Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Landhaus Diemelsee Haupthaus

maks.  14   Gosta/Gostiju
230m²  stambena površina
8 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 14  Gosta/Gostiju
230m²
8 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

67 puta dodano listi želja

Već više od 12 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

67 puta dodano listi želja

Već više od 12 godina online



Opis

Povijesna ladanjska kuća u malom selu na Diemelseeju; Potpuno renoviran 2011. godine;

Kuća za odmor s 230 m2 stambenog prostora na 3 kata za 6-14 osoba s 8 spavaćih soba, 3 kupaonice, povijesnom učionicom od štukature s kaminom, velikom igraonicom i dnevnim boravkom u potkrovlju; Kućni ljubimci su dobrodošli.
Tel.: 02991-78356

Idealno za obiteljsko okupljanje:
Kuća se vrlo često koristi generacijama. Igralište drži djecu zauzetima. Ako djed i baka pođu s vama, mogu se postaviti u zapadnom dijelu kuće. Tamo imate vlastiti ulaz, svoju kupaonicu bez prepreka i, ako unuci postanu previše divlji, s vremena na vrijeme možete zaključati vrata glavne kuće. Ovo može učiniti obiteljski izlet mnogo opuštenijim.

Idealno za djecu:
Tarife su prilagođene djeci, a kuća je opremljena s puno igračaka i knjiga za sve dobne skupine. Čak i s mnogo djece nikada ne postaje previše tijesno, jer kuća s gotovo 250 m2 nudi obilje prostora za trčanje. Igralište i "skrovište" posebno su popularni kod djece. Zimi se možete sanjkati samo 200 m dalje, a ljeti obližnji Diemelsee poziva.

Idealno za slobodno vrijeme:
Razne grupe obrazovnih ustanova ili osobe s invaliditetom već su koristile našu kuću za kampove za odmor. I ovdje su prednosti različite mogućnosti povlačenja i mogućnost da se do Diemelseea s aktivnostima u slobodno vrijeme dođe bez vozila. Srdačno pozdravljamo ljude svih dobi sa i bez hendikepa.

Idealno za proljeće:
Proljeće u našim krajevima ostavlja posebne dojmove. Kad šume bukve postanu zelene, dolazi do međuigra boja u beskonačnom broju nijansi zelene. U isto vrijeme cvjetaju drvene anemone, a Eisenberg, lokalna planina Helminghausera, prekriven je arišom. Kasnije, maslačak intenzivno cvjeta na brojnim pašnjacima, uokviren živicom od trna. Helminghausen također ne oskudijeva voćkama koje pokazuju svoju najljepšu stranu kad procvjetaju. A možete pješačiti, voziti bicikl ili jednostavno otići u šetnju.

Idealno ljeti:
Kako dani postaju topliji, zrno raste. Makovi, kukuruzi i margariti nižu se uz cestu i stvaraju mrlje boja u prirodi. Prema riječima estera: u vrtu miriše nana i kamilica, možete vidjeti toplinu i čuti tišinu. Koliko je cijeli svijet mali danas, koliko je velika i neograničena idila. Diemelsee vas poziva na plivanje, ronjenje i vožnju čamcem. Zaustavljanje u pivskim vrtovima uz jezero ili u selu okrunjuje wellness osjećaj u ovo doba godine.

Idealno za jesen:
Jesen je najljepše godišnje doba za duge šetnje. No često postoje i lijepi sunčani dani u kojima možete uživati u Diemelseeju. Trajekt i iznajmljivanje čamaca još su otvoreni do kraja jesenskih praznika, tako da je natpis "Fährschiffwanderweg" lijepa kombinacija opuštenog vožnje čamcem i pješačenja. U jesen se u Helminghausenu također zapali požar krumpira i prilika za djecu da rezbare ciklu.

Idealno zimi:
Zima često pokazuje svoju lijepu stranu u Sauerlandu. Iako je vrijeme u nizinama turobno, redovito imamo zatvoreni snježni pokrivač u kojem mladi i stari mogu uživati na svoj način. Biciklistička staza uz Diemelsee između Westfalske strane i Heringhausena očisti se zimi, tako da možete pješačiti ovdje čak i ako ima velikog snijega. Ako se mraz nastavi, jezero se smrzne i nakon što je Uprava za vode i plovidbu očistila ledenu ploču, moguće je klizanje. Oni koji vole užurbanost zimskih sportova mogu biti u turističkom uporištu Willingen za 15 minuta i na kraju dana bit će sretni što će se moći vratiti u mir našeg malog sela.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
jednokrevetna
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet
Spavaća soba 5
dupli krevet
Spavaća soba 6
dupli krevet
Spavaća soba 7
dupli krevet
Spavaća soba 8
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 0.7 km

0.7 km

Skijaška uspinjača 15 km

15 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 30 km Paderborn

30 km

Kolodvor 5 km Bredelar

5 km

Izlaz s autoceste 20 km Marsberg

20 km


Mjesto i položaj smještaja

Usred sela nalazi se kuća za odmor u kojoj je od 1867. do 1930. bila škola Helminghauser. Kuća koja se nalazi na popisu više od 200 godina potpuno je obnovljena 2011. godine i pretvorena u kuću za odmor. Stara građevinska tkanina s glinenim zidovima i hrastovim okvirom uglavnom je očuvana.
Kuća se nalazi izravno na pješačkim stazama X1, Sauerland-Waldroute i HL2 i oko 100 m od Diemel biciklističke staze. Od središta sela udaljeno je samo 500 m do Diemelseea s raznolikom turističkom ponudom u svako godišnje doba. Seoska gostionica, 2 snack bara i 3 restorana / kafića nalaze se na pješačkoj udaljenosti. Mali kiosk nalazi se u susjednoj kući odmah pored. Helminghausen je malo, ugodno selo usred parka prirode Diemelsee. Ovdje, na granici između Hessena i Sjeverne Rajne-Vestfalije, Hochsauerland sa svojim šumovitim brežuljcima susreće se s uzvisinom Waldecker s Willingenom, turističkim uporištem udaljenim samo nekoliko minuta vožnje.
U Helminghausenu možete pješačiti vrhunskim pješačkim stazama, voziti bicikl po označenim rutama, plivati u Diemelseeju ili samo pustiti umu da luta. Možete sudjelovati na seoskim festivalima, otići na trajekt i čak steći kraljevsko dostojanstvo. Budući da je Helminghausen jedino mjesto u Sauerlandu koje nudi vlastito gađanje ptica gostima na festivalu streljaštva.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Lov
Vožnja kanua
Plivanje
Jedrenje
Skijanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijena najma prema broju osoba; pogledajte početnu stranicu

Uvjeti poništenja:

  • Iznos Vašeg bukinga umanjen za pristojbu koja se odnosi na poništenje istog biće Vam vraćen tj. nadoknađen ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 4 dana prije planiranog check-in datuma, I to do 12 sati u podne po srednjeeuropskom vremenu. Za slučaj poništenja koja bi uslijedila manje od 4 dana prije planiranog check-in datuma, nadoknada iznosi 50% od iznosa bukinga, s tim što se od nadoknade odbija cijena prvog noćenja i pristojba za poništenje tj. storniranje bukinga.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 14.04.2024


7 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.8 Oprema
4.9 Cijena/učin
4.9 Servis
4.4 Položaj
4.7 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

rujan 2022

Martim D. iz/od Gladbeck

4,6
5 5 5 3 5
Prikaži njemački

Stare stvari ponovno lijepe i udobne

Nas (5 braće i sestara) proveli smo jako lijepo vrijeme ovdje. Sjajni sadržaji, vrlo dobar i udoban namještaj, ništa nije nedostajalo. Možemo samo toplo preporučiti!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

srpanj 2021

Marianne H. iz/od Bielefeld

4,6
4.5 4.5 4.5 4.5 5
Prikaži njemački

Susret braće i sestara 2021. opet veliki uspjeh

Naš boravak bio je opuštajuća promjena nakon depresivnih događaja izazvanih poplavom i dobra prilika da udahnemo svježi zrak s obitelji u prirodi nakon Corona Lock Downsa i uživamo u ugodnoj atmosferi ove seoske kuće sa zabavom i dobrim vibracijama.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom

srpanj 2020

Norbert M. iz/od Dortmund

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Jedna lijepa kuća, s ljubavlju uređena i dobro opremljena.

Prekrasna kuća, ljubavno uređena i dobro opremljena, u kojoj smo proveli našu godišnju braću vikendom s puno radosti. Okolina nudi puno prostora za ljubitelje prirode, a Diemelsee je vrijedna izletnička destinacija.

lipanj 2020

Bianca S. iz/od Dorsten

4,2
4 5 5 3.5 3.5

Schöne Auszeit

Wir hatten eine sehr schöne Zeit hier, dass haus eignet sich wunderbar für einen Gruppenurlaub. Wir sind mit der Familie (3 Generationen) angereist und sowohl die ganz Kleinen wie auch die großen konnten die Zeit genießen. Es ist ein tolles Haus und eine schöne umgebung

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

svibanj 2019

Petra iz/od 51645 Gummersbach

5,0
5 5 5 5

Familienwochenende

Wir hatten eine sehr schöne Zeit in dem alten Haus. Das Nebenhaus für die Eltern, auch zum Rückzug, war perfekt. Mit 10 Personen und zwei Hunden haben wir uns sehr wohl gefühlt und hatten genügend Platz. In der Küche war alles zum Kochen vorhanden. Im kleinen Garten konnten wir entspannt sitzen und zum Diemelsee ist es zu Fuß nicht weit. Die Böötchenfahrt mit den Elektrobooten war einfach fantastisch und ist sehr zu empfehlen. Einzig der Platz zum Parken, wenn man mit 4 Autos anreisen muss, ist etwas knapp, hat aber, dank netter Nachbarn, auch geklappt. Vielen Dank an die Familie Kirchhoff!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

ožujak 2016

Katja K. iz/od Dortmund

5,0
5 5 5 5

Immer wieder wunderbar!!!

In allen Bereichen 5 von 5

Preporučeno za: Obitelji s djecom

svibanj 2013

Melly2401 iz/od Erkrath

5,0
5 5 5 5 5

Tolles

Das Landhaus Diemelsee war der perfekte Ort für unseren kleinen Kegelausflug. Wir hatten Haupt-und Nebenhaus gebucht und waren von der gemütlichen Atmosphäre gleich angetan. Schöne Zimmer, unglaublich viel Platz, 3 Bäder - es hat alles gepasst. Selbst dem schlechten Wetter haben wir getrotzt und die Grillmöglichkeiten genutzt. Die schöne Lage war toll für unsere Ausflüge. Alle waren begeistert und wir werden auf jeden Fall wiederkommen!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

Okolica smještaja: Das Landhaus liegt im kleinen Ort Helminghausen, nur einen kurzen Fußweg vom Diemelsee entfernt. Toll für Wanderungen, mit dem Auto ist man schnell in Willingen, Brilon oder Winterberg und hat somit viele Möglichkeiten für Ausflüge jeglicher Art. Auch der Möhnesee lohnt einen Besuch.

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: In Helminghausen selbst gibt es neben dem nahegelegenen Diemelsee einen Minigolfplatz und ein sehr empfehlenswertes Restaurant (Gasthof zum Diemeltal). Im Umkreis ebenfalls Minigolf, in Willingen zahlreiche Möglichkeiten (Seilbahn, Sommerrodelbahn, Erlebnisbad usw.)

Mogućnosti za kupovinu: Direkt neben dem Haus ist ein Kiosk, in Padberg und Messinghausen sind Bäcker. Brilon bietet Supermärkte und Einkaufszone, Fahrtzeit ca. 20 min.


kontakt

gospođa F. Kirchhoff

gospođa F. Kirchhoff

ostale informacije

Broj objekta: 45709

Posljednje ažuriranje: 08.04.2024

Oglas je online od: 12 godina, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/45709.htm


«Landhaus Diemelsee Haupthaus» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 7 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina