Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Pegasus, Vila 5*

Kreta, Rethymnon, Castellos

maks.  7   Gosta/Gostiju
166m²  stambena površina
3 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 7  Gosta/Gostiju
166m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

80 puta dodano listi želja

Već više od 13 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

80 puta dodano listi želja

Već više od 13 godina online



Opis

Villa Pegasus ne ostavlja ništa nedovoljno željeno. Uživajte u najboljem dobu godine u ovoj vili iz snova s panoramskim pogledom!

Vila je podijeljena na tri etaže i dijelom izgrađena u tradicionalnoj kamenoj gradnji. Jamči potpunu privatnost. U prizemlju se nalazi potpuno opremljena kuhinja s električnim štednjakom i perilicom posuđa, hladnjakom, zamrzivačem i blagovaonom.

Ovdje se nalazi i dnevni dio. Opremljen je udobnim sofama, kaminom i satelitskom TV. Tu je i stereo i DVD player. Ovdje ćete također pronaći knjige, igre, CD-ove i DVD-ove. Dnevni boravak naravno ima klima uređaj. Pristup Internetu moguć je pomoću štapa za surfanje. Iz kuhinje i dnevnog boravka se kroz velika dvorišna vrata izlazi na terasu od 90 m2. Ovdje ćete pronaći blagovaonicu i dodatni prostor za sjedenje koji je opremljen visokokvalitetnim namještajem od ratana. Terasa je uglavnom zasjenjena pergolama.

Oko 5 stepenica dolazite do dvije spavaće sobe i dvije kupaonice. Glavna spavaća soba ima vlastitu kupaonicu s tušem i opremljena je krevetom s baldahinom i satelitskom televizijom. Druga spavaća soba također ima bračni krevet i također ima SAT TV. Pripadajuća kupaonica ima tuš. Iz obje spavaće sobe imate izravan pristup u njegovani vrt, terase i bazen.

Treća spavaća soba je na donjem katu i posebno je prostrana. Opremljen je s dva odvojena kreveta i naravno ima i SAT TV. Pripadajuća velika kupaonica opremljena je kutnom kadom. Iz ove spavaće sobe također imate izravan pristup vrtu i bazenu.

Sve spavaće sobe imaju ugradbene ormare i opremljene su klima uređajima i ventilatorima. Osim toga, vila je naravno opremljena ogrtačima, ručnicima, ručnicima za tuširanje i posteljinom. (Po potrebi su dostupni dječji krevetić i visoka stolica.) Na svim prozorima su grilje i komarnici. Internet je dostupan putem WLAN-a.

Bazen je dimenzija cca 10 x 4,5 m i ima odvojeni bazen za djecu. Bazen je također opremljen vrlo kvalitetnim vrtnim namještajem. U dijelu bazena nalazi se i osamljeni vanjski tuš s toplom i hladnom vodom.

Uživajte u jutarnjoj tjelovježbi na velikoj terasi. Vila je opremljena prostirkom za jogu. Po želji se može rezervirati i učiteljica joge Mira koja će rado doći u vašu vilu.

Uživajte u fantastičnoj panorami!

Sunčajte se u mediteranskom vrtu i uživajte u prekrasnoj večeri uz roštilj na terasi. U vrtu Vam stoji na raspolaganju zidani roštilj sa vanjskim sudoperom.

Svoj automobil možete parkirati u zasjenjenom dvostrukom nadstrešku.

U vili ćete pronaći teleskop i dalekozor za promatranje zvjezdanog neba i prirode. Bjeloglavi supovi kruže ovdje gotovo svaki dan.
Broj licence ili registracije: 1075523

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 5 km

5 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Zračna luka 80 km Heraklion, Chania

80 km

Izlaz s autoceste 3 km Rethymnon

3 km


Mjesto i položaj smještaja

Vila je izgrađena na jednoj od najekskluzivnijih lokacija na Kreti. Ovdje kombinirate apsolutno mirnu lokaciju s pogledom iz snova s blizinom trećeg najvećeg grada na Kreti, vila se nalazi na parceli od preko 2000 četvornih metara. Imate fantastičan pogled na more, poluotok Akrotiri, Bijele planine, zaleđe i Psiloritis, najvišu planinu na Kreti na 2456 m.

Za nekoliko minuta možete doći do raznih znamenitosti. Do Rethymnona je potrebno samo nekoliko skokova i za 25 minuta ste na jugu Krete. Naša Villa Pegasus nalazi se odmah izvan sela Kastellos. Selo je udaljeno samo 10 minuta od Rethymnona, trećeg po veličini grada na Kreti. U Kastellosu postoje 2 taverne. Za kupovinu, odvezite se do mjesta Armeni, udaljenog 2 km. Postoji nekoliko konoba, pekara, mesnica, ljekarna.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 300 €
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Ako postoji upozorenje o putovanju zbog bolesti COVID-19, naknada za otkazivanje od 100 € primjenjuje se do dolaska ili ćete dobiti cijeli predujam kao voucher ili kao besplatnu ponovnu rezervaciju.



Ostatak uplate možete donijeti i u gotovini. Baš kako želite.

Struja nije uključena u ponudu od 7. studenog do 1. travnja. Kw se dodatno naplaćuje na upit.



uklj. , struja, voda

Goste na dužem odmoru pitajte za cijene. Živimo na Kreti od 2004. godine i sami se brinemo za naše vile.Ključevi se predaju, kompetentna kontakt osoba za sva pitanja itd. je na licu mjesta. Uvijek smo dostupni putem telefona. Detaljan opis dobrih konoba, izletišta, liječnika itd. možete pronaći u vili. Također pogledajte kretafan, tamo ćete naći mnogo unosa u knjigu gostiju

Želite li doći ranije ili otići kasnije? dugotrajni odmor? Pitajte nas!

Nazvat ćemo vas!

Rado ćemo vam pomoći rezervirati najam automobila. Automobil će vam biti predan u zračnoj luci. Očekivat će vas u zračnoj luci, ne morate nigdje stajati u redu niti čekati. Sve radimo za vas unaprijed. Nakon toga možete vratiti automobil u zračnu luku.

Uvjeti poništenja:

  • Rücktritt- und Stornierungskosten: bis 61 Tage 100,00 Euro, 60-30 Tage 25%, ab dem 29. Tag 50 %, ab dem 8.Tag vor Anreise 100 %. Sollte es wegen COVID-19 zu einer Reisewarnung kommen, gilt die Stornogebühr von 100,- € bis zur Anreise, oder Sie bekommen den ganzen Anzahlungsbetrag als Gutschein gutgeschrieben, oder als kostenfreie Umbuchung.

ostale informacije:

Za više slika i knjigu gostiju kliknite na vlastitu web stranicu Vila se čisti jednom tjedno, po želji dva puta.

Živimo na Kreti od 2004. godine i sami se brinemo za naše vile.Ključevi se predaju, kompetentna kontakt osoba za sva pitanja itd. je na licu mjesta. Uvijek smo dostupni putem telefona. Detaljan opis dobrih konoba, izletišta, liječnika itd. možete pronaći u vili. Također pogledajte , tamo ćete pronaći mnogo unosa u knjigu gostiju i

Rado ćemo vam pomoći rezervirati najam automobila. Automobil će vam biti predan u zračnoj luci. Očekivat će vas u zračnoj luci, ne morate nigdje stajati u redu niti čekati. Sve radimo za vas unaprijed. Nakon toga možete vratiti automobil u zračnu luku.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 09.02.2024


2 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2018

Günther W. iz/od 90419 Nürnberg

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Mala pauza u visokoj sezoni

Ovo nam je bio peti put u Villi Pegasus. Obično uvijek dolazimo na Kretu u svibnju ili rujnu jer tada nema velike gužve. Ove smo godine imali priliku uzeti mali predah usred visoke sezone i nismo bili razočarani svojim boravkom. Zbog nešto višeg položaja, u Villi Pegasus nikad nam nije bilo prevruće, čak ni u kolovozu - unatoč dnevnim temperaturama od 30 stupnjeva. Tome je presudno pridonio ugodan povjetarac i naravno veliki bazen. Udobne ležaljke i mnoštvo vanjskih sjedećih mjesta također osiguravaju da ljeti možete biti vani cijeli dan. inace u vili je sve kako je napisano u oglasu, slike ne lazu. Sve je bilo čisto i uredno i imam dobru usporedbu s drugim smještajem u kojem sam boravio. Posebno se ističe briga domaćina, od dobrodošlice u konobe do savjeta za izlete, sve ima vrlo osobni pečat. Još jedan razlog više za povratak.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

ožujak 2018

Carolina B. iz/od 23554 Lübeck

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Idealna vila za savršeni odmor

Bili smo četvero u ovoj Kretafan vili. Bilo je kao san. Vila ima sve što nam je trebalo. Kuća je bila kao što je opisano, uputstva za dolazak su bila savršena, odmah smo je pronašli. Na maloj cesti dolje gotovo da nema prometa. Ponekad jedan pick-up. Helga i Josef su nas pozdravili i uvijek su bili tu za nas kad smo imali pitanja. Hvala na preporukama za taverne! Prošli smo nekoliko dolina. To je bio san. Svuda naranče i limunovo drveće, jednostavno predivno. Možemo preporučiti vilu. I mi ćemo se vratiti. Carolina i prilog.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

Tvrtka Josef Beibl kai SIA E.E
gospodin J. Beibl

gospodin J. Beibl

Živimo ovdje na Kreti od 2004. godine i sami se brinemo za svoju vilu! Našim gostima smo uvijek na raspolaganju!


Dalji smještaji od gospodin J. Beibl

Pokazati sve smještaje od gospodin J. Beibl

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 39786

Posljednje ažuriranje: 12.02.2024

Oglas je online od: 13 godina, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/39786.htm

Gospodin Josef Beibl

Prines

74100 Rethymnon

+306946634748


«Villa Pegasus, Vila 5*» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 2 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina