Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Familienurlaub mit Hund

Sjeverni/Sjeverni nasip (Istočna Frizija, Sjeverno more)

maks.  4   Gosta/Gostiju
65m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
65m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

89 puta dodano listi želja

Već više od 11 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

89 puta dodano listi želja

Već više od 11 godina online



Opis

Apartman u prizemlju od 65 m² sa 2 spavaće sobe, 4 ležaja i 2 wc-a.



Apartman u prizemlju od cca 65 m² ima 3 sobe, tuš kabinu i odvojeni WC za goste. Centralni fokus stana je veliki dnevni boravak i blagovaonica s otvorenom kuhinjom. Kao utočište, stan ima dvije odvojene spavaće sobe. Kupaonica ima tuš, umivaonik i WC. Odvojena prostorija sadrži 'gostinjski' WC s umivaonikom i neprozirnim vanjskim prozorom.



U kuhinji se nalazi štednjak sa staklokeramičkom pločom, pećnica, mikrovalna pećnica i napa. Naravno, u kuhinji se nalazi i perilica suđa te hladnjak (sa velikim zamrzivačem odvojenim od hladnjaka). Dostupni su naravno i drugi uređaji kao što su kuhala za jaja, aparati za kavu, tosteri, kuhala za vodu itd.



Blagovaonica je predviđena za 4 osobe, ima nekoliko stolica i 1 istočnofrizijsku klupu za blagovaonski stol. Dakle, ništa ne stoji na putu ugodnoj večeri igre s prijateljima. Naravno, u apartmanu ćete pronaći veliki izbor društvenih igara, tako da vam, čak i ako je vrijeme potpuno tmurno, neće biti dosadno.



Dnevni boravak sadrži kožni trosjed i kožni naslonjač s naslonom za noge. Televizija je spojena na satelitski sustav tako da su svi glavni televizijski kanali lako dostupni. Naravno u stanu postoji i glazbeni sustav za slušanje CD-a i radija.



Apartman ima dvije spavaće sobe: jedna spavaća soba ima bračni krevet, druga ima običan krevet i krevet na kat. Obje spavaće sobe su opremljene ormarićima, noćnim ormarićima, lampama za čitanje itd. i mogu se zamračiti griljama. U jednoj od spavaćih soba nalazi se sef.



Kupaonica ima tuš, WC, umivaonik, osvijetljeni ormarić s ogledalom, sušilo za kosu i perilicu rublja. WC za goste ima zaseban umivaonik sa ogledalom.



Iz dnevnog boravka se izlazi na popločanu terasu iza kuće. Ova terasa je velikim dijelom zaklonjena od pogleda drugih i pripada isključivo ovom stanu. Na terasi se nalazi prostor za sjedenje sa stolom i 4 podesive stolice. Travnjak ovog stana počinje odmah do terase.

Pristup internetu putem WiFi-a bit će dostupan od travnja 2020.

A ako želite ići na odmor s 2 obitelji, preporučamo naš nešto manji apartman u prizemlju u kući dijagonalno nasuprot (Dresdener Str. 7c). Međutim, kućni ljubimci ovdje nisu dopušteni. Ako je potrebno, jednostavno pitajte bez obveze!

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 3 km

3 km

Mogućnost kupovine 0.3 km

0.3 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 0.3 km

0.3 km

Zračna luka 2 km Norddeich

2 km

Kolodvor 2 km Norden

2 km

Izlaz s autoceste 30 km Emden

30 km


Mjesto i položaj smještaja

Stan u prizemlju u ulici Dresdener 8a nalazi se u mirnoj rezidencijalnoj četvrti na periferiji od sjevera prema obali. I obala Sjevernog mora i središte grada na sjeveru udaljeni su samo oko 2 km, što možete lako preći za nekoliko minuta biciklima koji pripadaju apartmanu. Norden je jedan od najstarijih gradova u Istočnoj Friziji i ima oko 25.000 stanovnika. To ga čini četvrtim najvećim gradom u Istočnoj Friziji, čija je prednost što tamo možete dobiti sve što vam je potrebno za svakodnevne potrebe. Osim vrlo lijepih trgovina u pješačkoj zoni, postoji nekoliko trgovačkih centara, knjižnica, kina itd. Norden je sjeverozapadni grad njemačkog kopna. Regiju oko sjevera uglavnom karakteriziraju poljoprivreda i turizam. Grad ima dobrih 27 kilometara nasipa. Vrijedi vidjeti tržnicu s crkvom Ludgeri, pješačku zonu s brojnim malim trgovinama i muzej čaja.



Norddeich pripada Nordenu i poznat je po utočištu tuljana, vanjskom bazenu i avanturističkom bazenu 'Ocean Wave' s toboganom dugim 105 metara. Za djecu je tu pustolovno igralište, brod iz bajke i dječja igraonica. Pansion ćete pronaći na samoj plaži. Norden-Norddeich je državno odobreno lječilište na Sjevernom moru. Trajektne veze za Norderney i Juist. Ako vam se ne da voziti trajektom, na otoke možete odletjeti i avionom ili jednostavno rezervirati let za razgledavanje obale. Odgovarajući aerodrom je u Norddeichu.



Osim zelene, pješčane i plaže za pse, Norddeich ima i školu surfanja u kojoj početnici i napredni surferi mogu naučiti surfati i kitesurfati.



Tijekom sezone stalno se nude vođene šetnje po blatnoj ravnici za cijelu obitelj.



Područje je prekrasno za duge vožnje biciklom. Osim toga, postaje za veslanje i pedale u Leybuchtsielu, Nordenu i Hageu nude vam mogućnost prebacivanja s kanua na bicikl i obrnuto od stanice do stanice.



Izleti u park dvorca Lütetsburg, na povijesnu tržnicu na sjeveru, u Deichmühle, Frisa Mühle s muzejom dagnji i puževa i Westgater Mühle sa svakodnevnim demonstracijama jela i pečenjem u povijesnoj pećnici također se isplati.



Opuštajuće je putovanje muzejskom željeznicom kroz široki močvarni krajolik od sjevera do Dornuma.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:30
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Grad Norden zahtijeva boravišnu pristojbu za goste odmora starije od 16 godina, što naš upravitelj objekta mora prihvatiti prilikom izdavanja posjetiteljske kartice. Više informacija o boravišnoj pristojbi možete pronaći ovdje:



Posteljina i/ili ručnici mogu se iznajmiti od upravitelja objekta na zahtjev. Cijena najma je 12 eura po osobi (posteljina i ručnici zajedno). Naknada se povećava za 10 eura za svakog psa kojeg vodite sa sobom.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 30 dana prije dana dolaska.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 18.04.2024


6 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.7 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2023

Franziska M. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijep stan i odlična lokacija.

Bili smo ljeti 2023. godine u stanu, za vrlo loše vrijeme. Zbog puno kiše, dosta vremena smo proveli u stanu. Veličina stana s nekoliko soba također je bila vrlo dobra, čak su bile prisutne i 2 televizije.
Također, stan je bio vrlo lijepo i praktično namješten, ništa nam nije nedostajalo. Također je super bila ograđena bašta odmah pored parkinga za automobil. Trgovine su bile dostupne pješice, područje je bilo vrlo mirno, gotovo nema prometa automobila.
Osjećali smo se vrlo ugodno u stanu i svakako ćemo se opet vratiti.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži

srpanj 2023

Marianne W. iz/od Hagen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijep i veliki stan

Vrlo pogodno za obitelj od 4 osobe s psom. Dovoljno prostora, ograđeni vrt, čak 2 toaleta.
Zbog položaja između centra grada i obale, idealno smješteno, sva odredišta su vrlo brzo dostupna biciklom.
Osjećali smo se vrlo ugodno i iduće godine opet ćemo se voziti u ovaj stan.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži

rujan 2022

D. S. iz/od Wilnsdorf

5,0
5 5 5 5 5

Herz , was willst du me(e)hr !?!

Nicht nur die sehr große , sehr saubere , sehr gepflegte Wohnung ist sehr empfelenswert !

Auch der überaus nette , freundliche Kontakt zu Vermieter und dem Serviceteam vor Ort ist zu erwähnen. Auch die Tatsache , dass wir einen Kurzurlaub ( 4 Tage )mit mittelgroßem Hund dort verbringengen konnten ist nicht selbstverständlich ! Völlig unproblematisch einen Aufenthalt von Do-So zu buchen - wo geht das noch ?
Dazu noch mit Hund ? Wir haben sofort zugegriffen !! Der kleine , gänzlich eingezäunte Garten , in wunderbar ruhiger ( auch verkehrsberuhigter !) Umgebung sorgt für einen relaxten Hund und somit auch für relaxte Hundehalter :-)

Also unsere uneingeschrängte Empfehlung -wir kommen gerne wieder .

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

rujan 2021

Reiner N. iz/od Essen

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schöne und gepflegte Ferienwohnung

Wir fahren seit vielen Jahren immer wieder in diese Ferienwohnung, daher können wir die Ferienwohnung uneingeschränkt empfehlen. Die Wohnung liegt in Norden, ungefähr in der Mitte zwischen Stadtmitte und der Küste, Einkaufsmöglichkeiten gibt es direkt um die Ecke. Die Wohnung ist im Erdgeschoss, man kommt direkt vom Wohnzimmer auf die Terrasse. Daneben ist der Einstellplatz für den PKW. Uns hat es bisher an nichts gefehlt. Wenn etwas nicht funktioniert, kommt der Hausverwalter direkt vorbei und kümmert sich um das Problem. Wir sind bisher sehr zufrieden gewesen und werden im kommenden Jahr wieder hier Urlaub machen.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

svibanj 2016

Birgit B. iz/od Gevelsberg

5,0
5 5 5 5

Tolle Tage mit Hunden

Die Wohnung war sehr schön und praktisch eingerichtet. Super auch der eingezäunte Garten und daß man von hinten mit den sandigen Hunden reinkonnte, während der andere vorne durchs Haus die Terasse öffnen konnte. Wir kommen auf jeden Fall nochmal wieder.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

svibanj 2014

Marlies R. iz/od Wölpinghausen

4,5
5 5 5 3

Die Wohnung sowie Vermieter und Dame vor Ort sind toll!!!

Wir waren im Mai 2014 für 10 Tage in dieser schönen Wohnung. Wir haben lange gesucht, da für uns ein paar Komponenten passen mussten-vor allem, dass wir unsere beiden Irish Wolfhound Damen mitbringen konnten.
Herr Berghoff war sofort sehr offen und so buchten wir. Wir hatten oftmals bei Anfragen anderswo Probleme mit zwei so grossen Hunden unterzukommen.
Als endlich der Mai kam und wir mit der Dame vor Ort (die sich bereits im vorraus sehr für unsere Wünsche engagiert hat) in die Wohnung kamen, fühlten wir uns sofort heimisch und willkommen-so auch die Hunde!
Der kleine eingezäunte Garten mit den schönen Möbeln war optimal und auch in der Wohnung ist Alles, was das Herz begehrt. Der Hundestrand ist klein, für uns nocht ganz so schlimm, da beide Wolfshund Damen Jagdtrieb haben und meist schlecht ableinbar sind, aber sie mochten die Pfoten im Sand und Watt. Das Haus am Meer ist besonders schön und rund um die Wohnung gibt es viele Einkaufsmöglichkeiten, die sehr schnell zu erreichen sind. Die Stadt haben wir öfter zu Fuss erkundet, was von der Wohnung aus ein Katzensprung per Pedes ist.
Uns hat der Aufenthalt so gut gefallen, dass wir dieses Jahr erneut im Mai anreisen werden-diesmal für 14 Tage...

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem


kontakt

gospodin F. Berghoff

gospodin F. Berghoff

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 52945

Posljednje ažuriranje: 14.04.2024

Oglas je online od: 11 godina, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/52945.htm


«Familienurlaub mit Hund» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 6 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina