Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ferienhaus Nordsee,max 14 Pers

Istočna Frizija - obala Sjevernog mora

maks.  14   Gosta/Gostiju
150m²  stambena površina
5 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 14  Gosta/Gostiju
150m²
5 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Samostojeća kuća za odmor u Sjevernom moru na maloj privatnoj cesti (samo 2 kuće) s 900 m² ograđenog zemljišta u prirodi. Sa svojih 5 spavaćih soba (2 x bračni krevet + pomoćni ležaj; 1 x bračni krevet + krevet na kat; 2 x bračni krevet + 2 krevetića) može primiti do 14 osoba i 2 male djece. Prilikom planiranja kuće vodilo se računa o potrebama osoba s invaliditetom (pristupačno za invalidska kolica, tuš kabina, dosta prostora oko WC-a, široka vrata bez pragova itd.).

U prizemlju se nalazi prostor od cca 50 četvornih metara (opremljena kuhinja i otvoreni dnevni boravak-blagovaona) gdje se svi mogu udobno smjestiti za velikim stolom, doručkovati, jesti i zajedno slaviti.

Opremljena kuhinja ima posebno veliki, samostojeći hladnjak, staklokeramičku ploču za kuhanje, pećnicu, mikrovalnu pećnicu, sve male električne uređaje i raskošan niz čaša, posuđa, pribora za jelo, lonaca, itd.

Tuš kabina u prizemlju je namjerno projektirana kao prostrana kako bi se tu mogli kretati i korisnici invalidskih kolica. Ima dosta prostora oko WC-a i tuš kabine gdje možete postaviti stolicu za tuširanje. Sauna se također nalazi u ovoj tuš kabini u prizemlju. Spavaća soba u prizemlju ima bračni krevet i dodatni krevet za jednu osobu.

Na gornjoj etaži nalaze se još 4 spavaće sobe i dvije kupaonice s tušem. Za najmlađe imamo besplatno 2 dječja krevetića, prostor za presvlačenje, 2 stolice za hranjenje i ručna kolica. U ograđenom vrtu nalazi se pješčanik i ljuljačka.

Ispred kuće na parceli od 900 m2 nalaze se 4 parkirna mjesta; iza kuće velika, namještena terasa sa zidanim vrtnim roštiljem. Kada je lijepo vrijeme, ležaljke možete uzeti iz garaže. Tu je i prostor za bicikle koje ste ponijeli ili iznajmili (iznajmljivač bicikala udaljen cca 2 km).

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Mjesto i položaj smještaja

Na južnom dijelu Sjevernog mora, nedaleko od pješčane plaže i male ribarske luke, u tihom i mirnom istočnofrizijskom selu, na osami na privatnoj cesti, s pripadajućim imanjem od 900 četvornih metara, nalazi se naša kuća 'North Sea' .

Vrlo mirno i okruženo prirodom, ovdje možete provesti svoj odmor sa širom obitelji ili s prijateljima. Do Sjevernog mora ima oko 3 km, do kojeg se može doći i pješice makadamskim cestama (također s ručnim kolicima, u kojima mogu ići dijete ili namirnice/piće). Bicikle koje ste ponijeli ili posudili možete parkirati u garaži. Veći, zidani vrtni roštilj poziva na roštilj na terasi iza kuće! A kada je lijepo vrijeme, dobrodošli ste na ležaljke u garaži.



Izvan sezone, moguće je korištenje vikendom. Uz vlastitu saunu, boravak na Sjevernom moru fina je i zdrava stvar i zimi.



Kuća se nalazi u malom dijelu sjevernomorskog ljetovališta Dornumersiel. Otok Langeoog je pučinski - izleti na istočnofrizijske otoke, bilo trajektom ili pješice - ali svakako s vodičem po blatnjavoj ravnici! vrlo su posebni doživljaji prirode.



Selo ima oko 260 stanovnika; postoji mala seoska trgovina koja pravi dobar, svježi kruh svaki dan i prodaje regionalne proizvode (domaći džem, jaja, krumpir, itd.).

Najbliži supermarket, ribarnica, restoran i sl. udaljeni su 2 km.

Postoji širok izbor aktivnosti za slobodno vrijeme: šetnje plažom ili nasipom, ribolov, jahanje, jedrenje, surfanje, trčanje po moru za vrijeme oseke, posjet otocima brodom ili pješice, izleti brodom, biciklizam, nordijsko hodanje , veslanje, rolanje, vožnja pedalina, izletite obalnim vlakom, posjetite stanicu tuljana, istražite Svjetsku baštinu Wadden Sea s njegovom jedinstvenom raznolikošću stvorenja i naravno plivajte, bilo u Sjevernom moru ili u bazenu sa slanom vodom - ili se jednostavno opustite u našem vrtu s jednim Položite knjigu na ležaljku ili koristite saunu u kući i, i, i...

Dobrodošli u Istočnu Friziju!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Surfanje
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijena najma uvijek se temelji na razdoblju najma, a gornji primjer najma odnosi se na popunjenost od 10 osoba; Bebe do 6 godina su besplatne.

Imamo konačne cijene koje uključuju sve popratne troškove kao što su voda, struja, grijanje i sl. te korištenje ručnika i posteljine.

ostale informacije:

Molimo raspitajte se o cijeni najma koja ovisi o broju osoba i terminu najma.

Izvan sezone, moguće zauzeće vikendom.

U ovoj elegantnoj kući za odmor s vrhunskim namještajem može zajedno provesti odmor do 14 odraslih osoba i 2 male djece. Kuća je također idealna za proslave (pozovite na poseban rođendan ili provedite boravak s obitelji u našoj kući) ili dođite sa svojim sportskim društvom, s kolegama, upoznajte prijatelje iz bliže i dalje okoline... .


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 25.03.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa E. Krauss

gospođa E. Krauss

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 38239

Posljednje ažuriranje: 14.03.2024

Oglas je online od: 13 godina, 7 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/38239.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina