Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Siggi, Zapadna Mađarska

Park prirode Örseg, zapadna Mađarska. Opuštajući odmor u blizini prirode u prekrasnom, izvornom kraj

maks.  5   Gosta/Gostiju
70m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
70m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Besprijekorno čist smještaj

80% Preporuka

52 puta dodano listi želja

Već više od 14 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Besprijekorno čist smještaj

80% Preporuka

52 puta dodano listi želja

Već više od 14 godina online



Opis

Prije svega: Corona: Kuće za odmor na selu svakako su idealne ako želite doživjeti odmor u blizini prirode. Ako ulazak nije moguć unatoč cijepljenju, naravno vraćamo sve uplaćene!



Sa zadovoljstvom ćemo Vam poslati detaljan informativni materijal bez ikakve obveze ako nam pošaljete upit sa svojom adresom!



Svijetla i ugodna kuća za odmor s prekrasnim vrtom (860 m²) na romantičnoj, vrlo mirnoj lokaciji. Dnevni boravak s kaučem na razvlačenje (120x190), sofom (dužine 180), dvorišnim vratima i vrlo velikim prozorom; spavaća soba s bračnim krevetom (180x200), kamin; blagovaona sa stolom do 10 osoba, 1 krevet za jednu osobu; velika, moderna kuhinja s električnim štednjakom sa staklokeramičkom pločom, kombinacijom hladnjaka i zamrzivača, perilicom posuđa, duplim sudoperom, mikrovalnom pećnicom, tosterom, pećnicom, kuhalom za rižu, itd.; Kupaonica s tušem, WC-om, perilicom i sušilicom rublja.

Vrtna garnitura, SAT TV, telefon, wifi, bicikli, roštilj, mali. Knjižnica, video zbirka



U vrtu: drvena terasa, vrtni namještaj, roštilj, suncobran.

Travnjak, cvjetnjak, sadnica voća, povrća sa drvećem i grmljem, vinova loza. Sretni smo kada se naši gosti poslužuju voćem u vrtu i uživaju u nešpricanom vinu. Usput, na našem posjedu u Lentiju ima doslovce tona voća koje slobodno možete pokupiti i ponijeti sa sobom kada ondje idete na odmor. Tu su i stabla oraha i kestena, preko 20 stabala šljiva i najmanje 5 stabala trešanja!



Prekrasne mogućnosti za planinarenje i vožnju biciklom izravno iz kuće, nekoliko prekrasnih jezera za kupanje i. tj. U blizini, mnogo mogućnosti za izlete. Uživamo u doživljajima okolne prirode u kombinaciji s prekrasnim mirom i uglavnom lijepim vremenom. Pod doživljajem prirode podrazumijevamo ne samo velike jelene, već i vrlo rijetke ptice poput vuge, udice i zelene žune te razne leptire. Postoje velika neobrađena područja koja su vrlo pogodna za ovu biološku raznolikost.



Usput: u ponudi imamo još dvije kuće za odmor, Haus Lentiberg: koje se nalaze na istom portalu pod Mađarska/Zala/Lentiberg - prekrasno smještene usred prirode u vinogradima južno od Lentija! A od prošle godine: Haus Refugio u Felsömarácu, također se ovdje oglašava. Čak i ako sve tri kuće budu zauzete na željeni datum, možemo vam dati još atraktivnih prijedloga, jer mi smo grupa njemačkih i mađarskih prijatelja koji zajedno osiguravaju dobrobit naših gostiju! Moji susjedi Mađari u Szöceu s ljubavlju njeguju moj vrt, a ja im pomažem pronaći ljetne goste za njihovu prekrasnu kuću.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 8 km

8 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 60 km balaton

60 km

Kolodvor 17 km Körmend

17 km

Izlaz s autoceste 60 km Fürstenfeld

60 km


Mjesto i položaj smještaja

37 km od graničnog prijelaza Heiligenkreuz, 2 sata vožnje automobilom od Beča, cca 3 sata od Budimpešte, cca 1 sat od Graza - 37 km od graničnog prijelaza Heiligenkreuz, 16 km od Körmenda, cca 12 km od Zalalövö . Od Münchena 540 km. Therme Szentgotthard 37 km (lijepo i jeftino!), vrlo lijepo, veliko jezero za kupanje (Barastyán tó) s prekrasnim travnjakom za sunčanje, igralište i restoran udaljen 2 km zračne linije (15 ili 30 minuta vožnje biciklom), 1 mali. Dućani u gradu i hipermoderni supermarketi udaljeni 15 minuta vožnje automobilom (Tesco, Aldi, Lidl, Plus). Naša kuća nalazi se u maloj, rijetko korištenoj ulici na kraju sela. S druge strane ove ceste teče čisti, plitki potok - djeca ga obožavaju! Prekrasne šetnje izravno iz kuće. Idilično i vrlo tiho. Samo u glavnom blagdanskom razdoblju mađarska djeca vježbaju tradicionalne plesove u blizini kuće. - To nam je jako zanimljivo i ne osjećamo se uznemireno. Szöce je relativno veliko selo s vrlo tradicionalnim mađarskim karakterom. Nalazi se u parku prirode Örseg, u šumovitom, brdovitom, prirodnom krajoliku nalik džungli. Ovdje još uvijek možete doživjeti nepatvorenu prirodu i napraviti vrlo jedinstvena, avanturistička i zanimljiva promatranja. Oriole, pupovi i druge rijetke ptice lepršaju oko kuće, a mi smo njihova gnijezda fotografirali s našeg imanja. U šetnji (izravno iz kuće) mogu se promatrati jeleni, srne, zečevi, rode, sive i bijele čaplje, kormorani i fazani, au vrtu posjećuju pupavac i žuna. Raznolikost leptira je jedinstvena! Raj za ljubitelje prirode. Izleti u mali ptičji rezervat i rezervat bivola na Balatonu, muzej na otvorenom Zalaegerszeg, prekrasne (i jeftine!) Therme Spa&Wellness, Keszteley sa svojim dvorcem, arboretumom i muzejom Balatona. Prirodnjačka staza s ljekovitim izvorom. Rado ćemo Vam poslati opsežan informativni materijal!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Lov
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Akontacija: 25 %
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Djeca za koju ponesete krevetić i djeca koja spavaju u krevetu roditelja su gratis! Psi 2€ dnevno

Završno čišćenje: jednokratno 50 €. Ne vrijedi za rezervacije duže od 10 dana!

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

Mole se pušači da ne puše u kući. Djeca koja spavaju u krevetiću se ne naplaćuju. Prilaz kroz vrt do ulaznih vrata. Dostupni dodatni informativni materijali i plan putovanja. Kuća za iznajmljivanje tijekom cijele godine. Za vrijeme grijanja grijanje na kaminske peći, električni radijator u kupaonici. ogrjevni materijal gratis. Podrška njemačkog para na licu mjesta.

Posredovanje mogućnosti lova, prekrasne mogućnosti ribolova!


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 18.04.2024


10 evaluacije

Ukupna ocjena

4,6 od 5
4.5 Oprema
4.6 Cijena/učin
4.7 Servis
4.4 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2021

Dorothea D. iz/od Freiburg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Pauza za opuštanje

Otišli smo u ovu osamljenu kućicu s vrtom na tjedan dana na miran odmor. Smještaj je čist i dobro namješten, kuhinja dobro opremljena, a vrt opuštajući s nekoliko pernatih gostiju. Komunikacija i pomoć naše domaćice bila je brza i jednostavna, tako da rado preporučujemo ovo mirno mjesto.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Romantični odmor

lipanj 2021

Nicole S. iz/od Düsseldorf

4,8
4.5 5 5 4.5 5
Prikaži njemački

Opušteni odmor sa psom

Nakon što nam je gazdarica prije 2 godine dopustila živjeti u kući u Lentiju (prekrasno), sada smo na odmoru u kući siggi. Sve što vam treba je i ovdje. I naš Am Staff mužjak je dobrodošao, što ovdje u Njemačkoj nije čest slučaj. !!!!! Prekrasno je mirno i možete ići na planinarenje sa svojim psom iz kuće. Ljudi koje susrećete su topli i prijateljski nastrojeni prema psima. Ipak, ako želite malo više šume, bolje vam je u Lentiju.
U selu se nalazi trgovina na uglu, See se može doći za 10 minuta vožnje automobilom. U zalaegerseg je često tržnica, pa se isplati kupovati.
Ni ove godine nismo uspjeli posjetiti Budimpeštu jer nam se tamo jako svidjelo.
Jasna preporuka za željne mira i/ili odmora sa psom!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

prosinac 2019

Adelheid K. iz/od Deutschland

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

4 od 5

Poštovana gospođo Hagemann!
Nažalost, odmor u njezinoj kući Siggi morali smo završiti ranije nego što smo planirali zbog obiteljskih razloga, ali svakako ćemo to ponoviti.
Vaša kuća je bila vrlo udobna i ništa nam nije nedostajalo. Večernji kamin bio je šlag na torti. Hvala

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

rujan 2019

Gutave F. iz/od Bad-Hersfeld

1,5
1 1 2 2

Naja für Ungarn entsprechend.

Waren nicht so zufrieden wir wir erhofften.
Vieles ist alt und abgenutzt. Der Garten ist prima wie das Klima. Ansonsten nicht unbedigt das beste für eine Buchung.
Glaube wir werden nächstes Mal am Balaton mit Pool buchen.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom

Odgovor iznajmljivača gospođa S. Hagemann:

Schön, dass diese meine Gäste den Garten loben. Dieser und auch unsere Einrichtungen für die Gäste werden selbstverständlich laufend gepflegt und verbessert. Gäste, die den Trubel am Balaton und einen Pool im Garten begrüßen sind in meinen Häusern aber vielleicht wirklich nicht glücklich, weil uns und unsere Gäste die Ruhe und die einzigartige Natur lockt - das ist vielleicht auch das, was viele positiv als "Ungarn entsprechend" empfinden:)

kolovoz 2019

Ruppert K. iz/od 82418

4,9
4.5 5 5 5
Prikaži njemački

Ponovno sretan

bio sam nekoliko puta s prijateljima u kući Siggi. Imam 22 godine i ovdje nalazimo sve: idilično i mirno okruženje, mogućnosti za biciklizam i planinarenje iz kuće, kultura u Kestelheyu (dvorac i muzej) - izleti u gotovo netaknutu prirodu. Jezera za kupanje u blizini, na Vadaso jezeru (2 km od kuće) Mali fast food s ukusnim specijalitetima, također na Barastyán jezeru. Važne su nam stvari kao što su Wi-Fi, perilica rublja, sušilica i kućanski aparati, ležaljke, bicikli, divan vrt gdje također možete super roštiljati. Gospođa Hagemann uvijek je bila dostupna i dala nam mnogo dobrih savjeta. Karte za planinarenje i vodiči u kući. Održatelj također uvijek dostupan. Voće u vrtu je također ukusno (jabuke, grožđe, smokve, kupine!)

Ukratko, ponovno smo bili potpuno zadovoljni i već se radujemo sljedeći put.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Romantični odmor

srpanj 2019

Familie S. iz/od Sachsen

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Obitelj S. Sasko

Mi, par 50+ s psom, već smo nekoliko puta boravili u kući za odmor Siggi. Svidjelo nam se tamo iznova i iznova, jer nam je na prvom mjestu bio nebeski mir, oko nas šuma i polja - jednostavno divno!
Kuća, ljubavno obnovljen autentični stari mađarski seoski dom, jednostavno je, ali funkcionalno namještena i ima prostora za nekoliko osoba. Sve je tu što vam treba: štednjak s pećnicom, perilica posuđa, mikrovalna pećnica, kava, kuhalo za vodu, kombinirani hladnjak i zamrzivač, kupaonica s tušem, perilica rublja i sušilica, dnevni boravak s televizorom i kaminom ..... i Wi-Fi!
U ograđenom vrtu nalazi se mali ugodni kutak za sjedenje ispod drveća, gdje možete sjediti lijepo tijekom vrućina ljeta. Tu je i roštilj.
Geografski položaj kuće za odmor je odličan. Idealno polazište za izlete: npr. Balaton (dobro sata vožnje autom), Kis Balaton, rezervat bizona, muzejska sela (nekoliko u blizini), mnoge termalne kupke, poput Körmenda, Szentgotthard, Lenti ...., Slovenija i Austrija su "bacanje kamena" daleko.
Također postoje dobre mogućnosti za kupanje i ribolov u neposrednoj blizini, Vadasa-Te (šetnja kroz šumu 15-20 minuta), Borostyan-Te, Harras-Te.
Dobre mogućnosti za kupovinu nalaze se u Körmendu, mnoge trgovine, pekare, ljekarne, drogerije i mnoge druge trgovine, restorani, benzinske crpke, poljoprivredni sajam jednom ili dvaput tjedno.
Sviđa nam se kuća za odmor Siggi jako dobro, zato se rado vraćamo!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Romantični odmor

svibanj 2019

Max M. iz/od München

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Baš nevjerojatno idilično

Ako tražite mir, prirodu i autentičnu Mađarsku, ovo je mjesto za vas. Ne može biti ljepše. Psi se mogu šepuriti u vrtu, odrasli i djeca mogu se kupati u dva obližnja jezera, pa navečer napraviti roštilj ili gledati VHS Jamesa Bonda u žaru peći na drva. Okolina je stvarno prekrasna! Uvijek se rado vraćamo!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2018

Carmen iz/od Bayerischer Wald

4,4
5 5 5 2.5
Prikaži njemački

uživaj u tišini

U kući za odmor Siggi uživali smo 10 dana:
rashlađeni u vrtu - u prekrasnoj sjenici s DRVENIM namještajem.,
Joga se vježba u dnevnoj sobi s pogledom na vrt - fantastično.
Berba grožđa i jabuka.

Bili smo zadovoljni dobrom opremljenošću s perilicom rublja, perilicom posuđa, sušilicom. Dobrodošlica - također dva velika psa. Velika briga - gazdarica je uvijek bila tu za pitanja. Stalno. Hvala na tome. Preporučeni izleti - Park dvorca u Körmendu - koji je strašan i stvarno dalek, velik i zarastao. Obilazak Bernsteinseea - hodate žustro 1,5 sat i povremeno uživate u osjećaju džungle.
Kuću smo preporučili turistima sa psima koji traže miran odmor.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

kolovoz 2018

Kerstine T. iz/od 32547 bad oeynhausen

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

dobar odmor

vrlo lijepo okruženje, more je jako lijepa kuća, tko želi mir je upravo pravi

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Romantični odmor

kolovoz 2017

Svenja H. iz/od 81927 München

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Opustan i miran odmor u prirodi

Ljupko uređena i udobna kuća s očaravajućim vrtom i svime što je potrebno (čak su dostupni i bicikli). Predivno smo se opustili s naša dva psa i išli na dugačke šetnje. Vrlo preporučljivo je i jezero u blizini (Barastyán Tó), koje također poziva na šetnje, ribolov i vožnju čamcem. Okruženje nudi mnoge mogućnosti za opuštanje u prirodi, ali termalni izvori u Körmendu i St.Gotthardu također su vrlo preporučljivi.

Vrlo preporučljivo, sigurno ćemo se vratiti!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Romantični odmor


kontakt

gospođa S. Hagemann

gospođa S. Hagemann

Pozdrav i hvala na interesu! Voditelj sam hotela i već 40 godina iznajmljujem goste na odmoru. Moje dvije kuće za odmor i o njima se na licu mjesta brinem ja i/ili njemački prijatelji. Uvijek me možete dobiti na telefon! Predavač sam s punim radnim vremenom i podržavam tražitelje posla s podukama stranih jezika, njemačkim kao stranim jezikom (integracijski tečajevi), obukom za prijavu za posao, satovima informatike. Usput: Kod mene također možete rezervirati ljetovanje i tečajeve jezika (engleski, španjolski, talijanski) po povoljnim uvjetima! Individualni satovi ili male grupe, također više jezika... planiramo kombinaciju godišnjeg odmora i seminara. Teme: zadovoljstvo, životni stil, zdrava prehrana, slobodne aktivnosti, rješavanje problema, starenje. S vama ćemo se baviti ovim i drugim temama u opuštenoj atmosferi, kuhati s vama, ići na izlete i planinarenja. Pitajte! Radujem se vašem posjetu! Imate li još pitanja?


Dalji smještaji od gospođa S. Hagemann


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 31113

Posljednje ažuriranje: 17.04.2024

Oglas je online od: 14 godina, 8 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/31113.htm


«Kuća za odmor Siggi, Zapadna Mađarska» je dobio ocjenu gosta 4.6 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 10 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina