Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Finkenovo gnijezdo na oblaku devet

Carolinensiel Harlesiel Sjeverno more Istočna Frizija

maks.  5   Gosta/Gostiju
68m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
68m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

45 puta dodano listi želja

Već više od 14 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

45 puta dodano listi želja

Već više od 14 godina online



Opis

Chic apartman na gornjem katu kuće za dvije obitelji - pogodan za do 5 osoba - s balkonom. Stan ima stambeni prostor na dvije etaže. Prvi glavni stan na gornjoj etaži sa dnevnim boravkom + spavaćom sobom (obje laminat), kuhinjom, tušem i balkonom. Dodatno, soba u potkrovlju s tri odvojena kreveta, kosi stropovi s obje strane - slatko, ugodno i odmor kao na oblaku 9. Naš cilj je da se osjećate ugodno. Ulažemo sve napore da to postignemo i nadamo se da se vidimo i sljedeće godine kao zadovoljan gost.

U neposrednoj blizini nalazi se spa centar "Cliner Quelle" sa saunom, fitness i wellness sadržajima. Nadalje, kratki su vam putevi od naše kuće do središta grada s njegovim raznolikim mogućnostima za kupovinu, gastronomskim objektima iu pojedinim godišnjim dobima živahnim životom u muzejskoj luci. Potom se vratite u svoju kuću za odmor i uživajte u miru rezidencijalne četvrti „točno u sredini“, a opet ne izravno na „bilu života“.

dječje igralište u blizini; Bicikli, kolica i ležaljka na samoj vodi (po dogovoru) / plaža Harlesiel.

Vaš stanodavac vam je uvijek na raspolaganju (bilo na licu mjesta ili putem telefona), a ako se nešto ne može odmah riješiti: nije moguće - OBEĆAVAMO!

Konačna cijena uključuje sve popratne troškove kao što su WiFi, perilica rublja i sl., osim posteljine/ručnika i boravišne pristojbe. Vrhunske ležaljke za plažu u Harlesielu rezervirane su za vas - svaki dan sve dok su ležaljke na plaži! Dostupni su i bicikli.

Vaši troškovi otkazivanja u slučaju nepojavljivanja ograničeni su na depozit - tj. 20% cijene putovanja - bez obzira na to kada se otkazivanje dogodi. Ako ponovno budemo mogli iznajmiti stan pod istim uvjetima, vratit ćemo vam polog umanjen za fiksni iznos od 25,00 eura.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1.8 km

1.8 km

Jezero 0.3 km

0.3 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 2 km Harlesiel

2 km

Kolodvor 13 km Wittmund

13 km

Izlaz s autoceste 25 km Wittmund/Jever

25 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća "Finkennest auf Wolke 7" nalazi se u rezidencijalnom parku Pumphusen u čisto stambenom području. U neposrednoj blizini nalazi se pansion sa saunom, dječjim igralištem i ekskluzivnim wellnessom.



Parkiralište za vaše vozilo je neposredno uz kuću - sve imate na vidiku u svakom trenutku! Carolinensiel se nalazi direktno na Sjevernom moru i jedno je od najatraktivnijih odredišta na obali. Ovdje ćete pronaći i razvijeno mjesto s povijesnim zgradama, kao i moderne turističke sadržaje. Odmaralište Carolinensiel na Sjevernom moru koje je odobrila država je odmaralište na Sjevernom moru s 3 luke. U idiličnom gradskom središtu nalazi se stara luka, osnovana 1730. Tijekom svog procvata u 18. i 19. stoljeću, bila je to druga najveća istočnofrizijska kanalizacijska i trgovačka luka nakon Emdena i bila je važna za sav pomorski promet. Danas je središte njemačkog muzeja Sielhafen. Ovdje su usidreni neki izvorni povijesni jedrenjaci, drugi su restaurirani. Šetnja vas vodi uzduž Kurpromenade uz Harle preko Friedrichsschleuse do marine ili luke u unutrašnjosti. Izravno do Sjevernog mora, gdje su u luci rezači škampi, morate upravljati samo morskim nasipom. Odatle polaze i trajekti za otok Wangerooge. U Carolinensiel-Harlesielu čeka vas pješčana plaža, taman za obitelji s djecom. Uz pješčanu plažu, Carolinensiel ima vanjski bazen s grijanom morskom vodom na samoj plaži, pansion sa saunom, odjel za ljekovito kupanje i spa tretmane, dječju igraonicu, spa vrt. Vodeni raj za male - s vodenim toboganima i jacuzzijem, saunom itd. za velike.

Možete ići na izlete brodom, ribolov, jahanje, vožnju biciklom - kroz zemlju vode uređene i označene biciklističke staze. U ponudi su tenis, mini golf, pedaline i čamci na vesla te dječja igrališta. U pansionu postoji čuvanje djece za najmlađe, a organiziraju se i dani igara i ručnih radova. Pješačke staze su brojne, klupe pozivaju na odmor i zadržavanje.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Sljedeći dodatni troškovi uključeni su u konačnu cijenu: ležaljka za plažu, bicikli, kolica i pristup internetu/WLAN.



Za vas ćemo izdati kartice za goste. Oni će biti spremni za vas po dolasku. Primopredaja ključeva na licu mjesta, besplatan parking u kući!

Posteljina i ručnici nisu uključeni - ali se mogu dobiti (15€/osoba).



Doprinos za goste naplaćuje grad Wittmund, koji se posebno naplaćuje (visoka sezona: odrasli 3,00 eura/noć, djeca starija od 4 godine 1,50 eura/noć).

Uvjeti poništenja:

  • Bei einer Stornierung durch den Kunden wird der Preis nicht erstattet. Sollten wir das Ferienhaus zu den gleichen Konditionen im stornierten Zeitraum wieder vermieten können, erhalten Sie den gezahlten Preis anteilig für die vermieteten Tagen abzüglich einer Pauschale von 25,00 Euro zurück.

ostale informacije:

Zbog svojeg položaja na katu, stan nije pogodan za osobe u invalidskim kolicima. Stepenice za potkrovlje koje štede prostor - nisu prikladne za malu djecu ili osobe smanjene pokretljivosti. U dnevnom boravku sada postoji dodatni kauč na razvlačenje - tako da više ne morate ići strmim stepenicama do potkrovlja.



Naknadu za goste naplaćuje grad Wittmund. U glavnoj sezoni to trenutno iznosi 3,00 eura/dan za odrasle i 1,50 eura/dan za djecu stariju od 4 godine. Doprinos gostiju posebno se prikuplja i naplaćuje.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 14.04.2024


2 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

svibanj 2023

Christina B. iz/od Marsberg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo čist i toplo opremljen stan! Lijepa i ljubazna domaćica!

Bili smo na produženi vikend s dvoje djece na licu mjesta. Kontakt s vlasnicom bio je vrlo susretljiv i prijateljski. Stan je bio vrlo čist, a kreveti su bili prethodno pokriveni s rezerviranim posteljinom. Kuhinja je opremljena obilno. Ostava je također opremljena svim sredstvima za čišćenje jer svatko donosi puno pijeska s plaže. Besplatna perilica rublja u stanu također je bila vrlo ugodna. Sušilica rublja također je bila dostupna. Krevete na gornjem katu smo koristili kao bračni krevet. Ovaj smo zahtjev izrazili unaprijed, a kreveti su bili namješteni pri dolasku. Tijekom boravka, domaćica nas je pitala kako se osjećamo i jesu li svi potrebni sadržaji dostupni u stanu. Zahvaljujemo se na prekrasnom boravku i preporučujemo stan!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospođa J. Seltenreich-Linov:

Vielen Dank für die nette Bewertung! Wir haben uns sehr gefreut, dass es Ihnen bei uns gefallen hat und würden uns freuen, Sie hier wieder begrüßen zu dürfen :)

svibanj 2018

Frank F. iz/od Wermelskirchen

5,0
5 5 5 5

Super Urlaub

Wohnung und Vermieter absolut zu Empfehlen.Top Urlaub , Wohnung toll ausgestattet. Wir hatten ein super Wochenende zu viert.

Odgovor iznajmljivača gospođa J. Seltenreich-Linov:

Vielen Dank für Ihre Bewertung :-)


kontakt

gospođa J. Seltenreich-Linov

gospođa J. Seltenreich-Linov

Dalji smještaji od gospođa J. Seltenreich-Linov


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 34247

Posljednje ažuriranje: 14.04.2024

Oglas je online od: 14 godina, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/34247.htm

Gospođa Julia Seltenreich-Linov

Im Weichserhof 5

50678 Köln

0049(0) 015253109501


«Finkenovo gnijezdo na oblaku devet» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 2 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina