Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuće za odmor u Probstei

Kielski zaljev

maks.  4   Gosta/Gostiju
65m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
65m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.

DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.

Opis

U našim kućama za odmor doživjet ćete opušten odmor uz dobru infrastrukturu u okolici. Sve drvene kuće za odmor imaju zeleni krov i nalaze se u prizemlju. Imate udobno namješten dnevni boravak s kuhinjskim kutkom i kaminom, natkrivenu južnu terasu s pogledom na polja, 2 spavaće sobe (6 kućica s 1 bračnim krevetom/2 kreveta za jednu osobu, 6 kućica s trokrevetnim sobama. Bračni krevet/single krevet) i tuš kabina. U kupaonici se nalazi i perilica za rublje. Mnoštvo sitnica poput toaletnog papira, ploča za suđe, filtar vrećica i čajnih lampica spremno je za vas. Laboe i Schönberg/Baltičko more udaljeni su 8 km. Plaža u Steinu udaljena je 5 km. Kuće za odmor su idilično smještene na periferiji, dijagonalno nasuprot naše farme i farme ponija u Prasdorfu, u srcu Probstei u zaljevu Kiel. Postoje dobro razvijene biciklističke i pješačke staze, mogućnosti ribolova u Baltičkom moru i jezerima u tom području. Možete surfati, jedriti, veslati, plivati ili samo šetati plažom. Vi se opustite, a vaša djeca se voze s nama u bilo koje doba godine i sve to uz vašeg psa.

Čak i kad je loše vrijeme, postoji mnogo opcija (raj za kupanje Weissenhäuser Strand, izleti brodom iz Kiela ili Laboea, lokalni povijesni muzej Molfsee), a naše udobne kuće za odmor s kaminom uvijek vas pozivaju da se zadržite.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 5 km

5 km

Jezero 2 km

2 km

Mogućnost kupovine 1.5 km

1.5 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 0.4 km

0.4 km

Autobus 1.5 km

1.5 km

Zračna luka 120 km Hamburg-Fuhlsbüttel

120 km

Kolodvor 20 km Hbf Kiel

20 km

Izlaz s autoceste 25 km Kiel B76 Richtung Lübeck

25 km


Mjesto i položaj smještaja

12 drvenih kuća za odmor u danskom stilu smješteno je na zasebnoj, prirodnoj livadi na periferiji, dijagonalno preko puta naše farme i neposredno uz jato za ponije. Kuće su raspoređene u 2 mala Rundlingena. Sa natkrivene terase imate prekrasan pogled na okolna polja.

Možete se opustiti u udobno namještenim kućama zahvaljujući mirnoj lokaciji, uživati u odmoru kao u Danskoj, dok se vaša djeca voze s nama ili se igraju u dvorištu. Kuće za odmor također su idealno središte za aktivnosti u bližoj ili daljoj okolici u svim smjerovima. Prasdorf je u sredini pokrajine i malo je poljoprivredno selo. Odavde se do nekoliko plaža (Laboe, Schönberg) može doći automobilom za 10-15 minuta. Odmaralište Stein na Baltičkom moru udaljeno je samo 5 km. Osim toga, Probstei i okrug Plön su raj za bicikliste.

Prasdorf je malo udaljen od glavnih cesta i ima prekrasnu malu poplavnu ravnicu gdje je osim vodomara više puta viđena i crna roda. Male pješačke staze pozivaju vas u šetnju, au dobro uređenom, posebnom seoskom kafiću na ugodan sat kave.

Manje od 2 km dalje u Probsteierhagenu nalazi se živica s igralištem za mini golf i restoranom. U neposrednoj blizini crkve nalazi se i kafić.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Za manje od 6 noćenja obračunavamo samo završno čišćenje kao kratku nadoplatu

Tjedni najam samo u prazničnim razdobljima

Struja, voda i drva uključeni

Posteljina i ručnici uključeni

Usluga kruha na licu mjesta

Kućni ljubimci dobrodošli po dogovoru

Jahanje za školarce 9 EUR/sat

Vođeno jahanje ponija od strane roditelja za djecu od 6-7 godina koja još ne idu u školu uključeno je u cijenu kuće za odmor

Uvjeti poništenja:

  • Coronabedingte Stornierungen sind bei uns kostenfrei! Auszug aus unseren AGB: 5. Rücktritt und Nichtanreise 5.1. Im Falle des Rücktritts oder der Nichtanreise bleibt unser Anspruch auf Bezahlung des vereinbarten Aufenthaltspreises bestehen. 5.2. Wir sind verpflichtet, uns im Rahmen unseres gewöhnlichen Geschäftsbetriebs, ohne Verpflichtung zu besonderen Anstrengungen und unter Berücksichtigung des besonderen Charakters der gebuchten Unterkunft um eine anderweitige Verwendung der Unterkunft zu bemühen. 5.3. Wir sind verpflichtet, uns die Einnahmen aus einer anderweitigen Belegung und, soweit diese nicht möglich ist, ersparte Aufwendungen anrechnen zu lassen. 5.4. Nach den von der Rechtsprechung anerkannten Prozentsätzen für die Bemessung ersparter Aufwendungen, hat der Gast, bzw. der Auftraggeber an uns den folgenden Betrag zu bezahlen, jeweils bezogen auf den gesamten Preis der Unterkunftsleistungen (einschließlich aller Nebenkosten), jedoch ohne Berücksichtigung etwaiger öffentlicher Abgaben wie Fremdenverkehrsabgabe oder Kurtaxe: o Bei Ferienwohnungen/Unterkünften ohne Verpflegung 90% 5.5. Dem Gast/dem Auftraggeber bleibt es ausdrücklich vorbehalten, uns nachzuweisen, dass unsere ersparten Aufwendungen wesentlich höher sind, als die vorstehend berücksichtigten Abzüge, bzw. dass eine anderweitige Verwendung der Unterkunftsleistungen oder sonstigen Leistungen stattgefunden hat. Im Falle eines solchen Nachweises sind der Gast, bzw. der Auftraggeber nur verpflichtet, den entsprechend geringeren Betrag zu bezahlen. 5.6. Der Abschluss einer Reiserücktrittskostenversicherung wird dringend empfohlen. 5.7. Die Rücktrittserklärung ist ausschließlich an uns, nicht etwa an eine örtliche Tourismusstelle zu richten und sollte im Interesse des Gastes schriftlich erfolgen.

ostale informacije:

U našem području ima mnogo aktivnosti za slobodno vrijeme, ne samo zato što je Kiel udaljen samo 20 km.

Na Baltičkom moru u našoj blizini postoje škole surfanja i jedrenja, a na zahtjev možemo iznajmiti bicikle. Uvjeti za bicikliste su idealni u cijelom području i dobro su označeni. Vrlo je lijepo vratiti se biciklom uz nasip i kroz naša mala sela Probsteier.

Ostale ponude: ribolov na Baltičkom moru ili u jezeru Passader, izleti brodom iz Kiela ili Laboea, skijalište na vodi u Süselu, raj za kupanje na Weissenhäuser Strandu, zoološki vrt u Neumünsteru, park magaraca u Nessendorfu, Hansapark

Muzejska željeznica u Schönbergu, Beach Bowl Center u Höhndorfu, muzej na otvorenom u Molfseeu, morska biološka stanica u Laboeu,

Kids Fit and Fun Center Schönberg, lokalni povijesni muzej i muzej djetinjstva Schönberg, Geomar u Kielu, luka Kiel, Kielski kanal. U prosincu božićni sajam u Kielu i božićni sajam u Gut Dobersdorfu privlače posjetitelje


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 25.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Ferienhausvermietung Sye KG
gospođa A. Sye

gospođa A. Sye

ostale informacije

Broj objekta: 32034

Posljednje ažuriranje: 01.03.2024

Oglas je online od: 14 godina, 7 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/32034.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina