Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Otto

Thüringian Slate Mountains

maks.  5   Gosta/Gostiju
60m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
60m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

91.67% Preporuka

100 puta dodano listi želja

Već više od 12 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

91.67% Preporuka

100 puta dodano listi želja

Već više od 12 godina online



Opis

Dragi gosti,

Naša moderna drvena kuća za odmor (NR) nalazi se u 07929 Saalburg-Ebersdorf (Türingian Slate Mountains, u blizini Bleilochtalsperre i blizu izvora Rennsteiga, što je čini idealnom za vodene sportove i planinare. U kući se može živjeti tijekom cijele godine s modernim Električno grijanje Sadržaji uključuju veliki dnevni boravak s prostorom za sjedenje + TV ravnog ekrana i radio i modernu kuhinju (aparat za kavu, toster, kuhalo za vodu, 4 staklokeramičke ploče za kuhanje i hladnjak), odvojenu spavaću sobu s bračnim krevetom, kupaonicu s WC/tuš /umivaonik i otvoreno potkrovlje za spavanje u zabatu s dva kreveta.Kauč u dnevnom boravku se po potrebi može razvući i nudi jedan ili dva dodatna ležaja.Mirna lokacija s parkingom, odvojenim vrtom, ljeti uz korištenje bazena i sportske zabave aktivnosti kao što su stolni tenis, boćanje, badminton itd. i prekrasan opuštajući krajolik, nude opuštanje u bilo koje doba godine. Upoznajte mnoga zanimljiva mjesta za posjetiti ele u regiji znaju. Zabava u kupanju, wellness i opuštanje mogu se pronaći u Bad Lobensteinu, 5 km udaljenom, u modernim Ardesia Therme. Cijena noćenja za našu Fehu za 2 osobe je 50,00 € uključujući i troškove struje. Svaka dodatna osoba plaća 8 € svaka, svaki kućni ljubimac 5 € dodatno. U mjesecima od listopada do travnja postoji dodatna naknada za grijanje od 10 € po danu.

Dodatna usluga: naš "Wellness OASE" s infracrvenom saunom i raznim tretmanima masaže.

Više informacija i slika možete pronaći na našoj web stranici ili ih zatražiti izravno od nas.

Za pitanja rado ćemo pomoći. Tel 036651 - 399835 / radio 0162 2739335



Srdačan pozdrav iz Tiringije Simone Otto

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 3 km

3 km

Jezero 3 km

3 km

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Restoran 0.05 km

0.05 km

Centar grada/mjesta 0.1 km

0.1 km

Autobus 0.1 km

0.1 km

Zračna luka 100 km Leipzig

100 km

Kolodvor 5 km Bad Lobenstein

5 km

Izlaz s autoceste 17 km Schleiz

17 km


Mjesto i položaj smještaja

Naša moderna brvnara (NR) nalazi se u 07929 Saalburg-Ebersdorf (Türingian Slate Mountains, u blizini Bleilochtalsperre i blizu ishodišta Rennsteiga). Mirna lokacija s parkiralištem, odvojenim vrtom, ljeti uz korištenje bazena i sportskih aktivnosti kao što su stolni tenis, boćanje, badminton itd. i prekrasan opuštajući krajolik, nude opuštanje u bilo koje doba godine. Svoju "bateriju tijela" možete napuniti u našem internom "Wellness OASE". S jedne strane, infracrvena sauna za detoksikaciju tijela ili razni tretmani masaže, gdje doista možete pustiti dušu da lebdi. Ebersdorf je mala, mirna četvrt Saalburg-Ebersdorfa. Restoran = oko 60m, supermarket i pekara = oko 100m. Privlačnost krajobraznog parka Ebersdorfer leži u skladnom međudjelovanju prostranih livadskih površina sa skupinama drveća, zatvorenim populacijama drveća, toku Friesaubacha, dva ribnjaka - sve povezano mrežom šetnica. Park dvorca nudi opuštajuću šetnju u bilo koje doba godine. Wellness i opuštanje možete pronaći iu Ardesia Therme u 5 km udaljenom Bad Lobensteinu. Nadalje, ljetno sanjkalište, bajkovita šuma, vožnja brodom po Bleichlochstausseeu i još mnogo toga. puno raznolikosti za mlade i stare.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Skijanje
Snowboard vožnja
Surfanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

dodatne informacije o cijeni najma:

Osim toga, grad Saalburg-Ebersdorf zahtijeva porez na kulturu = KFA. To je 1,00 € po noćenju i osobi za odrasle i 0,50 € po noćenju i djetetu za djecu od 12 do 17 godina. Djeca do 12 godina oslobođena su plaćanja pristojbe.

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

Osim toga, nudimo i asfaltirano parkirno mjesto za mobilnu kućicu na mirnoj lokaciji s odvojenom travnatom terasom (6x8m) s prostorom za roštilj. Postoji priključak vode i struje sa brojilom.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 07.03.2024


12 evaluacije

Ukupna ocjena

4,7 od 5
4.5 Oprema
4.8 Cijena/učin
4.8 Servis
4.7 Položaj
4.5 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2023

Doreen G. iz/od Jena

5,0
5 5 5 5 5

8.7-15.7.2023Sommerferien

War ein wunderschöner Urlaub vielen Lieben Dank und wir sehen uns nächstes Jahr definitiv wieder.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

veljača 2023

C M. iz/od Greifswald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Zimski praznici mogući su i bez snijega

Snijega je barem bilo na dan našeg dolaska, ali nažalost premalo za sankanje. Uopće nam nije pokvarilo tjedan. Kuća je odlična, gospođa Otto je dala savjete za kupovinu dok smo još bili tamo i već smo prethodno zagrijali sobu, dečki su odmah preuzeli galeriju. Osjećali smo se vrlo ugodno. Svakog jutra kao vrhunac za doručak - životinjski kino u hranionici s vjevericama, zebljevima, orašjima, bukovima, crvendaćima, zelenušama i bezbrojnim sinicama. Mala me Edeka podsjetila na konzumaciju iz djetinjstva. Jednog smo dana također istraživali lokalne pješačke staze i otkrili Ruhmühle i trgovinu poljoprivrednim proizvodima. Mogu samo preporučiti mlade ljude koji sada opskrbljuju pekare u regiji brašnom i koji su nas također malo obišli. Posjet izložbenoj ljevaonici u Wurzbachu također se isplati, zaposlenici su vrlo predani, a male i velike dječake čak se potiče da sudjeluju. Izleti do tornja Saale (spakirajte sitniš za ulaznicu), nakon 192 stepenice pruža se veličanstven pogled na sve strane, dvorac Burgk nije daleko. Altvaterturm u Lehestenu također vrijedi vidjeti, iako postoji kontroverzna povijest koju treba pogledati. Prekrasan kraj čak i zimi.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci

lipanj 2022

Sven W. iz/od Dortmund

4,4
5 5 4 4 4
Prikaži njemački

Sjajan prijem

Kuća za odmor bila je vrlo dobro namještena, gazdarica (gospođa Otto) je bila vrlo pristojna i ljubazna, bilo je to vrlo mirno mjesto za opuštanje i punjenje baterija, bili smo vrlo zadovoljni i sigurno ćemo se vratiti.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

travanj 2022

Bastian E. iz/od Nürnberg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Super sladak, udoban, čist, ugodan...

U travnju 2022. proveli smo tjedan dana uskršnjih praznika u kući za odmor Otto. Kuća je vrlo udobna, čista i dobro opremljena. Kada su vanjske temperature niske, električna kaljeva peć je jednostavno prekrasna. Terasa i mali vrt su također savršeni. Osim toga, možete koristiti i veći vrt u kojem se nalaze brojne igre na otvorenom. Ljeti je tu i bazen - ali nažalost nismo uspjeli uživati u njemu za Uskrs.

Bračni par Otto je vrlo ljubazan i uslužan - puno hvala još jednom na svemu.

Restoran je također dostupan na oko 500 m hoda (u hotelu). Inače, u blizini ima i mnogo restorana - no radno vrijeme je neuobičajeno za razmažene građane. U maloj, prilično simpatičnoj Edeki direktno u Ebersdorfu zapravo možete dobiti sve što vam treba na odmoru. Išli smo i na planinarenje izravno iz kuće. Za ostale aktivnosti ovisni ste o automobilu. Zabavljali smo se i u travnju, ali mislim da je to područje još preporučljivije od lipnja - jer tada se zaista može uživati u prednostima rezervoara olovne rupe.

Od turističkih destinacija mogu preporučiti bajkovitu šumu u Saalburgu za obitelji s djecom do cca 12 godina, sladoled u Saalburgu, izlet brodom iz Saalburga, najam motornog čamca (bez dozvole), posjet Bleilochtalsperre, avanturistički svijet Feengrotten Saalfeld (također za starije ljude) s najboljim obilaskom rudnika svih vremena, tiringijskim roštiljima, planinarenjem, kupanjem ljeti, ljetnim sanjkalištem u Saalburgu ... Ovdje se može puno raditi. A kuća za odmor Otto savršeno je polazište za to.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Romantični odmor

veljača 2022

Papa und Tochter I. iz/od BRB

4,6
4 5 5 4 5

Ein schöner Kurzurlaub

Wir haben ein paar schöne Tage in einem schnuckeligen Ferienhäuschen bei einer lieben Gastgeberin verbracht, danke!

Wiederholung in Planung.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce

rujan 2020

Thomas S. iz/od Kranichfeld

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

preporučeno

U kući za odmor Otto dočekani smo prijateljski i raširenih ruku. Sve je bilo super čisto i pripremljeno za nas. Svaka želja s naše strane bila bi promptno ispunjena. Imamo sjajne savjete za putovanja. Hvala obitelji Otto. Vratit cemo se.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

rujan 2020

Frank u Karin B. iz/od Heidenheim

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

: Pauza za vikend 2020

Možemo samo najbolje preporučiti FH. vrlo ljubazan domaćin i čistoća sve najviše. Nažalost, morali smo otići ranije iz osobnih razloga, uvijek se isplati posjetiti.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Romantični odmor

kolovoz 2020

Ute iz/od Bechhofen

2,6
2 3 3 3 2

nicht zu empfehlen

Die Einrichtung des Ferienhauses ist ziemlich heruntergewirtschaftet, teilweise auch kaputt. Alles ist voller Spinnweben und sehr staubig.
Ein Glück hatten wir schönes Wetter, so dass wir nur zum Schlafen im Haus waren.
Der einzige Lichtblick war der Pool.

Odgovor iznajmljivača gospođa S. Otto:

Hallo "Ute aus Bechhofen", schade dass Sie zu den wenigen Gästen gehören, die nicht den Mut haben, Probleme direkt mit dem Vermieter zu klären um Lösungen zu finden. Wir sind stets bemüht bei der Anreise neuer Gäste unser Feha ordentlich und sauber im Innen- und Außenbereich zu übergeben. Wenn man im Sommer die Tür den ganzen Tag offen läßt, lagert sich natürlich nach 2-3 Tagen wieder Staub ab. So ist es eben auch in der Natur mit Spinnweben im Innen- und Außenbereich. Vielleicht sollten Sie sich Ihren nächsten Urlaub in einer sterilen Gegend suchen. Zu Ihrer Bemerkung "kaputt" erstaunt es uns, dass gerade bei Ihnen z.B. ein Liegestuhl eingerissen ist und Sie bei der Abreise das Feha und den Außenbereich sehr liederlich verlassen haben und nicht einmal den Anstand besessen haben, sich persönlich zu verabschieden. Übrigens, wurden vor Ihrer Anreise Toaster, Kaffeemaschine und Wasserkocher neu angeschafft, da der Toaster beim vorhergehenden Gast kaputt gegangen ist. Das passiert, man muss nur den Anstand besitzen, dies auch mit uns zu besprechen. Unsere Motivation sind freundliche positive Gäste, die teilweise auch schon mehrere Male uns wieder besucht haben.

lipanj 2019

Anke B. iz/od Rühn

4,8
5 4 5 5

Sehr zu empfehlen

Gemütliches Häuschen mit Allem was man braucht in schöner Lage. Außerdem sehr nette Gastgeber.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

kolovoz 2018

Juliane S. iz/od Jena

4,8
4 5 5 5

Tolle Unterkunft gerne wieder!

Wir waren zur SMS mit 4 Personen bei den schönen Ferienhaus in Saalburg - Ebersdorf.
Wir wurden freundlich empfangen und unsere Vermietern von der Fewo waren sehr nett, wir haben uns gleich mit Ihnen verstanden. Uns hat es sehr gefallen und wir kommen auf alle falle sehr gern wieder.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor za samce, Odmor na plaži

srpanj 2018

Katharina K. iz/od 02991 Lauta

5,0
5 5 5 5

Sehr zu empfehlen

Sehr nette und hilfsbereite Vermieter.
Das Haus ist in Top Lage. Viele Ausflugsziele sind schnell zu erreichen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

lipanj 2017

Angela G. iz/od 15741 Bestensee

4,8
4 5 5 5

Urlaub mit Hund

Wir haben eine sehr schöne Woche mit unserem Hund hier verbracht,auch wenn das Wetter nicht immer auf unserer Seite war. Schon mit den Buchungsunterlagen bekommt ein großes Paket mit Infos und Tipps für den Ort und die Umgebung. Wir wurden sehr nett aufgenommen und betreut! Auch das Angebot einer wohltuenden Massage haben wir genutzt. Das Haus ist gemütlich und hatte alles was wir brauchten.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor s kućnim ljubimcem


kontakt

gospođa S. Otto

gospođa S. Otto

Bok, moje ime je Simone Otto. Osim kuće za odmor na našem posjedu gosti se mogu osvježiti u bazenu ili baviti sportom. Nudimo i parcelu sa priključkom za vodu i struju za putnike s mobilnom kućicom. Radujemo se vašem posjetu.


ostale informacije

Broj objekta: 45252

Posljednje ažuriranje: 19.03.2024

Oglas je online od: 12 godina, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/45252.htm

Gospođa Simone Otto

Krankenhausstrasse 6B

07929 Saalburg-Ebersdorf

0049(0) 36651399835


«Kuća za odmor Otto» je dobio ocjenu gosta 4.7 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 12 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina