Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ocean Paradise

Gazipasa (Antalya, Alanya)

maks.  6   Gosta/Gostiju
150m²  stambena površina
4 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
150m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

13 puta dodano listi želja

Već više od 14 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

13 puta dodano listi želja

Već više od 14 godina online



Opis

Ocean Paradise je novija zgrada sa 12 apartmana sa zajedničkim vrtom i bazenom. Naš apartman je prostran, svijetao, luksuzan dvoetažni stan u mirnom, ruralnom okruženju na samoj obali Sredozemnog mora.

Sa četiri balkona i krovne terase apartmana pruža se pogled na planine, Sredozemno more i plantaže banana.

Stambenom bloku pripada bazen sa odvojenim bazenom za bebe, a pored bazena je stepenište koje vodi niz liticu do male privatne plaže koja također pripada apartmanima. Apartman je na dvije etaže s puno prostora za do 6 osoba. 4 spavaće sobe i 3 kupaonice.

Osim uživanja u suncu i kupanju, postoje brojne mogućnosti za planinarenje direktno iz apartmana.

Apartman se nalazi direktno na plaži 4 km od Gazipaše, oko 45 km istočno od Alanye. Turisti nisu stigli do cijele Gazipaše. Područje ima poljoprivredu, plantaže banana i staklenike za povrće. Ima turskih turista koji ljeti dolaze uživati u moru i plaži. U okolici se gradi nekoliko kuća za odmor, ali još nema hotela.

Stan je uglavnom namješten danskim namještajem dobre kvalitete i potpuno je opremljen. U stanu postoji internet.

Rado ćemo Vam poslati više slika i opisa apartmana i područja, te adresu za web stranicu o apartmanu ako ste zainteresirani.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
jednokrevetna
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.1 km

0.1 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 15 km Gazipasa

15 km


Mjesto i položaj smještaja

Najbliži grad se zove Gazipaša (oko 100.000 stanovnika) i udaljen je oko 4 km od apartmana. U gradu ima mnogo malih trgovina i nekoliko supermarketa gdje možete kupiti sve. Migros i Carrefour nedavno su otvorili trgovine u gradu. Iznad toga je velika natkrivena tržnica na kojoj je tržnica svaki ponedjeljak (odjeća i stvari) i petak (povrće). Brojni su restorani, barovi i čajane, kako u gradu tako i na plaži. Sve više stanovnika Gazipaše govori njemački ili engleski. Pošto su Gazipaša i glavna cesta udaljene tri kilometra od plaže, plaža je vrlo tiha i malo prometa.

Na web stranici apartmana iu brošurama u apartmanu ima mnogo prijedloga za izlete u okolicu. Za sada nema mnogo organiziranih aktivnosti za turiste na Gazipaši. U Alanji (oko 40 km od Gazipaše) postoji mnogo organiziranih turističkih izleta i zabava (kao i tisuće turista).

Kada vidite slike područja Gazipasa jasno možete vidjeti mnoge bijele staklenike. Osim banana, uzgaja patlidžan, rajčicu, grah, jagode, artičoke, krastavce i drugo. Tu su stabla naranče, limuna i nara. Povrće je vrlo jeftino i dobro na tržištu.

Apartman se nalazi u blizini Gazipaše na Sredozemnom moru, na vrhu brda tako da se pruža prekrasan pogled na more, liticu dvorca, plaže i farme. To je vrlo tiho i mirno mjesto - u prirodi, a opet na samom moru. Osim nekoliko zimskih bura, vjetra gotovo da i nema. Zimi nikad nema mraza. Stoga je to jedno od rijetkih mjesta u Turskoj gdje se uzgajaju banane, a s obje strane kuće nalaze se plantaže banana.

Od kuće se stepenicama spuštaju niz litice do male privatne plaže u uvali koja pripada apartmanima. Ima nešto više od 200 stepenica dolje. Voda brzo postaje duboka i to je prekrasno mjesto za ronjenje, zaštićeno liticama s obje strane. Ponekad možete vidjeti mnogo različitih riba, pa čak i hobotnice.

Oko 400 metara od apartmana nalazi se Velika plaža i najbliži restoran. Ova plaža je pješčana na jednom kraju i bazeni na liticama na drugom kraju. Turci uživaju u kupanju u bazenima na liticama, a vikendima i praznicima se nekoliko turskih obitelji opušta u bazenima na liticama. Ovo je ujedno i plaža na koju goleme morske kornjače dolaze početkom ljeta kako bi položile svoja jaja.

Veći dio godine ujutro i navečer možete vidjeti pastire ovaca i koza kako tjeraju svoja stada uzbrdo i nizbrdo iza kuće. Odlaze samo ljeti jer je prevruće i suho, pa moraju voditi stada više u planine.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Brdski biciklizam
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

dodatne informacije o cijeni najma:

Struja se posebno plaća.

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

Preporučamo vam rent a car tijekom praznika. Teško je razgledati znamenitosti u okolici i obaviti shopping u gradu bez automobila.

Govorimo engleski i danski i razumijemo njemački. E-pošta na njemačkom je dobrodošla. Dobit ćete odgovor na engleskom uz automatski prijevod na njemački.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 20.03.2024


2 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2015

Eva L. iz/od Malmö

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Lugn och vacker oas

Fince češće razumijem nego duljine semestra između muškaraca i Augusti var det mycket lugnt. Za loš katran u stig med drygt 200 trappsteg till en underbar liten vik, često helt tom. Ibland kom turkiska barnfamiljer med mormödrar som fritterade (također bjöd oss på) gott bröd i skuggan av stora fikontrad. Na dosadnoj plaži vidi se na balkonu, može se ići na plažu ili na šetnicu dugu 10 minuta. Za varijaciju, možete ga spojiti dva puta. Två restauranger finns in närheten.

Lägenheten är utrustad med allt man behöver, den är rymlig, airy, bekväm, är enkelt, smakfullt inredd. Često kušamo na lijepom balkonu. Vi alla 4 trivdes oerhör grudnjak, hoppas kunna återvända nästa år...

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2015

Lena B. iz/od St. Petersburg

5,0
5 5 5 5

Best choice for swimmers and ruin lovers

We would most recommend the location for those who like to swim in the warm sea uninhibited by boats, bikes, boards, bananas, etc, and not in a fishnet restricted by buoys in a soup of fellow tourists.
If one is not afraid of heat, the area is rich in ruins with free access for those who tough enough to reach them. The remainders of the ancient Selinus are within 1 hour walk.
The apartment itself has anything one might possibly want.
It is spacious enough to easily accommodate 6. It has 4 large balconies to enjoy sunset with a glass of cold wine or watch the stars at night. If tired of the heat you may want to remain indoors for a while in the apartment equipped with a/c, TV, provided with some books and board games.
Make sure to rent a car though, since the best place to shop is the market in the town centre, from where you are unlikely to enjoy a walk loaded with bags of foodstuffs.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži


kontakt

gospodin H. Hein

gospodin H. Hein

Mi smo danska obitelj (Ida i Henning) s troje djece koja je kupila stan u Turskoj 2005. godine kada je bio tek nacrt. Srećom, stan je lijep kao na crtežima i tamo smo proveli mnogo sretnih praznika. Kako živimo u Danskoj, stan je prazan veći dio godine, pa bismo ga htjeli iznajmiti kako bi drugi ljudi mogli uživati u prekrasnoj lokaciji.


ostale informacije

Broj objekta: 34202

Posljednje ažuriranje: 20.03.2024

Oglas je online od: 14 godina, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/34202.htm


«Ocean Paradise» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 2 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina