Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

pećinski kutak

Fischland-Darss-Zingst

maks.  4   Gosta/Gostiju
85m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
85m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 26.05 do 02.06.2024
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

38 puta dodano listi želja

Već više od 13 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 26.05 do 02.06.2024

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

38 puta dodano listi želja

Već više od 13 godina online



Opis

Iskoristili smo blokadu i okrenuli našu kuću naglavačke!



Radujte se svjetlom preplavljenim i s ljubavlju dizajniranim sobama koje vam pružaju ugodan osjećaj odmora čim stignete! Proširili smo ulazni prostor, veliki dnevni boravak zatvorili staklenim vratima, obnovili kupaonicu i wc, zamijenili kuhinju, krevete i stepenice te u svim prostorijama implementirali skladan koncept boja i rasvjete. Većina namještaja i dekoracija je obnovljena!



Uživajte u najljepšim danima u godini u našoj ekskluzivnoj i modernoj ugodnoj atmosferi koja uz mirnu lokaciju u blizini plaže nudi idealne uvjete za uspješan odmor od svakodnevice!



Radujemo se vašem posjetu!



Naša kuća Vam nudi prostrani dnevni boravak, veliku kuhinju, ostavu, gostinjski wc, 2 spavaće sobe i veliku kupaonicu na zabat. Svi prozori i dvorišna vrata imaju komarnike. Više detektora dima za vašu sigurnost.

Pristup internetu putem WLAN-a dostupan je besplatno!



Nova bijela kuhinja visokog sjaja ima ekskluzivne granitne ploče koje se lako održavaju i blagovaonicu s dvije stolice i klupom, stolicom za hranjenje i stolicom za sjedenje. Staklokeramička ploča za kuhanje, pećnica, perilica posuđa, kombinacija hladnjak/zamrzivač, mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu, aparat za kavu, toster itd. su samo po sebi razumljivi. Ostala oprema je vrlo bogata: pribor za jelo i posuđe za 12 osoba. Od posude za kavu do čaša za čaj, Schnapspinnchen do čaše za pšenično pivo, prava čaša dostupna je za svako piće. Pekač za vafle, električni mikser + nož, štapni blender, veliki set lonaca uključujući i razne tave čine kuhanje u našoj kuhinji užitkom!



U svijetlom i prostranom dnevnom dijelu nalazi se smart TV s radiom i novi masivni drveni stol sa stolicama za druženje, igru i razgovor. Za vas smo kupili visokokvalitetnu i vrlo udobnu veliku sofu opremljenu s puno jastuka i udobnih deka. Postoji veliki broj igrica, građevnih kocki, duplo kocki, bojanki, igrica znanja/kviza. Dostupno je mnogo dobrih romana i knjiga za djecu.

Kako biste smanjili svoju prtljagu, u spremištu ćete pronaći perilicu rublja, sušilicu, dasku za glačanje i glačalo. Tu su i razna sredstva za čišćenje, kade za pranje rublja, usisavači, zalihe potrošnog materijala i vaze za cvijeće.



Do dvije spavaće sobe na gornjem katu dolazi se udobnim, čvrstim drvenim stubištem. Integrirana sigurnosna vrata za djecu nalaze se na vrhu stepenica. U prvoj velikoj spavaćoj sobi nalazi se kvalitetan bračni krevet, sjedalica, ormar od 2,60 metara s puno prostora za pohranu, dovoljno vješalica i novi satelitski TV ravnog ekrana. Podesivi letvičasti okviri s obje strane s odvojenim madracima, svaki u stupnju tvrdoće dva i tri. Visokokvalitetna perjana posteljina ili deke i jastuci otporni na alergije. Dodatni jastuk veličine 40x80 cm.



Druga spavaća soba ima isti namještaj, ali je opremljena sa dva odvojena kreveta.



Nudimo vam besplatno dva krevetića s debelim udobnim madracem, higijenski uložak, podlogu za presvlačenje, kantu za pelene, stolić i kadicu za bebu. Obje prostorije mogu se jako dobro zamračiti, tako da mala djeca mogu neometano spavati.



U udobnoj, zabatnoj visokoj kupaonici pronaći ćete WC, ogroman tuš u razini poda od pravog stakla i šik umivaonik s osvijetljenim panoramskim ogledalom. Dostupne su maramice za lice i ogledalo za šminkanje, dozator sapuna, sušilo za kosu, stolac i toaletni papir. Sušilica za ručnike s podnim grijanjem. Dostupno je dovoljno prostora za pohranu vašeg kupaonskog pribora.



WC za goste je u prizemlju i štedi vas penjanja uz stepenice.



Možete se prekrasno opustiti na velikoj, zaštićenoj c/b terasi okruženoj visokom travom, ružama i trajnicama! U vrtnoj kućici pronaći ćete 4 podesive stolice i 1 ležaljku, visoku stolicu, suncobran, kolica, igračke za plažu, zaštitu od vjetra, ležaljku za plažu, suncobran za plažu, stalak za sušenje s kopčama i roštilj s upaljačima. Kuća ima dva parkirna mjesta i stalak za bicikle.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.4 km

0.4 km

Jezero 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 0.6 km

0.6 km

Centar grada/mjesta 0.6 km

0.6 km

Zračna luka 60 km Rostock

60 km

Kolodvor 12 km Barth

12 km

Izlaz s autoceste 50 km Sanitz

50 km


Mjesto i položaj smještaja

Naša kuća nalazi se na sunčanoj ugaonoj parceli u stambenoj ulici s niskim prometom. Dvije dvojne kuće izgrađene su jedna uz drugu, tako da nećete čuti svoje susjede. Naša kuća gleda na jugozapad i obasjana je svjetlom veći dio dana do zalaska sunca.



Od naše kuće je samo nekoliko minuta hoda, čak i s malom djecom, do bijele, DLRG čuvane, kilometarske plaže iz snova (nudistička, tekstilna, sportska plaža). Pješčane plaže Zingst ljeti odišu mediteranskim štihom i apsolutno su bez kamenja!



Jednako brzo možete doći do pristaništa i šetališta Zingst s brojnim trgovinama, buticima i restoranima. Iznajmljivanje bicikala udaljeno je 200 metara.



Luka Zingster udaljena je oko 1 km. Odatle možete ići na izlete brodom do Bartha, Borna i Hiddenseea.



Stralsund (muzej mora, Ozeaneum, Hansedom (veliki vodeni park)) i Rostock (Warnemünde, luka s kruzerima, trajekt za Dansku, stari grad, Karlova farma) mogu se stići automobilom za sat vremena.



U blizini Prerowa možete posjetiti svjetionik i muzej Darßer Ort konjskom zapregom, pješice ili biciklom kroz šumu. U Bornu postoji nova šuma za penjanje.



Zingst se nalazi na poluotoku Fischland-Darss-Zingst, usred prirodnog rezervata Vorpommersche Boddenlandschaft. Nekadašnje ribarsko selo razvilo se u popularno lječilište na Baltičkom moru, a zadržalo je svoj šarm. Jedinstvena fauna i flora oduzimaju dah i mogu se istražiti biciklom, pješice ili s rolama na kilometrima uređenih staza. Poseban spektakl koji privlači sve više gostiju nudi se svake jeseni od rujna do studenog, kada deseci tisuća ždralova pohode poluotok kao odmorište na svom letu prema jugu. Tijekom vožnje brodom po Boddenu posebno se dobro može promatrati bučni večernji let ovih fascinantnih ptica.



Drugi naglasci su npr. B. glazbeno-laserski show 'Light Dance of the Elements' krajem ožujka na plaži i već legendarni veliki doček Nove godine na otvorenom na molu s plesnom pozornicom i vatrometom na koji putuju tisuće posjetitelja svake godine.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Dodatak za električnu energiju već je uključen u cijenu, nema dodatnih plaćanja!

*****

Beskontaktni boravak! sef s ključem. Besplatno otkazivanje u slučaju zabrane smještaja zbog Korona!

*****

Za rezervacije ispod minimalnog boravka, na ponude se primjenjuje uobičajena cijena, inače plus. 10€/noćenje.

*****

Boravišna pristojba tijekom cijele godine 2,30 € od 18 godina/za teške uvjete od 50% i djeca od 7 - 17 godina polovica / teški invalidi sa 100% i osoba u pratnji oslobođena

*****

uklj. Struja, voda, grijanje, korištenje perilice i sušilice rublja te dječje stolice i kreveta.



Pristup internetu putem WLAN-a dostupan je besplatno!

*****

Kompleti posteljine (početna oprema) mogu se iznajmiti za 25 € po osobi. Sadrže visokokvalitetnu hotelsku posteljinu, dodatni jastuk (40x80), 2 ručnika, 1 ručnik za kupanje, dovoljno kuhinjskih ručnika i prostirku za kupanje. Pospremanje kreveta je naravno uključeno!

Posteljinu i posteljinu za dječji krevetić potrebno je ponijeti.

*****

U slučaju praznih rezervacija moguće je i drugačije trajanje boravka po dogovoru! Molimo nazovite!

*****

Adresa: Kavelweg 24, 18374 Ostseeheilbad Zingst

.

Uglavnom, dan dolaska je fleksibilan, tako da možete izbjeći gužve vikendom, pogotovo u sezoni! Međutim, molimo za naknadne rezervacije, molimo ne ostavljajte više od jedne noći ili manje od sedam noći besplatno! Hvala! U visokoj sezoni moguće su samo izravne rezervacije s presjedanjem.

Uvjeti poništenja:

  • Bei behördlichem Beherbergungsverbot wegen Corona kostenlose Stornierung möglich. Ansonsten gilt: Stornogebühr pauschal 80€ ab Buchung bis 90 Tage vor Anreise: 10% bis 60 Tage vor Anreise: 50% bis 30 Tage vor Anreise: 80% ab dem 29. Tag vor Anreise: 100% der Mietkosten abzügl. Endreinigung, Kurtaxe und evtl. Wäschesets Bitte schließen Sie eine Reiserücktrittskostenversicherung ab!

ostale informacije:

Vrlo smo prijateljski raspoloženi prema djeci:

Tu su dva dječja kreveta s higijenskim jastucima i dodatnim udobnim madracima, periva podloga za prematanje, kanta za pelene, dječja kadica sa sjedalicom, deka za igru, dječje posuđe i pribor za jelo, integrirana zaštita od utičnica, vrata za stepenice, mnoge igre i knjige, kocke za gradnju i velika kutija s duplo kockama, zamke za nošenje i saplitanje - stolica, vrtna stolica za hranjenje, noćno svjetlo za utičnicu, kolica i puno igračaka za pijesak i lopata.



Ali ugodan ambijent naše kuće idealan je i za jedan ili dva para bez djece. Imamo mnogo dobrih romana spremnih za blažene dane. Također ćete pronaći biciklističke karte i opsežan informativni materijal o vašoj regiji odmora i aktualnim događanjima.



Za vas smo osigurali i mnogo korisnih sitnica: sušilo za kosu, maramice za lice, dozator sapuna, toaletni papir, papirnate ručnike, filtere za kavu, aluminijsku foliju, umetke za smeće, papir za pečenje, salvete, svijeće, upaljače, sredstva za pranje posuđa, jezičke za perilicu posuđa, suncobrane, flastere, šivanje i još mnogo toga. Komplet za čišćenje cipela, upaljač za roštilj, itd.



Budući da je naša kuća uvjetno pogodna za alergičare, molimo za razumijevanje da ne primamo kućne ljubimce. Pušenje također nije dopušteno u našoj kući. Naravno, možete uživati u cigareti na terasi. Pepeljare možete pronaći u našoj vrtnoj kućici.



Postojeće recenzije možete pogledati na , Kaveleck Zingst!


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 15.04.2024


3 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

lipanj 2018

Werner B. iz/od 47279 Duisburg

5,0
5 5 5 5

Toller Urlaub an der Ostsee

Wir haben sehr schöne Tage bei super Wetter und einem ,wie versprochen,
sehr gut ausgestattetem Ferienhaus verbracht . Hier muss man einfach noch mal
hin . Kann man jedem der sich erholen möchte nur weiter empfehlen .

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

listopad 2016

Frau W. iz/od Fürth

5,0
5 5 5 5

Wiederholungstäter!

Man kann gar nicht anders, als immer wieder in dieses wundervolle Haus zurückzukehren!
Perfekte Lage, ruhig und einen Katzensprung zum Meer! Alles mit Liebe zum Detail für die Gäste eingerichtet. Wir fühlen uns jedesmal sofort wie zu hause. Hier wurde an alles gedacht! Auch im Herbst kann man noch herrlich auf der sonnigen Terrasse entspannen und abends am Hafen die Kraniche beobachten!
Das Haus ist immer blitzblank von der Perle des Hauses, Frau Schröder, vorbereitet. Man fühlt sich jedes mal herzlich Willkommen! Wir freuen uns schon auf unseren vierten Besuch!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

rujan 2015

Anke K. iz/od Brilon

5,0
5 5 5 5

Das perfekte Urlaubsdomizil

Nachdem meine Eltern bereits so sehr von ihrem Urlaub im Kaveleck geschwärmt hatten, haben wir für unsere kleine Familie das Haus im Spätsommer für zwei Wochen angemietet.
Wir wurden nicht enttäuscht! Unsere 5-jährige Tochter hat am Ende unseres Aufenthaltes gefragt, ob wir nicht immer hier wohnen können!
Super sauber, gemütlich und perfekt eingerichtet, in der Küche alles vorhanden, die Schlafzimmer garantieren erholsamen Schlaf! Alle Verbrauchsartikel sind im Übermaß vorhanden, Reiseführer, Spielzeug, Bücher usw. So eine Ausstattung hatten wir noch nie in einem Ferienhaus.
Auf der sonnigen Terrasse kann man wunderbar relaxen, die Rosen waren zu der Zeit eine wahre Pracht. Im Gartenhaus steht ein großer Bollerwagen und es gibt viel Sandspielzeug. Mit Kind ist man in wenigen Minuten zu Fuß am Strand.
Einfach der perfekte Urlaub, hier werden wir garantiert zu Stammgästen! Vielen Dank für die schöne Zeit!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

gospođa J. Wiesmann

gospođa J. Wiesmann

Godine 2003. tijekom našeg odmora zaljubili smo se u prekrasan gradić Zingst, a godinu dana kasnije ispunili smo svoj san posjedovanja vlastite kuće za odmor. Imamo dugogodišnje iskustvo u iznajmljivanju kuća za odmor. Znanje koje smo stekli tijekom vremena ogleda se u opremanju i upravljanju našim kućama za odmor. Naše kuće impresioniraju dobro promišljenim, visokokvalitetnim namještajem i brojnim sitnim sadržajima koji su gostima na raspolaganju besplatno. Naša domaćica brine o naše tri kuće za odmor, uz podršku drugih žena i našeg domara. To nam omogućuje da našim gostima ponudimo vrlo visok standard održavanja i njege. Volimo beskrajne bijele plaže, impresivan Bodden krajolik i široki horizont! Uživajte u nezaboravnim danima, veselimo se vašem dolasku! Vaša obitelj Wiesmann


Dalji smještaji od gospođa J. Wiesmann


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 38245

Posljednje ažuriranje: 17.04.2024

Oglas je online od: 13 godina, 7 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/38245.htm


«pećinski kutak» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 3 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 26.05 do 02.06.2024

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina