Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  8   Gosta/Gostiju
110m²  stambena površina
4 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
110m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

51 puta dodano listi želja

Već više od 14 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

51 puta dodano listi želja

Već više od 14 godina online



Opis

Casa Dos Leones nalazi se na Costa del Azahar na periferiji grada Vinaros direktno na moru. Odvojeno od kuće samo servisni cestu, pogled na plažu s velikim kamenčića. Stan ima izravan izlaz na terasu u vrtu i nadstrešnica i ima površinu od oko 110 četvornih metara, tri spavaće sobe, dvije kupaonice i prostranog dnevnog boravka, u prostoru za sjedenje s TV-om i blagovaonom su integrirani. Od tamo možete gledati na jednoj strani prema moru, as druge prema obližnjem gradu. Uzvodno do stana je vrt sa svježe izmijenjenom bazenu i uvijek lako ponese vjetar garniturom za sjedenje u fiksnoj veliki kišobran. Osim roštiljem. Na otvorenom prostoru pored bazena je uglavnom na suncu, ali postoje stalni hlad pod velikim, fiksni ekran, kao i pod stablom masline. Osim toga tu je i stol za stolni tenis. Stroj za pranje rublja je u ostave iza kuće.
Unutar apartmana se sastoji od tri spavaće sobe, od kojih je jedna velika oko 20sqm. U tom pogledu, bračni krevet, druga kauč na razvlačenje, kao i posteljice. Jedna od druge spavaće sobe je krevet na kat, a drugi također bračni krevet. Iza ovog spavaćoj sobi s tušem, druga dva mala kada.
Prostrani dnevni boravak sadrži stol za blagovanje i TV uređaj s DVD-om i udoban kauč. Tu je i Wi-Fi veza.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.6 km

0.6 km

Zračna luka 180 km Barcelona

180 km

Kolodvor 3 km Vinaròs

3 km

Izlaz s autoceste 8 km Vinaròs

8 km


Mjesto i položaj smještaja

Casa Dos Leones je i (vrlo) u neposrednoj blizini mora, te u neposrednoj blizini grada Vinaros. More je samo bacanje kamena, njegova buka je uvijek goste. Usluga Cesta koja vodi kraj kuće, nije putovala vrlo intenzivan. Kuća je odvojena od grada od strane "Barranc", suhim rijeke. li ga prijeći na mostu oko 300 m iznad kuće. S druge strane, već je ulaz u grad, odnosno na brojnim restoranima, barovima, plaže i trgovine, koje su lako dostupne pješice, biciklom ili automobilom. Željeznička stanica je oko 3 km, a Barcelona Airport 190kms.
Zatvorite i lako doći također su brojne pješačke i penjanje smjerova različitih poteškoća. Iskusni instruktori i planinski vodiči s odgovarajućom opremom može kontaktirati putem vlasnika. Vinaros je šarmantan i životan grad sa oko stanovnika na sjevernom rubu Castellón. Atraktivni gradovi Barcelona i Valencia su dva sata vožnje automobilom. Preporučeni izleti dovesti do dvorca Papa Luna Peñiscola, čiji je velika plaža 15 km, a do Morella u unutrašnjosti. Vinaros ima nekoliko plaža u slikovitim uvalama. Najopsežniji pješčane plaže može se naći u samom gradu na bez automobila, renoviran prostrani plaže šetnice u, unutar pješačka udaljenost od apartmana. Neposredno uz plažu, živo stari grad sa svojim neobičnim crkvi, ne može se poreći njihovu robusnost porijeklu bivšeg oružanu. Vinaros se nalazi oko 20 km južno od prirodnog rezervata na Ebro Delta, raj za promatrače ptica i pješačkih turista. Restorani svih klasa s pretežno svježe ribe, samo što je bliže rado progoni atrakcije, kao što su Morella, Port Aventura, Peñiscola, San Mateo, i na područjima vinogradarskih u višim kotama u Ebro (Terra Alta, Montsant i Priorat).


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Plahte i ručnici su uključeni u najam.

Uvjeti poništenja:

  • Die Stornierungen werden bei weiterer Infektionsgefahr liberal gehandhabt. Da für diesen Sommer die Inzidenzen niedrig liegen und für ganz Spanien die PCR-Tests entfallen, gelten die Stornierungsbedingungen wie in den vorigen Jahren. Es werden je nach Kündigung des Vertrages einbehalten: bis 49 Tage vor Mietbeginn 10% des Mietpreises bis 35 Tage vor Mietbeginn 20% des Mietpreises bis 21 Tage vor Mietbeginn 40% des Mietpreises bis 14 Tage vor Mietbeginn 60% des Mietpreises ansonsten 100 % des Mietpreises

ostale informacije:

U stražnjem kuće, u stroj za pranje i za kosu i pronaći drugi wc prostor, postoji još jedan stan koji se sastoji od dvije spavaće sobe kuhinje i kupaonice. Također se može iznajmiti i ima privatni ulaz, privatnu prilaz s parkirnim mjestom za jedno vozilo i privatne palube.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 19.02.2024


5 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
4.8 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

siječanj 2019

Vera L. iz/od 25551 Hohenlockstedt

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor uz more

Proveli smo 3 tjedna odmora s naša 2 psa u Dos Leones. Kuća je vrlo dobro opremljena, posebno nova kuhinja i novi namještaj u dnevnom boravku. Također smo bili impresionirani objektom s udobnim ležaljkama i prekrasnim pogledom na more. Šetnica i restorani bili su na pješačkoj udaljenosti. Već smo ponovno rezervirali za iduću godinu.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Odmor na plaži

rujan 2017

Michaela D. iz/od Wiebelskirchen

5,0
5 5 5 5

Super

Wir waren mit 4 Kindern da und können das Haus nur weiterempfehlen! Sehr sauber, alles vorhanden und eine sehr nette Katja. Die Lage ist perfekt. Wir kommen sehr gerne wieder!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

kolovoz 2017

Marcus Z. iz/od 50735 Köln

4,9
4.5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrhunska lokacija s dobrim sadržajima

Na krevete se treba malo naviknuti, ali ostalo je dobro.U svakom trenutku možete uživati u prekrasnom pogledu na more i grad. Bazen je odličan i čak i sa 7 ljudi posvuda možete pronaći kutak gdje možete provesti svoju siestu. Do supermarketa se može doći vrlo lako i brzo. Do centra grada i pješčane plaže možete doći vrlo brzo i jednostavno pješice. Vrlo lijepo smo primljeni i uvijek je bila tu kontakt osoba za pitanja i pomoć.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

prosinac 2016

Michael K. iz/od 77797 Ohlsbach

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Lijep odmor na najboljoj lokaciji u Vinarosu.

Supruga i ja već nekoliko godina iznajmljujemo kuće za odmor u Vinarosu. Nikada nismo bili primljeni i zbrinuti na tako ljubazan, prijateljski i drag način. Ovdje veliko hvala Katji, ona je biser svega. Kuća je jednostavno namještena, ali vrlo čista. Lokacija je fantastična. Jako nam se svidjelo. Uz našeg psa, ovaj odmor je bio za sve nas, odmor od samog početka. Rado bismo se vratili. Možemo samo preporučiti ovu kuću za odmor.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2010

Fliegenfänger iz/od Königswinter

4,9
4.5 5 5 5 5

Für uns? "DAS PARADIES!!!

Wir kamen an und uns traf das totale "WOW-Erlebnis"! Ein super großzügiges, gepflegtes Grundstück mit einem Traumausblick auf das Meer. Das Haus strahlt innen vor Sauberkeit und Gemütlichkeit. Das Wohn-, Esszimmer und die Küche sind modern und großzügig eingerichtet. Wir hatten den totalen Wohlfühleffekt. Die Ausstattung läßt (außer einer Klimaanlage!) eigentlich keine Wünsche offen. Durch die Vielzahl von Fenstern und Türen läßt sich das Haus aber rasch belüften. Wer Kieselstrand bevorzugt - kein Problem. Einen Steinfwurf weit entfernt beginnt dieser. Wer den Sandstrand bevorzugt, ebenfalls keine Strecke. Ca. 300 Meter zu Fuß, und man ist da!Für einen besonderen Wohlfühleffekt haben die Verwalter des Hauses gesorgt. Sie waren immer für uns da. Und nicht nur dann, wenn wir bzgl. des Hauses was zu klären hatten. Manni und Heike, wir lieben Euch! - Super Job!!! Weiter so!!!!

Fazit: Da wir uns bereits zuvor in das Städtchen Vinaros verliebt haben, haben wir nun dort noch das perfekte Domizil gefunden. Diese Kombination ist für uns "DAS PARADIES AUF ERDEN"!!! Wir würden immer wieder gerne dort wohnen wollen!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Okolica smještaja: Perfekt gelegen. Kurze Wege zur Stadt, Stränden, Restaurants und zu den Einkaufmöglichkeiten

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: Badespass pur! Egal ob im Meer oder Pool. Räder, Tischtennis, Schnorchelausrüstung im Haus vorhanden. Am Sandstrand Beachvolleyball-Möglichkeit gegeben. Es gibt aber in der Stadt auch Tennismöglichkeiten

Mogućnosti za kupovinu: Am nächsten liegen die kleinen Sparmärkte. Mit dem PKW sind es ca. 4-5 Minuten zu den großen Märkten, wie ALDI, Lidl usw. Kann man aber auch mit den Rädern aus dem Haus hinfahren!


kontakt

gospodin R. Schwingel

gospodin R. Schwingel

Dragi gosti, moj cilj je da se osjećate ugodno u kući. Dakle, ja bih zahvalan prijedloge o tome što bi se još poboljšati. Za sva pitanja zadovoljstva, komentare i primjedbe uvijek sam zahvalan. vaš stanodavac Ralph vlasulje


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 33553

Posljednje ažuriranje: 05.06.2023

Oglas je online od: 14 godina, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/33553.htm


«dos Leones» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 5 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina