Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

FH Phoenix am See, F*****

Berlin / Brandenburg, regija Dahme jezera

maks.  4   Gosta/Gostiju
150m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
150m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

145 puta dodano listi želja

Već više od 14 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

145 puta dodano listi želja

Već više od 14 godina online



Opis

Kuća za odmor Phoenix, F***** :

Njemačko turističko udruženje (DTV) dodijelilo mu je 5 zvjezdica.



Također posjetite našu web stranicu:



Individualno uređena kuća za odmor s karakterom seoske kuće čeka vas u slikovitom okruženju iu neposrednoj blizini Krüpelsee (cca. 15 m).

Ograđeno, prostrano ugaono imanje (cca m2) s uređenom okućnicom nalazi se uz cestu uz jezero u mirnom naselju za stanovanje i odmor.

Iz posjeda i sa sunčane terase imate izravan pogled na jezero.

Kuća za odmor (cca. 150 četvornih metara stambene i korisne površine) je otvorena, svijetla i primamljiva te nudi najveću moguću slobodu za vaš osobni razvoj.



Nakon što ste parkirali automobil ispod nadstrešnice, kroz ulazna vrata i hodnik ulazite u bogato dizajniran centar kuće. Dugi blagovaonski stol s nekoliko sjedećih mjesta nudi vam puno prostora za komunikaciju i opuštanje. Impozantna stara kaljeva peć atraktivan je kontrast modernoj, otvorenoj visokotehnološkoj kuhinji s otokom za kuhanje. Vidljive krovne grede naglašavaju prostornu sliku potkrovlja.



Iz blagovaonice se dolazi u susjedni dnevni boravak s otvorenim kaminom. Iz blagovaonice i kamina imate izravan pristup velikoj sunčanoj terasi u vrtu kroz staklena vrata. Na drugoj terasi velika viseća ljuljačka poziva na opuštanje.



Iz kuhinje se izlazi u zaštićeno unutarnje dvorište s bočne strane kuće s pergolom i viticama vinove loze, koje izlazi na vrt. Skriven od pogleda i svestran, ovaj dvorišni prostor s vanjskom kuhinjom, zidanim roštiljem, stolom i klupama povećava životni prostor kuće za odmor. Ovdje također nema ograničenja za vaš individualni razvoj.



Spavaća soba u bočnom dijelu kuće, odvojena malim hodnikom, te još jedna spavaća soba potkrovnog karaktera u srednjem dijelu kuće nude vam mogućnost spavanja u bračnim krevetima (180x200 i 140x200). Moguća su još dva mjesta za spavanje na kauču na razvlačenje (madrac s oprugama 140x200) u sobi za kamin.



Obje spavaće sobe i prostorija za kamin opremljene su satelitskom televizijom.



Dobro promišljeni detalji i odabrani materijali skladno su uklopljeni u zanimljivo dizajniranu kupaonicu. Prostrani tuš, WC i bide, umivaonik s 2 umivaonika upotpunjuju vašu životnu udobnost.



Za daljnje korištenje dostupna vam je pomoćna prostorija s perilicom, sušilicom i glačalom u koju se ulazi iz unutarnjeg dvorišta.

Trajno postavljen vanjski tuš (hladna i topla voda) nije samo za rashlađivanje u vrućim danima.



Vrt s cca 800 četvornih metara površine namijenjen je za različite namjene. Bilo da su to terase ili otvoreni prostori, sunčana ili sjenovita mjesta, mirne zone ili sobe za vježbanje, npr. B. 1 terasa sa podnim šahom i velikim figurama, sve je tu da vaš odmor učini ugodnim. Na raspolaganju su vam kućne igre kao što su badminton, boćanje ili divovski Mikado.



Ova kuća za odmor dizajnirana je kako bi ispunila vaša očekivanja. Glavna briga dizajnera interijera bila je uključiti i odražavati mirnu i prirodnu spokojnost okoline, krajolika i mjesta u arhitektonskoj koncepciji kuće i vrta. Također se vodilo računa o korištenju prirodnih proizvoda u korištenim građevinskim materijalima, kao što su neobrađeno drvo, podovi od terakote i, kao posebnost, glinena žbuka na zidovima koja osigurava ugodnu unutarnju klimu. Unutra i izvana trebate pronaći definirano mjesto koje odgovara vašem blagostanju, gdje se želite zadržati, gdje možete pronaći mir, opuštanje i rekreaciju:

kuća za odmor u kojoj možete uživati u svim godišnjim dobima i koju nećete htjeti napustiti.



Kuća za odmor ima ograđenu parcelu uz jezero s vlastitim kupalištem, čamcem i ribarskim molom (oko 3 minute hoda od FH). Mol strši 17 m u Krüpelsee, okružen trskom i završava platformom s ljestvama za kupanje. Udobne ležaljke pozivaju na odmor, sanjarenje, čitanje, sunčanje, u čemu god želite uživati, ne smijete propustiti doživjeti zalaske sunca s mola. Sunce daje jezeru grimiznu do narančastu boju, a noćno kupanje postaje doživljaj.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 1.5 km

1.5 km

Zračna luka 20 km Berlin-Schöneberg

20 km

Kolodvor 6 km Königs Wusterhausen

6 km

Izlaz s autoceste 8 km Königs Wusterhausen

8 km


Mjesto i položaj smještaja

Senzig, kao četvrt Königs Wusterhausen, ima svoju skromnu "shopping milju" (cca. 1,5 km udaljenosti), gdje možete pronaći sve za svoje dnevne potrebe: Edeka, pekara, trgovina pićem, štedionica, ljekarna, pošta, papirnica, Gastronomija.



U gradu Königs Wusterhausen (udaljenom oko 3 km) ne samo da ćete pronaći sve uobičajene ponude za kupovinu, već i znamenitosti kao što su dvorac - koji je oblikovao Friedrich Wilhelm I -, lokalni povijesni muzej, Kreuzkirche, radio toranj Dobre turističke informacije na željezničkom kolodvoru imaju široku paletu prijedloga spremnih za vas.



U neposrednoj blizini, u centru A10 (cca. 10 km udaljenosti), pronaći ćete ne samo sve trgovačke sadržaje nego i zabavu poput kina, kuglane, fitnessa i restorana.

Senzig, okrug Königs Wusterhausen, nalazi se u okrugu Dahme-Spreewald u Brandenburgu, samo nekoliko kilometara od gradskih granica Berlina. Berlinci ovo pogranično područje duhovito nazivaju svojim "debelim pojasom".

Grad se slikovito proteže uz tri jezera na sjeveru i jugozapadu, Krüpelsee, Krimnicksee i Zeesener See, a na jugu, zapadu i istoku omeđen je šumom. Jezera su povezana rijekom Dahme.



Blizina Berlina (cca. 30 km) pruža Vam mogućnost da doživite živost kozmopolitskog grada u svoj njegovoj raznolikosti. Bez obzira gdje su vaši interesi, kako kulturnim aktivnostima (posjeti muzejima, umjetničkim izložbama, arhitektonskim znamenitostima, kazalištima, mjuziklima ili ), tako i kupovinom ili potom opuštanjem pod lipama, možete se prepustiti izobilju ponuda .



No, nije samo blizina Berlina ono što čini Senzig tako posebnim, rekreacijske i zabavne aktivnosti u jednom od područja s najviše jezera u Europi barem su jednako atraktivne. Ljubitelji prirode među vama mogu se uputiti u šetnju, nordijsko hodanje ili skijaško trčanje kroz 600 četvornih kilometara parka prirode "Dahme-Heideseen" s bezbrojnim jezerima i beskrajnim listopadnim i crnogoričnim šumama, tišinom prirode sa svojom faunom i flora u posebnom spektaklu uživajte u godišnjim dobima.



Za ljubitelje slobodnog vremena među vama imate širok izbor mogućnosti, kako nježnih tako i uzbudljivih sportskih užitaka: biciklizam (nekoliko 100 km biciklističkih staza), vodeni sportovi (plivanje, jedrenje, izleti motornim čamcima i kanuima, veslanje), ribolov, jahanje, golf, tenis, lov, vožnja balonom, sportsko letenje, penjanje, vožnje quadovima, vožnja trolejbusom, klizanje... Neki sportovi zahtijevaju prethodnu najavu ili odobrenje (ribolov). Molimo raspitajte se o dogovoru prilikom rezervacije naše vikendice.



Želite li si priuštiti opuštajući odmor između bogatih dana odmora, ponudu ćete pronaći u wellness oazama u blizini.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Skijanje
Surfanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 120 €
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Naše cijene se odnose na smještaj do 4 osobe.

Kućni ljubimci (pas/mačka) mogući po dogovoru (10 - 30 €/tjedan ovisno o veličini).

: 120 eura; s kućnim ljubimcem: 130 eura.

Prateći troškovi: Struja, voda i plin se obračunavaju prema potrošnji i važećim cijenama.

W-LAN do 1 tjedna 12 €.

Razdoblje popunjenosti obično je najmanje 1 tjedan. Ispadanje je moguće samo izvan sezone i uz prethodni dogovor.

Vikendom s prijelaznim danima raspitajte se o posebnim uvjetima.

Uvjeti poništenja:

  • Kündigt der Mieter den Vertrag ohne einen Nachmieter zu benennen, fallen folgende Stornogebühren an: - bis 49 Tage vor Mietbeginn: 10 % des Mietpreises - bis 35 Tage vor Mietbeginn: 30 % des Mietpreises - bis 21 Tage vor Mietbeginn: 60 % des Mietpreises - bis 14 Tage vor Mietbeginn: 90 % des Mietpreises - ansonsten (später als 14 Tage vor Mietbeginn) 100 % des Mietpreises.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 17.04.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

travanj 2016

Wencke F. iz/od Großbeeren

5,0
5 5 5 5

Super schön! Erholung und Genießen pur!

Mein bester Freund und ich hatten das Glück, unvergessliche Stunden beim gemeinsamen Kochen, Plauschen und zwei gemütlchen Tagen mit Kaminfeuer, einer herrlichen Umgebung und einem tollen Häuschen dort verbringen zu können.
Ferienhaus erprobt kann ich sagen, dass im Großen und Ganzen alles vorhanden ist, was man braucht ... bis auf den Staubsauger, der leider nicht alltagstauglich ist ;O)
Ehrlicherweise muss ich daher aber auch sagen, dass einem ein bisschen Privatsspähre fehlen könnte. Das "Hauptschlafzimmer" ist zur Küche/Essbereich/Kaminzimmer hin offen. Das zweite Schlafzimmer hat eine Tür. Die dritte "Schlafkonstellation" ist die Couch im "offenen" Kaminzimmer.
Alles ist sehr hell und einladend gestaltet, was ich tagsüber auch super schön finde. Sichtschutz bei Licht im Haus oder Abunkelung für "Dunkelschläfer" wie mich zur Zeit aber noch nicht vorhanden. Gebe ich aber parallel auch alles weiter und denke, dass die Eigentümerinnen und auch die Verwalterin - alle super symphatisch und nett; Dienstleistung und Kundenservice GROSSGESCHRIEBEN - sich Gedanken machen werden.
Ist uns eine riesengroße Empfehlung wert! Wir werden dort gerne wieder verweilen ;O)

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci


kontakt

gospođa C. Bott-Lafargue

gospođa C. Bott-Lafargue

Dalji smještaji od gospođa C. Bott-Lafargue


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 35078

Posljednje ažuriranje: 10.04.2024

Oglas je online od: 14 godina, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/35078.htm


«FH Phoenix am See, F*****» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina