Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

BESTSELLER LUXUS FINCA

Cala d'Or - Mallorca

maks.  12   Gosta/Gostiju
420m²  stambena površina
6 spavaće sobe
5  Kupaonica
maks. 12  Gosta/Gostiju
420m²
6 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 17.04 do 20.04.2024
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

33 puta dodano listi želja

Već više od 14 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 17.04 do 20.04.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

33 puta dodano listi želja

Već više od 14 godina online



Opis

FINCA GATONA

Vrlo udobna i luksuzna najprodavanija vila u Cala d'Or za 12 osoba (dodatni kreveti za djecu na zahtjev - max. 3). Klima, centralno grijanje i I-POD priključak.



WLAN - bez staklenih vlakana.



NAJBOLJA CIJENA I JAMSTVO NAJBOLJE USLUGE - REZERVIRAJTE IZRAVNO OD VLASNIKA!



6 spavaćih soba, 5 kupaonica/tuš soba, od kojih dvije imaju vlastitu kupaonicu



VIŠE OBJEKATA, VIDEO I FOTOGRAFIJA NA :



Privatni bazen 12m x 6m sa dijelom za djecu i KUTKOM ZA DJECU.

Ova iznimno luksuzna kuća za odmor s panoramskim pogledom na ruralnu okolicu do samostana "Sant Salvador" i planine u daljini nalazi se na ogromnoj privatnoj parceli sa stablima badema, visokim palmama i travnjacima.



Vani se nalazi privlačan veliki bazen s dijelom za djecu (3,5 m x 2 m) i vanjskim tušem, ležaljkama, suncobranima i dnevnim krevetom za opuštanje s prostranim terasama koje vas pozivaju na sunčanje. Ugrađeni roštilj, natkrivena terasa za objedovanje na otvorenom, prostrani travnjaci s ogromnim stablima palmi, naranči i limuna.

Možete se prekrasno opustiti na gornjoj sunčanoj terasi ove ekskluzivne vile, odakle možete uživati u nezaboravnim zalascima sunca uz osvježavajući koktel.



Impresivna, moderna vila ima oko 420 četvornih metara stambene površine i nudi iznimno udoban, prostran smještaj u prijateljskoj atmosferi. Sve sobe imaju klima-uređaj, francuska dvorišna vrata i ručno rađene terakota pločice.



Glavni kat

Hrastova vrata s nitnama vode do ulaznog prostora. Prostrani dnevni boravak/blagovaona zrači opuštenom atmosferom i ima SAT TV/DVD/CD/WLAN i Playstation2 kao i kamin i izlaz na terasu. Prostrana kuhinja od hrastovine ima perilicu posuđa, Gaggenau plinsku ploču za kuhanje, mikrovalnu pećnicu, ostavu i izlaz na terasu s prostorom za roštilj, idealnu za objedovanje na otvorenom.

2 atraktivne dvokrevetne spavaće sobe imaju prekrasan pogled na vrt i dijele kupaonicu/tuš sobu. Oba imaju izlaz na vrt/terasu. Gospodarska prostorija s perilicom rublja ima poseban ulaz. U prizemlju se nalazi i mala tuš kabina.



Gornji kat

Iz ulaznog hodnika stepenište vodi na gornji kat. Velika glavna spavaća soba ima kupaonicu i vlastitu veliku sunčanu terasu s pogledom na bazen i vrt. Druga spavaća soba ima vlastitu tuš kabinu i namještenu terasu s garniturom za odmor i pogledom. Velika spavaća soba s dva odvojena kreveta i nešto manja spavaća soba s dva odvojena kreveta dijele kupaonicu/tuš sobu. Spavaće sobe 20-25 m2.



Pješčana plaža Cala Sanau, trgovine, restorani, golf klub, fitness centar sa SPA i luka udaljeni su oko 5 minuta vožnje automobilom.



BESPLATNO NAZOVITE ME SERVIS



RENT A CAR - TAXI - PRIJEVOZ - IZLETI uz POPUST u našoj obiteljskoj tvrtki ROIG
Broj licence ili registracije: ETV130

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna (90x200 cm)
jednokrevetna (90x200 cm)
krevet za bebu (60x120 cm)
Spavaća soba 2
jednokrevetna (90x200 cm)
jednokrevetna (90x200 cm)
Spavaća soba 3
jednokrevetna (90x200 cm)
jednokrevetna (90x200 cm)
Spavaća soba 4
jednokrevetna (90x200 cm)
jednokrevetna (90x200 cm)
Spavaća soba 5
jednokrevetna (90x200 cm)
jednokrevetna (90x200 cm)
Spavaća soba 6
dupli krevet (180x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 60 km Palma de Mallorca

60 km

Kolodvor 25 km Manacor

25 km

Izlaz s autoceste 25 km Campos

25 km


Mjesto i položaj smještaja

Želite li mir i osamu seoskog doma, a opet biti blizu pješčanih plaža, tenisa, golfa i restorana? Onda je ova vila vaša savršena kuća za odmor. Smješten u ruralnom području nedaleko od Cala D'Or, ali samo 800 metara od lokalnog teniskog kluba i plaže.

Veličanstveni panoramski pogled od 360 stupnjeva prikazuje otvoreni krajolik do vrha brda i samostan Sant Salvador i planine u daljini. Ovu impresivnu i iznimno udobnu luksuznu vilu vlasnici su opremili namještajem i dekoracijama po mjeri. Okružena hektarima plantaža badema i stablima algarobbe, ova nekretnina za iznajmljivanje nudi dovoljno prostora i slobode za dječju igru. Gornja terasa idealna je za opuštanje i gledanje nezaboravnih zalazaka sunca uz hladno piće.

Klima u svim sobama. tri puta tjedno (svakodnevno na zahtjev). 24-satna taxi služba dostupna na zahtjev. Centralno grijanje za zimski najam u svim sobama. Imajte na umu: Klimatske jedinice rade 8 sati dnevno. Cala d'Or na jugoistočnoj obali jedno je od najvećih turističkih središta Mallorce. Mjesto je 30-ih godina pod imenom Cala s'Hort osnovao umjetnik Josep Costa Ferrer. Stil gradnje posebno je upečatljiv: okrečene jedno- do dvokatne kuće i raskošno zasađeni vrtovi i danas dominiraju središtem Cala d'Ora. Trgovačka ulica sa svojim malim buticima, trgovinama umjetnina i rukotvorina te brojnim barovima na terasama poziva vas da se zadržite. Promet u mnogim uskim ulicama sada je umiren i dopuštaju opsežne šetnje danju i noću. ili u raznim pitoresknim uvalama do kojih se iz centra grada može doći pješice za nekoliko minuta. Ako vam se sviđa još udobnije, ljeti možete koristiti mini vlak koji povezuje 7 zaljeva od Cala Serene na sjeveru do Cala Mondragó na jugu.

Fasade kuća bljeskaju bijelim naspram tamnozelene boje borova i alepskih borova, ispod crveno-sive stijene padaju u tirkiznu vodu. Pogled na uvale s finom pješčanom plažom je slikovit. Budući da se uvale protežu duboko u kopno, sve su posebno pogodne za ljubitelje vodenih sportova i ronjenja.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 300 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga

dodatne informacije o cijeni najma:

EXTRA - na upit :

Dodatni ležaj 200 € tjedno.

Pomoćni ležaj za djecu do 12 godina 100€ tjedno.

Dječji krevetić 50 € tjedno (1 dječji krevetić/dječja stolica besplatno).

Stolica za hranjenje 20 € tjedno.

Ograda za bazen 300€ tjedno.

Boravišna pristojba nije uključena.

Uvjeti poništenja:

  • Stornierung : Kostenfrei : Länger als 1 Jahr zuvor. Länger als : ( 90 Tage zuvor : - 20%) . ( 90 bis 61 Tage : - 50% ) . ( 60 bis 31 Tage : - 75% ) . ( 30 bis 10 Tage : - 90% ) . ( Weniger als 10 Tage: - 95% ) .

ostale informacije:

Za više informacija kontaktirajte: villas2rentMallorca

Imamo 3 objekta sa 6 spavaćih soba.

Dolazak subotom ili nedjeljom

Polazak u subotu ili petak

Minimalno 6 noćenja

Fleksibilno izvan sezone.



POVRATNE INFORMACIJE :



"Vrlo lijepa oaza za odmor na mirnoj lokaciji, prekrasan bazen, čist, moderan i još uvijek autentičan."



" Ostali smo u finci s 10 ljudi 2 tjedna i osjećali smo se vrlo ugodno od prvog do zadnjeg dana. Oprema je odlična, velika natkrivena terasa s roštiljem je super ugodna. Finca je bila vrlo dobro održavana, čista i kuhinja pripremljena oprema za svaku potrebu. Vrlo uredno i ljubazno osoblje, gospođa Sorensen se sama jako dobro brinula za nas, ništa nije bilo za poželjeti. Možemo samo preporučiti fincu."



" Zaista smo uživali u našem tjednu u Villi Gatona i osjećali smo se vrlo ugodno. Posebno nam se svidjela prostranost kuće, prekrasan, ukusan namještaj i dobro opremljena kuhinja, kao i vaša vrlo profesionalna i ljubazna usluga! Stol za stolni tenis bio je gotovo stalno u upotrebi, a bazen je također bio vrlo popularan, iako je, naravno, još uvijek bilo malo hladno za kupanje. Puno vam hvala... možda se ponovno vidimo sljedeće ili prekosutra u Cala d'Oru. "



"Puno vam hvala što ste omogućili ove prekrasne dane na Mallorci. Stvarno smo uživali i možemo napustiti fincu bez

Preporučite ograničenja."



"Imali smo nekoliko jako lijepih i plodnih dana na vašoj finci, još jednom hvala na tome. Još jednom hvala na smještaju u vezi kasnog odlaska. Nisam čuo konkretne prijedloge za poboljšanje, očito se svim kolegama jako svidjelo." < br />


"Bili smo drugi put u Finca Gatoni i opet smo bili impresionirani vilom i Loneovom ljubaznošću. Sve je bilo dobro organizirano, čak je i sunce ove godine puno više sjalo s neba.

Tvrtka ROIG-a za iznajmljivanje automobila može se samo preporučiti. Svakako ćemo doći. "





" Puno vam hvala na prekrasnom tjednu u vašoj sjajnoj kući. Svi su jako uživali. Bilo je jednostavno sjajno. Lijepa pozornost pri dolasku, iznenađenje usluge, ručnici za bazen, vrlo dobro opremljena kuhinja, tišina i ali lako dostupan i i! Svakako ćemo vam se rado vratiti i možemo toplo preporučiti vašu kuću."


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 18.04.2024


3 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

studeni 2015

Claudia V. iz/od Rotterdam

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Tjedni odmora u finci s bazenom

Naša djeca i unuci su se jako zabavljali u bazenu. Ovaj blagdanski tjedan nećemo lako zaboraviti.
C.V.H.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospođa L. Soerensen:

Herlichen Dank und Grüsse,
Lone -villas2rentMallorca

rujan 2015

P. A. iz/od Hamburg

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Sanjiva kuća i vrhunski servis!

Sanjarski lijepa vila baš kao što smo zamislili. S velikom ljubavlju prema detaljima. Idealno za djecu. Vrlo čisto. Rado ćemo se vratiti.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospođa L. Soerensen:

Herlichen Dank und Grüsse,
Lone -villas2rentMallorca

travanj 2012

Ludwig iz/od Bremen

5,0
4.9 5 5 5 5
Prikaži njemački

SUPER ODMOR NA MALLORCI

Još jednom hvala što smo mogli provesti tjedan dana u vašoj sjajnoj vili Gatona II. Jako nam se svidjelo, nadamo se da ćemo se uskoro opet vidjeti. Luwig, Njemačka. Lipanj 2012.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

Okolica smještaja: Sehr Schön

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: Super

Mogućnosti za kupovinu: 1 KM

Odgovor iznajmljivača gospođa L. Soerensen:

Vielen Dank für Ihre Bewertung,
Lone -villas2rentMallorca


kontakt

Tvrtka Villas2rent Mallorca
gospođa L. Soerensen

gospođa L. Soerensen

Vlasnik: Lone Soerensen Jezici: danski, engleski, njemački, norveški, španjolski, švedski Telefon: +34 609 628 615 '89. sam se preselio iz Danske u Španjolsku kako bih radio u turizmu. Turistički vodič · Area manager · Destination boss i kontakt osoba · Stjuardesa · Purser. Costa Brava Tenerife Gran Canaria Malaga Lanzarote. Samostalna sam djelatnost od 1998. godine. Vodič kroz Balearske otoke · Tumač · Marketing · Dekorater · naša izgradnja i iznajmljivanje vile. DOBRO DOŠLI U : villas2rentMallorca


Dalji smještaji od gospođa L. Soerensen


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 35508

Posljednje ažuriranje: 15.04.2024

Oglas je online od: 14 godina, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/35508.htm


«BESTSELLER LUXUS FINCA » je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 3 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 17.04 do 20.04.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina