Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Friesenhaus Brent guska

Sjeverno more - Istočna Frizija

maks.  6   Gosta/Gostiju
95m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
95m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

66 puta dodano listi želja

Već više od 12 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

66 puta dodano listi želja

Već više od 12 godina online


Opis

U našoj kući za odmor Ringelgans, izgrađenoj u tipičnom frizijskom stilu s udobnim namještajem, osjećat ćete se potpuno kao kod kuće.

U prizemlju se nalazi hodnik, kupaonica, kuhinja sa blagovaonom za 6 osoba. te dnevni boravak te spavaća soba i mala ostava.

Kuhinja u bijelom seoskom stilu opremljena je perilicom posuđa, štednjakom, pećnicom, mikrovalnom pećnicom, hladnjakom sa zamrzivačem, aparatom za kavu, Senseo Pad aparatom, tosterom, kuhalom za vodu, rezačem hrane, blenderom i kompletnim posuđem. Blagovaonica vas poziva da zajedno jedete i igrate se. Dostupna je visoka stolica.

U susjednom dnevnom boravku pronaći ćete udoban prostor za sjedenje u obliku slova L s TV foteljom, stolićem za kavu, visokom pločom, satelitskom TV ravnog ekrana, DVD uređajem i stereo sustavom. Uz dostupne knjige i mali izbor igara za odrasle i djecu, možete se opustiti i kod kuće na kišni dan.

Spavaća soba ima bračni krevet, noćne ormariće i veliki ormar. Prostrana kupaonica opremljena je umivaonikom, ogledalom, tušem, wc školjkom i perilicom rublja.

Na katu su još dvije spavaće sobe. Jedna s bračnim krevetom, ormarom, dodatnim krevetićem i kutkom za čitanje s udobnom foteljom i drugim TV-om. S ljubavlju uređena soba za mlade ima dva odvojena kreveta, noćne ormariće, komodu, stol za igru, kutiju za igračke i radio rekorder.

Sve spavaće sobe i dvorišna vrata opremljeni su komarnicima. Spavaće sobe na katu mogu se zamračiti griljama.

WC na gornjem katu je obložen bijelim pločicama i nudi dodatnu mogućnost pranja. Za najmlađe postoji stolica na stepenice.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 2
dupli krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 3
jednokrevetna (90x200 cm)
jednokrevetna (90x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1.5 km

1.5 km

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Centar grada/mjesta 0.1 km

0.1 km

Zračna luka 120 km Bremen

120 km

Kolodvor 16 km Norden

16 km

Izlaz s autoceste 35 km Aurich-Hesel

35 km


Mjesto i položaj smještaja

Kod nas se možete opustiti i uživati u najljepšem dobu godine. Naša kuća za odmor Ringelgans nalazi se u turističkom području Neßmersiel na kraju tihe slijepe ulice, samo nekoliko minuta hoda od nasipa, restorana, kafića i "Sturmfrei" rekreacijskog i wellness centra. Supermarket je odmah iza ugla. Do pješčane plaže i trajektnog pristaništa za otok Baltrum može se doći pješice za 20 minuta.Kuća nudi oko 95 m² prostora za do 6 osoba. Podovi u prizemlju su s bijelim pločicama i pomoćnim. Podno grijanje, na gornjoj etaži laminat. Životinje nisu dopuštene, a pušači mogu pušiti vani. Stoga se alergičari ovdje osjećaju posebno ugodno. Kuća ima 2 terase, tako da možete uživati u suncu cijeli dan. Vrt od oko 350 m² ograđenog posjeda vrlo je dobro održavan i s ljubavlju zasađen grmljem i ružama. Uz vrtni namještaj, ležaljke, suncobrane, zaštitu od vjetra, vlastitu ležaljku za plažu i roštilj, ništa ne stoji na putu udobnom odmoru kod kuće. U vrtnoj kućici nalaze se 3 bicikla za odrasle i kolica za najmlađe. Vaš automobil možete parkirati neposredno uz kuću na vlastito parkirno mjesto. Neßmersiel, smješten na Waddenskom moru, mjesto svjetske baštine, izvorno je, malo primorsko odmaralište u kojem doista možete pronaći mir i opuštanje daleko od vreve turista. Bilo na pješčanoj plaži s ležaljkama i avanturističkim igralištem, na Drachenwiese ili u luci s restoranom, vidikovcem i prekrasnim panoramskim pogledom na istočnofrizijske otoke Baltrum, Norderney i Langeoog. Odavde polazi trajekt za otok Baltrum bez automobila i možete sudjelovati u najljepšim vođenim planinarenjima po blatnjavoj ravnici koja su doživljaj za mlade i stare. U selu ćete pronaći restorane, kafiće, supermarket i stanicu za veslanje i pedale. Tu je i multifunkcionalni centar "Sturmfrei" natkrivene površine m². Obiteljski i rekreacijski centar s brojnim sportskim i kreativnim sadržajima ubrzava kucanje dječjih srca, a i odrasli dolaze na svoje uz biljar/pikado, u fitness dvorani, u ljetnom salonu ili u susjednom wellnessu "WellNessmersiel". Za svakoga ima ponešto, pogotovo kad je loše vrijeme. Ulaz na "Sturmfrei" je besplatan uz North Sea ServiceCard.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijene najma odnose se na popunjenost od 4 osobe. Za svaku sljedeću osobu naplaćujemo 10,00 EUR po danu.

Boravišna pristojba i dodatni troškovi od 60 € plaćaju se na licu mjesta prilikom predaje ključeva upravi objekta, gdje se uz nadoplatu mogu iznajmiti i posteljina i ručnici.

Boravišna pristojba općine Dornum iznosi 2,80 eura po danu za odrasle i 1,60 eura za djecu od 3 do 15 godina u glavnoj sezoni. Izvan sezone boravišna pristojba iznosi 1,40 EUR za odrasle i 0,80 EUR za djecu.

U glavnoj i prazničnoj sezoni kuća se iznajmljuje samo na tjednoj bazi. Dan dolaska i odlaska u glavnoj i prazničnoj sezoni je subota.

Ako je razdoblje najma kraće od 4 noći, dan dolaska i dan odlaska naplaćuju se u cijelosti.

Izvan sezone godišnjih odmora moguće su akcijske cijene za 2 osobe na upit.

Uvjeti poništenja:

  • Folgende Rücktrittgebühren werden geltend gemacht: - ab 6 Wochen vor Beginn der Mietzeit 30 % der Gesamtsumme - ab 4 Wochen vor Beginn der Mietzeit 50 % der Gesamtsumme - ab 2 Wochen vor Beginn der Mietzeit 80 % der Gesamtsumme - ab 1 Tag vor Beginn der Mietzeit 100% der Gesamtsumme Abschluss einer Reiserücktrittversicherung wird empfohlen.

ostale informacije:

U svim spavaćim sobama i na dvorišnim vratima postavljene su komarnice. Spavaće sobe na katu mogu se zamračiti griljama.

Gostima su na raspolaganju 3 bicikla, a za najmlađe kolica i dječja sjedalica za bicikl.

U kupaonici se nalazi stolica za stepenice, a sigurnosna vrata se mogu pričvrstiti na stepenice. Po potrebi je dostupna i dodatna ograda za krevet. Dostupni su i stolica za hranjenje i podloga za prematanje.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 17.04.2024


13 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.8 Oprema
5.0 Cijena/učin
4.9 Servis
4.8 Položaj
4.9 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

travanj 2023

Karin S. iz/od Kassel

4,8
4 5 5 5 5
Prikaži njemački

Dođite i osjećajte se dobro....

Bili smo u ovoj s ljubavlju uređenoj kući za odmor po drugi put. Prijem i briga gospođe Kutscher ponovno su bili vrlo topli. Uživamo u miru i tišini u kući i cijelom okruženju. Blizina pekare (ovisno o sezoni) je dodatni bonus.Vratit ćemo se!!!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

rujan 2022

J. M. iz/od Schöffengrund

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Sjajna kuća za odmor

Možemo preporučiti kuću za odmor

Vrlo je dobro opremljen, ništa nam nije nedostajalo.

Na super mirnoj lokaciji i dobro održavan!

Područje nudi brojne izlete.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2022

Tom mit Mama und Papa ;) M. iz/od Münzenberg

5,0
5 5 5 5 5

Wunderschönes Haus und toller Lage

Wir waren eine Woche im Ferienhaus Ringelgans und haben die Zeit sehr genossen. Das Haus ist toll und sehr liebevoll eingerichtet - mit Blick aufs Detail. Wir haben uns direkt zu Hause gefühlt - auch der schöne Garten mit Terrasse wurde umfassend genutzt. Im Gartenhaus stehen Fahrräder (und Körbchen :)) zur freien Verfügung - hiermit sind wir an den schönen Strand gefahren. Die Ausstattung ist großartig - es war wirklich alles da, was man im Alltag benötigt. Inkl. Sekt zur Begrüßung :)

Neßmersiel hat schöne gemütliche Restaurants, ist wahnsinnig sauber und gepflegt. Ein kleiner Supermarkt (sogar Sonntagvormittag geöffnet) und zwei Spielplätze runden das Angebot im Örtchen ab. Mit Kind (3 Jahre, eigenes Fahrrad mitgebracht) benötigt man nur 15 Minuten bis zum Strand - der mit Spielplatz, Wasserspielplatz und Walskelett zum klettern und rutschen, keine Wünsche für Kinder offen lässt. 

Die Vermieter waren sehr freundlich, und vermieten zu einem top Preis. 

Ein super Urlaub, vielen Dank - wir kommen sehr gerne wieder!

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

svibanj 2021

Günter B. iz/od Günzburg

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Perfektes Ferienhaus für unseren Kurzurlaub

Das Friesenhaus Ringelgans war für uns fünf Erwachsenen das perfekte Urlaubsdomizil . Für alle Altersgruppen geeignet und sehr gut organisiert von Anreise bis Abreise . Das Haus ist sehr sauber, hat eine tolle Lage und es fehlt nichts an der Ausstattung. Verpflegung ist auch kein Problem , da ganz in der Nähe sich ein EDEKA Geschäft befindet. Möchte den netten Vermietern mitteilen, wir kommen wieder.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom

kolovoz 2019

Stefan iz/od Kerken

4,8
4.5 5 5 4.5

Freundlich, zuverlässig, ordentlich

Wir waren sehr zufrieden mit dem Ferienhaus und dem Service drumherum. Ein großer Vorteil ist der nahe Edeka. Besonders empfehlen können wir eine Wattwanderung nach Baltrum!

Preporučeno za: Obitelji s djecom

srpanj 2019

Kerstin K. iz/od 66822 Lebach

5,0
5 5 5 5

Wunderschönes Ferienhaus mit allem was man braucht im Urlaub

Wir haben als Familie (2 Erw. + 2 Kinder) zwei sehr erholsame Wochen im Haus "Ringelgans" verbracht. Von der ersten Minute an haben wir uns wohl gefühlt: die Betten waren bei der Ankunft schon bezogen und es fehlte an nichts. Es ist alles sehr liebevoll eingerichtet, rundherum ein perfektes Ferienhaus . Wir werden mit Sicherheit wieder kommen.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

travanj 2019

Silke W. iz/od 33818

5,0
5 5 5 5

Schöner Kurzurlaub!

Das Ferienhaus lässt wirklich keine Wünsche offen. Gut eingerichtete Küche, gemütlicher Wohnraum, alles sehr sauber! Neßmersiel ist wirklich schön!

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2018

Christoph F. iz/od 38228 Salzgitter

5,0
5 5 5 5

Sehr schönes Ferienhaus

Das Ferienhaus hat eine gute Lage und ist mit allem ausgestattet, was ich bei einem Ferienhaus erwarte.
Besonders die Dekoration hat uns sehr gefallen.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

listopad 2017

Annette G. iz/od 44339 Dortmund

5,0
5 5 5 5

Ferienhaus mit "Herz und Seele"

Wir haben unseren Kurzurlaub im Ferienhaus Ringelgans sehr genossen. Das Haus ist liebevoll und sehr gemütlich eingerichtet. Die An- und Abreise verlief komplikationslos. Wir hatten von der ersten Minute an Urlaub. Es waren herrliche Tage und wir kommen sehr gerne wieder.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

rujan 2017

Ralf K. iz/od 35633 Lahnau

5,0
5 5 5 5

Super schöne ruhige Lage, wir kommen gerne jederzeit wieder.

Das Haus liegt sehr ruhig in einer Sackgasse und ist sehr gepflegt und sauber. Parkmöglichkeit vorhanden.Kleiner Supermarkt direkt um die Ecke und bis zum Strand ist es mit dem Fahrrad nicht weit. Die Ausstattung vom Haus ist super, alles vorhanden. Die Hausverwaltung ist eine sehr nette Dame, da haben wir uns beim anreisen und der Hausübergabe sehr wohl und angekommen gefühlt.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

listopad 2016

Martin iz/od Bochum

4,5
5 5 4 4

Herbsturlaub

Alles war gut.
Problemlose Abwicklung, Schönes Ferienhaus.
Spielhaus und kleiner Sandstrand fußläufig zu erreichen.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

srpanj 2016

Hermann K. iz/od 56154 Boppard

5,0
5 5 5 5

Urlaub mit Enkelkinder

wir fühlten uns im Haus Ringelgans sehr wohl,das Haus ist mit viel liebe und Geschmack eingerichtet. Es fehlte uns an nichts.Das Wetter meinte es zwar nicht so gut ,aber in der nähe
gibt es tolle Hallenbäder sowie ein kombeniertes Bad.Alles in allem hatten wir eine schöne Woche.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

rujan 2015

Karin F. iz/od 65510 Idstein

5,0
5 5 5 5

Tolles Haus - nur das Wetter wollte nicht mitspielen

Wir haben es mit der "Ringelgans" sehr gut getroffen und uns sauwohl gefühlt. Leider hat sich das Wetter nicht immer von seiner guten Seite gezeigt, so dass wir doch einige Stunden im Haus verbringen mussten. Diese Zeit haben wir mit spielen verbracht, denn die Eigentümer haben ein großes Repertoire an Spielen. Bei uns war fast immer Skip Bo angesagt. Es fehlte an nichts. Die Küche bietet alles, was man sich auch gerne im Urlaub wünscht.
Die Einrichtung ist mit Liebe zum Details von den liebenswerten Eigentümern ausgesucht worden. Hätte der Wettergott noch mitgespielt, wäre alles SUPER gewesen.

Karin und "Anhang" (Neffe, Bruder und Mutter)

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

Haus Brent Goose kupili smo u proljeće 2011. i od tada smo napravili nekoliko pozitivnih promjena. Tamo smo nekoliko puta godišnje, inače živimo u prekrasnom Schöffengrundu u središnjem Hessenu. Volimo Sjeverno more i tišinu u mirnom Neßmersielu. Istodobno, područje također nudi mnoge mogućnosti izleta, a ni istočnofrizijski otoci nisu daleko.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 42994

Posljednje ažuriranje: 01.04.2024

Oglas je online od: 12 godina, 10 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/42994.htm


«Friesenhaus Brent guska» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 13 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina