Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

****Romantična kućica na moru****

Usedom, otok Usedom, Baltičko more, Mecklenburg-Zapadno Pomorje, Zapadno Pomorje

maks.  7   Gosta/Gostiju
115m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 7  Gosta/Gostiju
115m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

57 puta dodano listi želja

Već više od 11 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 50 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

57 puta dodano listi želja

Već više od 11 godina online



Opis

Bivši Büdner-Hof prilagođen djeci nudi pomorski ambijent i mnoge besplatne dodatke između Baltičkih odmarališta Karlshagen, Trassenheide i Zinnowitz pod krovom od trske u prirodi s malim cvjetnim vrtom u dvorištu - samo 6 minuta vožnje automobilom do plaže i cca 30% jeftinije od nekretnina s usporedivim sadržajima. Bilo kao smještaj za montere ili na odmoru, do 7 odraslih osoba ili roditelja s djecom od 2 godine plus dvoje male djece (besplatni krevetići 120x60!) može se udobno smjestiti u 3 spavaće sobe. Nema skrivenih troškova, uključeni su troškovi potrošnje, ali očekujemo primopredaju "kao što je pronađeno" na odlasku, posteljinu uklonjenu i barem očišćenu (pometenu/usisanu), kantu za smeće isprazniti - a ovo nije hitna pomoć, već uobičajeno za privatne sobe, kao što nismo hotel jesu. Ovi uvjeti su prihvaćeni prilikom rezervacije. Ako to ne učinite, polog će biti iskorišten.



Nostalgični i pomorski šarm stare prizemne Büdnerstelle i suvremeno znanje i iskustvo ovdje se nadopunjuju s WiFi-em, TV-om, zamrzivačem, perilicom rublja, perilicom posuđa, klimatski prihvatljivom glinenom konstrukcijom, hrastovim parketom - u. Popločani podovi, dvostruki prozori s nešto olovnog stakla, komarnici i zamračenje, centralno grijanje i druge udobne, natprosječne značajke poput natkrivene, namještene male terase s roštiljem i malim kutkom za začinsko bilje. Pješčanik, dvorišni travnjak, knjige, dječje knjige, radio, gramofon, ploče, klavir, društvene igre, 2 stolice za hranjenje, mikser, sušilo za kosu, osnovna oprema. poput sredstva za pranje posuđa, brašna, šećera, soli, čaja, začina.



Iz predsoblja se dolazi u blagovaonicu u kojoj se nalazi i garderoba. Prizemlje je otvorenog tipa, osim tuš kabine, što znači da se u kuhinju i dnevni boravak ulazi iz hodnika bez vrata. Drveno stubište u dnevnom boravku vodi vas na gornji kat sa spavaćim sobama. Važno za roditelje s malom djecom: Sigurnosna vrata za stepenice dostupna su za samostalnu montažu.



Izgrađena u isto vrijeme kad i vile na plaži u odmaralištima na Baltičkom moru, ova kuća odiše poviješću za razliku od sterilnih novih zgrada i nudi pogled na široki krajolik s gornjeg kata umjesto sljedeće kuće za odmor.



Ovdje ćete pronaći ekološke premaze vapnene boje na neravnim glinenim zidovima uz pločice u boji terakote u maloj tuš kabini i otvorenom dnevnom hodniku, tople parkete i pamučne/vunene tepihe u kuhinji i dnevnoj sobi. U cvjetnjaku ima i lišća, trave, zemlje, pijeska, pčela, leptira i stjenica, kod susjeda pas i mačka, a na ulici, vjerovali ili ne, ima i automobila (vidi lokaciju).



- izvan ograđenog dvorišta : igralište s toboganom, ljuljačka, jungle gym, stol za stolni tenis,
nogometno igralište
- Besplatan parking uz kuću

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (180x200 cm)
krevet za bebu (60x120 cm)
Spavaća soba 2
dupli krevet (140x200 cm)
Spavaća soba 3
dupli krevet (180x200 cm)
kauč (70x180 cm)
krevet za bebu (60x120 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 4 km

4 km

Jezero 2 km

2 km

Mogućnost kupovine 2.5 km

2.5 km

Restoran 3 km

3 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 40 km Heringsdorf

40 km

Kolodvor 2 km Bannemin-Mölschow

2 km

Izlaz s autoceste 35 km Gützkow

35 km


Mjesto i položaj smještaja

Bilo kao smještaj za odmor ili smještaj za montere izvan sezone, naša jeftina, ograđena seoska kuća nalazi se na sjevernoj polovici otoka Usedom na periferiji između polja i livada i prikladno je smještena na vrlo dobro razvijenom dijelu otoka. mreža biciklističkih staza na glavnoj cesti (vidi kartu). Stoga je i vrlo jeftin u usporedbi s nekretninama s istom opremom.



U susjednim odmaralištima naći ćete :

Supermarketi s mesnicama i pekarama, iznajmljivanje bicikala odmah na željezničkoj stanici, bankomat, turističke informacije, farma leptira, "Haus auf dem Kopf", dječji avanturistički park, pristaništa, jedriličarska luka, kazalište, kino, Kurplatz, arhitektura resorta, mini golf, ronilačka gondola, plesna događanja, teniski teren, razni supermarketi i gastronomija, benzinske postaje, banke.



Najbliža odmarališta na Baltičkom moru Zinnowitz i Trassenheide također mame posjetitelje širokim spektrom događanja i wellness opcija, kao i širokim, finim pješčanim plažama i šetnicama za šetnju. Do najbliže plaže može se doći za oko 15 minuta vožnje biciklom ili 6 minuta vožnje automobilom u mjestu Trassenheide. To je jedna od najljepših i najširih plaža na Baltičkom moru i posebno je pogodna za obitelji s djecom - godišnje trajanje sunca 1917 sati. Brzo se stiže i do carskih kupki. Također u neposrednoj blizini: restoran sa ljetnom terasom, keramika, dječje igralište, nogometno igralište, garaža, vulkanizer, jahaonica.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 150 €
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Vrlo jeftin FH u ovoj kategoriji s usporedivom opremom za do 7 osoba plus dvoje male djece do 2 godine (2 dječja kreveta 70x140). Uštedite najmanje 30% u usporedbi s drugim ponudama.



Dolazak i odlazak do 10:00 h i od 16:00 h.



*Služiti svima je umjetnost koju nitko ne može učiniti*

Nema smisla ako s jedne strane preferirate nisku cijenu, vintage stil (izgradnja od gline, starost nekretnine) i pogodnu lokaciju, ali u isto vrijeme očekujete 24 sata apsolutnog mira i tišine na usamljeni otok i medicinski sterilna kvaliteta novogradnje.



U nisku cijenu najma uključen je parking, internet, perilica // voda, grijanje, struja - normalna potrošnja, kuhinjske krpe, sušilo za kosu, blender, pegla i sl. ovisno o sezoni. // Dodatna posteljina i ručnici mogu se rezervirati kao paket uz već uključenu posteljinu i ručnike.



Uobičajena potrošnja struje, grijanja, vode/kanalizacije je uključena, ali će se posebno naplatiti putem depozita u slučaju iznadprosječne potrošnje.

Boravišna pristojba cca.

Minimalna cijena najma odnosi se na periode izvan sezone. Ne postoji pravo na naknadu nakon nastupa više sile.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 50 dana prije dana dolaska.
  • Sie erhalten 90 % der Anzahlung zurück, wenn Sie bis 49 Tage vor Urlaubsantritt stornieren, 70 % wenn Sie zwischen 48 - 35 Tagen vor Urlaubsantritt stornieren, 40 % wenn Sie 34 - 21 Tage vor Urlaubsantritt stornieren, 10 % wenn Sie 20 - 14 Tage vor Urlaubsantritt stornieren und Nichts zurück, wenn Sie 13 Tage vor Urlaubsantritt stornieren.

ostale informacije:

Kućni red se smatra pročitanim, razumljivim i prihvaćenim prilikom rezervacije.



Evo izvatka:



Općenito / DUŽNA PROVJERA



Svi predmeti koji se nalaze u i izvan kuće ili im pripadaju mogu se koristiti s dužnom pažnjom. Najmoprimac je u pravilu odgovoran za svu štetu i nestručno rukovanje u visini troškova zamjene. To nikako nije uključeno u cijenu najma.



Najmodavac ne odgovara za nestručno rukovanje od strane najmoprimca. Najmodavac ne odgovara za dragocjenosti stanara. U našem apartmanu pušenje je strogo zabranjeno. Slobodno pušite vani. Molimo vas da smeće, pepeo i ostatke cigareta/cigara odlažete u kante koje su vam dodijeljene, a ne na posjed, druge kante ili u susjedov vrt.



Ako to ne učinite, naplatit ćemo vam posebnu naknadu za čišćenje u iznosu od 40 eura. Ako se ne pridržavate kućnog reda, plaća se dio pologa.



LOŠE



Molimo vas da ne bacate higijenske potrepštine kao npr B. higijenski ulošci, dječje maramice, gaćice ili tamponi i bez ostataka/masnoće u WC-u. Nije dopušteno prati rublje pod tušem. Za to je dostupna perilica rublja. Najmodavac ne odgovara za nestručno rukovanje od strane najmoprimca. Šteta će se naplatiti po zamjenskoj vrijednosti.



KUHINJA



Posuđe, lonce, pribor za jelo i pribor koji ste koristili stavite u ormare tek nakon čišćenja. U sudoper se ne smije izlijevati smeće, ostaci hrane, štetne tekućine i sl.



SMEĆE



Za odvajanje otpada koji se ovdje prakticira postoje kante za ostatak i pepeo, žute kante, kante za papir i organski otpad te kontejneri za staklo i papir nedaleko od kuće za odmor kod vatrogasne postrojbe na vašem ulazu u dvorište. Ako to ne učinite, bit će odbijen depozit od 50,00.



Roštilj



U vrtu kuće mogu se koristiti roštilj i kamin. Međutim, oba moraju biti postavljena na siguran način udaljena od krovova prekrivenih trskom i njima se mora rukovati profesionalno u smislu zaštite od požara. Moraju se očistiti nakon svake upotrebe. Općenito, ne ostavljajte vatru bez nadzora!



Drveni ugljen je besplatan, a drva za ogrjev se mogu kupiti u supermarketu i koristiti za roštilj i kamin u vrtu.





GRIJANJE



Tijekom RAZDOBLJA GRIJANJA (ovdje od 15. rujna do 15. lipnja, prema zakonu od 1. listopada do 30. travnja) prozori u dvokatnici moraju biti zatvoreni osim uobičajenog dnevnog šok ventiliranja od oko 10 minuta. Ukoliko se to ne pridržava i prozori su stalno nagnuti dok je grijanje uključeno, naplaćuje se 15.-/dan od depozita za dodatne troškove grijanja. Za razliku od modernih plastičnih prozora s jednoručnim zaključavanjem, drveni prozori imaju kvake i zasune s lijeve i desne strane, kojima se može istovremeno upravljati u nagnutom položaju.



Svaka usluga koja izlazi iz okvira zakonskih propisa podliježe naplati :

Dakle, ako želite dodatno centralno grijanje izvan sezone grijanja s kratkotrajnim padom vanjske temperature tijekom dana na ili ispod 18 stupnjeva ili s unutarnjim temperaturama od i iznad 18 stupnjeva, to trenutno košta 15,-/dan



Savjeti: Ukoliko vam je u stanu tijekom razdoblja grijanja pretoplo, toplinu (minimalna temperatura 20 stupnjeva) regulirajte preko termostata na radijatorima, a ne preko otvorenih prozora.

Ako je izvan sezone grijanja vani toplo (npr. 20 stupnjeva), au kući je hladno (npr. 18 stupnjeva), otvorite prozore i pustite topli zrak unutra umjesto zahtjevnog grijanja koje se naplaćuje.



Kaljeva peć se ne smije pustiti u rad bez odgovarajućeg znanja.



Promjene na toplini grijanja ne smiju se vršiti samostalno.





PARKING



U dvorištu se nalazi besplatan parking za goste. Ne postoji ugovor o skrbništvu. Iznajmljivač nije odgovoran za gubitak ili štetu vozila parkiranih ili kojima se manevriralo na posjedu kuće za odmor i njihovog sadržaja.



Ako je vozilo nepropisno parkirano na parkiralištu za korisnike na prilazu umjesto na parkiralištu za goste tijekom razdoblja rezervacije, naknadno će se naplatiti 10,00/naknada za parkiranje/dan.



KLJUČ



Molimo ne dajte svoj ključ. U slučaju gubitka ključeva, najmoprimac je odgovoran do visine troškova zamjene.



ŠTETA



Nitko ne oštećuje stvari namjerno. Međutim, može se dogoditi da se nešto pokvari. Stoga Vas molimo da nas odmah obavijestite kako bismo što prije sanirali štetu, a gosti nakon Vas uživali u ugodnom boravku bez ograničenja. Najmoprimac u cijelosti odgovara za štetu nastalu na inventaru ili kući za odmor i stvari u visini troškova zamjene.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.03.2024


3 evaluacije

Ukupna ocjena

4,1 od 5
4.3 Oprema
4.0 Cijena/učin
3.7 Servis
3.7 Položaj
4.5 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2022

S. S. iz/od Chemnitz

4,8
5 5 5 4 5
Prikaži njemački

Rado bismo se vratili

Vrlo ljubazna dobrodošlica, sve nam je pokazano, kreveti su već bili pospremljeni tako da smo mogli savršeno započeti naš odmor.
Oprema je više nego odgovarajuća, štednjak, perilica suđa, perilica rublja i dosta posuđa i začina je bilo u izobilju. Roštiljajući na postojećem roštilju (vrlo dobro meso nalazi se u Trassenheideu oko 5 km na mreži) uživali smo na ugodnoj terasi u kući za odmor.
Plaža Trassenheide nije velika i uvijek se može naći mjesto.
Mali nedostatak je što je obližnja gostionica nažalost zatvorena, ali možete pronaći brojne restorane za 10-ak minuta vožnje automobilom (talijanski, kineski sa svime što možete jesti, grčki itd.)

Vratit ćemo se sljedeći put kad budemo u Usedomu

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor za samce, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospođa L. Schroeder:

Liebe Gäste, herzlichen Dank für die Eindrücke Ihres Aufenthaltes in unserem Ferienhaus. Besonders erfreulich für uns Ihre Erwähnung eines Wiederholungsbesuches, sofern Sie wieder Urlaub auf der Insel machen wollen :) Alles Gute für Sie weiterhin.

srpanj 2022

Rama S. iz/od Fürstenwalde

2,6
3 2 1 3 4

Unzufrieden

Leider sollten wir unzufrieden das Haus verlassen. Es ging alles in Ordnung bis auf der Abreisetag. Es wurde 100 € von der Kaution für unfaire und nicht nachvollziehbare Gründe abgezogen. Wir haben alles sowie es ist genau wieder abgegeben ohne irgendwelche Schaden zu verursachen . Heizkosten für 3 Tage 45€!! + 55€, weil wir angeblich ein Müllbeutel nicht richtig getrennt haben und die Bettwäsche nicht rechtzeitig (vor 10:00 Uhr) herausgezogen haben!! Das finden wir als Familie total unfair und würden das Ferienhaus nicht weiter empfehlen. 

Preporučeno za: Obitelji s djecom

Odgovor iznajmljivača gospođa L. Schroeder:

Leider sollte ich mich von eigentlich sympathischen Gästen unzufrieden verabschieden. Ihre Sichtweise ist sehr bedauerlich, denn mit mehreren Hinweisen bat ich um die Einhaltung der Hausregeln. Wer sich u.a. nicht an die Parkordnung hält, mit Inventar achtlos umgeht, indem Decken am Terrassen-Boden liegen und Holzbänke im Regen stehen, mehrfach die Mülltrennung missachtet, darüber hinaus mehrere Mülltüten mit Windeln in fremder BIO-Tonne entsorgt sowie noch bei Abreise ohne Sinn und Verstand auch noch einen großen Müllsack in die Papiertonne wirft, den Herd Öl-übergossen und Möbel und andere Gegenstände mit breitgeschmierter Schokolade hinterlässt, muss mit Konsequenzen wegen mangelnder Sorgfaltspflicht und Abzug der Kaution wegen Sonderreinigung rechnen. Jeder Vermieter würde dem zustimmen und die Mehrheit der Feriengäste auch.

Da Ihre Familie das erste Mal in einem deutschen Ferienhaus war, würde mich interessieren, welche deutschen Vergleichsobjekte Sie bezüglich der Ausstattung und des Services bezogen auf den Preis heranziehen können ? Auf anderen Plattformen jedenfalls hat mein Objekt diesbezüglich die besten Bewertungen von erfahrenen Urlaubern, da es verglichen mit dem Preis überdurchschnittlich ausgestattet ist. Heizkosten sind außerhalb der Heizperiode (Okt.-April) in der Sommer-Hochsaison nicht inclusive, da sie gesetzlich nicht vorgeschrieben sind.

1. Update: Die Übergabe war wie vereinbart 10 Uhr und Sie sagten bei meiner Ankunft, Sie wären mit allem fertig, hatten jedoch entgegen den Hausregeln die Bettwäsche noch nicht abgezogen und taten dies erst nach meinem Hinweis. Da Sie die bezogenen Betten bei der Übergabe wie bei Anreise vorgefunden ordentlich hingelegt hatten, war nicht zu vermuten, dass Sie vor meinem Hinweis noch vorhatten, die Bettwäsche abzuziehen.

2. Update: Entgegen den Nutzungsregeln dieser Plattform verfassten Sie eine weitere negative Bewertung zum gleichen Aufenthalt, die berechtigterweise von der Plattform gelöscht wurde, weil dadurch die Gesamtbewertung verfälscht wird.

Soviel zu Ihrer Sichtweise bezüglich der Einhaltung von Regeln.

kolovoz 2014

S. iz/od Tönning

4,8
5 5 5 4
Prikaži njemački

Idilična kuća s mnogo dodataka

U kasno ljeto uživali smo u ovoj ljupkoj i prostranoj rezidenciji, istražujući Usedom. Daleko od tipičnih smještaja, ovdje se nalazi sve što srce željno odmora može poželjeti. Podsjetilo nas je na udobne kuće na otoku Baltik Bornholm. Oni koji ne moraju nužno ići na plažu svaki dan, već žele uživati ​​u opuštenom zaleđu kao mi, ovdje su dobro smješteni po super povoljnoj cijeni. Široka plaža i ljetovališta dostižu se brzom vožnjom biciklom u četvrt sata, još brže automobilom za 5 minuta. Oduševljeni smo superfinim i širokim pijeskom na plaži između Trassenheidea i Zinnowitza. Želimo iznajmljivačima još mnogo zadovoljnih gostiju, baš kao što smo i mi bili.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa L. Schroeder:

Liebe Gäste, recht herzlichen Dank für die Beschreibung Ihres gelungenen Aufenthaltes bei uns. Wir freuen uns sehr, dass es Ihnen so gut bei uns gefallen hat. Vielleicht dürfen wir Sie oder Ihre Freunde oder Familie wieder einmal bei uns begrüßen.


kontakt

gospođa L. Schroeder

gospođa L. Schroeder

Dobro došli u šarmantnu i prostranu pomorsku romantičnu kuću za odmor s malim dvorišnim vrtom uključujući gredicu s biljem nedaleko od Baltičkog mora Usedom. Osjećajte se kao kod kuće u ovoj s ljubavlju namještenoj i bogato opremljenoj seoskoj kući bez skrivenih troškova. Ukoliko imate pitanja, uvijek smo vam na raspolaganju.


Dalji smještaji od gospođa L. Schroeder


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 52249

Posljednje ažuriranje: 21.03.2024

Oglas je online od: 11 godina, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/52249.htm


«****Romantična kućica na moru****» je dobio ocjenu gosta 4.1 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 3 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 50 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina