Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Los Profesores 2

Costa del Azahar

maks.  6   Gosta/Gostiju
85m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
85m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

80% Preporuka

40 puta dodano listi želja

Već više od 15 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

80% Preporuka

40 puta dodano listi želja

Već više od 15 godina online



Opis

Samostojeća kuća za 6 osoba, krovna terasa, vrtna terasa na veliki vrt, trijem, veliki zajednički bazen (12x5m + dječji bazen), garaže.
Kuća se nalazi u kompleksu 8 kuća na privatnoj cesti, samo nikad 3km do pješčane ili stjenovite plaže. Restorani i shopping u blizini iu Peñiscola. Mnogi Freizeitmögichkeiten u cijeloj regiji.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 2.5 km

2.5 km

Zračna luka 120 km Reus oder Valencia

120 km

Kolodvor 10 km Benicarló

10 km

Izlaz s autoceste 2 km Peniscola

2 km


Mjesto i položaj smještaja

Bright House je moderno namješten za do 6 osoba. Ona se nalazi u velikom vrtu sa starim stablima, ima 3 spavaće sobe, 1 prostranu kupaonicu (1You / WC) i WC za goste 1, 1 kuhinja je potpuno opremljena. Veliki, svijetao dnevni boravak / blagovaona je udobno namještene i sa techn. Sadržaji TV, satelit, radio, CD koji ste dobili. To je u susjedstvu veliki balkon s pogledom na more. U mjestu nekoliko besplatnih vrućih su dostupni za pristup internetu, alternativno, za € svuda španjolskom pre-paid SIM karticu za kupnju.
Osim navedenog obavijene vino vrtna terasa s roštiljem, koji vas poziva na ugodne večeri, kuću i na 2. katu veliki, skriven krovnu terasu s ležaljkama i drugim sjedenje. Zbog novca i dragocjenosti, stabilna, zidom sigurno je dostupna.
Da - bez krovnoj terasi - 100sqm kuća pripada kvadratnih metara veliki mirni Ferienhausiedlung s 8 kuća i ima oko 480qm vrt sa starim stablima. Za njemačke turiste Peñiscola je i dalje prilično neistražena područja. Evo, originalni ribarsko mjesto u regiji Castellón jednom od najljepših mjesta u Španjolskoj s dugom poviješću i španjolskih turista je vrlo popularan. To je zbog jedinstvenog položaja starog grada na poluotoku - otuda i ime mjesto - s dvorcem 64 m nad morem i gastronomskih specijaliteta; jer Peñiscola je centar za svježe ribe i morskih plodova. Osim starog grada sa slikovitim uličicama i starim restoranima (barovi) postoje velike pješčane plaže uz novo dizajnirane, modernoj kilometra duge plaže šetnice.
Na "Costa del Azahar" - njemački: "Obala od Orange Blossom" - nudi razne slobodne aktivnosti iz opuštajući odmor na plaži do aktivnog planinarenja u obližnjem planinskom području.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Brdski biciklizam
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Akontacija: 100 € prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 25.01.2024


10 evaluacije

Ukupna ocjena

4,3 od 5
4.1 Oprema
4.5 Cijena/učin
4.4 Servis
4.3 Položaj
4.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

svibanj 2023

Richard E. iz/od 71120 Grafenau

4,2
4 5 4 4 4
Prikaži njemački

Dobra odluka.

Na putu do ljetnog odredišta, turist prvo prolazi lijepim, starim botaničkim vrtom koji zove jednog osjetljivog vrtlara. Kuća dočekuje svježe prozračena i novim potrepštinama opskrbljena. Ponuda prostora ne može iznenaditi, jer je bilo vremena i prilike za proučavanje rasporeda prije putovanja. Oni koji su ostavili nepotrebni teret kod kuće sigurno neće žaliti zbog ovog izbora. Kuhinja nudi čvrstu osnovnu opremu za kuhanje, kao i obilan posebni paket iz kolekcije "Udalji to". Dnevni boravak poziva na ugodan boravak, a zanimljivi dizajnerski svjetiljke dugih prošlih vremena stvaraju opuštenu atmosferu uz prigušeno svjetlo. Krovna terasa kombinira prostranstvo, svježi zrak i pogled na daljinu. To nije samo dobar izbor za trojicu radnika poput nas, već možda i za tri mušketira.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

kolovoz 2022

Dimitra T. iz/od Maintal

4,8
4 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo udobna kuća

Bili smo tamo 1 tjedan u kolovozu. Jako nam se svidjelo i osjećali smo se kao kod kuće. Kuća i cijeli kompleks su uredno održavani. Bazen je bio vrhunac za našu djecu. Bili su u njoj cijelo vrijeme, kao i mi odrasli, da se rashlade. U kući je bilo jako toplo zbog trenutnog toplinskog vala. Možda bi za ubuduće mogli razmisliti o ugradnji klime, tada će u kući biti svježije.
Sve je bilo jako lijepo i voljeli bismo se ponovno useliti u kuću prilikom sljedećeg posjeta Španjolskoj.
Pozdrav iz Hessea
Obitelj Tzingouli Fragoso

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

srpanj 2022

Philipp S. iz/od Bielefeld

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Lijepo, opušteno, skladno

Proveli smo vrlo lijepih 2,5 tjedna u kući za odmor Los Profesores 2. Kuća je vrlo dobro opremljena i ništa nam nije nedostajalo. Djeca (i mi) su stvarno uživali u zajedničkom bazenu. Naselje ostavlja ukupno vrlo dobro održavan dojam. Vrt kuće je vrlo lijep. Vlasnik kuće bio je uzoran u kontaktu - hvala vam puno!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

rujan 2018

Klaus J. iz/od 81829

4,3
4 5 4 4
Prikaži njemački

Opuštajući dani u lijepoj maloj kući

Kompleks je vrlo dobro održavan, postoji prekrasan bazen koji je vrlo čist i gdje možete provoditi vrijeme potpuno nesmetano. Sama kuća je udobna i opremljena svime što vam je potrebno. Posebno je lijepa kupaonica koja je nedavno renovirana. Kreveti i posteljina također su bili novi. Vrt koji okružuje kuću je iz snova i ovdje možete pustiti svoju dušu. Proveli smo prekrasne dane u ovoj lijepoj maloj kući.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2018

Michael S. iz/od 77652 Offenburg

4,8
4 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo kada

Bili smo u kolovozu do rujna u kući, i to po drugi put. Svake godine rado dolazimo u kuću jer se osjećamo jako ugodno. Mješavina starog i novog čini ovu kuću jedinstvenom. Kupaonica je odlično renovirana i sada je mala oaza blagostanja! Možda bi se mogle obnoviti kvake na vratima, jer su malo stare. Za sve nas, vrt je ono što definira mediteranski štih. Već se veselimo povratku u naš drugi dom sljedeće godine!! A onda će naša djeca opet skakati u uređeni bazen s "bundanom bombom". Hvala i na divnom receptu za paellu, od tada ju moja žena sama kuha!! Za kraj možemo samo reći: Zaljubili smo se u ovu kuću!

Obitelj Schmidt

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

rujan 2017

Edith iz/od 47495 Rheinberg

2,4
2 2.5 2 3

Alt und in die Jahre gekommen

- Bad schön und neu, außer die beiden Türen ( sind alt und aufgebraucht ), schöne Dusche, leider nur mit einem billigen Vorhand statt Glas.
- Küche sehr alt und gammelig und auch arg zusammengewürfelt, sehr einfach, wenn nicht primitiv, uralte Fliesen, sehr unatraktiv, teilweise gerissen und defekt, Fugen total verdreckt. Besteck sehr eklig angelaufen, uralt, wahrscheinlich Überbleibsel der letzten 5 Erbschaften
- Gäste WC neue Fliesen nur an 2 halben Wänden, ansonsten uralte Fliesen, die die schönste Zeit seit 20 Jahren hinter sich haben, teilweise gerissen und defekt, Fugen total verdreckt.
- Fliesen im Kellergeschoß ( Schlafräume und Flur ) uralte und häßlich Kunststeinplatten.
- Marmorboden im Erdgeschoß ( Wohnzimmer, Küche, Gäste WC ) abgenutzt und stumpf ( entweder teuer aufpolieren, oder neue zeitgemäße Bodenfliesen darüber verlegen.
- Alle Türen sehr einfach und uralt und auch abgewohnt.
- Alle Möbel, incl. Lampen total verschliessen und veraltet.
- Garten ungepflegt und verwildert.
- Das ganze Haus und auch die Schränke etc. ist mit Jahrzehnte altem Plunder völlig vollgestopft.
- Wer wenig Wert auf wenigstens ein kleines bischen Wohnkomfort legt und sich der Einfachheit und Vergangenheit verschrieben hat, ist hier genau richtig, er findet alles was er sucht.

Odgovor iznajmljivača gospodin W. Dierstein:

Hallo Edith
schade, dass es Ihnen bei uns nicht gefallen hat. Wir freuen uns jederzeit über konstruktives Feedback. Ja, wir wissen, dass unser Häuschen an der ein oder anderen Ecke ein bisschen in die Jahre gekommen ist und wir rennovieren Zug um Zug, wie Sie zum Beispiel am Bad bemerkt haben.

Wir können uns dennoch nicht ganz des Eindrucks erwehren, dass der Großteil Ihrer Kritik auf persönlichem Geschmack fusst. Insofern werden wir nicht im Detail auf Ihre für uns teils kränkende Beschreibung eingehen und verweisen auf die Bilder, die einen realisitschen Eindruck vom Haus vermitteln.

Wer ein einfaches und gepflegtes Ferienhaus zum fairen Preis mietet und dann einen Neubau-Luxus mit Glasduschwand und poliertem Marmorboden erwartet, der wird bei uns entäuscht werden.

Insofern wünschen wir Ihnen bei der Wahl Ihres nächsten Urlaubsdomizils mehr Glück.

Viele Grüße
Ihre Vermieter

svibanj 2017

Konrad iz/od Gilching

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Obiteljska udobnost u mediteranskom okruženju.

Proveli smo ovdje izvanredan, opuštajući i uspješan odmor.
Kuća stvara dojam obiteljske ugodnosti. Kupaonicu i kuhinju smo zatekli u čistom i održavanom stanju, sobe su također bile čiste i uredne. Blagovaonica i dnevni boravak na prvom katu su ukusno namješteni. Iz njih se izlazi na prostranu terasu s pogledom na široku obalnu krajoliku i more.
Za hladnije i kišovite dane, koje smo također doživjeli (u svibnju), koristili smo mobilni plinski štednjak.
Vrlo ugodno smo doživjeli i to što se na prvom katu nalazi dodatni WC.
Tu je i obavezna krovna terasa na jugu.
Prekrasan, njegovan vrt s bujnom mediteranskom florom me oduševio od početka. Ovdje sam proveo sate čitajući ili opuštajući se pod hladovinom palmi, maslina i drugih visokih cvjetajućih trajnica.
Automobilom se brzo može doći do obližnjeg trgovačkog centra, grada i plaža. Također je vrijedno posjetiti planinsko zaleđe i obalu.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2015

W. iz/od Viersen

5,0
5 5 5 5

Ferien mit Kindern

Wenn man nicht unbedingt Luxus braucht das ist das Ferienhaus genau das richtige,man hat alles was man braucht. Nette Nachbarn,schöner sauberer Pool und zu 85% nur Spanier damit man sich wirklich im Urlaub fühlt ohne Deutsche zu hören.Die Gegend ist traumhaft schön und der Strand gepflegt,ich würde aber nicht ohne Auto dort sein wollen. Wir würden jederzeit wieder dort Urlaub machen auch in dem Ferienhaus.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospodin W. Dierstein:

Lieber Mieter,
vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir würden uns freuen, wenn Sie auch nächstes Jahr wieder unser Gast wären.

Ihre Familie Dierstein

travanj 2015

Sandra J. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5

Süßes Haus für entspannten Urlaub

Wir haben uns in dem Haus sehr wohl gefühlt und dort einen entspannten Urlaub verbracht. Das Haus ist mit allem ausgestattet was man braucht, das Schlafzimmer war frisch renoviert. Der Garten ist einfach herrlich, und bietet verschiedene gemütliche Plätze zum Lesen und Ausruhen. Beim Frühstücken auf dem Balkon sieht man das Meer. Die kleine Anlage, in der das Haus liegt, ist sehr ruhig, dazu gehört auch ein Pool, der einen sehr sauberen Eindruck gemacht hat, zum Baden aber noch zu kalt war. Die Infrastruktur ist ausgezeichnet, mit dem Auto ist man schnell in Peniscola, mit Supermärkten, Apotheken, etc.
Rundum ein schönes Plätzchen, wir kommen wieder.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2010

Anna iz/od Düsseldorf

2,8
2.9 2.9 3.8 1.8 1.8

Eigentlich ein schönes Haus...

... eingebettet in eine nette kleine Ansiedlung, mit schönem Garten und Pool, guter Aufteilung und toller Dachterasse. Leider wurde das Haus seit seiner Erbauung (1973) nicht modernisiert. An Ausstattung ist alles vorhanden, was man benötigt, aber in abgewohntem Zustand. Betten und Bettzeug waren grenzwertig, die Sauberkeit ließ Wünsche offen. Die Zufahrtstraße nach Peniscola liegt in Hörweite, der Schlaf war ungestört, der Aufenthalt am Pool aber immer gräuschvoll.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

Okolica smještaja: Interessante Gegend mit schönen Ausflugsmöglichkeiten und Stränden. Da dort vorwiegend Spanier Urlaub machen, kann man wirklich Land und Leute kennen lernen.

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: Wir haben uns aufs Baden und Besichtigungen (Valencia, Morella, Ebro-Delta)konzentriert, daher keine weiteren Angaben möglich.

Mogućnosti za kupovinu: Die Versorgung mit Supermärkten ist sehr gut, man ist aber immer aufs Auto angewiesen.

Odgovor iznajmljivača gospodin W. Dierstein:

Lieber Mieter,
ihre konstruktive Kritik haben wir uns zu Herzen genommen. Wir haben inzwischen neue Betten beschafft, eine neue Putzfrau engagiert, den Garten liebevoll gepflegt und die Gebrauchsgegenstände im Haus - wie Bettwäsche, Küchenuntensilien, Handtücher, etc. - erneuert. WIr würden uns also freuen, wenn Sie unserem Haus eine zweite Chance geben würden.
Mit freundlichen Grüßen
Ihre Familie Dierstein


kontakt

gospodin W. Dierstein

gospodin W. Dierstein

ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 27926

Posljednje ažuriranje: 25.01.2024

Oglas je online od: 15 godina, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/27926.htm


«Los Profesores 2» je dobio ocjenu gosta 4.3 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 10 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina