Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Finca Paraiso del Norte

Tenerife - Sjeverna Socorro- upravo sjajan - Uživajte u odmoru na moru

maks.  3   Gosta/Gostiju
170m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 3  Gosta/Gostiju
170m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

28 puta dodano listi želja

Već više od 19 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

28 puta dodano listi želja

Već više od 19 godina online



Opis

Priuštite si malo luksuza u jednoj od najljepših odmor Finca na sjeveru Tenerife. Meeresgeflüster će potaknuti ne samo svojom iznimnom položaju, ali i svojim savršenim objektima i velikodušnosti. Mislimo da ako postoji raj za odmor na Tenerifama, a zatim ovdje: Finca Paraiso del Norte.

Kuća ima površine od oko 170 kvadratnih metara, terasa ispred dnevnog boravka je oko 80 kvadratnih metara, vrt (dvorište) oko 30 kvadratnih metara, vrt sa bazenom oko 400 četvornih metara, a cijela parcela je oko 700 četvornih metara. Vrt i terasa su pretežno na osami. Osim toga, mala, oko 100 m duga staza vodi na rubu vlastitog banana plantaža preko izolirano, također izolirano terase, oko 20 metara iznad mora.

Stambeni prostor je na jednoj razini. Dnevni boravak sa odvojenom blagovaonicom je oko 55 kvadratnih metara. Postoje dvije udobne kožne fotelje, kamin, flat screen satelitsku antenu za primanje njemački, španjolski i druge televizijske i radio programe. Stol ima četiri stolice.
Od ove kuhinje ne samo ambiciozni amateri kuhati snovi. To je - u skladu s visokim standardima kuće - sve je na raspolaganju: perilica suđa, pećnica, mikrovalna pećnica, električni roštilj, hladnjak / zamrzivač ledenom dozator, aparat za kavu, toster, i još mnogo toga. U posebnoj prostoriji, perilicom, kosu, daska za peglanje i željeza.

Spavaća soba je prostrana i ima bračni krevet u veličini 180 x 200 cm i TV s DVD-om. Protiv ovog spavaćoj sobi je ugradbeni ormar ili garderoba. Manja spavaća soba ima krevet za jednu osobu (90 x 190), mogu spavati dobro u kojem i dijete i odrasla osoba. Udobnost madraci osigurati miran san.
Kupaonica ima kadu, jedan tuš, dupli umivaonik, bide i WC. Tu je i sušilo za kosu. Osim toga, toaletom za goste.

Posteljina, posuđe, ručnici i ručnici su izdašan. Na „Paraiso del Norte” je nepušače kući. Naravno, pušenje je moguće izvan kuće. Ako je potrebno jako čak i na hladnijim zimskim noćima zagrijati kuću, dvije spavaće sobe, kupaonica i hodnik sa mramornom panel radijatori su grijani, nude visoku udobnost grijanja. Osim toga, dnevni boravak može se zagrijava uz kamin.
Razlozi su dobro održavan i prostran. Veličina bazena je teško opisati zbog svog oblika; On je oko 11 x 5 m visine i do 1,60 m dubine. Ležaljke i suncobrani oko bazena.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 2 km

2 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 2 km

2 km


Mjesto i položaj smještaja

Udaljenosti:

na plaži El Socorro i restoran „Casa Julio”: 2 minute
Supermarket i drugi restorani: oko 2 km
Južna luka: oko 60 minuta
Sjeverna luka: oko 25 minuta
Puerto de la Cruz: 10-15 minuta
San Juan de la Rambla: oko 2 km
Novi golf Buena Vista: oko 20 minuta
Između Puerto de la Cruz i San Juan de la Rambla, obalnom cestom koja se može natjecati s gotovo bilo obalnom cestom vodi svijet: bujne zelene plantažama banana protiv plavog oceana, te u srednjem romantičnim i veličanstvenih vila. Takav objekt, kao što smo ga unajmiti, morate gledati daleko danas: lokacija san i isključivo namješten.
A mjesto je jedinstven: direktno na moru, a sve okolo zelene prirode. S jednako jedinstvenim pogledom na ocean, pogledate obale prema Puerto de la Cruz ili u večernjim satima, svjetla na susjednom otoku La Palma. smetati ne postoji prometna buka ili čudne poglede, samo čuti zvuk mora. Od romantičnih zalazaka sunca, ne želim više pisati na ovom mjestu. Morate ovo iskustvo !!!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
golf
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijena luksuzni odmor dom je po danu:

- = 140 € za 2 osobe
- = 160 € za 2 osobe

- = 160 € za 3 osobe
- = 180 € za 3 osobe

U gore spomenutih dnevnih cijena uključeni dodatne troškove, ručnike, posteljinu i. pristup internetu, krevetić za djecu do 2 godine i visoka stolica: slobodni su.

Zadaci nisu uvijek do sada, molimo da nas kontaktirate. Hvala Vam.

Uvjeti poništenja:

  • Die Rücktrittsgebühren für das Mietobjekt betragen bei einem Rücktritt bis zum 90. Tag vor Reisebeginn 20 % des Mietpreises, bei einem Rücktritt vom 89. Tag bis 60. Tag vor Reisebeginn 30 % des Mietpreises, bei einem Rücktritt vom 59. bis 30. Tag vor Reisebeginn 50 % des Mietpreises, ab dem 29. Tag vor Reisebeginn 90 % des Mietpreises. Bei Nichtanreise oder Abbruch der Reise werden 100 % berechnet. Die für eine Stornierung beträgt 52 EUR.

ostale informacije:

Tenerife je najveći od Kanarskih otoka i ima vulkanska Mount Teide (3718m), najviši vrh u Španjolskoj. Prema svestran, krajolik u kojem smo pronašli sve razine vegetacije predstavio potpuno razvijen. Blaga klima i raznolikost prirode čine ovaj otok je raj za planinare.

Daleko od turizma se razotkriti stopala fascinantne pejzaže među pustinjama i gustim šumama. Prirodne ljepote, kao što je to u takvim različitim dobro za ponuditi niti jedan drugi otok. Botanički bogatstvo Tenerife je teško gledati za posjetitelje. U Kanarskim otocima ima oko samoniklo bilje i 800 usjeva i ukrasno bilje.

eneriffa nudi ronioce i Schnochlern jedinstvenu priliku u afričkim vodama zaroniti pod europskim uvjetima i provesti ostatak dana u španjolskom ambijentu.

Vulkanska podrijetlo otoka čini, naravno pod vodom primjetnom, divlji, hrapav lava krajolik i veliko obilje ribe Atlantika napraviti, uvijek nezaboravni urona moguće.

Podvodni krajolik je vrlo raznolik i mijenja sa strmim zidovima, prevjesi, špilje i pješčanim područjima.

Grebena na dubini od 35-40 metara, nastanjena su Moray jegulje, sasa, more navijača, kirnje i stingrays.

Kombinacija iskustva prirode, sportskom vježbanja i odmora je vjerojatno razlog da je golf je sve popularniji.

Ugodne temperature, igrači mogu izabrati u Tenerife koji ispunjavaju različite zahtjeve sedam golf igrališta. Osim toga, imate golf vrhunskih pogledom na planine otoka i naravno Atlantskog oceana.

Lijepo i individualno dizajnirana tečajevi su uglavnom na jugu. No, golferi koji vole zelenu sjeveru Tenerife mora, naravno, ne bez sporta. Svi golf na Tenerife magije od strane lokalnih flore i faune u Canarian njuh i smatra se da je dobro održavana.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 23.03.2024


3 evaluacije

Ukupna ocjena

4,6 od 5
4.3 Oprema
4.7 Cijena/učin
5.0 Servis
4.3 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

listopad 2020

Patricia M. iz/od Lambsheim

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Naš raj za odmor

Već 9 godina provodimo odmor u Finca paraiso del norte, za nas ime govori sve. Posebno u ovoj posebnoj godini ponovno smo se lijepo proveli.

I ove godine finca je bila u vrhunskom stanju. Bazen i kupaonica bili bi novi i vrlo lijepo dizajnirani.
Posebno želimo zahvaliti i istaknuti vrlo ljubaznu i posebnu brigu savjetnika za goste. On je doista srce i duša imanja.

Veliko hvala i obitelji Scharnitzky na uvijek prijateljskom i brzom odgovoru na naša pitanja i nedoumice.

Već se veselimo Patricia & Jochenu sljedeće godine

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2019

Sandra iz/od Büdelsdorf

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Čisto opuštanje

Ova finca s pravom nosi naziv raj na sjeveru. Oprema, osama, terasa, pogled na more i bazen... fantastično. Stvarno je sve tu za uživanje u opuštajućem odmoru. Jedino što se meni osobno nije toliko svidjelo su jako tvrdi madraci, ali to svatko drugačije vidi. Definitivno bismo ponovno rezervirali ovu fincu.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

svibanj 2018

Jürgen S. iz/od Groß-Bieberau

3,8
3 4 5 3
Prikaži njemački

kuća s potencijalom

Kuća impresionira prekrasnim vrtom. Ovdje možete vidjeti rukopis vlasnika. Na raspored prostorija potrebno je malo navikavanja zbog dugog hodnika, ali to uopće nije problem. Nalazi se na sjeveru Tenerifa pa nije na osunčanoj strani. Bazen se ne grije, niti jednom ga nismo koristili u 14 dana. Bilo je previše hladno u svibnju.
Namještaj je definitivno bio visoke kvalitete. Kuhinja je već pomalo istrošena. Veliki hladnjak nije radio tijekom cijelog našeg boravka. Vrlo ljubazna i vrijedna domaćica dala nam je mali hladnjak kao zamjenu. Oprema u kuhinji ostavlja mnogo želja. Čini se da je cijev za vodu vrlo tanka, u svakom slučaju samo ponekad slabo curi. U cijeloj kući nedostaje mogućnosti za vješanje stvari. Dakle, nema garderobe. Nema kukica za ručnike ni u kupaonici ni u WC-u. Madraci su izuzetno tvrdi. Pomogli smo si tako što smo na vrh stavili tanke jastuke s ležaljki na terasi kao jastuke.
Internetska veza je izuzetno spora.
Sve u svemu lijepa nekretnina, ali da upravitelj ili vlasnik provedu vikend lupajući se po glavi, onda bi već primijetio gdje toga nema.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Kultura & obilasci


kontakt

Tvrtka Teneriffa2000
gospodin U. Scharnitzky

gospodin U. Scharnitzky

Doživite jedinstveni odmor na otoku vječnog proljeća "Tenerife" off turističkih centara u privatnoj kući za odmor ili stan u blizini mora ili unutrašnjosti. Za dodatna pitanja rado ćemo vam pomoći.


Dalji smještaji od gospodin U. Scharnitzky

Pokazati sve smještaje od gospodin U. Scharnitzky

ostale informacije

Broj objekta: 4457

Posljednje ažuriranje: 21.03.2024

Oglas je online od: 19 godina, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/4457.htm


«Kuća za odmor Finca Paraiso del Norte» je dobio ocjenu gosta 4.6 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 3 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina