Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Res. Imperial-Tenerife

Tenerife South - Los Cristianos- Dobro došli!

maks.  10   Gosta/Gostiju
320m²  stambena površina
5 spavaće sobe
4  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
320m²
5 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

34 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

34 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online



Opis

Na kvadratnom imovine metara je vrlo veliki bračni luksuzna kuća, i zaista na rubu Los Cristianos, s prekrasnim pogledom na grad i Atlantskog oceana, okružen luksuznim vilama. Da ga ravno do točke: kuću te veličine, sadržaja i lokacije nismo vidjeli prije u Tenerife.
Dvojna kuća se iznajmljuje po nama, a druga polovica je okupirana od strane prijateljski samo vlasnika-par, večer svog života uživati ​​ovdje, međutim, nije godinu dana na večeru. Vlasnici također koristiti ni na bazen i veliku terasu pored bazena, tako da gosti uživaju svoj odmor na udaru kö Sljedeće informacije se odnosi samo na iznajmio nama House. Villa Residencia Imperial ima površinu od oko 320 četvornih metara. Osim toga, tu je i 300 četvornih metara terase s bazenom u veličini od oko 4 x 6 m. Bazen je solarna grije. Tu je i terasa na krovu koje je smještena na osami .The kuća ima tri etaže. Podrum je bio zamišljen kao velika garaža. U prizemlju su dnevni boravak, blagovaonica, kuhinja, ostava, ostava, dvije dodatne prostorije i gostinjski wc. Na prvom katu su četiri spavaće sobe. Svaka soba ima vlastitu kupaonicu i privatni balkon. Tri balkona imate pogled na more i od četvrtog balkonu Mount Teide, Španjolska najviše planine. Kuća je opremljena liftom, a to je moguće voziti iz garaže na krovnoj terasi. širina vrata je 80 cm. Kuća stvarno nedostaje ništa, najzahtjevniji gosti će biti zadovoljni. Vlasnik-par ima kuću s puno srca krvlju i pobrinu se za svaki detalj. Sve je dizajniran s velikom pažnjom. Sve boje, tkanine i namještaj su skladno koordinirano.

Dnevni boravak ima udobne sofe i televizija sa satelitskom antenom za primanje gotovo sve njemačke televizijske i radio programe. Tu je i stereo sustav s radio, DVD i CD player. Dnevni boravak je otvoren prema blagovaonici. Stolom, deset stolice. Iz blagovaonice otvaraju se vrata u kuhinju. U kuhinji će oduševiti svakoga, tamo stvarno ima sve: keramičku ploču za kuhanje (indukcija) sa tri velike plamenika, Pećnica, Mikrovalna pećnica, hladnjak, zamrzivač, perilica posuđa, aparat za kavu, toster, kuhalo za vodu i još mnogo toga. Uz kuhinju je ostava s perilicom za rublje, sušilica, glačalo i daska za peglanje.

Četiri sobe su prostrane i moderno. U dvije sobe se nalaze francuskih kreveta (tj svaki jedan kontinuirani madrac) u veličini 150 x 190 ili 150 x 200 cm. U druge dvije sobe imaju svaka dva kreveta za jednu osobu 90 x 200 cm u veličini su. Ovi kreveti se mogu spojiti. Udobnost madraci osigurati miran san. Za Glavna spavaća soba ima ugradbeni ormar s cipelama stalak.
Peta soba je u prizemlju, a nešto manji od ostalih. Također, nema kupaonicu, ali WC pokraj vrata. Tuš na bazenu se može doći odavde, jer se iz spavaće sobe vrata vodi izravno u bazen. Sljedeća vrata u drugoj sobi, mali ured je bio izgrađen. Tu je i internet router.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet
Spavaća soba 5
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1.4 km

1.4 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 1 km

1 km

Zračna luka 15 km Reina Sofia

15 km


Mjesto i položaj smještaja

Njegovi razlozi su već gore spomenuto, terasu i bazen. Međutim, posebna značajka je roštilj kuća pored bazena. To je oko 50 kvadratnih metara. Evo još jedan, kompletna kuhinja (z. B. s 5-plamenik plinski štednjak i perilica za suđe) je instaliran i postavljen veliki stol u sredini sobe. Prije Roštilj kuća je natkrivena terasa, bočni dio koji se može smotati. Ovdje su cigla ugljen roštilj i još jedan plinski štednjak i stol, stolice, kauč i dvije fotelje. Pokraj kuće se nalazi mala kupaonica sa tuš kabinom i WC.

pristup internetu (bežični) je slobodan.

Los Cristianos i Playa de las Americas, turistička središta na jugu Tenerife. Uz njegovo središte, luka i pješčanim plažama Los Cristianos pojavljuju življe nego u susjednim las Americas. Sastanak točku na dan su pješčane plaže i šetališta. U večernjim satima susrećemo u pubovima i restoranima i na šetalištu iu pješačkim zonama.

Katalozi za odmor obećavaju sunce, plažu i potpunu slobodno infrastrukture. Los Cristianos rješava ovo obećanje. Istočna obala je bez vjetra nego na Zapadnoj obali. Uvala i planina Guaza dodatnu zaštitu. I znam plaža nakaze cijeniti. Windsurfer naći negdje bolje uvjete. Kuhinja Los Cristianos je ogroman. U luci te dobiti puno ribljih specijaliteta, domaći paella i baskijskim specijalitetima.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 200 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijena ovog najam luksuzni odmor je dan za do 2 osobe

10:01. - = 160 €
- = 145 €
- = 160 €
01:09. - = 145 €
- 18:12. = 160 €
19:12. - 09:01. = 200 €

Svaka dodatna osoba iznad 13 godina iznosi 25 € uključujući 15 € za dijete do 2 godine stare ne naplaćuje se. Dječji krevetić i visoka stolica su dostupni za besplatno.

Depozit iznosi € 200. Treba se predao na dolasku i bit će na kraju odmora vraća ako nije došlo do oštećenja.

U gore spomenutih dnevnih cijena uključeni dodatne troškove, ručnike, posteljinu i. Pristup internetu je besplatan.

Uvjeti poništenja:

  • Die Rücktrittsgebühren für das Mietobjekt betragen bei einem Rücktritt bis zum 90. Tag vor Reisebeginn 20 % des Mietpreises, bei einem Rücktritt vom 89. Tag bis 60. Tag vor Reisebeginn 30 % des Mietpreises, bei einem Rücktritt vom 59. bis 30. Tag vor Reisebeginn 50 % des Mietpreises, ab dem 29. Tag vor Reisebeginn 90 % des Mietpreises. Bei Nichtanreise oder Abbruch der Reise werden 100 % berechnet. Die für eine Stornierung beträgt 52 EUR.

ostale informacije:

Udaljenosti:
• Restoran 200 m
• Supermarket 500 m

• Centar Los Cristianos s plaže i luke oko 1000 m
• Južna luka 15 minuta vožnje autom
• Airport-North 75 minuta vožnje autom

Vulkanska podrijetlo otoka čini se, naravno, čak i pod vodom primjetnom, divlja, čvrste lava krajolik i veliko obilje ribe Atlantika napraviti, uvijek nezaboravne urona moguće.

Podvodni krajolik je vrlo raznolik i izmjenjuje sa strmim zidovima, prevjesi, špilje i pješčanim područjima.

Grebena na dubini od 35-40 metara, obitava Moray jegulje, sasa, gorgonijama, kirnje i Stingrays.

Tenerife je najveći od Kanarskih otoka i ima od vulkanskog Mount Teide (3718m), najviši vrh u Španjolskoj. U skladu s tim svestran predstavlja krajolik u kojem smo pronašli sve razine vegetacija u potpunosti razvijen. Blaga klima i raznolikost prirode čine otok planinarenje raj.

Daleko od turizma se razotkriti stopala fascinantne pejzaže među pustinjama i gustim šumama. Prirodne ljepote, kao što vjerojatno ne nude drugi otok u takvom raznolikošću. Botanički bogatstvo Tenerife je dati pregled za posjetitelje Teško. U Kanarskim otocima ima oko divljih biljaka i 800 kulturnih i ukrasno bilje.

Kombinacija iskustva prirode, sportskom vježbanja i odmora je vjerojatno razlog da je golf je sve popularniji.

Ugodne temperature, igrači mogu izabrati da Tenerife, koji su najrazličitiji zahtjevi sedam golf igrališta. Osim toga, jedan je od golf igrališta u odličnim pogledom na planine otoka i naravno Atlantskog oceana.

Lijepo i individualno dizajnirani predmeti su uglavnom na jugu. No, igrači golfa koji vole zelenu sjever Tenerife nisu, naravno, bez sporta. Svi golf na Tenerife dočarati lokalne flore i faune u Canarian njuh i smatraju se vrlo dobro održavana.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 11.04.2024


4 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

lipanj 2017

Wolfgang H. iz/od 45143 Essen

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Rafaela i Wolfgang iz Essena

Vila je fantastična, vrlo čista i uredna, prostorije su nevjerojatne kao iz snova. Možemo samo preporučiti. Vraćam se sljedeće godine, već je rezervirano.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospodin U. Scharnitzky:

Liebe Gäste ,
vielen Dank für Ihre schöne Bewertung. Wir freuen uns sehr, dass Sie einen tollen Urlaub verlebt haben und schöne Erinnerungen mit nach Hause nehmen und natürlich auch darüber, dass Sie bereits für das kommende Jahr erneut Ihren Urlaub in der Villa Imperial gebucht haben.
Hierfür noch einmal herzlichen Dank. Bis bald.

svibanj 2016

Marion iz/od Bayern

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Villa Imperial, super kuca!!!

Ne može biti bolje!

Imali smo prekrasan odmor u veličanstvenoj vili.
Vlasnici su vrlo ljubazni i ljubazni, nažalost govore samo španjolski, ali uz gestikulacije i malo talijanskog bilo je izvrsno.

Sobe su vrlo, vrlo čiste i više nego odgovarajuće veličine.

Za nas su bile samo dvije točke kritike koje zapravo nisu bile toliko relevantne, nismo mogli pronaći toster i WiFi je bio moguć samo u neposrednoj blizini rutera, ne u sobama.
No, to nikako nije utjecalo na naš odmor.
Zaključak: Vraćamo se i to uskoro!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

travanj 2016

Christian iz/od Nürnberg

5,0
5 5 5 5

Traumvilla mit allem was man sich wünscht

Die Villa ist ausgezeichnet ausgestattet, tiptop sauber und riesengroß. Der ideale Ort für einen entspannten Urlaub.
Absolut empfehlenswert!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

ožujak 2016

Martin iz/od Hamburg

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

San u kojem ništa ne nedostaje

Imali smo ljubazne vlasnike koji su uvijek bili dostupni ako se nešto traži. Kuća je odlično opremljena i uređena u autentičnom stilu. Sobe su nevjerojatno prostrane i ima puno prostora. Prekrasni balkoni, terase i vanjska mjesta. Bazen je divan. Pogled je također sjajan. Kuća za roštilj je san. Nevjerojatno! Hvala vam na tako prekrasnoj i divnoj vremenu.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži


kontakt

gospodin U. Scharnitzky

gospodin U. Scharnitzky

Doživite jedinstveni odmor na otoku vječnog proljeća "Tenerife" off turističkih centara u privatnoj kući za odmor ili stan u blizini mora ili unutrašnjosti. Za dodatna pitanja rado ćemo vam pomoći.


Dalji smještaji od gospodin U. Scharnitzky

Pokazati sve smještaje od gospodin U. Scharnitzky

ostale informacije

Broj objekta: 5069

Posljednje ažuriranje: 16.04.2024

Oglas je online od: 7 godina, 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/5069.htm


«Villa Res. Imperial-Tenerife» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 4 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina