Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Hafendorf Rheinsberg S16

Oblast jezera Mecklenburg, sjeverna pokrajina Brandenburg, jezera Rheinsberg

maks.  6   Gosta/Gostiju
80m²  stambena površina
2 spavaće sobe (+1)
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
80m²
2 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

164 puta dodano listi želja

Već više od 15 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

164 puta dodano listi želja

Već više od 15 godina online



Opis

Kuća za odmor s privatnim vezom za brod



Kuća za odmor s 4 * u lučkom mjestu Rheinsberg, na Rheinsberger Seeu s vlastitim besplatnim vezom za brod direktno na vlastitoj terasi. Idealno za obitelji i parove koji vole voziti čamac, biciklirati, pecati, istraživati prirodu ili se žele baviti nečim kulturnim.



Naša kuća za odmor je ugodna i moderno namještena dvojna kuća na "S-otoku" u lučkom selu Rheinsberg i može primiti do 6 osoba.



Mjesto:



Kuća je zadnja dvojna kuća na lijevoj strani "Große Hafengasse" s kućnim brojem "S 16" - lijeva polovica kuće. Oznaka tipa glasi: "F ili Kajüte". Kuća je opremljena WiFi.



Ovako se živi:



Stambeni prostor prostire se na dvije etaže i iznosi cca 80m². Prizemlje je popločano, a na katu (spavaće sobe) dizajnerski parketi. Podno grijanje na obje etaže osigurava ugodnu toplinu tijekom zimskih mjeseci.

U prizemlju je veliki dnevni boravak/blagovaona s izlazom na terasu okrenutu prema jugozapadu. Terasa nudi dovoljno prostora da se udobno smjestite na ležaljkama i/ili uživate u šalici kave u postojećem vrtnom namještaju i pustite da vam pogled luta lučkim selom. Možete proširiti tendu pričvršćenu na kuću ili dodatne suncobrane kao zaštitu od sunca.

U dnevnom boravku se nalazi kauč na razvlačenje za dvije osobe (širine cca 1,40 m) s mekim jastukom i dekicom, dvije fotelje i mali stol. Moderan TV s kabelskom vezom i dodatnim DVD playerom (možda ponesite vlastite DVD-e!) i stereo sustav nude dobre mogućnosti za zabavu.

Peć na drva pruža ugodnu toplinu, posebno u zimskim mjesecima, a plamteći plamen ne fascinira samo djecu.

Blagovaonica u prozoru podruma je posebno svijetla i prijateljska i dovoljno je dobra za 6 osoba. Dostupna je i visoka stolica za djecu. Otvorena kuhinja ima hladnjak s malim odjeljkom za zamrzavanje, sudoper i perilicu posuđa, štednjak s 4 ploče s pećnicom, mikrovalnu pećnicu, aparat za kavu, toster, pekač za vafle, električni sokovnik i kuhalo za vodu.

Tu su i razne bitne sitnice kao na pr. B. Tekućina za pranje posuđa i tablete za perilicu posuđa, filter vrećice za kavu i čaj i razni začini. Kuhinjska kolica nude dovoljno mjesta za potrepštine koje ste ponijeli sa sobom. U ulaznom dijelu nalazi se garderobni ormar u kojem se u. a. također su smješteni daska za glačanje i glačalo, kao i usisavač.

Na donjoj etaži nalazi se i gostinjski toalet. Iz dnevnog dijela na prvi kat vode drvene stepenice.

Dvije su odvojene, slično namještene spavaće sobe, svaka s bračnim krevetom. Sobe su pogodne ili za dva para ili za obitelj sa dvoje djece. Ima dovoljno mjesta u obje sobe, a po potrebi se može postaviti i krevetić.

Ispred spavaće sobe 1 nalazi se mali balkon. Odavde, sa stolica i stola koji su također dostupni, možete gledati preko lučkog bazena prema svjetioniku. Ormar i polica nude dovoljno prostora za spremanje vlastite garderobe. Nadalje, sobar i stolica nude mogućnost pohranjivanja odjeće.

Stereo sustav s radiom i funkcijom CD-a može se jednostavno uključiti iz kreveta daljinskim upravljačem.

Druga spavaća soba s pogledom na "Große Hafengasse" također je opremljena bračnim krevetom, ormarom i sobarom te malom komodom. I ovdje je stereo sustav s daljinskim upravljanjem dio opreme. Ovdje se mogu puštati ili vlastiti CD-ovi (za djecu) ili vlastiti. Dječje igračke iz kuće dostupne su u ovoj sobi i dobrodošle su za korištenje.

Kupaonica opremljena s dva prozora nudi vam udobnu kadu i odvojeni tuš s tuš kabinom uz umivaonik i još jedan WC. U dvije male komode ima dovoljno mjesta za odlaganje posuđa i ručnika. Osim običnog ogledala iznad umivaonika, tu je i ogledalo za šminkanje, a dio opreme je i fen.

Kombinacija perilica-sušilica u kupaonici je posebno povoljna za duži boravak i kada su djeca s nama te je mogu koristiti naši gosti. Kućica uključuje usisavač, kantu za brisanje, stalak za sušenje s kopčama, kao i razne manje vrtlarske alate (u spremištu) i ljestve (često potrebne za utovar i istovar krovnih nosača).

Jedan prozor u svakoj sobi ima zaštitu od muha/insekata.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.5 km

0.5 km

Jezero 0.001 km

0.001 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 115 km Berlin

115 km

Kolodvor 2 km Bahnhof Rheinsberg

2 km

Izlaz s autoceste 30 km Neuruppin

30 km


Mjesto i položaj smještaja

Lučko selo Rheinsberg:

"Hafendorf Rheinsberg" ili također nazvan "Marinapark Rheinsberg" nalazi se direktno na Rheinsberger Seeu sjevernom dijelu grada Rheinsberga.

Šarmantna i jedinstvena silueta lučkog sela Rheinsberg nastala je izgradnjom kuća za odmor u skandinavskom drvenom stilu i stvaranjem umjetnog lučkog bazena. Mostići povezuju pojedine otoke s obalnim uređenjem, lučicom za goste i kupalištem. Simbol lučkog naselja - svjetionik u unutrašnjosti - jedinstven je i danas poznat i izvan regije. "Hafendorf Rheinsberg" ili također nazvan "Marinapark Rheinsberg" nalazi se na sjeveru grada Rheinsberga, direktno na "Grienericsee", koji je direktno povezan s Rheinsberger Seeom.



Rheinsberg, biser marke Brandenburg

Grad Rheinsberg nalazi se u marki Brandenburg na južnom kraju Mecklenburškog jezera. Lanac jezera Rheinsberg često se naziva "Biserom Marka Brandenburga" i dio je "Parka prirode Stechlin-Ruppiner Land". Ruppiner Land počinje na vratima Berlina i proteže se na sjeveru do "Mecklenburger Seenplatte", regije s najviše vode. Vodena mreža na tom području, s razgranatim sustavom rijeka, kanala i jezera, jedinstvena je u Europi i omogućuje putovanje vodom bez problema od Berlina do Schwerina. Vode Rheinsberga su savezni plovni putovi, a grad Rheinsberg je odmaralište koje je odobrila država. Kroz grad vode "Deutsche Alleenstraße" i "Tonstraße".



Pristupačnost

Federalna autocesta A24 i federalna cesta B122 su dovoljno blizu da su lako dostupne, ali dovoljno daleko da pobjegnete od svakodnevice. Udaljen je oko 90 minuta od centra Berlina i oko 120 minuta od granica grada Hamburga. Postoji željeznička veza iz Berlina s Prignitz-Expressom i postoje autobusne veze iz Rheinsberga do okružnog grada Neuruppina, za Lindow, Flecken Zechlin i Fürstenberg.



Okolica Rheinsberg

Na području Rheinsberga ima mnogo šuma (osobito borove) i bezbrojnih jezera. Južnim dijelom prevladavaju obradive površine na kojima posebno dobro uspijevaju šparoge. Već spomenuto, lanac jezera Rheinsberg poznat je kao "Biser Marke Brandenburg" i jedno je od najpopularnijih odredišta za putovanja u regiji.

Ovaj ugled dugujete s jedne strane predivnoj prirodi koja je očuvana brižljivim korištenjem krajolika i vode, kao i brojnim različitim mogućnostima rekreacije. Od brojnih vodenih sportova, ribolova, jedrenja i vožnje kanuom do raznih kulturnih događanja i sadržaja.



Dvorac Rheinsberg

Dvorac Rheinsberg sa svojim parkom i raznim muzejima uvijek iznova privlači goste, kao i izvedbe komorne opere i koncerti glazbene akademije. Izleti biciklom ili jahanje također su vrlo popularni u ovoj regiji.



Kuća za odmor

Započnite svoje izlete brodom izravno s vlastitog pristaništa ispred naše kuće za odmor S 16 ili S 24 (naša druga kuća za odmor s 4 zvjezdice) ili biciklirajte izravno s ulaznih vrata u prekrasno okruženje lučkog sela!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 150 €
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 8 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Dodatne informacije:

· Dodatni troškovi ovisni o potrošnji (struja=0,39€/kWh, grijanje=0,39€/kWh, voda=6,90€/m²), koji se očitavaju i naplaćuju na licu mjesta, dodaju se cijenama noćenja

· Plaća se boravišna pristojba od 1,60 € po odrasloj osobi

· Naknada za zahtjev za čvrstu rezervaciju druge kuće (osim naše) u kompleksu: 25,00 €

Sljedeći dodaci mogu se rezervirati za vaš boravak i dodatno će se naplatiti: - posteljina (9,50/komplet), krpa za suđe (1,50€/kom) i ručnici (4,50€/paket = 1 veliki/1 mali )

- Stolica za hranjenje 5,00 € i krevetić 15,00 €. Posteljinu i posteljinu za krevetić potrebno je donijeti

- Kućni ljubimci: 8,00 €/dan mogući samo u posebnim kućicama



Štedna ponuda: Rezervirajte 7 dana odmora = platite samo 6 dana.

Za dolaske od 7. siječnja 2022. i odlaske do 2. srpnja 2022.

i za dolazak od 27.08.2022. i odlazak do 05.01.2023.

Izračun: Oduzimaju se najjeftiniji dani!



Za ostale termine putovanja upit za cijenu.

Kratki boravci od 2 noći mogu se rezervirati samo nakon konzultacija i posebnog cjenika. Ukoliko ste zainteresirani, slobodno nas kontaktirajte.



Dolazak i odlazak:

U periodu od 02. srpnja 2022. do 27. kolovoza 2022. kuća se može rezervirati samo na tjednoj bazi i to samo od subote do subote. U svim ostalim vremenima, dani dolaska i odlaska su promjenjivi.

Uvjeti poništenja:

  • Bitte lesen Sie hierzu unsere AGB auf unserer Homepage.

ostale informacije:

I u "korona vremenima" (s obzirom da dolasci nisu dopušteni zbog propisa) boravak ili odmor u kući za odmor najsigurniji je način "odmora na daljinu". Ovdje, kao i kod kuće, sami odlučujete s kim i koliko želite biti u kontaktu.



Ukoliko imate dodatnih pitanja o ovim informacijama, slobodno nam se obratite putem e-maila ili nas nazovite na broj telefona: 0551-7899300 (uvijek do 21:00 navečer), jer se o mnogim stvarima može brže i lakše dogovoriti na telefon nego da samo pišemo naprijed-natrag.



Drago nam je ako je naša kuća za odmor izazvala vaš interes i ako nas kontaktirate.

Harald i Silke Merker


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 22.09.2023


2 evaluacije

Ukupna ocjena

3,8 od 5
4.0 Oprema
4.0 Cijena/učin
3.0 Servis
5.0 Položaj
3.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

lipanj 2023

Katrin K. iz/od Frankfurt an der Oder

2,6
3 3 1 5 1

Aussen hui innen pfui

Die Lage des Ferienhauses ist super... Große Terrasse mit Sonnenliegen , Sonnenschirmen und co !!!Das ist positiv. Im Haus war leider die Sauberkeit ein riesiges Problem . Dreck und Haare überall. Auf den Böden ,den Sesseln ,den Schränken ...Mülleimer nicht geleert, und ziemlich verdreckt....Betten mit unterschiedlichen Matratzenhöhen bei einem Doppelbett ,nicht gerade einladend. Kaffeekanne die ständig auslief. Alles in allem schon in die Jahre gekommen. Das ist Schade , denn nicht jeder Urlauber ist den ganzen Tag mit dem Boot unterwegs. Und bei schlechtem Wetter hält man sich doch mehr im Haus auf ...

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

srpanj 2021

Heike R. iz/od Schwedt/Oder

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schönes Ferienhaus

Für uns hat alles super gepasst, vom Ferienhaus bis zu den Freizeitmöglichkeiten im Hafendorf Rheinsberg und Umgebung ..... wir kommen gerne wieder !

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

Tvrtka Ferienhäuser Hafendorf Rheinsberg
obitelj H. Merker

obitelj H. Merker

Iskoristite osobni kontakt s nama kao vlasnikom dvije kuće za odmor (S16 i S24) u lučkom selu Rheinsberg. Ako su naše kuće zauzete ili želite rezervirati manju ili veću kuću u kompleksu, tada možemo pristupiti svim ostalim kućama, a sve se mogu rezervirati izravno preko nas. Rado ćemo zajedno s Vama potražiti odgovarajuću kuću za odmor za Vas. Nazovite nas ili nam pošaljite izravnu e-poštu sa svojom e-adresom. Radujemo se vašoj poruci i upitu i rado ćemo sastaviti vašu individualnu ponudu za odmor. Vaša obitelj Merker


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 27901

Posljednje ažuriranje: 13.10.2023

Oglas je online od: 15 godina, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/27901.htm

Obitelj Harald und Silke Merker

Holunderweg 15

37124 Rosdorf

0049-551-7899300


«Kuća za odmor Hafendorf Rheinsberg S16» je dobio ocjenu gosta 3.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 2 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina