Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Reethaus Göhren***** s pogledom na more

Mönchgut na Rügenu

maks.  6   Gosta/Gostiju
100m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
100m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

78 puta dodano listi želja

Već više od 12 godina online



DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

78 puta dodano listi želja

Već više od 12 godina online



Opis

Naš apartman 2 (5 zvjezdica prema DTV-u) na gornjoj i potkrovnoj etaži je luksuzan, udoban i s ljubavlju namješten apartman u seoskom stilu s posebnim ulazom. Apartman veličine cca 100 četvornih metara s 3 spavaće sobe idealan je za do 5 osoba (mogućnost 1 pomoćnog ležaja) i prostire se na 2 etaže.

Na 1. katu nalazi se veliki hodnik i garderoba za gornju etažu, dnevni boravak s kaminom, stereo i CD sustavom, velikim TV-om ravnog ekrana, DVD playerom i DVD-ima, dobro opskrbljenim izborom knjiga i igara koje su u potpunosti opremljena seoska kuhinja Alno s iznimno velikim hladnjakom, pećnicom, staklokeramičkom pločom za kuhanje, perilicom posuđa, mikrovalnom pećnicom i kuhalom za jaja, tosterom, aparatom za kavu, glačalom i daskom za glačanje.

Možete udobno jesti za velikim blagovaonskim stolom sa 6 stolica.



Tu je i spavaća soba s bračnim krevetom i sefom, velika kupaonica s kutnom kadom, tuš kabinom, 2 umivaonika, WC, podno grijanje - opremljeno sušilom za kosu, povećalom, sredstvima za čišćenje, priborom za prvu pomoć i WC za goste.



Na gornjem katu nalazi se spavaća soba s 2 kreveta s oprugama i komodom te TV i čitaonica, koja se može koristiti i kao treća spavaća soba. Ovdje je visokokvalitetni kauč na razvlačenje s letvičastim okvirom i komodom te TV.



Stan ima centralno grijanje tijekom cijele godine. Osim toga, uz kamin možete dočarati ugodnu toplinu u dnevnom boravku. Veliki balkon s fantastičnim pogledom na more ima dva stola, stolice, jastuke i POTPUNO NOVO! opremljena visokokvalitetnom tendom.



Osim zasebnog ulaza u ovaj apartman za odmor, naći ćete ograđeni dio vrta s vlastitim prostorom za sjedenje i dodatnim vrtnim namještajem (stol za blagovanje, stolice i ležaljke), dječju ljuljačku, pješčanik, prostor za roštiljanje s roštiljem za goste. , kao i parking mjesto za bicikle ispod nadstrešnice i parking mjesto za vaš automobil. W-LAN pristup također se može koristiti besplatno.



Postoji izbor različitih jastuka i 3 nadvlake za posebno udobno, mekše spavanje.



Više informacija na:
Broj licence ili registracije: 167542

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.5 km

0.5 km

Jezero 0.5 km

0.5 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 0.3 km

0.3 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 20 km Rostock Laage

20 km

Kolodvor 1 km Göhren

1 km

Izlaz s autoceste 50 km Insel Rügen

50 km


Mjesto i položaj smještaja

Reethaus Göhren nalazi se na idiličnoj i tihoj lokaciji na kraju privatne ceste (slijepa ulica - nema prometa), ali u središtu centra grada, trgovine i restorani su unutar pješačke udaljenosti.

Netaknuta južna plaža je praktički pod vašim nogama. Ali sjeverna plaža - glavna plaža odmarališta Göhren na Baltičkom moru - sa svim sadržajima tipičnog odmora na plaži (najam ležaljki, restorani i butici) nalazi se na pješačkoj udaljenosti. Alternativno, javnim autobusnim prijevozom do ostalih plaža možete se besplatno voziti uz predočenje svoje spa kartice.



Svim ljubiteljima wellnessa preporučujemo kupnju dnevne karte

za spa zonu u obližnjem hotelu Hanseatic.

Nogometni navijači mogu pratiti sva događanja uživo u SKY baru iza ugla.

Dolazak automobilom: Ako dolazite automobilom, preporučujemo sljedeću rutu: od Hamburga / Lübecka: preko A1 do A 20. A 20 autoceste do AS 24 u smjeru Stralsunda, zatim preko B 96 do Stralsunda . Iz Berlina: autocestom A 19 do križanja Rostock-Kavelstorf, zatim na A 20 u smjeru Stettin/Stralsund. ili putem A 11 prema Stettinu do trokuta Uckermark, zatim A 20 prema Greifswald/Stralsundu do AS 24 prema Stralsundu. U Stralsundu slijedite znakove prema Rügen/Sassnitzu preko novog Rügendamma. Na otoku Rügen idite cestom B96 prema Bergenu i zatim B196 do Göhrena. Alternativna opcija kada je prometna gužva na otoku je ići starom Baederstrasse od Altefaehra do Gustowa preko Garza, Putbusa i do L ancken Granitza. Odatle nastavite cestom B196 do Göhrena. Alternativno, ako želite koristiti trajekt Glewitz, nakon izlaza Grimmen Ost, slijedite seosku cestu u smjeru Bartmannshagen - Willerswalde - Reinkenhagen - Reinberg - Stahlbrode - Glewitz. Koristite alternativni put – dođite u Rügen trajektom. Trajekti voze svakih 20 minuta od Stahlbrodea do Glewitza. Od Glewitza vozite preko Garza, Putbusa do Göhrena. Upute za Göhren: Nakon Baabea, skrenite na raskrižju Göhren / Thiessow u smjeru Göhrena i vozite prema karti do Swannenbarcha - na kraju slijepe ulice pronaći ćete slamnatu kuću - na mirnoj lokaciji i s jedinstvenim pogledom na Baltičko more. Otkrijte šarm odmarališta Göhren na Baltičkom moru - mješavina vila arhitekture odmarališta i povijesnih kuća nekadašnjeg ribarskog sela (neke sada pripadaju "muzejima Mönchguter") određuju jedinstven karakter mjesta.

Odmaralište Göhren na Baltičkom moru ima dva kilometra finih pješčanih plaža. Sjeverna plaža - svijetlo bijela, blago se spušta u Baltičko more i stoga je vrlo prikladna za djecu. Ovdje postoji sve što čini dan na plaži ... ležaljke, sportovi na vodi, restorani, sladoledar i igrališta.

Uz sjevernu plažu proteže se i jantarna promenada, kojom možete prošetati do ljetovališta Baabe na Baltičkom moru. Uz Kurplatz, glazbeni paviljon, trik fontane, Kneippov vrt i pristanište - mjesto okupljanja turista - ovdje se održavaju razni festivali i koncerti. Obližnja južna plaža je netaknuta i romantična - idealna za šetnje plažom do Thiessowa.

Krenite na izlet u Sellin i Binz ili na obalu od krede s prometnim pristaništem. Do lovačke kuće Granitz lako možete doći i vlakićem "Rasender Roland".

Postoji nekoliko načina za iznajmljivanje bicikala u gradu.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 300 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijene su za boravak 2 osobe, svaka dodatna osoba se naplaćuje 10 eura po noćenju.

Paket za pranje rublja (po osobi 17,50 €) na zahtjev uključuje 1 kompl. Navlaka za poplun, 2 ručnika, ručnik za kupanje i 1 kuhinjska krpa.

po psu (po danu) 10€

Sve cijene uključuju dodatne troškove. Dolazak i odlazak od kraja ožujka do kraja listopada subotom ili nedjeljom. Za polaske nedjeljom DOPLATA od 25€ prema tarifi za čistačice.

Boravišna pristojba nije uključena i može se platiti direktno na licu mjesta ili preko iznajmljivača.

Cijena završnog čišćenja je 115€.

Uvjeti poništenja:

  • bis 91 Tage vorher = 20% des Mietpreises, 61-90 Tage vorher = 25%, 35-60 Tage = 50%, 2-34 Tage vorher = 80%, 1 Tag vorher 95%

ostale informacije:

Minimalni boravak 6 ili 7 dana te dolazak i odlazak subotom, po dogovoru nedjeljom u terminu od 1.4. do 1.11. te između Božića i Nove godine.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 29.03.2024


5 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

travanj 2022

Jörg B. iz/od Dresden

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Predivan pogled i vrlo udoban namještaj

Smještaj je vrlo lijepo uređen i ima prekrasan pogled na more. Posebno nam se svidjela brižna priprema i opsežan namještaj.

U blizini se nalaze plaže, supermarket, pekara, restorani itd. Čak se i autobusno stajalište za vožnje prema Sellinu ili Thiessowu nalazi samo 400 metara dalje.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

listopad 2020

Fam. S. iz/od Siegen

5,0
5 5 5 5 5

Traumurlaub im Reethaus Göhren

Urlaub in dieser Ferienwohnung ist wie nach Hause kommen. Wir verbringen schon seit einigen Jahren unseren Urlaub in der oberen Wohnung des Reethauses in Göhren. Diese Wohnung lässt keine Wünsche offen. Sie ist liebevoll eingerichtet und überrascht mit vielen Details. Sie ist sehr gemütlich und zeugt von dem guten Geschmack der Eigentümer. Das Beste allerdings (und das gratis dazu) ist der wunderschöne Blick auf die Ostsee, egal wie das Wetter ist, ein Genuss sicherlich zu jeder Jahreszeit. Und wieder zu Hause, träumen wir von Göhren, der Wohnung und dem unvergleichlich schönen Weitblick auf das Meer.

siječanj 2020

Peter G. iz/od 31079 Sibbess

5,0
5 5 5 5

Jederzeit wieder

Die Ferienwohnung hat alles was man benötigt, ist sehr gut ausgestattet, sauber und gepflegt.
Ruhig gelegen und trotzdem zentral. Kurze Wege zum Nord/ Südstrand, Seebrücke, Transportbahn, Kurverwaltung, einkaufen und Gastronomie.
Wir haben unser Auto nur zur An und Abreise bewegt. Erkundet haben wir die schöne Umgebung mit dem Rasenden Roland, oder einfach zu Fuß entlang der schönen Strande.
Der Blick vom großen Balkon auf die Ostsee ist einfach spitze.
Auch aus dem Lesezimmer und selbst aus den Dachfenstern kann man sie sehen.
Wir kommen wieder.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži

srpanj 2019

O. W. iz/od Babenhausen (Hessen)

5,0
5 5 5 5

Traumhaft

liebevolle Einrichtung, gepflegt, sehr ruhig gelegen, Küchenausstattung weit überdurchschnittlich, zentrumnah, auch ohne Auto alles erreichbar, bei jeder Wetterlage eine traumhafte Aussicht

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Odmor na plaži

rujan 2018

Anke B. iz/od 15741 Bestensee

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

super apartman s fantastičnim pogledom na Baltičko more

Dugi niz godina ljetujemo u ovom prekrasnom apartmanu. Apartman je vrlo udoban i ukusno namješten. Sve što trebate je tu. Najljepše je ipak ovaj fantastičan panoramski pogled na Baltičko more. Već za doručkom možete vidjeti i uživati u Baltičkom moru. Apartman se također preporučuje izvan sezone. Bez obzira na vremenske prilike, more se svakako vidi iz dnevnog boravka.
Domaćini su jako fini i susretljivi. Nastavit ćemo ljetovati ovdje godinama koje dolaze.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

gospođa C. Dilk

gospođa C. Dilk

Nakon nekoliko prekrasnih odmora na Rügenu od 2004. godine, imali smo želju kupiti nekretninu tamo. Pronašli smo ovu dobro smještenu kuću s fantastičnim pogledom i bili smo oduševljeni. Sada možemo provoditi više vremena ovdje i omogućiti našim gostima da uživaju iu ovom prekrasnom smještaju.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 45169

Posljednje ažuriranje: 25.03.2024

Oglas je online od: 12 godina, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/45169.htm


«Reethaus Göhren***** s pogledom na more» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 5 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina