Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Casa Barone u Victoriji - Gozo

Malta, Gozo

maks.  5   Gosta/Gostiju
100m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
100m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

32 puta dodano listi želja

Već više od 15 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

32 puta dodano listi želja

Već više od 15 godina online



Opis

Otprilike 400 godina stara seoska kuća nalazi se u starom gradu Victorije. Svi antički elementi, a posebno prekrasni okrugli lukovi mogli su se sačuvati.



U ovu elegantnu seosku kuću ulazite kroz malo, obraslo dvorište, gdje vas lijepo mjesto za sjedenje ili blagovanje poziva da se zadržite. Tu je i mala, ali dobro opremljena kuhinja uključujući mikrovalnu pećnicu i pripadajući, rustikalni dnevni boravak s TV-om.



Vrlo moderno, staro, otvoreno kameno stubište u unutarnjem dvorištu vodi vas na gornji kat, gdje se na pola stepenica nalazi prva od dvije spavaće sobe s bračnim krevetom. Pripadajuća tuš kabina s WC-om je nekoliko stepenica više, na razini druge spavaće sobe. Ima 3 kreveta za jednu osobu i vlastitu kupaonicu. Obje spavaće sobe su klimatizirane (preko coin sustava).



Strme spiralne stepenice vode vas na veliku krovnu terasu (oprez djeca!). Odavde možete uživati u jedinstvenom pogledu na krovove Victorije, prema Citadeli i katedrali St. George. Na terasi se nalaze ležaljke i suncobran. Ovdje možete i roštiljati.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Roštilj Roštilj
Klima uređaj Klima uređaj
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Autobus 0.4 km

0.4 km

Zračna luka 30 km Malta Airport

30 km


Mjesto i položaj smještaja

Restorani i svi trgovački sadržaji nalaze se na pješačkoj udaljenosti. Parkirna mjesta udaljena su cca 3-5 minuta. Iz Victorije možete doći do svih znamenitosti i mogućnosti za kupanje autobusom ili unajmljenim automobilom u roku od nekoliko minuta. Victoria je glavni grad Gozoa s oko 7000 stanovnika. Do 1887. grad je nosio arapski naziv Rabat, što znači "predgrađe" (ne treba ga brkati s Rabatom u blizini Mdine na glavnom otoku Malte). Nalazi se u središtu Goza. Victoria je također središte otočkog života i njegovo kulturno središte. Do kuće u starom gradu se ne može doći automobilom.



Novouređenu citadelu visoko iznad grada, koja je sagrađena u brončano doba, tj. oko 1500. godine prije Krista, svakako vrijedi vidjeti. S utvrda imate prekrasan pogled od 360° na otok. Osim muzeja, u citadeli se nalaze i katedrala na Gozu te zgrada suda.



Također vrijedi vidjeti baroknu baziliku San George of Saint George. Ona datira iz srednjeg vijeka, ali je 1818. godine dobila novo pročelje, a Papa Pio XII. 1958. ju je uzdigao u status bazilike. Ova bazilika je također poznata kao Zlatna crkva. Potpuno je obložen mramorom. Bogato ukrašen slikama i kipovima, nalazi se na Pjazza San Gorg, koji je južno od tržnice, nedaleko od vaše kuće.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Brdski biciklizam
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijene za 1-4 osobe. Svaka dodatna osoba 7 € po noćenju. Cijene uključuju sve popratne troškove - osim klimatizacije u spavaćim sobama putem aparata na žetone i grijača u hladnijoj sezoni - na trošak iznajmljivača. Malteški ekološki porez za sve turiste starije od 18 godina, 0,50 € po osobi po noćenju – do najviše € 5. Ovaj se porez plaća lokalno iznajmljivaču.

Uvjeti poništenja:

  • 100% refund for cancellations more than 60 days before arrival day. 50% refund for cancellations more than 30 days before arrival day. If the customer declares his/her withdrawal even later or does not travel at all, a compensation of the total invoice amount is due. In all other cases of non-arrival or early departure, no refund of the lease rate paid is made.

ostale informacije:

Tjedno mijenjanje posteljine i ručnika. Besplatan Wi-Fi.

Prijevozi od zračne luke do apartmana, kao i najam automobila na Gozu mogu se organizirati po niskoj cijeni.

Kuća je od 01.12.-28.02. nije dostupno.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 19.04.2024


5 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.2 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

rujan 2018

S. T. iz/od England OX11 9DL

5,0
5 5 5 5
Prikaži engleski

Divan opuštajući odmor!

Divan opuštajući odmor
Ugodan transfer taksijem od aerodroma do trajekta za kuću i vlasnik, Joseph Sultana i njegova sestra Gilbert te njihov ujak Michael nisu mogli biti korisniji. Smještaj je šarmantno lijep i ima sve što je potrebno za odmor. Mirno smješten u starom dijelu Victorie (Rabat), a ipak samo minutu-dvije udaljen od Trga Sv. Jurja (St George) i Trga Indipendenca (Independenza). Odlična baza za istraživanje Goza i upoznavanje prijateljskih, gostoljubivih stanovnika. Proveli smo divno vrijeme, hvala.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2018

Anja R. iz/od Essen

4,8
4 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijepa, individualna kuća za odmor

Tražite li udobno namještenu kuću za odmor u prometno umirenom dijelu Victorije, došli ste na pravo mjesto. Sve stvari koje trebate su tu. Možete birati između sjenovitih i sunčanih mjesta i uživati ovdje. Samo je 5 minuta hoda do glavnog autobusnog kolodvora što je jednostavno idealno. Na Gozu vam ne treba auto. Bilo je sjajno što je osigurano dovoljno ručnika. Kupaonice su imale i boljih dana - ali sve su bile vrlo čiste i to je glavna stvar. Vrlo lijep i uslužan stanodavac. Rado opet u svako doba!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

svibanj 2017

Anke V. iz/od 36115 Hilders

4,8
4 5 5 5
Prikaži njemački

Idealno smješten za istraživanje otoka

Osjećali smo se vrlo ugodno ovdje. Idealno blizu autobusa, barova, shoppinga...sve iza ugla. Crkvena zvona često zvone, a kokoši kokodakaju, pa se osjeća i čuje život u okolici. Svježe voće i povrće svako jutro dostupno je 100m udaljenosti. Prijenos je prošao glatko uz uzbudljive uvide u promet lijevom stranom.
Jedino što nam se nije svidjelo su mirisi iz kanalizacije koji su ponekad bili prisutni u prizemlju. Za to je svakako zaslužan tamošnji sustav koji nije usporediv s našim.
Sa zadovoljstvom možemo preporučiti ovaj smještaj, puno prostora u kući dizajniranoj s ljubavlju.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci

Odgovor iznajmljivača gospodin S. Witterstein:

Es freut mich sehr, dass Sie sich in diesem charakteristischen Farmhaus "Casa Barone" so wohlgefühlt haben! Wegen der Gerüche des Abwassersystems - wohl bei bestimmten Wetterlagen - werde ich noch mal mit dem Vermieter sprechen. Vielleicht kann er hier doch Abhilfe schaffen, wobei ich bislang hierüber keine Reklamationen hatte.

listopad 2015

Felix W. iz/od Nierstein

4,8
4 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo dobro opremljen smještaj za odmor

Sve je prošlo savršeno. Oduševljeni smo uslugom koja nam je ponuđena: apsolutna točnost i pouzdanost u transferima, vrlo dobro opremljen smještaj za odmor, dovoljno svježe kupaonske posteljine, novi sapuni, kuhinja sa svim potrepštinama, ljubazni, duhoviti ljudi, odlična lokacija u starom gradu Victoria, koji zauzvrat ima sjajnu infrastrukturu.
Vidite, nikad ne prestaje! I sve to uz nevjerojatan omjer cijene i učinka!! Kako točno to zapravo radite!!? U Švicarskoj bi to sve bilo obrnuto proporcionalno i višestruko kompliciranije. Velika pohvala za CZSS. Kape dolje!
Srdačan pozdrav, Felix W

Preporučeno za: Kultura & obilasci, Romantični odmor

srpanj 2015

Marius S. iz/od Berlin

4,8
4 5 5 5
Prikaži njemački

Oduševljena uslugom

Sada ponovno imamo kontrolu nad svojim svakodnevnim poslovima, ali rado se prisjećamo našeg prekrasnog odmora.
Transferi od i do zračne luke odvijali su se glatko i svi smo bili jako oduševljeni stvarno lijepom kućom "Casa Barone". Briga (možete to tako nazvati) na licu mjesta od strane obitelji S bila je vrlo dobra i srdačna.

Preporučeno za: Kultura & obilasci, Odmor na plaži


kontakt

Tvrtka CSW Malta Holidays
gospodin S. Witterstein

gospodin S. Witterstein

Kao čisti obiteljski posao, već 25 godina posredujemo u kućama za odmor i apartmanima na Malti i susjednom otoku Gozo. Naši prvi kontakti s ovim prekrasnim otokom i našim prijateljima sežu mnogo dalje. U svim pitanjima oko Vašeg planiranog odmora rado ćemo Vas savjetovati s našim dugogodišnjim iskustvom. Sve objekte pregledavamo osobno. Sastajemo se sa stanodavcima i našim partnerima svake godine na Malti i nastojimo dodatno optimizirati standard apartmana na svim sastancima. Povjerljivi i osobni kontakt s vama, kao i s našim partnerima, posebno nam je važan. U bliskom smo kontaktu s malteškim turističkim uredom.


Dalji smještaji od gospodin S. Witterstein

Pokazati sve smještaje od gospodin S. Witterstein

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 26665

Posljednje ažuriranje: 03.04.2024

Oglas je online od: 15 godina, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/26665.htm


«Casa Barone u Victoriji - Gozo» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 5 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina