewandert. Die Gegend ist herrlich, weil man Aktiv- und Badeurlaub miteinander verbinden kann. Auch das Fischerdorf und der Markt sind einige Besuche wert...

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospođa A. Löwecke:

Vielen lieben Dank für die tolle Bewertung. Ich freue mich sehr, dass es Ihnen so gut in Gruissan und in meinem Ferienhaus gefallen hat. Vielleicht ja: à bientôt?

listopad 2019

GA Z. iz/od Schweiz

5,0
5 5 5 5

Immer wieder gerne!

Unkomplizierte Anmietung, sauber, hundefreundlich, fussläufig zum Bäcker, Lidl und Intermarche

Durch die hohe Mauer um den Sitzplatz und die Oleander hat man viel Privatsphäre. Problemlose Rückerstattung der Kaution.

Preporučeno za: Starije osobe, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospođa A. Löwecke:

Ich bedanke mich sehr für die positive Bewertung und freue mich, wenn Sie Ihren Urlaub recht bald wieder in meinem Ferienhaus verbringen werden.

kolovoz 2019

Anna iz/od Heidelberg

5,0
5 5 5 5

Ferienhaus Lucie

Im Haus finden
Sie alles , was man für einen Sommerurlaub benötigt.
Gute Lage und Preis/Leistungsverhältnis

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospođa A. Löwecke:

Vielen Dank für die positive Bewertung, kommen Sie gern einmal wieder und verbringen Ihren Urlaub in meinem Ferienhaus.

srpanj 2019

Tobias iz/od 66909 Herschweiler-Pettersheim

5,0
5 5 5 5

Genialer Familienurlaub

Das Haus ist super ausgestattet,Schlüsselübergabe funktioniert absolut problemlos.
Für Familien ist die Nähe zum Stadtstrand super,aber auch die großen Strände sind in wenigen Minuten zu erreichen und es gibt ausreichend kostenlose Parkplätze.
Wir sind eine Familie mit 2 Erwachsenen und 4 Kindern und haben uns sehr wohl gefühlt.
Immer wieder gerne.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospođa A. Löwecke:

Ganz lieben Dank für die super positive Bewertung! Ich freue mich immer wieder riesig, wenn es meinen Gästen in Gruissan und in meinem Ferienhaus genauso gut gefällt wie meiner Familie und mir seit vielen Jahren. Finden Sie den Weg recht bald wieder nach Gruissan.

rujan 2018

Dennis K. iz/od 38644 Goslar

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijep odmor

Proveli smo jako lijep odmor u ovoj kući za odmor.
Sve je prošlo na naše potpuno zadovoljstvo, bilo da se radi o predaji ključeva, prvom dojmu o kući i povratu depozita.
To je prekrasno mjesto i trebali biste si dati barem 12 dana ako želite sve vidjeti.
Mjesto s prekrasnim plažama, uličicama, restoranima, povijesnim objektima!
Mogu samo toplo preporučiti. Sredina-kraj rujna ~ 28 c°. Što još želite?
Preporučujem ovu kuću svojim prijateljima i kolegama s posla za 2019!
Hvala na glatkom rukovanju gospođi Löwecke. Pozdrav iz Harza!

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospođa A. Löwecke:

Ich bedanke mich ganz herzlich für die tolle und positive Bewertung und freue mich, dass Sie Ihren Urlaub in Gruissan und in meinem Ferienhaus so genossen haben. So soll es sein! Auch für meine Familie und mich ist es in jedem Jahr wieder ein großes Vergnügen, dort zu sein - bisher nach 20 Jahren immer wieder! Bei unseren eigenen häufigen Aufenthalten sind wir immer bemüht, alles im und ums Haus in Ordnung zu halten. Das Flair des Südens und das im Allgemeinen sonnige und warme Wetter tun dann ihr Übriges.

srpanj 2018

Katrin iz/od Paderborn

4,5
4 5 5 4

Schönes und gut eingerichtetes Ferienhaus

Prima Ausstattung - alles da was man braucht, sauber, viel Stauraum, ruhig gelegen, prima mit dem eigenen Parkplatz
Gute Lage - in 2 Minuten zum Wasser in weiteren 2 Minuten am Strand. Jeweils ca. 10 Gehminuten zum Intermarche oder Lidl (im Sommer 7 Tage die Woche auf). In 3 Minuten beim Bäcker
Sehr schöne Gegend.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospođa A. Löwecke:

Ich freue mich sehr über die positive Bewertung und hoffe, dass Sie recht bald einmal wieder Ihren Urlaub in meinem Ferienhaus verbringen werden.

lipanj 2018

Alexandra B. iz/od 66333 Völklingen

4,9
5 5 5 4.5

Schönes Ferienhaus in Gruissan

Wir haben 2 Wochen in dem gut ausgestatteten Ferienhaus verbracht. Lage für Ausflüge optimal. Auch die Strandnähe ist super. Sehr nette Eigentümer und toller Service. Sehr empfehlenswert!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa A. Löwecke:

Vielen lieben Dank für die tolle Bewertung! Ich freue mich sehr darüber und würde Sie gern einmal wieder zu Gast in meinem Ferienhaus haben!

ožujak 2018

Manuela B. iz/od Vaihingen

5,0
5 5 5 5

Wunderschöner Urlaub in Gruissan

Wir hatten mit unseren drei Kindern einen wunderschönen Urlaub an diesem wunderbaren Ort. Nur einige Metern bis zur Strandpromenade und mit guten Einkaufsmöglichkeiten in näherer Umgebung, haben wir uns in dem Ferienhäuschen mit großer Sonnenterasse, sehr wohl gefühlt.
Viele Ausflugsmöglichkeiten, herrliche Landschaft und freundliche Menschen haben uns einen erholsamen und abwechslungsreichen Urlaub ermöglicht.
Wir kommen sehr gerne hierher zurück.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospođa A. Löwecke:

Ich freue mich sehr über die freundliche Bewertung und würde Sie gern wieder einmal in meinem Ferienhaus zu Gast haben. À bientôt!

kolovoz 2017

Gabi H. iz/od 6612 Ascona/Schweiz

5,0
5 5 5 5

Perfektes Ferienhaus in zentraler und strandnaher Lage von Gruissan-Mateille

Wir - eine 5-köpfige Familie mit 3 bereits erwachsenen Kindern - konnten in dem gut ausgestatteten und gepflegten Ferienhaus mit 3 Schlafzimmern einen wunderschönen Urlaub am Mittelmeer verbringen. Wir waren zum ersten Mal in Südfrankreich und können uns sehr gut vorstellen, schon bald wieder einmal nach Gruissan und in das Haus von Frau Löwecke zu reisen und werden es in jedem Fall auch unseren Freunden weiterempfehlen. Bequeme Betten und trotz der geringen Wohnfläche genügend Raum für 5 Personen sind vorhanden. Besonders gut hat uns die mediterran bepflanzte und blick- und windgeschützte Sonnenterrasse sowie die sehr gute Lage des Hauses gefallen. Prinzipiell konnte man sehr viele Wege zu Fuß erledigen. Das Preis-Leistungsverhältnis für die Anmietung des Hauses war hervorragend. Vielleicht bringen wir beim nächsten Urlaub auch unseren Hund mit, denn es ist hier, anders als in vielen Ferienhäusern, gestattet, auch dieses Familienmitglied mit den Urlaub zu nehmen.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospođa A. Löwecke:

Vielen Dank für die positive Rückmeldung! Ich freue mich sehr, wenn Sie schon recht bald wieder Ihren Urlaub in meinem Ferienhaus verbringen werden. Gern dürfen Sie auch Ihren Hund mit in den Urlaub nehmen.


kontakt

gospođa A. Löwecke

gospođa A. Löwecke

Dobar dan, Moja obitelj i ja provodimo velike dijelove odmora u Gruissanu na francuskoj mediteranskoj obali u regiji Occitanie (Languedoc-Roussillon) više od 22 godine. U svom drugom domu osjećamo se vrlo ugodno i uživamo u francuskom načinu života, prekrasnoj klimi i ljubaznosti Francuza na licu mjesta. Šetnje plažom, uz Étang i obližnji masiv de la Clape (mali planinski lanac) idealne su za opuštanje i rekreaciju. Mediteran vas poziva na kupanje od početka ljeta do jeseni, a na kilometarskim i širokim pješčanim plažama lako ćete pronaći dovoljno mjesta čak i u glavnoj sezoni. Svaki odlazak nam je težak i već smo mnoge prijatelje uvjerili da odmore u Gruissan i da se često vraćaju. Sigurno ćete imati prekrasan odmor u Gruissanu i u jednoj od mojih kuća za odmor. U tom smislu: à bientôt!


Dalji smještaji od gospođa A. Löwecke


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 25801

Posljednje ažuriranje: 19.04.2024

Oglas je online od: 15 godina, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/25801.htm


«Ferienhaus Lucie» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 20 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
20% Popust 18.05 do 29.06.2024

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina