Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  4   Gosta/Gostiju
65m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
65m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Apartman za odmor Seeschwalbe graniči s područjem slabog prometa i dio je upravljivog kompleksa izgrađenog krajem 1980-ih. Dom nudi obilje prostora za 4 osobe, a njegovih prostranih 65 četvornih metara sastoji se od kombiniranog dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice, spavaće sobe (bračni krevet), kupaonice s tušem, te hodnika i ostave. U preuređeno potkrovlje s još dva ležaja i ugodnim dnevnim boravkom dolazi se drvenim stubištem iz donjeg dnevnog boravka. Ternom dominiraju veliki prozori i vedar, svjetlom preplavljen ambijent, orijentacija velikog balkona na jugoistok također jamči sunce do popodnevne kave. Kuhinja je potpuno opremljena sa štednjakom, napom, hladnjakom, tosterom i kuhalom za jaja. Satelitska TV i CD radio su dostupni, a parking je naravno dio posjeda. Rublje se može prati i sušiti u podrumu stambenog kompleksa ubacivanjem novčića. Od vašeg prebivališta do plaže i šetnice ima još oko 200 metara. Tamo možete uživati u prekrasnom pogledu na mol na istoku i plažu i surfati na plažama Brazila i Kalifornije na zapadu vaše regije za odmor.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.3 km

0.3 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 20 km Kiel Holtenau

20 km

Kolodvor 20 km Hbf Kiel

20 km

Izlaz s autoceste 20 km Kiel

20 km


Mjesto i položaj smještaja

Ako želite ići na jahanje, teško da možete izbjeći apartman Seeschwalbe: jahanje i farma ponija (pješačenje) nalazi se u neposrednoj blizini. Ali čak i oni koji ne vole sjediti na konju naći će dosta zabave usred netaknutog krajolika Probstei s njegovim prostranim prirodnim rezervatima, šumama i kopnenim jezerima - na primjer na kilometar dugoj prirodnoj pješčanoj plaži u Kielski zaljev. Široki plitki pojas obale, s ljubavlju uređena igrališta i prirodni pašnjaci za ovce i goveda također su idealni uvjeti za obiteljski odmor. Pješačke i pješačke staze uz pješačku stazu fjorda na promenadi pozivaju vas na opsežne izlete preko poznatog ljetovališta Laboe na Baltičkom moru do glavnog grada države. Schönberger Strand također je jedno od najpoznatijih područja za surfanje u Schleswig-Holsteinu, škole surfanja i jedrenja stoje vam na raspolaganju s materijalima i obukom. Gosti zainteresirani za kulturu ne samo da će u bilo koje doba godine pronaći široku ponudu u 22 kilometra udaljenom Kielu, već i glavni grad Schönberg (4 kilometra) svojim gostima nudi i muzeje poput jedinstvenog muzeja djetinjstva i ljubazan lokalni povijesni muzej. Nedaleko od "vaših ulaznih vrata" posebna je atrakcija novo pristanište, povremeno kino na plaži i jedna od najpoznatijih njemačkih muzejskih željeznica koja vozi između Schönberga i Schönberger Stranda s povijesnim parnim vlakovima. Diferencirani preventivni zdravstveni programi u Ostseeklinik Holm, usred jedinstvenog krajolika slane močvare, također su vrijedni pažnje. U okviru općih lječilišnih postupaka i rehabilitacije pacijenti i posjetitelji doživljavaju zdravstvenu profilaksu bolesti srca, krvožilnog sustava, metabolizma i koštano-mišićnog sustava. Mala pročelnička sela sa svojim starim zgradama i prekrasnim seoskim zelenilom pružaju posebnu čar. Prije samo dvije godine Passade je izabran za najljepše selo u Schleswig-Holsteinu na natjecanju “Naše selo bi trebalo biti ljepše”. Nije ni čudo, s kućama sa slamnatim krovom i lokacijom na jezeru Passader! Za namirnice i svakodnevne potrepštine postoji supermarket (500 metara) i nekoliko pekara u Schönberger Strandu. Prilikom dobivanja žemljica prolaze i pokraj uprave toplica, gdje mogu ispitati pojedine događaje. Uz šetnicu se nalazi i manji broj butika, restorana, kafića i barova. Njihovo radno vrijeme ovisi o frekvenciji prometa u sezonskim vremenima putovanja, a neke trgovine izvan glavne sezone rade samo vikendom. S druge strane, glavni grad Schönberg (5 minuta vožnje automobilom) s brojnim diskontima i velikim specijaliziranim tržnicama razvio se u impresivan servisni centar, a ovdje su se smjestile i poznate drogerije i banke. U središtu živahnog grada pronaći ćete ljekarne i domaće stručnjake.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

Imajte na umu da FeWo Seeschwalbe možemo iznajmiti samo kao apartman za nepušače u smislu sljedećih gostiju na odmoru i alergičara, a nažalost ne možemo primiti ni kućne ljubimce. Preporuča se donijeti posteljinu i ručnike od kuće prema osobnim potrebama.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 17.03.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin T. Herget

gospodin T. Herget

Dalji smještaji od gospodin T. Herget


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 5406

Posljednje ažuriranje: 23.12.2023

Oglas je online od: 18 godina, 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/5406.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina