Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ferienwohnungen Rubach

Njemačka - Mecklenburg-Zapadno Pomorje - Baltičko more - Rügen - Glowe

maks.  5   Gosta/Gostiju
60m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
60m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Slike, cijene i raspored za svaki apartman možete pronaći pod: ""



3-sobni stan 60 m2 (Kuća 1):

Apartman se sastoji od dnevnog boravka s kuhinjom, spavaće sobe s bračnim krevetom, spavaće sobe s 2 kreveta za jednu osobu te kupaonice s wc-om i tušem. Apartman ima mjesta za 4 osobe, a može se smjestiti još najviše jedna osoba. U dnevnom boravku možete se opustiti u udobno namještenom dijelu za sjedenje. Dostupni su TV sa satelitskim programima i DVD uređaj. Možete jesti za odvojenim stolom ili samo sjediti zajedno i ugodno razgovarati. Čajna kuhinja ima hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje, štednjak s 4 ploče s pećnicom i sudoper. Oprema uključuje i posuđe i pribor za jelo, toster, kuhalo za vodu i mikrovalnu pećnicu. Iz dnevnog dijela imate direktan izlaz na prostranu terasu, gdje možete uživati u suncu do kasnih poslijepodnevnih sati uz raspoloživi vrtni namještaj. Dostupna je oprema za roštilj.



2-sobni stan 53 m2 (Kuća 1):

Ako vam je potreban samo prostor za do 4 osobe, a želite i uštedjeti novac, alternativno vam možemo ponuditi 2-sobni apartman u istoj zgradi. Apartman ima istu opremu kao gore opisani 3-sobni stan, ali ima samo cca 53 kvadrata i ima samo jednu spavaću sobu s bračnim krevetom i 2 dodatna ležaja u dnevnom boravku s kaučem na razvlačenje. Cijene noćenja i naknade jeftinije su za 5 €!



3-sobni stan 66 m2 (kuća 2):

Apartman je dovršen tek u ljeto 2014. godine u novoizgrađenoj kući za odmor. Uz 2 odvojene spavaće sobe i kauč na razvlačenje u dnevnom boravku, apartman može primiti do 5 osoba.

Osim modernog namještaja, veliki prozori, dijelom od poda do stropa, daju stanu svijetao i ugodan ambijent. Uz prostor za sjedenje i blagovaonicu, dnevni boravak također nudi potpuno opremljenu kuhinju koja uključuje perilicu posuđa, hladnjak sa zamrzivačem i pećnicu sa staklokeramičkom pločom za kuhanje. Uz posuđe i pribor za jelo, tu su i toster, kuhalo za vodu i mikrovalna pećnica s funkcijom grila i konvekcije.

Ostale prostorije u apartmanu su spavaća soba s bračnim krevetom i dodatnim TV-om, spavaća soba s 2 kreveta za jednu osobu te kupaonica s wc-om, tušem i umivaonikom.

Satelitska TV uključujući radio i DVD player pružaju zabavu. Osim 40" TV-a u dnevnom dijelu, tu je i 32" TV u spavaćoj sobi, gdje TV program možete pratiti iz udobnosti svog kreveta. Oba televizora također imaju pristup internetu i stoga nude odgovarajuće Smart TV opcije. Dostupan je i WLAN, koji se može koristiti besplatno.

Iz dnevnog dijela možete izravno izaći na prostranu terasu, gdje vam postojeći vrtni namještaj nudi mogućnost opuštanja i opuštanja.



3-sobni stan 78 m2 (kuća 2):

Apartman je dovršen tek u ljeto 2014. godine u novoizgrađenoj kući za odmor. Nudi dovoljno prostora za cijelu obitelj na vrlo velikodušnih 78 četvornih metara. Apartman može primiti do 6 osoba na dva kauča na razvlačenje u dnevnom boravku.

Stan je moderno namješten, a veliki, dijelom od poda do stropa prozori daju mu svijetlu i ugodnu atmosferu. Prostori su opremljeni svim sadržajima koji omogućuju opušten i miran odmor.

Uz prostor za sjedenje i blagovaonicu, dnevni boravak nudi i potpuno opremljenu čajnu kuhinju. Ostale prostorije u apartmanu su spavaća soba s bračnim krevetom i dodatnim TV-om, spavaća soba s 2 kreveta za jednu osobu i kupaonica s WC-om, velikim tušem i 2 umivaonika.

Satelitska TV uključujući radio, Blu-ray player i videorekorder pružaju zabavu. Postoji čak i mali izbor filmova na originalnim video kasetama. Osim 40" TV-a u dnevnom dijelu, tu je i 32" TV u spavaćoj sobi, gdje TV program možete pratiti iz udobnosti svog kreveta. Oba televizora također imaju pristup internetu i stoga nude odgovarajuće Smart TV opcije. Dostupan je i WLAN, koji se može koristiti besplatno.

Još jedan vrhunac je terasa od 45 četvornih metara na koju možete ući izravno iz dnevnog boravka. Uz postojeću vrtnu garnituru nudi i zaseban prostor za roštilj.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.5 km

0.5 km

Mogućnost kupovine 0.8 km

0.8 km


Mjesto i položaj smještaja

Smještaj za odmor nalazi se na rubu vrlo mirnog šumskog naselja i stoga nudi čisto opuštanje. Susjedni šumski predio (veliki fond listopadnog drveća i borova u Schaabeu pripada šumskom pojasu Europe koji je vrijedan zaštite) ne samo da ljeti poziva na duge šetnje. Kurplatz i prekrasna pješčana plaža Schaabe na Baltičkom moru također su udaljeni samo oko 500 m. Jasmundtherme s područjem za kupanje i saunu, kao i druge glavne atrakcije Rügena kao što su litice od krede, Cape Arkona ili Störtebeker Festival mogu se stići za samo nekoliko minuta vožnje automobilom.Bivše ribarsko selo Glowe je odmaralište s državnim odobrenjem i nalazi se na zapadnom prijelazu poluotoka Jasmund u prevlaku Schaabe, šumoviti pojas između Baltičkog mora i Velikog Jasmunder Boddena. Schaabe geografski povezuje poluotoke Jasmund i Wittow.

Povezan između mora i Boddena, Glowe je traženo mjesto za odmor u okruženju koje ima svoje posebne čari u svako godišnje doba. S jedne strane doživite poznatu, cca 9 km dugu baltičku plažu Schaabe, a s druge strane netaknute krajolike na Großer Jasmunder Bodden.



Glowe vam nudi lijepe restorane, slastičarnu, pekaru i malu pušnicu ribe. Dostupan je i supermarket. Novodizajnirani Kurplatz poziva vas da se zadržite s raznim prodajnim i gastronomskim objektima te nudi školu surfanja i jedrenja kao i najam ležaljki za plažu. Od Kurplatza možete prošetati rekonstruiranom šetnicom do nove luke i uživati u pogledu na Baltičko more do svjetionika Kap Arkona.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Surfanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Paket pranja rublja koji se sastoji od posteljine i ručnika može se rezervirati za 15 € po osobi ili morate ponijeti svoje.



Dječji krevetić i visoka stolica na upit



Struja, voda, grijanje i odvoz smeća uključeni su u cijenu.



Boravišnu pristojbu naplaćuje općina Glowe i plaća se na licu mjesta zajedno s cijenom najma



Po primitku pisane potvrde rezervacije od strane najmoprimca, 20% ukupne cijene najma dospijeva kao depozit u roku od 10 dana.

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 01.03.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin H. Rubach

gospodin H. Rubach

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 40336

Posljednje ažuriranje: 15.02.2024

Oglas je online od: 13 godina, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/40336.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina