Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Stan-Hochwald

Nacionalni park planinarski raj Moselle, Nahe, Saar, također sa psom*120m² za 4 odrasle osobe*1-3 ma

maks.  6   Gosta/Gostiju
120m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
120m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

54 puta dodano listi želja

Već više od 12 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

54 puta dodano listi želja

Već više od 12 godina online



Opis

Kuća za odmor za ljubitelje prirode, planinare i bicikliste te one koje zanima kultura!



Vaše odmorište za 2-4 osobe i 1-2 male djece, jer imamo 6 kreveta. (120m² stambenog prostora), ali 2 osobe su također dobrodošle!

Stan se nalazi na periferiji Beuren-Prosteratha. Gradić je tik uz šumu, iznad romantične doline, 'Kleinen Dhron'.



Na imanju od 3600 četvornih metara, potpuno ograđenom parkovnim zelenim površinama, vrtnim jezercem s ribama i potokom, možete udisati najbolji zrak u Njemačkoj (prema Saveznoj agenciji za okoliš). Ograđeno imanje s pogledom na Erbeskopf, najvišu kotu u pokrajini Rhineland-Pfalz. Idealno i za psa, jer je paviljon potpuno ograđen i pas može trčati i lunjati bez uzice. Međutim, ne bi trebao moći preskočiti ogradu visoku 1 m.





Na raspolaganju su vam igralište i travnjak za sunčanje s velikim trampolinom, gusarskim pješčanikom i ljuljačkom, dječjim toboganom i "dječjom vrtnom kućicom". U dječjoj vrtnoj kućici nalazi se Kettcar, tricikl, bobby car i traktor s prikolicom. koš za odbojku itd.



Prizemni apartman s posebnim ulazom stoga je idealan za starije i osobe s lakšim invaliditetom, ali i za djecu. Ispred apartmana su 2 namještene terase i prostor za roštilj.



Velika kuhinja za jelo opremljena je svime što je potrebno kuharu hobiju. 2 prostrane spavaće sobe i 1 velika dnevna/spavaća soba s 3 kreveta i satelitskom televizijom, 1 dječji krevetić, 1 dnevna soba sa stolnim nogometom i satelitskom televizijom, radiom/kazetofonom, drugom garniturom sofe, prostranom tuš kabinom s 1 WC-om, kovanicama uključena perilica i sušilica rublja. Vani uže za rublje.

U apartmanu se nalaze i društvene igre za male i velike kada je vani neugodno. Tu su i neke igračke za dječake i djevojčice.



Po dolasku ćete pronaći svježe pospremljene krevete. Dostupno je dovoljno ručnika i kuhinjskih krpa, tako da možete odmah na odmor.



Besplatan internet W-Lan.

Za vas je spremno dovoljno brošura za vaše aktivnosti. Uvijek smo vam na raspolaganju ako imate pitanja.



Iza naše kuće trči malo jato kokoši i pataka. Sretni su zbog kuhinjskog otpada naših malih gostiju. Naša burska koza i 5 ovaca vole se maziti. Na mjestu još uvijek možete vidjeti krave/goveda, konje i jelene lopatare.



U Beurenu, udaljenom 1 km, naći ćete trgovinu i pekaru, liječnika i ljekarnu. Supermarketi u Hermeskeilu (12 km).

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna (90x200 cm)
jednokrevetna (90x200 cm)
Spavaća soba 2
dupli krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 3
dupli krevet (200x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 13 km

13 km

Skijaška uspinjača 15 km

15 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 1 km

1 km

Zračna luka 50 km Hahn

50 km

Kolodvor 30 km HBF Trier

30 km

Izlaz s autoceste 6 km Reinsfeld

6 km


Mjesto i položaj smještaja

Planinarska staza iz snova 'Rockenburger Jungle Path' je upravo ondje. Raznolika ruta od 11,5 km, uz Krennerichbache, kroz područje džungle Rockenburg i romantičnu dolinu kl. Dhron, s bizarnim stijenama. Uživajte u pogledu sa svih strana na prekrasan krajolik visoke šume na vrhu. Ovo je samo jedna od mnogih planinarskih petlji iz snova. U Reinsfeldu (udaljenom 6 km) već možete pješačiti vrhunskom planinarskom stazom 'Saar-Hunsrück-Steig'. Rado ćemo vam pomoći u planiranju aktivnosti na odmoru. U apartmanu ćete također pronaći dovoljno brošura. npr. B. Zabava u plivanju na otvorenom ili u zatvorenom bazenu. Sauna i avanturističke večeri. Za klizalište za djecu Reinsfeld. Bilo da doživite Thalfang na konju ili bosi kroz prirodu (rekreacijski objekt Schillingen). Posebna poslastica je ljetno sanjkalište. S parnim strojem kroz visoku šumu je prava zabava. Posjet parku za planinarenje i divlje životinje isplati se. Također možete posjetiti brojne muzeje i spomenike. Popularna događanja i pučke fešte čekaju na vas. Hochwald također ima mnogo za ponuditi u kulinarskom smislu. Izleti s gljivama i divljim biljem praćeni gozbama i kušanjem vina te festivali vina na Moselleu vrlo su popularni.



Posebno: Brojne fotografije na našoj početnoj stranici: ferienwohnunghochwald

Proljetna/ljetna ponuda: Moselle/Saar/Ruver Wine & Gourmet Festival; Susret klasičnih automobila, Bernkastel-Kues; Dan otvorenih vinskih podruma, Berkastel-Kues; Formula 1, Nurburgring; Festival starog grada, Trier; Festival antike, Trier; 27. Interni. reli starodobnih automobila, Veldenz; ADAC rally, utrka Svjetskog prvenstva u Hunsrücku; Festival vina srednjeg Mozela, Bernkastel-Kues. Kratka udaljenost do nekih od najljepših i najpoznatijih vinskih sela na Moselu. Posjetite jedan od originalnih vinskih festivala duž srednjeg Mosela (Leiwen, Bernkastel-Kues, Minden, Piesport itd.). Kratka udaljenost od povijesnih gradova (Saarburg, Trier, Luxembourg, Bernkastel-Kues, Idar-Oberstein itd.) s raznim muzejima i selima (Herrstein, Rohrscheider Hof), izložba zrakoplova Hermeskeil, keltsko naselje Altburg, jama škriljevca Herrenberg, rudnik bakra Fischbach , poučna staza Nonnweiler i planet mnogo više.

Izložbu zrakoplova u obližnjem, povijesnom i najstarijem gradu u Njemačkoj ne možete posjetiti u jednom danu. Za spomenike, Porta Nigra, katedrala, carske kupke, amfiteatar, bazilika, prekrasne crkve, centar grada sa svojim povijesnim pročeljima i muzejima.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Skijanje
Snowboard vožnja
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Napomena!

U glavnoj sezoni i praznici, Božić/Nova godina iznajmljujemo samo na tjednoj bazi/7 noćenja. Poželjan dan dolaska je subota!

U cijene su uključeni svi prateći troškovi kao što su struja, voda, grijanje, posteljina te kupaonski i kuhinjski ručnici.

Naplaćujemo administrativnu naknadu od 20,00 € po psu!

Za goste s malom djecom moguć je smještaj 1-4 odrasle osobe i 1-2 male djece, budući da imamo 6 ležaja,

Međutim, dostupna je samo 1 tuš kabina s 1 WC-om.

Opći uvjeti (kućni red) na početnoj stranici

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 30 dana prije dana dolaska.
  • Sie bekommen die Hälfte des Buchungsbetrages abzüglich der Stornierungsgebühr zurückerstattet, wenn Sie die Buchung mindestens 30 Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren. Bei Stornierungen, die weniger als 30 Tage vor Check-in vorgenommen werden, bekommen Sie nichts zurückerstattet.

ostale informacije:

Odmor kod nas: što učiniti? Podmazati cipele za planinarenje ili osigurati brdski bicikl? Osedlati konja ili namazati skije za trčanje? U regiji, u Parku prirode Saar-Hunsrück, razmaženi ste izborom. Više od 200 km biciklističkih staza, gusta mreža pješačkih staza i uređenih staza za skijaško trčanje pozivaju vas da istražite krajolik koji u svako godišnje doba pruža svoj poseban šarm. Otkrijte prirodne spomenike na svojim šetnjama ili istražite visoku šumu u svoj njezinoj raznolikosti. A ako nakon toga jako ogladnite: Između sjenovitih šuma i cvjetnih livada nalaze se mirna mjesta gdje vas kafići, gostionice i restorani pozivaju na zasluženi odmor. Specijaliteti od divljači ili jela od hochwaldskog krumpira, koja se u jesen mogu naći na jelovnicima restorana, smatraju se insajderskim savjetima. Seoska kultura i tradicija rukotvorina mogu se pronaći u okolnim muzejima. Hunsrückhaus na Erbeskopfu vas poziva na izlete gljivama i biljem, kao i na izložbe. Moguće su vođene šetnje u Erbeskopf (nacionalni park).

Rado ćemo vam pomoći u planiranju vašeg odmora. Beuren-Prosterath se nalazi u srcu Europe između Moselle i Rajne u trokutu granice između Njemačke, Francuske i Luksemburga. Park prirode Saar-Hunsrück je netaknuta regija na "zelenom jugozapadu Njemačke" čija je kvaliteta zraka najbolja u zemlji. Okolno područje ima šarmantne riječne i niske planinske krajolike u impresivnom izobilju i raznolikosti. Duboke doline, stijene i livade, šumoviti planinski grebeni i stjenoviti krajolici, prostrane šume i vinogradi u dolinama Saar i Moselle pozivaju vas na planinarenje. Idilična sela i impresivni vidikovci pozivaju vas da se zadržite. Turističke rute, dvorci i palače, kao i relikvije iz keltskog i rimskog doba koje vrijedi vidjeti čekaju da budu otkrivene. Ovdje naši izletnici imaju široku lepezu mogućnosti za raznoliko opuštanje i aktivno provođenje slobodnog vremena.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 16.04.2024


5 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.8 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
4.5 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

svibanj 2020

Jutta S. iz/od Uedem

4,6
4 5 5 5 4
Prikaži njemački

odmor

prekrasan pogled, mirno okruženje, okućnica za privatno korištenje, dobar kontakt s iznajmljivačima, dobra lokacija za izlete, pješačke staze u neposrednoj blizini

Preporučeno za: Obitelji s djecom

prosinac 2019

Kurt und Anja H. iz/od Viersen

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijep, udoban stan

Draga obitelji Ruthig,
Proveli smo zaista lijep, opuštajući praznični tjedan u vašem apartmanu. Ništa nam nije nedostajalo, a apartman je također na jako lijepoj lokaciji za naša dva četveronožna prijatelja. Stvarno bi se mogli zezati po vrtu, ali i po okolnim livadama. Osjećali smo se vrlo dobrodošlo i ugodno od samog početka. To sigurno nije bio jedini put da smo rezervirali vaš apartman. Hvala vam puno, vidimo se sljedeći put.
Pozdrav iz Porajnja
Kurt i Anja pileći batak

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

Odgovor iznajmljivača gospođa U. Ruthig:

Schön das ihr eine erholsame Woche hattet. Wir freuen uns auf das nächste Mal. Es gibt auch noch viel zu entdecken. Die vielen Wander- Traumschleifen und der Saar-Hunsrücksteig, ein Premium Wanderweg, sind ja ideal für Familien mit Hund. Bei schönerem Wetter bauen wir auch noch einen Parkour für die Hunde auf. Herzliche Grüße aus dem Hochwald
Familie Ruthig

kolovoz 2016

Uwe P. iz/od flensburg

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

odmor iz snova

Ovo nam je bio treći put da boravimo u ovom apartmanu i stvarno smo uživali. Opremljenost apartmana je odlična i sve je vrlo čisto. Sve je tu što možete poželjeti na odmoru. Omjer cijene i učinka je vrlo dobar.
Uvijek smo se osjećali dobrodošli.
Također smo rado prihvatili savjete i savjete obitelji Ruthig i oni su također bili od velike pomoći. Ogromni vrt je lijepo uređen i ima fantastičan pogled na brda Hunsrück. Navečer možete vidjeti svjetla okolnih sela i slušati cvrčke, u čemu smo mi jako uživali u večernjim satima nakon dugih planinarenja. Kroz vrtno jezerce i potok možete čuti prekrasan cvrkut ptica.
Ovdje smo proveli 2 tjedna i ima još puno toga za otkriti.
Veliko hvala obitelji Ruhtig na prekrasnom odmoru.
Sigurno ćemo se vratiti!

Odgovor iznajmljivača gospođa U. Ruthig:

Wir freuen uns auf Ihren nächsten Urlaub, dann gibt es eine gute Flasche Moselwein, als kleines Dankeschön, für die gute Bewertung.
Viele liebe Grüße
Familie Ruthig

srpanj 2015

Kathrin T. iz/od Leipzig

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

odličan apartman za odmor

Apartman se nalazi usred visoke šume gdje je odmor zagarantiran. Osjećali smo se potpuno ugodno, (kao građani) uživali u tišini i rado razgovarali s ljubaznim najmodavcima. Rado ćemo ponovno doći!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

Odgovor iznajmljivača gospođa U. Ruthig:

Ich möchte mich für die sehr gute Bewertung bedanken. Eine positive Bewertung ist für mich Motivation, immer noch etwas zu verbessern, damit die Gäste wiederkommen. Es freut mich, das Sie eine erholsame Woche hatten. Wir freuen uns schon auf ein Wiedersehen-auch der Kleine möchte gerne wieder mit Euch Ball spielen.
Viele liebe Grüße und alles Gute aus dem Hochwald
Familie Ruthig

svibanj 2014

Dommerdich iz/od Oberhausen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odličan kratki odmor

- Predivan pogled
- super soba
- Odlični kreveti
- Velika kuhinja (sve dostupno)
- Super draga vlasnica
- Danas smo već rezervirali sljedeći odmor

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

Okolica smještaja: wunderschöne Landschaft. Sehr ruhig und sehr Zentral um andere Sehenswürdigkeiten zu besichtigen.

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: Sehr vielseitig. Man kann dort viel wandern hat aber auch viele verschiedene Freizeit möglichkeiten.

Mogućnosti za kupovinu: die Einkaufsmöglichkeiten sind sehr gut zu Fuß zu erreichen.

Odgovor iznajmljivača gospođa U. Ruthig:

Liebe Familie Dommerdich,
wir freuen uns, dass Ihnen die Ferienunterkunft, der Außenbereich und unsere Landschaft so gut gefallen hat.
Wir freuen uns auf Ihren nächsten Urlaub, im September, dann gibt es eine gute Flasche Moselwein, als kleines Dankeschön, für die gute Bewertung.
Viele liebe Grüße
Familie Ruthig


kontakt

gospođa U. Ruthig

gospođa U. Ruthig

O Ursuli Ruthig, , 54413 Beuren-Prosterath Prije mnogo godina, kada smo sagradili ovu kuću na ovom prekrasnom imanju s pogledom, znali smo da će tu biti prekrasno živjeti. U prostranom apartmanu od 120 četvornih metara, do 1-4 odrasle osobe i 1-3 male djece mogu provesti prekrasan odmor. 2 gosta na odmoru također su dobrodošla. Dok moji gosti uživaju u odmoru, ja radim u vrtu kako bih ga učinio još ljepšim. Cavalier King Charles Spaniel dio je kuće. Zašto smještaj u Hunsrück-Nahe U ovoj kući, s 3600 četvornih metara zelene površine, vrlo ste blizu prirodi i meni i mojim gostima to uvijek bude divno. Malo selo, vrlo idilično smješteno uz šumu, idealno za sve ljubitelje prirode, planinare i bicikliste. Ono što ovu nekretninu čini jedinstvenom. Idealno za posjet Saaru, Moselleu i Naheu ili vožnju do gradova Trier, Idar-Oberstein i Bernkastel, jednostavno smještenih u središtu.


ostale informacije

Broj objekta: 47903

Posljednje ažuriranje: 27.03.2024

Oglas je online od: 12 godina, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/47903.htm

Gospođa Ursula Ruthig

Antoniusstr.6

54413 Beure Beuren

06586/214

06586/986158


«Stan-Hochwald» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 5 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina