Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Casa Acquamarina

Puglia / Italija

maks.  4   Gosta/Gostiju
60m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
60m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Casa Acquamarina

Mi vam nudimo u Ostuni / Puglia vlastiti privatni stan Casa Acqua Marina, šarmantan penthouse fronta.

Samo oko 20 metara od mora nalazi se ova potpuno renovirana, ekskluzivan dvoetažni stan. Casa Acqua Marina - bez imena bi se bolje opisati uspješnu sintezu stijene i more: Nakon obnovljena antička vrata i izradio umjetnik kovanog željeza, bijela rešetke vrata vodi kroz kamena (topli ton) okupirana stepenicama na 1. katu.

Na odmorištu što odiše proizveden u Vietri Sul Mare / Amalfi Coast "rosone" brojač. Ona dolazi od poznatog i tradicionalnog društva Vietri Antico te je izuzetno ukusno handpainted keramike insert u bazu, koja djeluje kao dizajner šalove i morskih boja reflektira. Kroz ulazna vrata - sva vrata iznutra su uređene u bijelog drveta i po mjeri - ulazite u dnevni boravak koji vodi na veliki balkon s prekrasnim pogledom na more.

O luk, skrenite lijevo u (2) spavaće sobe koja ima kauč na razvlačenje, tako da se radije stambeni sobu za odmor. Ako povremeno koristite hranu ne i terasu, a hrana može biti ovdje (stol za jelo i sjedalice na raspolaganju). Od ulaza na desnoj strani je spavaća soba s fancy bijelom željeznom krevetu, Marine čvor ima, u pravom stilu Mediterraneo. Od sve tri sobe uživati ​​u prekrasnom pogledu na more, podovi su ovdje svi sa
opremljen akvamarin Vietri Antico protoka. Uređaj je vrlo ukusno i vrlo karakterističan: morski boji navlaka na bijelom šiblja namještaj.
Tijekom dvoetažni stan, možete pronaći lijepo oblikovanih zidne svjetiljke izrađene od kamena, još Memorandum o arte Mediterranea. Elegantna kupaonica je bijela i ima atraktivne keramičkih ulomaka (greche) s morskom motiv. Kalijevom sudoper tablica (kao što često ga naći u dobrim hotelima), kristalno odjeljaka kao polica, u obliku polumjeseca tušem (90x90 cm!), Košaru za rublje i perilica za rublje, kroz bijela vrata podijeljena off wc, bide i prozor. Sve je dobro održavan detaljno!
U 2. katu su ostava / spremište i kuhinja. Kat i radna površina su prekriveni lokalnog kamena. To je dobro opremljen, ima veliku hladnjak zamrzivač, štednjak na plin. Ladice i sl su, naravno, od drva i stolarija.
Od ovdje ćete dobiti još jednu kovanog željeza zaslon vrata / staklena vrata na oko 35 četvornih metara, panoramski terasa (prizemlje i na lokalnom kamenu), koji pruža prekrasan i nesmetan pogled na more. Vi čuti zvuk mora. Talijanski bih una sensazione dolaze Su una prirodu mezzo al Mare. (U lijepo vrijeme možete čak i vidjeti svjetionik toplicama Torre Canne). A osvježavajući grčke plavi kapci stana može biti podsjeća na tipične mediteranske Maisons greques ...

Cijene 2015 - pogledajte našu web stranicu

Za posebne upite i informacije bez. dostupnost molimo kontaktirajte nas na mail: ili nazovite 08124-52222

Veselimo se sluh od vas!
Broj licence ili registracije: BR07401291000008004

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.02 km

0.02 km

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.01 km

0.01 km

Centar grada/mjesta 0.8 km

0.8 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 35 km Brindisi

35 km

Kolodvor 4 km Ostuni

4 km

Izlaz s autoceste 1 km Ostuni-Villanova

1 km


Mjesto i položaj smještaja

Fantastična lokacija tik uz more!

naučiti optimalno polazište za otkrivanje ljepote Apulia znam. U blizini imate prodavaonice, restorane i barove, u ljetnom supermarketu. Slikoviti luka Villanova je uvala koje se nalazi dalje (800 m). Villanova je tradicionalna drevni ribarsko mjesto. Veliki supermarketi, lijepih trgovina može se naći u Ostuni, u Italiji kao "Bijeli grad" (6 km) poznatog. U Villanova tamo (na zahtjev): ronjenja i jedrenja, iznajmljivanje plovila i pristaništa plovila (npr Lega Navale Italiana u luci); Ronjenje baza s punjenja. Osim toga, prodaja i popravak rezervnih dijelova (Luciano pod).


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 300 €
Akontacija: 33 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Noćenje i Badische može biti dodan u mislima na zahtjev.
Posteljina (neobavezno):
Dvostruka EUR 25; Krevet za jednu osobu 12 €;
Ručnici (2 ručnika ): 3 EUR

Trenutna nakon čitanja (0,50 € / kW)

Odredbe i uvjeti Agencije Domus DOMPE 'mediteranskim destinacijama za odmor

Uvjeti poništenja:

  • Alle Detailinformationen einschl. Stornierungsbedingungen siehe Webseite

ostale informacije:

Informacije o opremi
Za gore stambenog prostora 1 veliki balkon i 37 metara kvadratnih razvijenom krovnoj terasi s pogledom na dodatak na more.

Odredbe i uvjeti DOMUS DOMPE'-


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.03.2024


7 evaluacije

Ukupna ocjena

3,7 od 5
3.8 Oprema
3.6 Cijena/učin
3.7 Servis
3.5 Položaj
4.3 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2020

Harald J. iz/od Schweinfurt

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ponavljači prijestupnika iz uvjerenja

Sada smo tri puta bili u Villanovi di Ostuni preko Domus-Dompéa. Slučajno smo naletjeli na to mjesto dok smo tražili apartman za odmor u Apuliji. Zapravo, odlučili smo se samo za Casu preko Domus-Dompéa zbog opisa nekretnine, slika (i dostupnosti).

Mjesto, nekadašnje ribarsko mjesto, nudi sve što vam je potrebno. Trgovina zelenilom, supermarket, kafići i restorani nalaze se na pješačkoj udaljenosti. Zbog svog položaja i dobre prometne povezanosti, Villanova je savršeno polazište za izlete diljem Puglie.

Imanje se nalazi u maloj uvali s pješčanom plažom. Plaža se čisti svako jutro. Voda je čista i bistra.

Apartman je lijepo namješten i ima sve što vam je potrebno - čak i perilicu rublja. Sobe su dovoljno velike. Ormari i komode nude dovoljno prostora za četiri osobe. Kupaonica je prostrana i ima dovoljno prostora. Kuhinja je funkcionalno opremljena, uključujući mikrovalnu pećnicu.

Na kraju, ali ne i najmanje važno, treba spomenuti organizatoricu Irene Dompé-Legrottaglie: koja se uvijek trudi i uvijek ima otvorena uha za naše brige. Uvijek smo se osjećali dobro savjetovani i informirani od njih. Opisi njihovih objekata su vrlo precizni, a informacije o destinaciji vrlo detaljne i korisne.

Kao što smo spomenuli, bili smo ovdje treći put i svi smo se zaista osjećali kao kod kuće. doći. Tako da to sigurno nije bio zadnji put.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

svibanj 2016

Wolfgang iz/od Krailling

1,0
1 1 1 1

Schöner Blick, mangelhafte Wohnung.

Eine schöne Terasse gestattet den Blick auf das Meer mit dem Sonnenaufgang und dem Sonnenuntergang. Der Rest der Wohnung ist leider nicht so schön. Die Feuchtigkeit in der Wohnung kommt im Bad durch Schimmel und in der Küche durch starken Schimmelgeruch aus dem Schränken, wo das Geschirr, Töpfe und Besteck liegen. Der Wohnungzustand ist alt und abgewohnt. Der Gasherd ist nur noch teilweise funktionsfähig und mit Rostflecken bedeckt, wie auch andere Geräte. Die Wohnung ist weiter zu empfehlen, wenn man nur auf die Aussicht wert legt. Dafür muss man aber das Dreifache der ortsüblichen Miete für Ferienwohnugen bezahlen.

listopad 2014

Albert P. iz/od 94333 Geiselhöring

4,8
5 4.5 4.5 5
Prikaži njemački

Jesenski odmor u centru grada

Odabrali smo ovaj apartman kao polazište za dnevne izlete do znamenitosti Puglie. Nakon ležernog doručka (kupovina u pekarnici na cesti prema luci, pokraj nje trgovina gdje se može kupiti šunka i sir itd.) u prostranom i ukusno namještenom apartmanu, posjetili smo Ostuni, Lecce, Gallipoli, Otranto, Bari , Matera, Alberobello i Savelletri i uvijek se rado vraćaju u stan poslijepodne i uživali su u prekrasnoj krovnoj terasi.
U Gli Archi, restoranu udaljenom 500 m, moglo se jesti jako dobro i jeftino.
Apartman mogu preporučiti u bilo koje vrijeme.

Preporučeno za: Kultura & obilasci

rujan 2013

Petterz iz/od Wien

4,8
3.8 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasni dani u Casa Aquamarina

Ne mogu se složiti s negativnom ocjenom. Dolazimo u Casa Aquamarina od 2001. godine i do sada smo proveli osam ljetnih odmora tamo i uživali smo u njima. Stan je u besprijekornom stanju, namješten s puno ukusa i pažnje prema detaljima, kupaonica je velika i prostrana. Najljepše je naravno očaravajuća terasa s pogledom na more. Tu su kameni klupovi i ležaljke koje pozivaju da provedete cijeli dan na terasi, kada sjedite na klupi od kamena i gledate vani, vidite samo plavo more - jednostavno prekrasno! Osim toga, na 7 km udaljenosti nalazi se prekrasan grad Ostuni na brdu - s romantičnom starom jezgrom i mnoštvom barova, dobrih restorana i tipičnih oštarija. Automobilom možete krenuti na izlete u prekrasne gradove i sela Apulije i sve je to u neposrednoj blizini.
Prošla godina bila je posebna jer smo se u rujnu vjenčali u Ostinu! Za nas je Apulija i Casa Aquamarina više od lijepog mjesta za odmor, to je kao drugi dom.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2013

Martin iz/od 70199 Stuttgart

4,6
4.4 5 5 4.1 4.7
Prikaži njemački

Pogled na more iz snova

Proveli smo više vremena na predivnoj krovnoj terasi nego na obližnjim plažama. Apartman nas je u potpunosti zadovoljio u smislu opremljenosti i stanja.

lipanj 2013

Der Gast iz/od Ostuni

1,2
2.5 0.6 0.6 0.5 2.5

Riesen-Enttäuschung!

Eine einzige Enttäuschung! Wir machen nun seit vielen Jahren Urlaub in Ferienwohnungen, auch in Apulien – und wir lieben die Ruhe, Einfachheit und Schönheit dieser Gegend. Die Homepage der Casa Acquamarina versprach „Apulien à la carte“, eine Wohnung in der selbsternannten „Premium“-Kategorie, laut Vermieterin auch „sehr ruhig“. Unsere Urlaubswirklichkeit sah leider völlig anders aus. Wir hatten die Miete bereits vor Reiseantritt voll überwiesen, sind dann aber dennoch nach 3 schlaflosen Nächten abgereist und haben uns eine neue Unterkunft gesucht. Wir haben eine Wohnung zurückgelassen, die offensichtlich bereits bessere Zeiten erlebt hat: schimmelartige Rückstände und Flecken im Bad, teils morsche Möbel und Fenster, an denen die Farbe abblättert, schlaflose Nächte durch einen Platz und eine Straße direkt vor dem Wohnzimmer und dem Schlafzimmer (auch in der Nebensaison bis 1 Uhr Nacht und ab 5 Uhr morgens befahren und „belebt“!), ein „Meeresblick“, bei dem aufgrund von Bauruinen und Baracken keine Freude aufkommen mag, alles inmitten einer trostlosen abgelegenen Siedlung in der Nähe der Autobahn. Wer die Ruhe und Schönheit Apuliens kennt und hier sucht, wird enttäuscht sein.

Okolica smještaja: hässlich und laut

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: wenn man gerne den ganzen Tag Auto fährt, ist hier alles möglich....

Mogućnosti za kupovinu: Der Supermarkt im Ort hatte mehr leere Regale als volle. Auch hier gilt: Auto mieten ...

Odgovor iznajmljivača gospođa I. Dompé-Legrottaglie:

Das ist keine Bewertung, sondern eine absolut ungerechtfertigte Retourkutsche. Unwahr, widersprüchlich und unfair. Nachdem das schlechte Wetter während des Aufenthaltes der Kundin keine Nutzung der schönen Meerblick-Dachterrasse erlaubte, (schade und frustrierend, aber eben nicht mein Verschulden) und das Umfeld nicht den rein persönlichen Vorstellungen dieser entsprach, meinte sie, sie müsse eine Geldrückerstattung erzwingen. Nachdem ein zunächst freundliches Betteln und zahlreiche Mails ihrerseits nichts halfen, ging sie dann dazu über, unbedingt irgendwelche lächerlichen Mängel an der Wohnung finden zu wollen. Nachdem die Situation sich de facto jeglicher Grundlage für einen ev. Rechtsstreit entbehrte, entschied sie sich, die bezaubernde Dachterrassenwohnung schlecht zu machen. Gott sei Dank habe ich abgesehen von zahlreichen Dankeschön-Mails und freundlichen Postkarten, viele Stammgäste, die seit Jahren immer wieder kommen und die Wohnung schätzen und lieben und diese auch an Freunde und Kollegen weiterempfehlen (siehe bitte weitere Gästekommentare!). Meine Wohnung ist wirklich mit Geschmack, viel Liebe zum Detail eingerichtet und ausgestattet und farblich harmonisch aufeinander abgestimmt. Zahlreiche meiner Fotos, die die Wohnung im Angebot illustrieren, sind übrigens erst im September 2013 von mir angefertigt worden und somit topaktuell. Allein die Ferienwohnung betreffend findet man 17 Bilder online, ohne die weiteren Strandbilder mitzurechnen. Das abgebildete blaue Sofa im Wohnzimmer und der SAT-Tv (Flatscreen) sind nagelneu ebenso wie das Strohdach und der weiße Tisch mit Sitzgruppe auf der Dachterrasse. Jedes Jahr vor der Saison wird die charmante Casa Acquamarina (die direkt am Meer gelegen ist) akkurat gewartet und gepflegt. Da wird geölt und gestrichen. Mein Mann reist dazu eigens nach Ostuni. Auch zwischen den Buchungen wird die Wohnung jedes Mal von einer Person unseres Vertrauens gut gereinigt und entsprechend übergeben. Etwas Anderes zu behaupten, wäre gelogen. Die Wohnung liegt auch wohlgemerkt n i c h t nahe der Autobahn, wie absichtlich falsch behauptet wird! Die Autobahn geht nur bis Bari (80 km entfernt), und die Schnellstraße liegt gut 500-600 m von der Wohnung entfernt. Man hört und sieht sie nicht von der Wohnung. Ein nicht fertiggestelltes Gebäude liegt zwar gut 250 m weiter seitlich, stört den traumhaften Meerblick aber überhaupt nicht und schränkt diesen auch wohlgemerkt nicht ein. Die Kundin hat sich eine mondäne Umgebung à la St. Tropez oder Capri erwartet, obgleich auf der Beschreibung auf unserer Internetseite e x p l i z i t steht: „Der malerische Hafen von Villanova ist nur eine Bucht weiter gelegen (800-900 m). Villanova ist ein herkömmliches antikes Fischerdorf“. Es ist ein Gebiet, wo man den Fischern noch zusehen kann, wie Sie die Tintenfische auf den Felsen schlagen oder schwarz gekleideten Omas beim Häkeln vor der Haustür. Die Kundin, welche angeblich lt. ihrer Äußerung „die Einfachheit dieser Gegend und ihre Menschen liebt“, aber genau diese Impressionen im Umfeld der Wohnung im gleichen Atemzug kritisiert, hatte vermutlich vor ihrem 5-Sterne-Hotel in der Stadt Lecce, wo Sie sich lt. eigener Information zuvor aufgehalten hatte, sicher nicht. Und bei schlechtem Wetter sieht nun mal jede Umgebung trist aus.

Fotos von den Stränden der Umgebung sind online. Und selbst wenn im Sommer ein paar Jugendliche abends am öffentlichen Strand feierten, dann ist das auch nicht mein Verschulden. In der nahen Umgebung der Casa Acquamarina gibt es keinen Störfaktor (wie Diskothek, lärmende Schnellstraße, Baustelle o.Ä.). Im Sommer herrscht normaler Ferienbetrieb wie überall an Italiens Küsten.
Meine Beschreibung ist mehr als präzise und korrekt und dazu stehe ich.
Für Fragen und Klärungsbedarf stehe ich natürlich gerne zur Verfügung. Ich berate Sie gerne und danke für das Vertrauen, das Sie mir entgegenbringen werden.

siječanj 1970

Christine S. iz/od 1090 Wien

4,5
5 4 5 4
Prikaži njemački

Ovdje smo proveli prekrasan odmor

Svaki smo imali dva prekrasna tjedna u Casa Aquamarini. Djeca su uživala u svojoj slobodi da sama šetaju plažom, moj muž i ja uživali smo na prekrasnoj terasi. Apartman je savršeno polazište za brojne izlete u okolici. Plaže pred vratima su živahne, uvijek se nešto događa. Nekoliko kilometara dalje su impresivne plaže s dinama, savršene za duge šetnje plažom, kite surfanje, sunčanje. Za 10 minuta vožnje automobilom nalazite se u šarmantnom Ostuniju, šarmantnom malom "bijelom" gradiću na stijeni. Oprema apartmana je savršena za talijanske standarde - vrlo lijepa, ali elementi maritimnog dizajna nisu nametljivi. Ipak, automobil se svakako preporuča. Radujemo se sljedećem putu.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

gospođa I. Dompé-Legrottaglie

gospođa I. Dompé-Legrottaglie

Passione Puglia - Apulia priča Informacije "O meni" može se naći na odgovarajući link na našoj stranici. Hvala Vam.


Dalji smještaji od gospođa I. Dompé-Legrottaglie

Pokazati sve smještaje od gospođa I. Dompé-Legrottaglie

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 50320

Posljednje ažuriranje: 04.11.2023

Oglas je online od: 11 godina, 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/50320.htm


«Casa Acquamarina» je dobio ocjenu gosta 3.7 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 7 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina