Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Skihütte in Silberleiten

Arena Zillertal

maks.  14   Gosta/Gostiju
140m²  stambena površina
5 spavaće sobe
5  Kupaonica
maks. 14  Gosta/Gostiju
140m²
5 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

U velikim skijaškim kolibama nalaze se dva apartmana za 12-14 osoba sa saunom i dva apartmana za 8 osoba. Apartman za 8 osoba nudi 78 m². Uživajte u mirnim noćima u tri dvokrevetne sobe. Sve spavaće sobe opremljene su LCD TV-om i DVD playerom. Dnevni boravak ili dodatna spavaća soba s kaučem na razvlačenje idealni su za provođenje ugodne večeri uz veliki LCD TV, DVD player i glazbeni sustav. Uživajte u zajedničkim večerima u blagovaonici (ugrađena kuhinja) s kutnom garniturom za do 8 osoba i kaljevom peći. Apartman ima dvije kupaonice s wc-om i vanjsku saunu. Veliki balkon s garniturom za sjedenje i ležaljkama poziva vas na sunčanje i opuštanje. Apartman za 12-14 osoba sa svojih 140 m² idealan je za veće grupe. Ima 3 spavaće sobe s bračnim krevetom i vlastitom kupaonicom u sobi, dvije spavaće sobe svaka s bračnim krevetom i krevetom na kat i vlastitu kupaonicu preko hodnika, Sve sobe su opremljene LCD TV-om i DVD playerom. 5 kupaonica, jedna sa saunom, osigurava neometano odvijanje jutarnjih obaveza. Kuhinja za jelo ili dnevni boravak s 2 stola (6-8 osoba i 10-12 osoba) pozivaju vas da zajedno sjedite i slavite. Sa svoje terase pogledajte prekrasne planine Hochkrimmla koje oduzimaju dah i uživajte u ovom prekrasnom prizoru na udobnim ležaljkama ili garnituri za sjedenje. Kuhinje oba apartmana dobro su opremljene perilicom posuđa, konvektomatskom pećnicom, hladnjakom s odjeljkom za zamrzavanje, mikrovalnom pećnicom, kuhalom za vodu, tosterom i aparatom za kavu. Oba apartmana imaju telefon i besplatan internet priključak. Sve sobe imaju podno grijanje pa će vam se noge nakon skijanja i nakon skijanja vrlo brzo ponovno zagrijati.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Skijaška uspinjača 0.3 km

0.3 km


Mjesto i položaj smještaja

Ljeti vas prekrasne planine Salzburške zemlje pozivaju na brojna izletišta. Ovisno o vašim željama, možete planinariti, nordijski hodati, brdski biciklirati, penjati se ili se osvježiti u bistrim planinskim jezerima. Mreža od više od 60 km dobro označenih pješačkih staza na svim nadmorskim visinama i raznolikih ruta različitih stupnjeva težine vodi vas kroz fascinantan planinski svijet. U obližnjem akumulacijskom jezeru Durlassboden na metrima nadmorske visine u blizini Gerlosa imate priliku maksimalno uživati u ljetu. Možete sami odlučiti hoćete li se kupati, jedriti, voziti čamcem ili roštiljati.Za djecu postoji plaža s dječjim igralištem. Za njih se brine restoran “Seestüberl”. Posebna atrakcija u okolici su slapovi Krimml, s padom od 390 m. Usred prostranog skijališta naći ćete idilično planinsko selo Silberleiten na 1700 metara nadmorske visine. Tamo ćete pronaći naše udobne i rustikalne skijaške kolibe koje vas pozivaju da se opustite svojim ugodnim, ali modernim sadržajima. Možete hodati izravno od naših koliba do žičare i imati pristup do 55 žičara, 165 km staza, snježnih parkova, halfpipea i preko 30 odmorišta. Skijaši kao i snowboarderi će cijeniti raznolike planine Zillertal Arena, Zell am Ziller, Gerlos, Königsleiten, Silberleiten, Hochkrimml, Krimml i Gerlosplatte. Postoje brojne škole skijanja za početnike. Oni nude kvalificiranu i prijateljsku ponudu, posebno za naše male goste. Također možete uživati u drugim zimskim aktivnostima kao što su sanjkanje, skijaško trčanje ili hodanje na krpljama u našem okruženju koje je sigurno za snijeg.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Skijanje
Snowboard vožnja
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Naše cijene su tjedne cijene!

U ljetnim mjesecima dolazak je moguć svakim danom, a vrijeme putovanja može varirati.

Za rezervacije kraće od tjedan dana, rado ćemo pružiti

individualna ponuda.



U cijenu su uključeni dodatni troškovi kao što su energija i posteljina, po potrebi dječji krevetići (bez posteljine) i stolice za hranjenje, najam DVD-a, internetska veza, podzemno parkiralište. Lokalna pristojba i telefonski troškovi se dodatno naplaćuju.

Uvjeti poništenja:

  • Bis spätestens 3 Monate vor dem vereinbarten Ankunftstag des Gastes kann der Beherbergungsvertrag ohne Entrichtung einer Stornogebühr durch einseitige Erklärung durch den Vertragspartner aufgelöst werden. - bis 1 Monat vor dem Ankunftstag 40 % vom gesamten Arrangementpreis; - bis 1 Woche vor dem Ankunftstag 70 % vom gesamten Arrangementpreis; - in der letzten Woche vor dem Ankunftstag 90 % vom gesamten Arrangementpreis.

ostale informacije:

Zahvaljujući dovoljnom broju podzemnih parkirnih mjesta, ne morate brinuti za svoj automobil. Na recepciji možete besplatno posuditi filmove iz ponude od preko 200 filmova iz vlastite videoteke. Tamo se također mogu besplatno posuditi dječji krevetići i stolice za hranjenje. Dolazak i odlazak se odvija nedjeljom, budući da su autoceste i pristupne ceste subotom beznadno opterećene, pa Vam također nudimo dolazak bez stresa.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 25.03.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Lang UG
gospodin B. Scholz

gospodin B. Scholz

Našu skijašku kolibu iznajmljujemo od 2009. godine, čime našim gostima osiguravamo najljepše dane u godini.


Dalji smještaji od gospodin B. Scholz


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 34618

Posljednje ažuriranje: 01.03.2024

Oglas je online od: 14 godina, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/34618.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina