Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća Madera / Tenerife

Tenerife South sa bazenom - Doživite odmor, uređaj nije tako lako zaboraviti

maks.  3   Gosta/Gostiju
85m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 3  Gosta/Gostiju
85m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

79 puta dodano listi želja

Već više od 19 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

79 puta dodano listi želja

Već više od 19 godina online



Opis

Na južnom dijelu otoka, nedaleko grada Granadilla de Abona je ovo prekrasno mjesto za odmor i opuštanje, smještena u velikom ladanjsku kuću, sa pogledom na zaleđe i zapanjujući pogled na Atlantski ocean i južne obale otoka - to je Finca Madera , Pravi Canarian ladanjska kuća na cca. četvornih metara zemljišta. Sada je kuća stoji sama je njegova ugodna unutrašnjost i ukupne površine od 85 kvadratnih metara, terasa je 30 četvornih metara.


Ona izdvaja od većine drugih kuće za odmor na otoku, jer uključuje neobičnu kombinaciju drveta i prirodnog kamena, koje su u kombinaciji seksi i skladno koordinirani. Tople boje i ugodnu atmosferu glume istaknuti velik, uredan dojam. Kuća je potopljena s svjetlom i uređena u svijetle i prijateljski stil. Pred vratima je prekrasna terasa za sunčanje s ležaljkama i vrlo atraktivan djelovanje vrtni namještaj od masivnog drva.

Kuća je dizajnirana za 2 osobe i ima veliki dnevni boravak s blagovaonom, kuhinju, veliki dvokrevetne sobe i kupaonicu s tušem, umivaonikom i WC-om. Ručnici i ručnici i kuhinjske krpe su dostupne u dovoljnim količinama. Isto tako, posteljina. Na upit može se osigurati za bebe putovanja ležaju.

Prostrani dnevni boravak je opremljen udobnim namještajem. Također ćete pronaći satelitski televizijski oprema za digitalni prijem TV kanala i radio s CD playerom. Na velikim stolom za ručavanje, četiri stolice.

Moderna kuhinja ima 2-keramičke grijaće ploče, pećnica, hladnjak, sudoper, aparat za kavu, toster, kuhalo za vodu i sokovnik. Krevet u spavaćoj sobi je 160 x 200 cm. Tu je i stroj za pranje rublja, dasku za glačanje i glačalo.

U neposrednoj blizini nekoliko terase, veliki dio vrta i parkirno mjesto za najam automobila. Na solarne-grijana bazena (oko 6 x 3 m), tu je i terasa za sunčanje s ležaljkama i suncobranima. Finca Madera je kuća za odmor, da je svojim vlasnicima stalno usavršavati i proširivati. Nakon instalacije bazen grijač sagrađena natkrivena vanjska kuhinja u proljeće 2009. godine između bazena i kuće. Zaštićen od sunca i vjetra je ovdje puni užitak za kuhanje na otvorenom. Roštilj s malom plinski štednjak i sudoper čine ovo mjesto posebno za muškarce Zanimljivi koji žele uživati ​​u odmoru svoju strast za kuhanje.

Pogled iz kuće ili terasama Atlantskog oceana je samo ogromna. Isto tako, sunca. Ovaj praznik ne će uskoro zaboraviti !!!

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 13.5 km

13.5 km

Mogućnost kupovine 0.8 km

0.8 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 0.8 km

0.8 km

Zračna luka 15 km Reine Sofia

15 km


Mjesto i položaj smještaja

Tenerife je najveći od Kanarskih otoka i ima od vulkanskog Mount Teide (3718m), najviši vrh u Španjolskoj. U skladu s tim svestran predstavlja krajolik u kojem smo pronašli sve razine vegetacija u potpunosti razvijen. Blaga klima i raznolikost prirode čine otok planinarenje raj.

Daleko od turizma se razotkriti stopala fascinantne pejzaže među pustinjama i gustim šumama. Prirodne ljepote, kao što vjerojatno ne nude drugi otok u takvom raznolikošću. Botanički bogatstvo Tenerife je dati pregled za posjetitelje Teško. U Kanarskim otocima ima oko divljih biljaka i 800 kulturnih i ukrasno bilje.

Kuća "Casa Madera" je idealno polazište za šetnje. Nakon samo 50-ak metara do prvog trag. Plaže na jugu otoka je samo 15 minuta vožnje autom. Južni zračne luke je 15 km, na sjevernom AIRPORT RD. udaljen 75 km. Najbliži restorani i supermarketi su oko 700 metara u Granadilla. Tu su ljekarne, banke i druge trgovine.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Kuća će koštati po danu za 2 osobe

10:01. - 17:12. = 90 €
18:12. - 09:01. = 105 €

Za treću osobu na pomoćnom ležaju je dostupna, to će onda biti još 10 € izračunava.

Za dijete do 2 godine bez kalkulacije. Dječji krevetić i visoka stolica su dostupni za besplatno.
U gore spomenutih dnevnih cijena uključeni dodatne troškove, ručnike, posteljinu, a pristup internetu putem bežičnog usmjerivača.

Uvjeti poništenja:

  • Die Rücktrittsgebühren für das Mietobjekt betragen bei einem Rücktritt bis zum 90. Tag vor Reisebeginn 20 % des Mietpreises, bei einem Rücktritt vom 89. Tag bis 60. Tag vor Reisebeginn 30 % des Mietpreises, bei einem Rücktritt vom 59. bis 30. Tag vor Reisebeginn 50 % des Mietpreises, ab dem 29. Tag vor Reisebeginn 90 % des Mietpreises. Bei Nichtanreise oder Abbruch der Reise werden 100 % berechnet. Die für eine Stornierung beträgt 52 EUR.

ostale informacije:

Tenerife- Golf
Kombinacija iskustva prirode, sportskom vježbanja i odmora je vjerojatno razlog da je golf je sve popularniji.

Ugodne temperature, igrači mogu izabrati da Tenerife, koji su najrazličitiji zahtjevi sedam golf igrališta. Osim toga, jedan je od golf igrališta u odličnim pogledom na planine otoka i naravno Atlantskog oceana.

Lijepo i individualno dizajnirani predmeti su uglavnom na jugu. No, igrači golfa koji vole zelenu sjever Tenerife nisu, naravno, bez sporta. Svi golf na Tenerife dočarati lokalne flore i faune u Canarian njuh i smatraju se vrlo dobro održavana.

Tenerife ronjenje
Tenerife nudi ronioce i Schnochlern jedinstvenu priliku u afričkim vodama zaroniti pod europskim uvjetima i provesti ostatak dana u španjolskom ambijentu.

Vulkanska podrijetlo otoka čini se, naravno, čak i pod vodom primjetnom, divlja, čvrste lava krajolik i veliko obilje ribe Atlantika napraviti, uvijek nezaboravne urona moguće.

Podvodni krajolik je vrlo raznolik i izmjenjuje sa strmim zidovima, prevjesi, špilje i pješčanim područjima.

Grebena na dubini od 35-40 metara, obitava Moray jegulje, sasa, gorgonijama, kirnje i Stingrays.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 23.04.2024


5 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.8 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

listopad 2021

Sabrina L. iz/od Thüringen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna finca

Savršena kuća za dvije osobe, super opremljena i baš kao na slikama. Njegovan vrt apsolutni je vrhunac. Postoji toliko mnogo različitih biljaka za otkrivanje, plus fantastičan pogled na more i vrlo lijep bazen. Vlasnici su jako ljubazni i redovito su dolazili zalijevati vrt. Ako želite naručiti taksi, preporučamo da pozovete sporednu ulicu, jer na adresi finca postoje samo dvije kuće i stoga nitko nije znao ovu adresu.
Kuću možemo preporučiti 100 posto!

Preporučeno za: Starije osobe, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospodin U. Scharnitzky:

Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung. Wir freuen uns sehr, dass Sie einen erholsamen Urlaub in der Finca Madera verbringen konnten und schöne Erinnerungen mit nach Hause nehmen. Gerne begrüssen wir Sie wieder einmal auf Teneriffa.

Noch einmal herzlichen Dank und vielleicht bis bald.

studeni 2018

Steffen P. iz/od 01844 Neustadt in Sachsen

4,8
5 5 5 4
Prikaži njemački

Mirna kuća za odmor za individualiste

Bili smo gosti u Finca Medera 14 dana. Kuća je vrlo lijepo namještena i vrlo dobro održavana. Mogli smo se jako dobro opustiti i uživali u miru i tišini. Možemo toplo preporučiti kuću.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj

studeni 2017

Matthias H. iz/od 55270 Essenheim

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna i mirna kuća za odmor.

Bok, mogu preporučiti samo kuću. Nalazi se vrlo mirno, ali ipak nije daleko od svega što vam je potrebno. Kuća i vrt su vrlo dobro održavani i čisti! Rado ćemo se vratiti!

Preporučeno za: Starije osobe, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

siječanj 2017

Rob iz/od Nederland

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Mooi stan na rustikalnom mjestu

Stan, na rubu grada, na rubu je zgrade za ljude koji žele graditi. Wij hebben het appartement 10 dagen gehuurd in January. Het appartement is zeer goed onderhouden en schoon.

Apartman je predviđen za 2 osobe i kupaonica je grijana. (27 stupnjeva)
Goede ligbedden u stanu i u kupaonici.
On je mogelijkheid om te koken, također je een buitenkeuken alleen hebben wij koji se ne koristi.
U siječnju ovdje možete promijeniti način na koji se temperatura mijenja, ali ovdje nema puno zgrada, a i nad cijelim Teneriffeom možete provesti više od jednog dana na oblacima.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

listopad 2016

Manfred iz/od Nordkirchen

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Opustanjeski odmor u seoskom okruzenju

Proveli smo jako lijepih dana u ovoj dobro opremljenoj, čistoj i vrlo udobnoj kući u seoskom stilu. Bazeng nije ogroman, ali je sasvim dovoljan za osvježenje između. Vrlo lijepo je prostorija pored bazena s roštiljem i plinskim štednjakom. U vrtu rastu smokve, naranče i limuni.

Preporučuje se za ljubitelje odmora izvan turističkih staza. U blizini je Tasca la Cantera, koja je vrlo preporučljiva za dobru hranu. Supermarketi i trgovine su u blizini.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

gospodin U. Scharnitzky

gospodin U. Scharnitzky

Doživite jedinstveni odmor na otoku vječnog proljeća "Tenerife" off turističkih centara u privatnoj kući za odmor ili stan u blizini mora ili unutrašnjosti. Za dodatna pitanja rado ćemo vam pomoći.


Dalji smještaji od gospodin U. Scharnitzky

Pokazati sve smještaje od gospodin U. Scharnitzky

ostale informacije

Broj objekta: 5073

Posljednje ažuriranje: 16.04.2024

Oglas je online od: 19 godina

URL: https://www.resido.hr/5073.htm


«Kuća Madera / Tenerife» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 5 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina