Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Am Wiesengrund 2

Mecklenburško jezero

maks.  4   Gosta/Gostiju
40m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
40m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

43 puta dodano listi želja

Već više od 12 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

43 puta dodano listi želja

Već više od 12 godina online



Opis

U Finnhütte ulazite u dnevni boravak i blagovaonicu. Ovdje se nalazi udoban kutni kauč, stolić, fotelja, TV komoda s društvenim igrama i LED TV-om te blagovaonski stol s kutnom klupom i stolicama. U kuhinjskom dijelu nalaze se mali ormarići, mini kuhinja sa dvije ploče za kuhanje, sudoperom i hladnjakom sa zamrzivačem. Također ćete pronaći mikrovalnu pećnicu, toster, kuhalo za vodu i aparat za kavu. Kupaonica je također u prizemlju i opremljena je tušem, WC-om i umivaonikom. Usko stubište koje štedi prostor vodi vas na gornji kat. Ove stepenice se ne mogu zatvoriti ni s jednog ulaza. Na katu se nalazite u spavaćoj sobi s dva odvojena kreveta i dva ormara ugrađena u kosi strop. Iza ove sobe nalazi se druga spavaća soba koja se zaključava vratima. Ima dva odvojena kreveta. U hladnoj sezoni kuća za odmor grijana je modernim elektrokeramičkim grijačem. Ispred kuće je velika drvena terasa sa vrtnom garniturom, suncobranom i roštiljem. U gospodarskoj zgradi sa zajedničkom prostorijom mogu se planirati zajednička događanja s vlasnicima ili drugim gostima. Na posjedu vam je osiguran parking za automobil.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.5 km

0.5 km

Jezero 0.5 km

0.5 km

Mogućnost kupovine 0.3 km

0.3 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 50 km Rostock-Laage

50 km

Kolodvor 20 km Blankenberg

20 km

Izlaz s autoceste 35 km Schwerin Nord

35 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća za odmor je finska koliba. Nalazi se na goloj parceli od 3600 m² s još dvije finske kolibe, gospodarskom zgradom s dnevnim boravkom i kućom vlasnika. U vrtu se nalazi stol za stolni tenis i igralište za djecu. Za samo 500 m udaljenosti dolazite do kupališta u Dabeler Seeu. Uz posjed graniči velika livada. Dostupni su najam bicikala i ribarski čamac.

Velika zdjela za vatru i pušnica mogu se koristiti besplatno. Grad Dabel nalazi se na "Mecklenburškom jezeru" u parku prirode "Sternberger Seenlandschaft". Ovdje se možete opustiti u brdovitoj, šumovitoj i jezerskoj prirodi, pješačiti, voziti bicikl, sunčati se i kupati, igrati mini golf ili jahati od svakodnevnog stresa. Na "Klein Pritzer See" možete planirati izlete s vlastitim hotelskim čamcem na vesla i dva kanua. Vlasnici nude i vožnju kočijom. Dobrodošli ste doći sa svojim konjem. U neposrednoj blizini nalaze se boksovi za goste i velika ograda za smještaj vašeg ljubimca. Dućani su udaljeni 1000 m u gradu. Sljedeći restoran udaljen je 200 m. Također možete posjetiti Sternberg sa svojim starim drvenim kućama u povijesnoj jezgri grada, kao i Slavenski dvorac, arheološki muzej na otvorenom u Groß Radenu ili samostan Dobbertin. Hanzeatski grad Wismar, okolna ljetovališta na Baltičkom moru, Waren Müritz, kulturni grad Güstrow ili glavni grad Schwerin udaljeni su sat vremena vožnje i vrijede barem jednodnevnog izleta.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 1 tjedan prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Struja prema potrošnji.

Struja 0,55 € po kW nakon očitanja brojila

Čamac i bicikli dostupni

minimalna popunjenost 3 dana (vrijeme odmora minimalno 1 tjedan subotom)

Uvjeti poništenja:

  • Polovina iznosa Vašeg bukinga umanjena za pristojbu koja se odnosi na poništenje tj. storniranje istog biće Vam vraćena tj. nadoknađena ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 7 dana prije planiranog check-in datuma. Za poništenja koja će uslijediti manje od 7 dana prije planiranog check-in datuma neće biti nikakve nadoknade.

ostale informacije:

Najam bicikala na licu mjesta (10 m), kupalište (300 m), šumske pješačke, jahačke i biciklističke staze (1 km), jahanje (1 km), DDR - muzej (4 km), iznajmljivanje čamaca (6 km), kočija i poljoprivredni muzej Kobrow ( 6km), Sternberg/stari grad + crkva + muzejski kafić (7km), obilazak ručnim kolima (5-25km), igralište za mini golf (3km), western saloon (3km), šumska prirodna staza (4km), crna pivska oaza (6km) , Slavenburg i muzej Groß Raden + muzej starinskih automobila (15 km) , samostanski kompleks i obilazak ornitološkog jezera u samostanskom selu Dobbertin (18 km), Güstrow (25 km) spomenik Barlach + dvorac + unutarnji i zabavni bazen + park prirode i okoliša, Schwerin (35 km) glavni grad + dvorac + stari grad + kazalište + muzeji + obilazak jezera, Hanzeatski grad Wismar (45 km ) Luka + stari grad + vodeni park + crkve, otok Poel (49 km) Plaža Baltičkog mora + svjetionik + luka, HRO ( 80 km) stari grad + gradska luka + brodski muzej + IKEA + tunel Warnow + prekomorska luka, Rostock-Warnemünde (85 km) plaža Baltičkog mora sa šetalištem + riblja tržnica + pristanište + svjetionik + trajekti Baltičkog mora, Lübeck (100 km) Marcipan + 5 DM bill gate, Hamburg (150km) Gate to the world, Berlin (170km) ONDA glavni grad cijele jedne zemlje, ne nekada nego sad


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 25.03.2024


11 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
4.9 Oprema
4.9 Cijena/učin
5.0 Servis
4.9 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2023

Kristin M. iz/od Arzbach, RLP

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Imali smo odmor!

Obitelj Aulich su sjajni domaćini! Uvijek dostupni, vole životinje, vole djecu, nekomplikovani i spremni pomoći. Kuća za odmor ima dobru opremu, vrt, razne sportske igre s loptom, čamac za veslanje po dogovoru i bicikli prilagođeni individualnoj podešavanju su bili dostupni od prvog dana. Preporuke za izlete su dostupne ili su nam preporučene.
Lokacija: Dosta vode, livade, šume, roštilj, obiteljski prikladni izložbeni prostori/muzeji lako dostupni pješice ili biciklom. Samoposluga u mjestu je dobra. Do Baltičkog mora je oko 1h vožnje autom.
Posebno smo uživali u udobnoj vožnji biciklom i kupanju. Nismo imali savršeno vrijeme, ali zato što su sve stvari bile tako blizu, mogli smo iskoristiti svaki vremenski prozor između kiše ili čak za vrijeme kiše i zabaviti se tokom našeg odmora.
Razmišljamo (putujemo daleko) hoćemo li se ponovno vratiti! Bilo je stvarno opuštajuće!
Obitelj Moldván

Odgovor iznajmljivača obitelj N. Aulich:

Liebe Familie Moldvan, danke für die tolle Bewertung. Das Wetter war wirklich nicht gerade optimal. Ihr habt aber immer das Beste daraus gemacht.
Falls ihr wiederkommen möchtet, kommen wir euch preislich gerne entgegen. Versprochen.
Ihr wart angenehme Gäste.
Bleibt Gesund und lasst euch vom Alltag nicht unterkriegen.
LG Grüße von Norbert und Daisy

srpanj 2021

Katrin P. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Sve savršeno!

Imali smo sve što nam je trebalo! Vrlo ljubazni i ljubazni domaćini, lijepa, čista koliba, bicikli, čamac, igraonice za djecu u sklopu objekta, peciva na pješačkoj udaljenosti, plaže u okolici, mir, zvijezde, životinje...
Bilo je super i sigurno ćemo se vratiti.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

Odgovor iznajmljivača obitelj N. Aulich:

Liebe Familie Pazurek, danke für die Bewertung.
Wir freuen uns über einen weiteren Uraubsaufenthalt bei uns.
Alles Gute und bleibt Gesund.
LG von Norbert und Daisy aus Dabel

srpanj 2021

Anja V. iz/od Langenhagen/Hannover

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Potpuni odmor

Mjesto za napuštanje svakodnevnog stresa i uživanje. Finske kućice su lijepo uređene. Dobrodošlica je bila vrlo srdačna i pripremljene su male pažnje. Na njegovanoj parceli postoji prostor za vatru (za druženje) s pogledom na veliko polje gdje možete promatrati guske i jelene. Za sportske goste dostupan je stolni tenis, badminton. Lopte i, naravno, bicikli (u savršenom stanju zahvaljujući Norbertu) su spremni. Mali kompleks je idealna polazišna točka za aktivnosti ili jednostavno da biste uživali u miru. Hvala Norbertu i Daisy za divan tjedan odmora. Bio je jednostavno prekratak. Vratit ćemo se. Obećano!!!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci

kolovoz 2020

Andrea iz/od Wolfenbüttel

5,0
5 5 5 5 5

Absolut empfehlenswert!

Sauber, komfortabel und idyllisch. Die Vermieter allein sind schon ein Erlebnis. Sie sind sehr freundlich und immer in der Nähe, aber nicht aufdringlich. Schon bei der Begrüßung gab es ein Glas Honig vom Schwiegerpapa :)
Das Haus ist sehr gut ausgestattet, auch Kaffee, Gewürze und Tee stehen schon bereit. Es ist sehr sauber und gemütlich.
Eine Feuerschale steht für rimantische Stunden bereit. Vom Vermieter kann man auch Tipps für Ausflüge bekommen. Alles in allem, wie bereits gesagt, einfach nur empfehlenswert.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Romantični odmor

lipanj 2020

Susanne K. iz/od Bad Kreuznach

5,0
5 5 5 5 5

Wiederholungstäter

Es gibt an der Mecklenburgischen Seenplatte zwar eine große Auswahl an Ferienunterkünften, trotzdem entscheiden wir uns immer wieder für die Finnhütten der Aulichs, einfach weil wir uns dort sauwohl fühlen. Die Hütten sind sehr wohnlich und mit viel Liebe zum Detail ausgestattet, einschließlich Keksen auf dem Tisch zur Begrüßung und alles Notwendige für den ersten Tag im Kühlschrank und in der Kaffeedose. Die Vermieter sind sehr herzlich und hilfsbereit, die kostenlosen Fahrräder dank einer eigenen Reparaturwerkstatt immer im Bestzustand. Es steht auch schon mal ein Stück Kuchen vor der Tür... Die Vermieter haben immer gute Tipps für Ausflüge, Aktivitäten und Gastronomie. Auch ein Boot am Klein Pritzer See ist vorhanden, das die Gäste benutzen dürfen. Dem Hund hat es dort auch gut gefallen.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

Odgovor iznajmljivača obitelj N. Aulich:

Hallo Susanne,
es ist schön, so eine tolle Bewertung zu lesen. Wir machen es gerne für Euch.
Der Urlaub soll für Euch, immer in einer guten Erinnerung bleiben.
Das ist unser Ziel.

lipanj 2020

Fam. Will iz/od Saarland

5,0
5 5 5 5 5

Urlaub 2020

Wir waren von der Mecklenburgischen Seenplatte sehr überrascht.
Bei Familie Aurich in Dabel wurden wir herzlich aufgenommen und fühlten uns sehr wohl. Die Finnhäuser sind mit viel Liebe und allen Details ausgestattet. Es wurde wirklich an alles gedacht. Auch unsere Tochter mit 18 Jahren fühlte sich hier sehr wohl und schwärmt immer noch von unserer Urlaubswoche. Wir haben viel erlebt und erkundet, ob mit dem Fahrrad, dem Auto oder mit dem Kanu. Es war eine wunderschöne Woche.
Wir kommen gerne wieder.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

Odgovor iznajmljivača obitelj N. Aulich:

Danke liebe Familie Will für die tolle Bewertung der Finnhütte und unserer Mecklenburgischen Seenplatte.
Gerne würden wir Euch wieder als Gäste begrüßen.
LG von Norbert und Daisy

kolovoz 2019

Gabi M. iz/od Glauchau

5,0
5 5 5 5

Familienurlaub

Wir fuhren nach Dabel und kamen dort an. Fanden die Hütte mit allen drum und dran. Wir ließen uns die Gegend erklären und fuhren los mit 2 und 4 Rädern. Der Familie Aulich wünschen wir das allerbeste und noch viele Gäste.
Die 3 aus dem Zittauer Gebirge

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

lipanj 2019

Petra H. iz/od Hackebheim

5,0
5 5 5 5 5

Immer wieder gerne

Bei Aulichs ist man fast sofort wie daheim, unser Häuschen ist mit sehr viel Liebe eingerichtet und dazu gehört immer auch schon eine kleine Grundausstattung an Getränken ( vor allem Kaffee). Unser Retrievermix Leo fühlt sich im großen, umzäunten Garten pudelwohl. Zum Gassigehen sind es nur ein paar Meter bis zum nächsten See oder in den Wald. Mehrere gute Lokale und der Bäcker sind fussläufig zu erreichen. Abends hat Herr Aulich öfter ein großes Lagerfeuer angezündet und man kann , wenn man Lust hat, bis spät mit allen Gästen klönen oder grillen.Besonders hervorzuheben ist die herzliche Art der Aulichs; Sie haben für jede Aktivität ein paar Tipps und wissen immer wo etwas Schönes zu sehen ist. Wir kommen ganz sicher wieder.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

Odgovor iznajmljivača obitelj N. Aulich:

Hallo Ihr Lieben,
danke für Eure tolle Bewertung. Wir freuen uns sehr darüber.
Daisy, die gute Seele des Hauses, sieht so eine Bewertung als Resultat Ihrer Leistung.
Wir sind gerne für Euch da.

srpanj 2018

Ursula M. iz/od 12526 Berlin

5,0
5 5 5 5

. Zur Begrüssung

Wir haben hier mit unseren Enkeln eine wunderbare Woche verbracht. Die Unterkunft klein aber fein. Das Wetter war warm und sonnig Zur Begrüßung erwarteten uns im Kühlschrank erfrischende Getränke. Wir fühlten uns von den Vermietern rund um gut betreut. Auf dem Grundstück war Gelegenheit Tischtennis zu spielen oder Federball, Bademöglichkeiten waren ganz in der Nähe. Vom Vermieter erhielten wir auch zahlreiche Ausflugstipps die mit den Kindern gut machbar waren. Wir können uns gut vorstellen noch einmal hierher zu kommen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom

svibanj 2017

Ron S. iz/od 26419 Schortens

4,8
4 5 5 5

Klasse Familienurlaub

Niedliche Unterkunft auf einem wunderschönen Grundstück mit angrenzender Wildwiese und dazu die große Gastfreundlichkeit des Vermieterehepaares.
Es bleibt eine glückliche Familie, die gerne wieder herkommt!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

kolovoz 2014

Frank D. iz/od Teutschenthal

4,5
5 4 5 4

Sommerurlaub 2014

Wir haben einen sehr schönen Sommerurlaub in einer der 3 Finnhütten bei Familie Auilich verlebt.
Wir wurden sehr freundlich mit kleinen Willkommensgeschenken empfangen.
Die Vermieter waren sehr zuvorkommend, haben uns viele Tipps zu Ausflügen in der Umgebung gegeben und uns bei der Planung der Tagestouren unterstützt. Ob Radtour, Kanutour, Draisine oder Ausflug per Auto. Den Abend haben wir am Grill, an der Feuerschale oder in der gegenüberliegenden Gaststätte ausklingen lassen.
Das Grundstück ist idyllisch gelegen. Badeseen sind in unmittelbarer Nähe. Man kann sich auch sportlich bei Tischtennis oder Federball betätigen.
Unsere Tochter denkt gern an die private Reitstunde bei Herrn Aulich und seinem Pferd zurück :-).
Insgesamt war es ein sehr schöner Urlaub und wir denken gern an die Zeit zurück.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci


kontakt

obitelj N. Aulich

obitelj N. Aulich

Dragi izletnici, veselimo se vašem odmoru kod nas. Uvijek smo vam na raspolaganju jer živimo u objektu kako bismo vaš boravak učinili što ugodnijim. Naše područje bogato vodom idealno je za ribolovce. Putnici mogu besplatno istraživati našu prirodu biciklom. za djecu postoji zanimljivo polje aktivnosti, od sprava za igru do maženja životinja.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 47839

Posljednje ažuriranje: 22.09.2023

Oglas je online od: 12 godina

URL: https://www.resido.hr/47839.htm

Obitelj Norbert und Daisy Aulich

W. Pieck Straße 4 b

19406 Dabel

0049(0) 00493848520281

DE137637656


«Kuća za odmor Am Wiesengrund 2» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 11 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina