Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ferienpark am Meer in SüdNL

Zeeland / Južna Nizozemska

maks.  6   Gosta/Gostiju
66m²  stambena površina
1 spavaća soba (+1)
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
66m²
1 spavaća soba (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

225 puta dodano listi želja

Već više od 19 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

225 puta dodano listi želja

Već više od 19 godina online



Opis

Naša kuća za odmor nalazi se u Južnoj Nizozemskoj, pokrajini Zeeland, na poluotoku Schouwen-Duiveland, u turističkom parku Aquadelta s 5 zvjezdica u blizini Bruinissea, slikovitog gradića na rubu mora Grevelingen. Grevelinger Meer smatra se rajem za surfanje, ronjenje i jedrenje, a nudi i pješčanu plažu udaljenu samo 5 minuta od naše kuće za odmor, koja je vrlo idealna za djecu zbog blagog pada vode. Ili posjetite kilometre pješčanih plaža na Sjevernom moru do kojih možete stići za 20 minuta vožnje autom.Holiday home in Zeeland pogodan je za maksimalno 6 osoba i ima 2 spavaće sobe s 2 bračna kreveta, krevetom na kat i dječjim krevetićem. Ima kuhinju s brojnim kućanskim aparatima koji ne ostavljaju ništa nedovoljno željenim, te veliki dnevni boravak s otvorenim kaminom, 50 inčnim Full HD TV-om, stereo sustavom, CD/DVD playerom, W-LAN-om i širokim prozorom koji nudi prekrasan pogled na terasu i vrt nudi, u prostranom igralištu ü ovo igralište se nalazi pješčanik, konjić za ljuljanje, tobogan, ljuljačka i klackalica. Naći ćete više avanturističkih igrališta u cijelom parku, jer je sve dizajnirano za opuštajući obiteljski odmor s djecom. Za vrijeme praznika organizirana je zabava za djecu u centru Holiday Park, dječji disko, mini playback show, karaoke, Olimpijske igre, bingo i buvljaci.

Možete birati između ostalih rekreacijskih i sportskih aktivnosti u turističkom parku: unutarnji zabavni bazen s ogromnim toboganom i toplim dječjim bazenom s mnoštvom vodenih igračaka, teniski tereni, tereni za squash, moderne staze za kuglanje, dvorane za fitness s novim spravama za vježbanje, solarij, saunu, novi teren za mini golf ili jedan od najljepših golf terena s 18 rupa u Nizozemskoj, jahanje, igrališta za stolni nogomet, odbojku i košarku i veliko nogometno igralište ili škole jedrenja, surfanja i ronjenja iza parka za odmor. Nadalje, u središtu turističkog parka pronaći ćete veliki supermarket sa svježim pecivima svaki dan i najnovijim novinama, restoran i trgovinu brze hrane s Fritjesima i pizzom, ugodan pub s biljarom, igraonicu i kafić s pristup internetu, a nadamo se da ste zainteresirani za opuštajući odmor probuđen?

Samo pogledajte našu web stranicu!

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.3 km

0.3 km

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 80 km Rotterdam/Antwerpen

80 km

Kolodvor 40 km Goes

40 km

Izlaz s autoceste 12 km Grevelingendamm

12 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća za odmor nalazi se u turističkom parku AquaDelta, direktno na moru Grevelingen. Tamo ćete pronaći malu pješčanu plažu i ribarsko mjesto Bruinisse do kojeg možete lako doći pješice ili biciklom. Tu su vam sve trgovine, banke i doktori. Park za odmor uređen je poput parka s velikim zelenim površinama i brojnim igralištima diljem parka te je dizajniran za opuštajući obiteljski odmor s djecom. Za vrijeme praznika organizirana je zabava za djecu u centru Holiday Park, dječji disko, mini playback show, karaoke, Olimpijske igre, bingo i buvljaci.

Možete birati između ostalih rekreacijskih i sportskih aktivnosti u turističkom parku: unutarnji zabavni bazen s ogromnim toboganom i toplim dječjim bazenom s mnoštvom vodenih igračaka, teniski tereni, tereni za squash, moderne staze za kuglanje, dvorane za fitness s novim spravama za vježbanje, solarij, saunu, novi teren za mini golf ili jedan od najljepših golf terena s 18 rupa u Nizozemskoj, jahanje, igrališta za stolni nogomet, odbojku i košarku i veliko nogometno igralište ili škole jedrenja, surfanja i ronjenja iza parka za odmor. Nadalje, u središtu turističkog parka pronaći ćete veliki supermarket sa svježim pecivima svaki dan i najnovijim novinama, restoran i trgovinu brze hrane s Fritjesima i pizzom, ugodan pub s biljarom, igraonicu i kafić s pristup internetu i praonica rublja.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 50 €
Akontacija: 20 %

dodatne informacije o cijeni najma:

Naša filozofija: Što manje dodatnih troškova - jasno razumljive cijene! Bez dodatnih troškova za dječju opremu poput visokih stolica, kolica, krevetića, Tripp Trappa, pasa ili automobila :-)



Brzi internet! Besplatan Netflix! Nema naknade za psa!



Besplatan Netflix na velikom UHD Smart TV-u!



Raspitajte se o našim cijenama najma. Moja žena i ja odgovaramo u roku od nekoliko sati. Cijene najma su između 195 i 680 eura najam plus Nk. Radujemo se vašem upitu i komunikaciji s vama!



Zbog korone otkazujemo opomene za putovanja iz NL i D besplatno 14 dana prije početka putovanja! Naravno, bilo bi nam drago ako biste ponovno rezervirali kod nas kasnije.



Srdačan pozdrav



Annette i Peter Schnell

Telefon: 02307/79145

Uvjeti poništenja:

  • Iznos Vašeg bukinga umanjen za pristojbu koja se odnosi na poništenje istog biće Vam vraćen tj. nadoknađen ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 1 dan prije planiranog check-in datume, i to do 12 sati u podne po srednjeeuropskom vremenu. Za slučaj poništenja koja bi uslijedila manje od jednoga (1) dana prije planiranog check-in datuma, nadoknada odgovara iznosu bukinga umanjenom za cijenu prvog noćenja i za pristojbu koja se odnosi na ponoštenje.

ostale informacije:

Uz rezervaciju se na 25 stranica nalaze informacije o dolasku u turistički park, trgovine, restorane, plaže i mnoga odredišta.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 02.01.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

listopad 2014

Werner G. iz/od Bad Sassendorf

5,0
5 5 5 5

Danke für den schönen Familienurlaub!

Liebe Familie Schnelle,

Wir haben einen herrlichen Urlaub in Ihrem sehr schönen und geschmackvoll eingerichteten Haus und auf der wunderbaren Sonnenterrasse verlebt.

Der Ferienpark mit den vielen Freizeitangeboten hat unseren Kindern sehr gut gefallen und sie haben sogar ein paar Freunde gewonnen.

Die Landschaft ist einfach nur wunderbar. So haben wir einige Fahrradtouren unternommen ein paar tolle Sonnenuntergänge genossen.

Danke Herr Schnelle für die so freundlichen Telefongespräche und die umfangreichen Anreiseinformationen, die wir vorher von Ihnen bekommen haben.

Wir kommen bestimmt wieder.

Herzliche Grüße

Werner Grossjohann

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

gospodin P. Schnelle

gospodin P. Schnelle

Mi smo obožavatelji Zeelanda do kraja! To ćete prepoznati u našoj udobno opremljenoj kući za odmor, informacijama o odmoru i komunikaciji s nama. Uvijek brzo odgovaramo na vaš upit! Naše ime govori sve: Annette i Peter Schnelle Radujemo se vašem pozivu ili e-poruci. Annette i Peter Schnell


Dalji smještaji od gospodin P. Schnelle


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 4475

Posljednje ažuriranje: 02.01.2024

Oglas je online od: 19 godina, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/4475.htm

Gospodin Peter Schnelle

Schopenhauer Str.

59174 Kamen

0049(0) 049 2307 79145


«Ferienpark am Meer in SüdNL» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina