Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Schwedenhaus am Köterberg

U Lipperlandu između Teutoburške šume i brda Weser, Hamelin, Höxter, Bad Pyrmont, Polle Weser

maks.  6   Gosta/Gostiju
70m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
70m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

27 puta dodano listi želja

Već više od 14 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

27 puta dodano listi želja

Već više od 14 godina online



Opis

Još lijepih slika na stranici opisa za drugi stan u kući. !!! Upravo s ove strane!!!

Apartman se nalazi u našoj novoizgrađenoj crvenoj švedskoj kući iz 2005. godine na mirnoj seoskoj cesti, koja je izgrađena samo s jedne strane. Na suprotnoj strani počinje se otkrivati priroda. Gledate preko livada i polja direktno u šumu. U jutarnjim i večernjim satima na livadi ima srne i zečeva. Kuća je izrađena prema najnovijim spoznajama i s biološkim sirovinama. Osnovnu konstrukciju čini neobrađeni drveni okvir i vidljivi stropovi od drvenih greda. Zvučna i toplinska izolacija obložena je Isofloc izolacijom za upuhivanje od celuloze i lana (obnovljiv prirodni proizvod). Podovi su obloženi plutom u dnevnom dijelu i pločicama u sanitarnom dijelu. Na balkonu su drvene daske. Niskoenergetska kuća grije se kombiniranim sustavom dizalice topline i ventilacije putem podnog grijanja.

Izvana je kuća obložena crvenim drvetom.

Zahvaljujući ovoj prvoklasnoj kombinaciji proizvoda, kuća razvija super prostornu i životnu klimu koju jednostavno trebate doživjeti jednom.

Stan ima oko 70 m² stambene površine. Kuhinja je opremljena modernim markiranim namještajem i najboljim električnim uređajima (hladnjak-zamrzivač, pećnica, staklokeramička ploča, napa, perilica posuđa, mikrovalna pećnica, aparat za kavu, toster, kuhalo za vodu,...) te obiljem posuđa za kuhanje i jelo. U dnevnom boravku nalazi se kožna garnitura sa spavaćom funkcijom i ormarićima sa priborom za ugodan boravak, a odavde drvene stepenice vode u spavaću sobu sa bračnim krevetom u potkrovlju sa kosim stropom. Dnevni boravak i kuhinja su svijetli jer imaju prozor i balkonska vrata. Tako obje sobe imaju i izlaz na južni balkon s pogledom na vrt. U modernoj kupaonici s pločicama pronaći ćete tuš, umivaonik, WC i kupaonski namještaj. Hodnik do spavaće sobe s bračnim krevetom i pripadajućim noćnim ormarićima s lampom ostaje. Naravno, na popisu se mora naći i garderoba.

Još jedna drvena stepenica vodi iz spavaće sobe u potkrovlje kuće, gdje još 2 osobe mogu spavati u krevetu na kat. Iz dnevnog boravka također stepenište vodi u treću spavaću sobu s bračnim krevetom pod kosim krovom. Dječji kreveti, da tako kažem, ali prikladni su i za odrasle. 900 m² vrta kuće mijenja se s vremena na vrijeme jer naš cjelokupni dizajn još nije dovršen i stalno smišljamo sitnice. Osmislili smo mali prostor za sjedenje u vrtu posebno za vas. Tu ćete pronaći garnituru za sjedenje i roštilj s kojim možete pripremiti ukusna jela. Renovirana prikolica vam je besplatno dostupna, pogledajte unutra. Sa strane vaše roštiljske idile nalazi se crvena vrtna kućica u kojoj se nalaze bicikli s kojima možete besplatno istraživati okolicu. Prijedlozi za biciklizam, planinarenje i izlete automobilom spremni su za vas u apartmanu za odmor.



Drugi apartman je površine 45 m² za do tri osobe. Spavaća soba ima moderan krevet s oprugama za 2 osobe. Moderan dnevni boravak ima TV ravnog ekrana, telefon i široku kožnu sofu na kojoj može spavati treća osoba. Bežični internet dostupan je u cijelom apartmanu. U kuhinji ćete pronaći novu, moderno opremljenu kuhinju s četiri ploče za kuhanje, konvektomatsku pećnicu, perilicu posuđa, aparat za kavu, kuhalo za vodu, toster i CD radio. S kuhinjskog prozora, kao i s velikog prednjeg prozora dnevne sobe, gledate izravno u livade, polja i šumu Osterhagena. Moderna, mala kupaonica ima walk-in tuš sa staklenim vratima koja se mogu otvoriti u svim smjerovima.



Radujemo se vašem dolasku!!!!



Ako je kalendar zauzetosti zauzet, možda vam mogu organizirati drugi smještaj!

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (160x200 cm)
Spavaća soba 2
dupli krevet (140x200 cm)
Spavaća soba 3
krevet na kat (90x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 7 km

7 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 3 km

3 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 60 km Paderborn/Lippstadt

60 km

Kolodvor 12 km Lügde

12 km

Izlaz s autoceste 50 km Paderborn

50 km


Mjesto i položaj smještaja

Što Hummersen nudi:



Park za nordijsko hodanje :



Sve rute počinju i završavaju kod vatrogasnog doma !!



Ruta I Kielberg Tour

(plava ruta)

Vodi do Kielberga i Wiehenberga, uz državnu granicu Donje Saske, pokraj strelišta i natrag do početne točke.

Ruta II Silbersiektour

(crvena ruta)

Ruta vodi uz golf teren u smjeru dvorca Sonnenberg, preko Silbersieka do Laucherteicha, kroz Molkenkiel, uz podnožje Osterhagena i natrag do početne točke.

Ruta III Köterberg Tour

(crna ruta)

Ova ruta vodi preko graničnog trokuta (Lippe, Holzminden i Höxter) i preko Köterberga, odakle se pruža dobar pogled na obližnji Weserbergland i Teutoburšku šumu. Nastavite pokraj vjetroturbina, natrag do početka

Ruta X Obilazak Klosterberga

(crna ruta)

Uglavnom asfaltirana ruta vodi pored Hohlhöfena, u smjeru Wörderfelda, preko Klosterberga do Falkenhagena, preko mosta Molkenkiel i natrag do vatrogasnog doma.

Cesta XX

(crna tura / ruta polumaratona)

Preko državne granice do šumarskog doma, ciglane, željezničke stanice, Timmermanns Grund, živice od arborvitae do znaka za vježbanje s fantastičnim pogledom na šarmantni krajolik Weser. Nastavite preko Wilmeröder Berga, uz Lonaubach, pokraj golf terena, natrag na početak.



Planinarenje :

Oko Hummersena postoje mnoge prekrasne pješačke staze kroz livade, polja i šume.

Popularno odredište odavde je naravno Köterberg (koji se u šali naziva i Monte Wau Wau). Odatle imate prekrasan pogled na Brocken u planinama Harz i na drugu stranu

Stranica Hermannovom spomeniku. Sva vidljiva mjesta oko planine označena su udaljenošću

ugravirano na čeličnoj ploči.

U restoranu na planini možete popiti kavu ili neko drugo piće i

Uživajte u panoramskom pogledu.

Zimi se možete sanjkati i na 500 metara nadmorske visine (ako ima snijega).



Golf :

Golf klub Weserbergland Polle-Hummersen počinje odmah na periferiji našeg lijepog grada.



Brdovita staza, stvorena 1982. godine, stvara jedinstvenu vezu između sporta, umjetnosti i prirode. Skulpture poznatih umjetnika uklopljene su u trg i krajolik. Plovni putovi su obrubljeni šumom i nude prekrasan pogled na doline i brda Weserberglanda.

Mjesto radi tijekom cijele godine. Kratki teren s 3 rupe i pitch greenom također nudi prostor za malu igru na turnirima.



Biciklizam :

Iako je ovdje malo brdovito, ovdje je vrlo lijepo voziti bicikl. Naša kuća vam nudi besplatne bicikle. U mjestu Polle an der Weser (oko 5 km nizbrdo) Weser biciklistička staza R99 vodi duž obje strane Wesera.

Biciklistička staza Weser jedna je od najatraktivnijih biciklističkih staza u Njemačkoj. U raznolikom krajoliku pronaći ćete odmor i opuštanje, slobodno vrijeme provedite aktivno i zdravstveno osviješteno, a uz to i zabavno! Pedaliranjem uz Weser od Hanna. Münden u Cuxhaven; Biciklistička staza Weser nudi vam ovu mogućnost.

Na putu kući također možete parkirati svoje bicikle u Polleu prema dogovoru, a mi ćemo vas pokupiti u podnožju planina autom.



Kuglanje :

U novouređenom hotelu Zur Post uz nadoplatu se može iznajmiti kuglana s 2 staze na sat. Istodobno, dobro je osnažiti se u talijanskom ambijentu.

Posuđe je moguće i unaprijed naručiti za ponijeti u apartman. Hotel je udaljen oko 3 minute hoda od naše švedske kuće.



Plivanje :

Vlastiti mali vanjski bazen, kojim neovisno upravljaju i održavaju stanovnici Hummersera. Bazen nije prenatrpan jer ga uglavnom koriste samo lokalne obitelji. To je već insajderska dojava u okolnim selima.

Ujutro i navečer možete u miru otplivati svoje krugove. Pogledajte.

Kratke informacije

Vodena površina u kupalištu cca 130 m²

Vodena površina u zoni za neplivače cca 30 m²

Dubina vode u kupalištu od 0,70 do 1,40 m

Dubina vode u zoni za neplivanje od 0,70 do 1,00 m

Dužina staze u plivačkom dijelu 16 m

Dužina staze u zoni za neplivače 5 m

Travnjak za sunčanje veličine cca m³

Kiosk

Solarno grijanje

Vodena površina u zoni za neplivače cca 30 m²



Dostava:

U Polleu na Weseru postoji mol s kojeg se u određeno vrijeme možete ukrcati na brod Oberweserdampfschifffahrtsgesellschaft. Putovanje se spušta niz Weser do Bodenwerdera (Münchhausenstadt) ili do Höxtera. Putovanje se potom može nastaviti od Höxtera do Bad Karlshafena. Bicikli se mogu ponijeti.



Ima još mnogo stvari koje možete istražiti i doživjeti s nama, moj vam prijedlog :

Rezervirajte naš apartman za odmor u našoj crvenoj švedskoj kući i krenite na put otkrića.

Posebno kreirana informativna mapa u novom apartmanu informira vas o svim našim znamenitostima.



Obitelj Benner veseli se vašem posjetu!!



Hummersenova kronika,

već dokumentirano 832. godine u vezi sa samostanom CORVEY

u blizini Höxtera, osvrće se na više od 1150 godina povijesti poljoprivrednih naselja.

Naselje se nalazi
između LONAUBACH-a i LAKENBACH-a
ranosrednjovjekovno doba stoljeća zbog bogatih vodnih resursa

ovih tokova.



Prvo spomenuto ime HAMERESHUSEN može se pratiti do doseljenika "Hamar".

Zbog promjene jezika u narednim stoljećima mijenja se i naziv mjesta, godine - 1031. HAMERESSEN,

- 1231 KERKHOMERSEN, što možda također upućuje na postojeću crkvu;

- 1268 OVERENHOMERSEN,

- 1590 HOMMERSEN,

- 1618 HUMMERSEN i nakon toga - HUMMERSEN.

1246/47 prvi put se spominje prodaja zemljišta od strane Hermanna von Eversteina sa sjedištem u Polleu, koji je posjedovao imanje od Höxtera do Hamelna, samostanu Falkenhagen.

U Everstein feudu potpisan je ugovor o promjeni vlasništva na grofoviju LIPPE, što je, međutim, zbog vojnih sukoba između trupa Brunswick-Lündeburg i vojnika Everstein-Lipp rezultiralo uništenjem Pollea i dvorca Everstein. , samostan Falkenhagen, grad Rischenau i okolna sela (1407.), uključujući Hummersen. Ostatak razaranja i tragovi pljačke upućuju na svađu Soest.

Nakon rekonstrukcije samostana FALKENHAGEN, Kreuzherreni su naselili okolna sela, uključujući i Hummersen. Iz ovoga se može zaključiti da su sela činila župu Falkenhagen.

Prijenosom samostana Falkenhagen kneževima od Lippea, zapečaćena je i pripadnost sela državi LIPPE.

Nekada samostalna općina u okrugu Detmold u pokrajini Lippe, HUMMERSEN je od općinske reforme 1970. godine okrug grada Lügdea s 550 stanovnika, sada u okrugu Lippe u pokrajini Sjeverna Rajna-Vestfalija.

Zbog atraktivnog položaja niskog planinskog lanca u Weserberglandu na visoravni između Polle/Wesera i Köterberga (također poznatog kao "Brocken of the Lipperland"), koji se može vidjeti iz daleka, HUMMERSEN je idealno mjesto za odmor i slobodno vrijeme s mnogo mogućnosti za planinarenje.

Uz oduvijek bavljenu poljoprivredom i uz nju povezanu ruralnu strukturu, oko 1930. godine javljaju se prve osnovne značajke turizma kao ljetovališta, koje potom od 1955. godine doživljava stalni uspon uz očuvanje seoskog karaktera. Hummersen je odlično polazište za najbolju individualnost:



Hummersen je malo idilično mjesto s poviješću (više o tome na kraju ovog teksta). Ovdje ćete naći čist i bistar zrak, to je zato što smo okruženi brdovitim šumama i nemamo industrije koja zagađuje okoliš. Osim toga, nemamo izravni promet. Nalazimo se između Weserberglanda i Teutoburške šume (poznate po Hermannovom spomeniku i bitki Varus, Rimljani protiv Germana). Ovdje možete sjediti i opustiti se i dopustiti da iskustva u regiji utonu u vas.

U krugu od 50 km od našeg apartmana pronaći ćete preko 50 destinacija od kojih su brošure dostupne u apartmanu. Posebnosti su postaja orlova s demonstracijskim letovima raznih ptica grabljivica, park ptica u kojem posjetitelji mogu vidjeti različite vrste ptica na svojim ramenima, Externsteine, Hermannov spomenik, muzej na otvorenom, park za penjanje Teuto, visoko igralište za užad na visini do 12 metara, razni dvorci, Pied Piper grad Hamelin, Munchausen grad Bodenwerder i još mnogo toga. U Detmoldu i Bad Pyrmontu postoje kazališne aktivnosti i aktivnosti na otvorenom. Također možete pogledati predstave iz obližnjih kazališta na otvorenom.

Što kažete na shopping u Paderbornu, Hannoveru, Hildesheimu, Bielefeldu ili Kasselu?

Samo se odvezite i zabavite, a zatim se vratite navečer i osjećajte se dobro u našem apartmanu i pripremite se za sljedeći dan ili samo ljenčarite.

Odmor kakav treba biti.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 10 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 1 tjedan prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijena 60€ po noćenju je za 2 osobe, svaka dodatna osoba 15€

Priprema stana je uključena u cijenu najma.

Za najam do 5 noći postoji jednokratna dodatna naknada od 40 €.

Tijekom prazničnih mjeseci osnovna cijena za dvije osobe iznosi 70€ po noćenju.

Životinje po dogovoru 10€/noć

Posteljina, ručnici, stolnjaci i bežični internet uključeni su u cijenu.



Ako je kalendar zauzetosti zauzet, možda vam mogu organizirati drugi smještaj!

Uvjeti poništenja:

  • Polovina iznosa Vašeg bukinga umanjena za pristojbu koja se odnosi na poništenje tj. storniranje istog biće Vam vraćena tj. nadoknađena ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 7 dana prije planiranog check-in datuma. Za poništenja koja će uslijediti manje od 7 dana prije planiranog check-in datuma neće biti nikakve nadoknade.

ostale informacije:

Ima dva odvojena stana. Svaki ima svoj pristup. Svi imaju pristup prekrasnom vrtu s prostorom za roštilj, velikom drvenom ljuljačkom, ležaljkama i ležaljkama. Lokalni mali bazen udaljen je dvije minute hoda. Tu je i lijepo dječje i nogometno igralište.



Još lijepih slika na stranici opisa za drugi stan u kući !!! Baš na ovoj stranici!!!


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 03.03.2024


8 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.8 Oprema
5.0 Cijena/učin
4.9 Servis
4.5 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2019

Eckhard K. iz/od 18320 Trinwillershagen

4,5
5 5 4.5 3.5
Prikaži njemački

Izvrstan najam za odmor

Obitelj Benner ima vrlo lijep apartman za odmor,
namješteno s velikim ukusom. Počinje upravo suprotno
priroda, ako vam ne treba nikakva gužva, ovo je mjesto za vas.
Dolazak automobilom ima smisla jer u gradu nema trgovina/restorana.
Dvije mane:
U opisu se govori o podovima od pluta, radi se o jednostavnom podu s pločicama
WLAN za goste se već slabo prima u apartman na terasi. nema više

Preporučeno za: Kultura & obilasci, Romantični odmor

kolovoz 2018

Kristina A. iz/od 40476 Düsseldorf

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Stvarno lijepi dani u Weserberglandu

Apartman je izvrsno prilagođen da provedete opuštajuće dane kao obitelj u Weserberglandu.
Sjajni sadržaji, prekrasna lokacija i vrlo topla obitelj Benner!
Bili smo tamo s našim psom i mogli smo fantastično prošetati u neposrednoj blizini. Smještaj bismo preporučili u svakom trenutku.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

srpanj 2018

Claudia M. iz/od 8432 Leffinge

4,5
4 5 5 4

Schöne Ferienwohnung

Alles perfect. Kinderfreundlich. Sehr Liebe Vermieter. Schöner Garten. In niederländisch. Alles perfect. Kindvriendelijk. Lieve verhuurders. Schone tuin.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor za samce

srpanj 2018

Manu&Olli iz/od Nähe von Dresden

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Čisti odmor i opuštanje

Ostali smo u Hummersenu tjedan dana u srpnju. Apartman je ispunio naša očekivanja u svakom pogledu. Mi (4 djece između 8 i 13 godina i 2 odrasle osobe) osjećali smo se vrlo ugodno.

Ima prekrasan veliki balkon na kojem smo nas šestero mogli udobno jesti, a ostalo je još mjesta da se djeca mogu odmah nakon toga ponovno igrati. Sobe su također opremljene svime što vam je potrebno. Sve je u super stanju, sve uredno, čisto i vrlo udobno.

Domaćini su nas primili vrlo prijateljski i pobrinuli su se za sve.

Na samo 5-10 minuta hoda nalazi se mali vanjski bazen. Nije velika, ali je vrlo udobna i dovoljna za kupanje i rashlađivanje te da klinci trčkaraju. Svako poslijepodne djeca su pitala možemo li ići još sat ili dva.

Također ima mnogo toga za raditi u okolici. Ili krećete izravno iz Hummersena na prekrasne šetnje ili se vozite nekoliko km i pronađete mnoge znamenitosti i odredišta. (Externsteine, Herrmannsdenkmal, Hamelin, muzej Münchhausen, ljetno sanjkalište,....)

Možemo preporučiti apartman bez rezervacije, a djeca su već pitala možemo li ovdje ponovno rezervirati sljedeće godine.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

srpanj 2016

Kai und Sabine + Kinder iz/od Ilmenau

5,0
5 5 5 5

Tolle, sehr empfehlenswerte Ferienwohnung!

Die Wohnung ist super und sehr liebevoll ausgestattet. Die Vermieter sind sehr gastfreundlich. Für Familien mit Kindern ist die Wohnung absolut empfehlenswert.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

rujan 2013

Silke iz/od Hummersen

4,9
5 5 5 4.2 5

Urlaub in Hummersen

Danke für den schönen Urlaub.Uns hat es in Ihrem Haus sehr gut gefallen und wir haben uns die ganze Zeit wohl gefühlt. Die FeWo ist genau so, wie auf den Bildern zu sehen. Sehr sauber und liebevoll eingerichtet. Die Gastgeber sind sehr nett und kümmern sich hervorragend.Wir empfehlen die Wohnung gerne weiter.

kolovoz 2013

Schwalenberg iz/od Köln

5,0
5 5 5 5 5

Familie Schwalenberg

Wir waren sehr zufrieden, mit allem. Es war eine tolle Woche und es ist nur zu empfehlen. Die Kinder waren sehr begeistert und würden diesen Urlaub noch mal in Angriff nehmen. Habe Ihren Link an eine befreundete Familie weitergegeben. Wir freuen uns wenn wir fürs nächste Jahr nochmal buchen können. Wer keinen Partyurlaub braucht ist mit dem was geboten wird mehr als zufrieden gestellt

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

Okolica smještaja: Einfach traumhaft schön! Rühig, Landschaftsaussicht Wahnsinn. Kleines schönes Dorf.

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: Auch super jede Ortschaft hat was zu bieten.

Mogućnosti za kupovinu: Einkaufsmöglichkeiten sind in Ordnung klar wer auf dem Land ist braucht nen fahrbaren Untersatz sonst geht das nirgens. Aber dafür war es OK man bekommt alles was man braucht. Es kam ja sogar ein Bäcker in den Ort gefahren.

svibanj 2012

Familie ? iz/od Hamburg

4,9
4.5 5 5 4.8 5

Wunderbare Pfingsten 2012

Diese sehr hübsche Ferienwohnung ist sehr idyllisch und zentral gelegen, viele Sehenswürdigkeiten können innerhalb von 5 bis 40 Km erreicht werden, also ideal für tolle Tagestrips. Die Wohnung ist sehr gut ausgestattet und alles ist sehr gemütlich eingerichtet. Der Garten ist wunderhübsch und lädt geradezu zum verweilen, frühstücken und grillen ein. Eine wirklich sehr nette Vermieter-Familie und rundum alles sehr Kinderfreundlich. Ideal für 4 bis maximal 6 Personen. Wir sind rundum zufrieden und würden das Objekt jederzeit weiterempfehlen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

Okolica smještaja: Sehr ländlich und idyllisch, wirklich sehr schön.

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: Können wir nicht bewerten, da nicht unser Hauptaugenmerk.

Mogućnosti za kupovinu: In Hummersen selber schlecht, aber 5-7 Km entfernt gibt es einen Supermarkt, eine Tankstelle und einen Bäcker.


kontakt

gospodin F. Benner

gospodin F. Benner

Pozdrav dragi gosti, moja žena i ja vodimo apartmane za odmor u Schieder Seeu više od 20 godina, a budući da su naše tri kćeri sada napustile našu švedsku kuću, ovdje također iznajmljujemo apartman za odmor (15 minuta vožnje automobilom od Schieder See) za do 6 osoba i jedan manji apartman za do 4 osobe. Naši apartmani se redovito renoviraju i odmah saniraju oštećenja. Radujemo se vašem posjetu Fiksni telefon obitelji Benner 05283 326 Ima dva odvojena stana. Svaki ima svoj pristup. Svi imaju pristup prekrasnom vrtu s prostorom za roštilj, velikom drvenom ljuljačkom, ležaljkama i ležaljkama. Lokalni mali bazen udaljen je dvije minute hoda. Tu je i lijepo dječje i nogometno igralište. Više slika putem e-maila!


ostale informacije

Broj objekta: 34799

Posljednje ažuriranje: 03.01.2024

Oglas je online od: 14 godina, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/34799.htm

Gospodin Frank Benner

Buchholzstraße

32676 Lügde

0049(0) +491704004093

313/5023/0231


«Schwedenhaus am Köterberg» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 8 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina