Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Komfortwhg. Mandarinos 71, 2SZ

Costa del Sol, Nerja, San Juan de Capistrano

maks.  4   Gosta/Gostiju
54m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
54m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Opis

Vaša kuća za odmor - Yucca de Capistrano (nije na autocesti, ide duboko u tunel):

S najboljim panoramskim pogledom na Nerju i iznad nje, ovaj osvijetljeni moderni apartman za odmor s mediteranskim štihom nudi vam sunčanu terasu okrenutu prema jugu, 2 spavaće sobe, vrlo kvalitetnu opremu, klima uređaj, 3 TV-a ravnog ekrana sa svim njemačkim digitalnim kanalima programa (obično više nego u njemačkoj kabelskoj mreži) itd., Netflix, Spotify i dodatni sportski i nogometni kanali kao i filmovi i serije u području pay-TV.



Unatoč nevjerojatnom pogledu, morate prijeći samo 37 stepenica po lakim stepenicama na padini - od automobila do ulaza u stan.



Stan se nalazi na kraju mirne slijepe ulice s dobrim parkingom, zelenom idilom i dobrom infrastrukturom (5 minuta autom do centra, 3 do plaže Burriana). Pogled na more je neusporediv i vjerojatno ga nema u Nerji.



Dobro održavani apartman dio je idiličnog seoskog odmarališta San Juan de Capistrano s velikim, prekrasnim bazenom - smješten na periferiji Nerje (ni Nerja nije baš velika) i na samom rubu park prirode. Uz drvorede palmi i bujno cvijeće, ovdje vas čeka savršena oaza za odmor.



Slikoviti vrtni kompleks San Juan de Capistrano, koji u potpunosti gleda na ostala područja slikovitog obalnog grada Nerja i Sredozemno more, nudi jedinstvenu raznolikost tropskih + mediteranskih vrtova i prekrasan bazen, koji je dostupan isključivo stanovnicima urbanizacije.

Ovo je dizajnirano kao kameni otok nalik moru - sa slapovima i barovima uz bazen.



Vaš apartman ima 2 spavaće sobe (1x bračni krevet i dva odvojena kreveta), elegantnu kupaonicu s tušem i dnevni boravak s pripadajućom, dobro opremljenom kuhinjom. Apartman je opremljen klima uređajem, perilicom suđa, perilicom rublja, glazbenim sustavom i 3 TV-a ravnog ekrana s digitalnim i kompletnim njemačkim programima. U dnevnom boravku nalaze se i dodatni kanali sa sportom, filmovima i serijama u Pay-TV dijelu.



Vrhunac vašeg stana, uz terasu iz snova i veliki panoramski prozor u dnevnom boravku, svakako je pogled na more i obalu iz glavne spavaće sobe. Bračni krevet nudi nenadmašan noćni pogled na svjetlucave zvijezde i obalna svjetla Nerje. Ovo je čista romantika i opuštanje.



Prekrasna privatna terasa s impresivnim panoramskim pogledom daleko preko Mediterana - pogledom na more od stjenovite obale iza Mara do zapadnih planina Nerje - dostupna je iz dnevnog boravka i glavne spavaće sobe.



Na ovoj zaštićenoj terasi okrenutoj prema jugu pronaći ćete 2 ležaljke i prekrasne, moderne garniture za 4 osobe. Ovaj apartman je idealan i za van sezone.



---

Molim Zabilježite! Stan nije direktno na autocesti. Ovo ide duboko dolje u tunelu. S terase možete vidjeti Autobahn u daljini ako se nagnete naprijed. Ali samo ih malo čujete, a ne vidite ih čak ni dok sjedite na terasi. U slučaju sumnje, glavna cesta u podnožju Nerje je uočljivija od autoceste i jedva je primijetite. Sve to izgleda puno bliže na Google kartama i Google Earthu nego kada stojite 'na zemlji' i doživljavate stvarnost.

---



Usput, imamo i druge fantastične apartmane za odmor u istom kompleksu kao i 2 kuće za odmor koje vam možemo ponuditi ako ovaj apartman bude potpuno popunjen na željeni datum. Ostale nekretnine za odmor također imaju moderan i moderan stil uređenja i sadržaje slične Yucci de Capistrano, koja se inače nalazi na Calle Mandarinos 71.
Broj licence ili registracije: RTA: A/MA/01355

Mogućnost spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1.8 km

1.8 km

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus 0.1 km

0.1 km

Zračna luka 60 km Malaga

60 km

Izlaz s autoceste 2 km Nerja-Maro

2 km


Mjesto i položaj smještaja

'Bijelo selo' San Juan de Capistrano nalazi se malo iznad centra Nerje, ali blizu plaže i centra grada.

Zbog maurskog arhitektonskog stila na prekrasnoj lokaciji na padini, urbanizacija zapravo izgleda kao tradicionalni andaluzijski 'pueblo blanco' Andaluzije.



Za 3 minute vožnje automobilom možete doći do prekrasne plaže Burriana, za 10 minuta do prekrasnih prirodnih plaža u prirodnom rezervatu Cerro Gordo. Vrijeme putovanja do centra i starog grada Nerje je 5 minuta.

Nerja je jedno od najljepših obalnih i kupališnih mjesta na istočnoj Costa del Sol i uspjelo je zadržati svoju izvornost. U lijepoj pješačkoj zoni izmjenjuju se stari tipični bodegi i moderni pubovi. Stari grad je opsežno obnovljen i mnogi restorani i kafići su s ljubavlju integrirani.



Široka ponuda izleta, sportskih i kulturnih aktivnosti svakom gostu nudi savršen individualni odmor. Bilo da uživate u suncu i plaži ili ste u potrazi za kulturom i kulinarskim užicima, Nerja i njezina okolica ostavljaju sve što želite. Vaša šarmantna kuća za odmor jedna je od najviših u Nerji, ali je samo 5 minuta vožnje do centra i 3 do plaže.



Molimo vas da se informirate na našim vlastitim detaljnim web stranicama za ove apartmanske parcele - odmor na moru. com -> s mnogo fotografija i detalja...

Inače, vlasnici, tj. mi, sami živimo na Costa del Sol.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
golf
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

dodatne informacije o cijeni najma:

Troškovi električne energije se plaćaju na kraju prema potrošnji i vlastitom stanju brojila.

Kalkulator cijene već uzima u obzir sve ostalo. Nema dodatnih troškova osim ako nemate dodatne zahtjeve.

WLAN flat rate (neograničen i izravno u apartmanu) i Netflix (već plaćen) uključeni su besplatno.



Više informacija možete pronaći na našoj vlastitoj web stranici ferienwohnung-nerja(punkt)com ili tražite našu vlastitu detaljnu web stranicu (samo pretražite Irrgang i Nerja na mreži) - također za dodatne pojedinosti o stanu i cijenama. Tamo ćete pronaći sve informacije, savjete (također o području, letovima i iznajmljenim automobilima itd.), cijene, izložbe fotografija, 360° panoramske fotografije pogleda, apartmana itd.



IMPRESUM vlasnika ove kuće za odmor:

(Informacije prema § 5 TMG)

C. Irrgang

-Iznajmljivanje vlastitih kuća za odmor-

San Juan de Capistrano 2-111 - 29780 Nerja

Kontakt: 0049 (0)77362950855 (VOIP broj, poput njemačkog fiksnog broja ili besplatno prosljeđivanje poziva nama)

Molimo zvati od 10 do 20 sati, ali e-mail ili upit je uvijek bolji i obično brži

Uvjeti poništenja:

  • Unsere Stornobedingungen finden Sie auf unserer eigenen Seite online, ähnlich AGBs...

ostale informacije:

Internet je besplatan i neograničen u apartmanu. Preko vlastitog prijenosnog računala/tableta/pametnog telefona putem WLAN-a i uz paušal.



Na našoj vlastitoj stranici (samo pretražite Mandarinos 71 na netu) pronaći ćete vrlo detaljan foto show, 360° panoramske fotografije apartmana, terase i pogleda kao i puno informacija i savjeta - također o letu, rent-a-car u Nerji i Malagi, itd.



Usput, stan ima modernu kupaonicu s tuš kabinom od pravog stakla, perilicu rublja, sušilo za kosu, moderan kupaonski namještaj, puno kuka i držača za ručnike, itd. Tu je i kozmetičko ogledalo.



Svi prozori (osim kupaonice) opremljeni su griljama, a također (čak i kupaonica) komarnicima. Ali ovo je zanimljivije za alergičare, ovdje obično nema toliko insekata kao u sjevernoj Europi - previše suho... Ne primamo kućne ljubimce u ovaj apartman, pušači neka idu na terasu. Popluni i jastuci su perivi. Nema jastuka za kauč ili sličnog s ptičjim perjem niti vunenih pokrivača. Alergičari su stoga u ovom apartmanu u dobrim rukama.



Kuhinja je kompletno opremljena sa hladnjakom (zamrzivač), perilicom suđa, mikrovalnom pećnicom, napom, kuhalom za vodu, tosterom, aparatom za kavu, blenderom itd. itd. Perilica rublja je u kupaonici.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 25.04.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

C. Irrgang

C. Irrgang

ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 35704

Posljednje ažuriranje: 11.12.2023

Oglas je online od: 14 godina, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/35704.htm

C. Irrgang

Plaza la Ermita, 9

29780 Nerja

0049(0) 077362950855

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina