Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Casa Parco d'Orleans

Sicilija - Palermo - Stari grad

maks.  4   Gosta/Gostiju
80m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
80m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 12 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 12 godina online



Opis

Lijepo namješten, svijetao stan (80 m2) u srcu Palerma, nekoliko minuta (400 m) od Normanske palače. Stan se nalazi u mirnom i sigurnom području srednje klase i nalazi se na 2. katu četveročlane kuće. Sastoji se od dvije spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom, potpuno opremljene kuhinje, dnevnog boravka/blagovaonice i velikog balkona s pogledom na Parco d'Orleans. Četverokrevetni apartman je posebno pogodan za obitelji i grupe prijatelja.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 13 km

13 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 30 km Palermo

30 km

Kolodvor 2 km Stazione centrale

2 km

Izlaz s autoceste 3 km Centro

3 km


Mjesto i položaj smještaja

Stan je vrlo centralno smješten: najvažnije znamenitosti (Normanska palača, San Giovanni degli Eremiti, katedrala, Quattro Canti, Piazza Pretoria, gradske tržnice Capo i Ballarò, opera Teatro Massimo) nalaze se u radijusu od dva kilometra. Do metroa zračne luke i središnje autobusne stanice "Piazza Indipendenza" može se doći za nekoliko minuta hoda (400 m). Glavni željeznički kolodvor i središnji autobusni kolodvor za međugradske autobuse udaljeni su samo 2,4 km, tako da se izleti u okolicu mogu obaviti povoljno i jeftino javnim prijevozom. Najbliža pješčana plaža nalazi se u primorskom odmaralištu Mondello, udaljenom 11,9 km. Otok Siciliju karakterizira ne samo prekrasan krajolik, već i ogromna kulturna raznolikost. Razlog leži u povijesti, nakon što su svi različiti narodi poput Feničana, Grka, Rimljana, Arapa, Normana ili Španjolaca ovdje ostavili traga. Primjerice u arhitekturi, umjetnosti, kulinarstvu, ali iu načinu života ljudi. Živahna otočna prijestolnica Palermo nedvojbeno je posebno zanimljiva na Siciliji. Kao pravi "città d'arte", odnosno grad kulture i umjetnosti, južnotalijanska metropola nudi ogromnu poplavu zanimljivih muzeja, veličanstvenih "palazzi", impresivnih crkava i prekrasnih parkova. Osim toga, iz Palerma možete jednostavno otići na izlete u okolna područja - kao što su Cefalù, Segesta, Selinunte, Agrigento ili Erice - javnim prijevozom ili automobilom.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijena najma varira ovisno o sezoni i broju osoba.

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 21.03.2024


7 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.8 Oprema
5.0 Cijena/učin
4.9 Servis
4.6 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

studeni 2016

Karin K. iz/od 90489 Nürnberg

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

apsolutna preporuka

Vrlo lijepa uslužna gazdarica; ima puno dobrih savjeta. Neka vas ne obeshrabri stubište - stan je vrlo dobro opremljen, čist i dobro održavan. Balkon je bio naš vrhunac - prostran je i zaklonjen. Unatoč živahnom gradskom životu, sam stan je dobro zvučno izoliran. Znamenitosti i trgovine lako su dostupne.

Preporučeno za: Kultura & obilasci

rujan 2015

Klaus K. iz/od Wettenberg

4,3
4 5 4 4
Prikaži njemački

Prekrasan stan na dobroj lokaciji

Noviji stan na 2. katu starije kuće, uske stepenice, dobri kreveti sa pristojnim madracima srednje tvrdoće, klima u svim sobama, prozori ne previše zvučno izolirani.
Trgovine i pizzerija u nekoliko minuta, stara gradska jezgra, crkve, tržnice i muzeji unutar lagane pješačke udaljenosti. Parking se uvijek može naći u blizini.

Preporučeno za: Starije osobe, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci

travanj 2015

Conni H. iz/od Berlin

4,9
5 5 5 4.5
Prikaži njemački

Super opremljen stan na idealnoj lokaciji

Apartman je moderniziran i ima sve što vam srce poželi i čini vaš boravak ugodnim. Balkon je oaza mira nakon burnog dana u Palermu. Ništa nam nije nedostajalo i osjećali smo se vrlo ugodno u ovom apartmanu. U usporedbi s drugim stanovima u Palermu, ovaj je zapravo super jeftin i vrlo udoban.
Do većine znamenitosti se može doći pješice, metro i autobusna stanica su praktički iza ugla. Odavde se lako mogu organizirati svi izleti u okolicu ili unutrašnjost.
Gazdarica je jako ljubazna, uslužna i daje sjajne savjete za putovanja. Dočekala nas je s bocom dobrog sicilijanskog vina i uvijek nam je bila dostupna odgovoriti na sva pitanja. Definitivno ćemo ponovo unajmiti ovaj apartman kada budemo putovali u Palermo. Proveli smo sjajan tjedan i jako smo zahvalni što smo pronašli ovaj prekrasan stan.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Romantični odmor

veljača 2014

Natalie iz/od Ravensburg

4,9
5 5 5 4.8 5
Prikaži njemački

Lijepo i povoljno smješten stan sa ljubaznom vlasnicom.

Stan se nalazi na povoljnoj i lijepoj lokaciji, vrlo je lijepo i funkcionalno namješten (dovoljno mjesta za odlaganje u kupaonici, veliki ormar, stalak za cipele, internet...) s dvije spavaće sobe (svaka s vlastitom kupaonicom), blagovaonicom/dnevnim boravkom s TV-om i audio sustavom, vrlo dobro opremljenom kuhinjom i ima zaštićeni balkon koji je izložen suncu. Pogodan je za parove, obitelji do 4 osobe i prijatelje, te nudi sve za ugodan boravak u ovom zanimljivom gradu. Veliki plus je vrlo simpatična stanodavka koja je spremna pomoći i koja govori njemački jezik te može pružiti najbolje savjete. Rado bih opet ostao/a ovdje!! Vjerojatno još ove godine...

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Romantični odmor

Okolica smještaja: Die Wohnung liegt günstig in Fußnähe zu Normannenpalast (5 Min.), Dom (15 Min.) und Altstadt in einem Viertel, in dem man das pralle Süditalienische Leben mit erleben kann. Netter sonniger Balkon, auf dem sogar im Februar das Frühstück im Freien möglich war! Gut eingerichtete Wohnung mit perfekter Küche, Internet, Fliegengittern usw. Hilfsbereite und extrem informierte Vermieterin.

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: Kunst- und Kulturziele(Normannenpalast, Dom, Piazza Pretoria, Palazzo Abatellis, Teatro Massimo...), sowie die charmant-morbide Altstadt und die orientalisch anmutenden Märkte liegen alle im Umkreis von 2 Kilometern von der Wohnung. Eine informative Mappe mit Tipps liegt in der Mappe, die Vermieterin ist auch sehr hilfsbereit.

Mogućnosti za kupovinu: In unmittelbarer Nähe gibt es Obst- und Gemüsestände, Supermarkt, Metzger und eine Rosticceria, wenn die Küche mal kalt bleiben soll und man sich preisgünstig etwas Fertiges mitnehmen will.

kolovoz 2013

Anja_Jung iz/od Lohr

4,8
5 5 5 4.1 5
Prikaži njemački

Održavan stan, vrlo lijepa domaćica!

Najamili smo apartman na jedan tjedan krajem kolovoza 2013. i osjećali smo se ugodno. Lokacija je blizu centra starog grada, tako da smo mogli istražiti okolicu pješice i otići na neke vrijedne kratke izlete. Javni prijevoz je također lako dostupan. Potpuno opremljena kuhinja nam je omogućila da kuhamo po svojoj želji, čak su se pobrinuli za svijeće i vaze za cvijeće. Sve je održavano i čisto, s ljubavlju uređeno, s prozorima s protumaskitnim mrežama (za što smo zahvalni) i često smo uživali sjediti na balkonu, jesti i gledati u daljinu. Kontakt s simpatičnom vlasnicom je jednostavan; spremna je pomoći, dostupna je i daje divne preporuke za izlete i restorane. Rado ćemo se vratiti na Siciliju i svakako ponovno iznajmiti ovaj apartman. Srdačni pozdravi iz Frankonije!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Romantični odmor

Okolica smještaja: zentrumsnah (Altstadt), fühlten uns sicher

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: perfekt für Kulturinteressierte, guter Ausgangspunkt für Tagesausflüge

Mogućnosti za kupovinu: für Selbstversorgung ist alles bequem zu erreichen (Märkte, Bäcker, Metzger, Supermarkt)

kolovoz 2012

Tina und Cris iz/od Bensheim

4,9
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Izvrsno stan za povoljnu cijenu

Ljubazno uređen stan, sve potpuno novo, čisto, održavano, u kuhinji ima sve. Klima uređaj, protumoskitne mreže. TVom se mogu primati gotovo svi njemački i talijanski kanali. Stereo sustav. Sigurnosni sef. Veliki balkon s idiličnim pogledom na park, planine u pozadini, ispod toga susjedni vrtovi i živo okruženje. Mali francuski balkon prema Corso Pisani.
Zaista jedina mana: stubište zahtijeva obnovu. Zatvori oči i kreni, stan je to vrijedan!
Lokacija: centralna, 5 minuta hoda do autobusne stanice na Piazza Indipendenza, 5 minuta do Normanovske palače, 15 minuta do katedrale. Ipak, mirno mjesto.
Mogućnosti kupovine u neposrednoj blizini. Dobra pizzerija za ponijeti gotovo pored.
Besplatno parkiralište obično se nalazi u ulici, ponekad 100m dalje.
Mape s uputama za uporabu, mnogo dobrih savjeta i svakojakih ostalih stvari je pripremljeno. Vrlo prijateljska, susretljiva vlasnica.
Zbog veličine, dvije spavaće sobe s vlastitom kupaonicom i izvrsne opremljenosti, stan je izvrsno pogodan za obitelji i prijateljske parove.
Zahvaljujući svojoj povoljnoj lokaciji, stan je izvrstan polazni punkt ne samo za istraživanje grada Palerma, već i okolice. Autocesta i javni prijevoz (npr. aerodrom, Cefalù, Monreale) su lagano i lako dostupni.
Za sve to smatramo cijenu apsolutno povoljnom.
Proveli smo 8 dana usred ljeta u stanu i jako smo se ugodno osjećali. Već se veselimo našem sljedećem boravku u Casa Parco d'Orleans.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce

Okolica smještaja: Zentral und lebendig

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: ideal für Besichtigungen in der Stadt und Umgebung

Mogućnosti za kupovinu: alles Wichtige vorhanden

lipanj 2004

Ruth iz/od Bern

4,6
4.7 5 5 4.8 5
Prikaži njemački

Tiho, a opet usred grada

Palermo je živahni grad. Tamo će povlačenje na malu terasu sa pogledom na zelenilo biti dobro! Izvrsno opremljen stan i sve radi!

Preporučeno za: Kultura & obilasci


kontakt

gospođa A. Bestler

gospođa A. Bestler

Dugi niz godina živim u Palermu, gdje radim i kao gradski vodič. Rado ću pomoći svojim gostima tijekom njihovog boravka savjetima kako planirati svoj odmor.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 46075

Posljednje ažuriranje: 12.02.2024

Oglas je online od: 12 godina, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/46075.htm


«Casa Parco d'Orleans» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 7 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina