Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Alpenchalet Achensee

maks.  6   Gosta/Gostiju
70m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
70m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Kuhinja za jelo, 2 spavaće sobe, 2 - 6 osoba, TV sa satelitskim programima, 2 parkirna mjesta, veliki vrt
Naša brvnara tradicionalno je namještena u tirolskom stilu i odiše vlastitim šarmom.

Kuća ima 2 dvokrevetne sobe i, na zahtjev, još 2 kreveta u kosom krovu do kojih se dolazi ljestvama. Dnevni boravak ima TV sa satelitskim programima i peć na drva koja pruža potrebnu udobnost. Besplatni WiFi i infracrvena kabina.

Otvorenoj kuhinji možete pristupiti izravno iz dnevnog boravka. Kuhinja za jelo opremljena je električnim štednjakom, pećnicom, hladnjakom, zamrzivačem, mikrovalnom pećnicom i aparatom za kavu te vas poziva na zajedničko kuhanje. Naša brvnara također ima kupaonicu s WC -om. Naša kuća ima veliki vrt sa garniturom za sjedenje i vrtni roštilj. Nema ništa ljepše ljeti nego dan završiti uz roštilj.

Naravno, naša kuća nudi 2 parkirna mjesta, od kojih je jedno natkriveno.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
sauna sauna
kamin kamin
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 1 km

1 km

Skijaška uspinjača 2 km

2 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 50 km Innsbruck

50 km

Kolodvor 7 km Jennbach

7 km

Izlaz s autoceste 10 km Wiesing

10 km


Mjesto i položaj smještaja

Naša brvnara nalazi se na fantastičnom mjestu u četvrti Lärchenwiese u Maurachu. Brojna su izletnička odredišta na kojima će cijela obitelj doći na svoje. Oni koji vole planinarenje mogu se radovati tipičnim tirolskim alpskim kolibama poput Astenaua, Bärenbadalma, Feilalma i Geißalma.

Za uspješan zimski odmor ne smije se zanemariti ni zabava u snijegu. Žičara Rofan nalazi se u neposrednoj blizini koliba. Karwendelbahn ćete pronaći i u susjednom gradu Pertisau.

Za ljubitelje biciklizma, Achensee je teško nadmašiti što se tiče biciklističkih tura. Na raspolaganju je bezbroj biciklističkih i biciklističkih staza. Skijaši na krovu također vrijede svoj novac. Jedna od najljepših cross-country staza u našoj zemlji nalazi se u Pertisauu.

U toplim ljetnim danima ništa nije zabavnije nego malo rashladiti se u kristalno čistoj vodi. Oko Achenseea postoje plaže za mlade i stare.

Golf: Golf na dva igrališta u Achenseeju!

Dva lijepo uređena golf terena, fantastičan panoramski pogled i nepogrešiv ambijent očekuju amaterske golfere, amatere i one koji to žele postati u Achenseeju.

U Achenseeu dva golf terena pružaju „snažne“ argumente za „pokretnu“ sezonu. Igrači golfa cijene područje za odmor Achensee zbog raznolikog krajolika, mira i desetljeća golfske tradicije koja ovdje spaja sport i druženje.

Golfski i ladanjski klub Achensee u Pertisauu, osnovan 1934. godine, najstariji je golf klub u Tirolu. Ovdje od 2003. igraju na 18 rupa. Tirkiznozeleni Achensee, stara stabla ariša, smreke i bukve te prekrasna planinska panorama planina Karwendel stvaraju jedinstveno iskustvo golfa. Profesionalci golfa zaklinju se na savršeno njegovan zelenilo i plovne putove, koje karakterizira blago vođenje fervalija.

Klupska kuća, novoizgrađena 2007. godine, poziva vas na opuštanje nakon uspješne runde golfa i impresionira svojom modernom, a opet domaćom arhitekturom. Visokokvalitetni materijali i puno drva stvaraju poseban štih i ugodnu atmosferu za „19 Rupa ”, koja je vrlo cijenjena ne samo nakon gostujućeg golf turnira koji se održava svakog četvrtka.

Skijanje: Skijaška područja Achensee vas pozivaju!

Tri lijepe skijaške planine i dva vježbališta s oko 30 žičara i liftova te 57 kilometara staza u svim razinama težine čine Achensee skijaškim rajem prikladnim za obitelj.

Alpski skijaši uživaju u zabavi na stazama u tirolskom Parku sporta i vitalnosti, posebno kad su vani i s cijelom obitelji: Na jezeru Achensee djeca uče skijati usred sela: nema dugog putovanja ili nepoznatih vožnji žičarom način njihovih prvih pokušaja hodanja po dvije daske.

Mala, fina, ali ipak puna raznolikosti: Ovako se predstavljaju skijališta oko Achenseea, koja su stvorena za obitelji, kao i za rezbarenje nakaza i snowboardera zbog velikog broja širokih padina.

Achenkirch - skijalište Christlum

Maurach - skijalište Rofan

Pertisau - skijalište Zwölferkopf / Karwendel & Planberg Wiesenlifte

Steinberg - skijalište Rofan / Steinberg Ljeto u Maurachu

Jedno od najpopularnijih kupališta, osobito za obitelji, plaža Buchau nudi ugodne temperature vode (oko 22 ° C), a odlikuje se blagim nagibom obale.
Prostrano selo, koje ujedno funkcionira i kao školski centar u regiji, već je više od 120 godina kraj ili odredište željezničke parne zupčanike Achensee. Od Jenbacha u dolini Inn do jezera Achensee, najstarija željeznica te vrste u Europi pokriva nadmorsku visinu od oko 400 metara na udaljenosti od gotovo sedam kilometara.

Planine Rofan također vas pozivaju na planinarenje i penjanje ljeti. S žičarom Rofan, prirodni dragulj dostupan je svima u samo nekoliko minuta. Apsolutni vrhunac je Achensee 5 vrh preko ferate, koji vodi preko pet središnjih vrhova Rofana.

Zima u Maurachu

Čarolija zimskog jezera u suprotnosti je s širokim snježnim poljima i snježnim vrhovima planina Rofan. Obiteljsko skijalište ne inspirira samo skijaše, rezbare i snowboardere. Pristup jednom od najljepših turističkih skijališta u Tirolu također je lak pomoću žičare Rofan, a impresivni AirRofan padobran omogućuje vam da doživite jedinstveni krajolik iz „orlove perspektive“ čak i zimi.
Skijaško trčanje i zimsko pješačenje-sa krpljama ili bez njih, klizanje na ledu, curling, romantične vožnje konjskim zapregama, zimske vožnje ili društvena sanjkanja čine zimski odmor u Maurachu nezaboravnim iskustvom. Za obitelji postoji dodatni plus - najmlađi skijaši prvi put pokušavaju hodati bez dugih putovanja sredinom grada.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Skijanje
Snowboard vožnja
Surfanje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravišna pristojba 1,50 po osobi za odrasle, pas 2,00 €

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 17.02.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa K. Daum

gospođa K. Daum

ostale informacije

Broj objekta: 56297

Posljednje ažuriranje: 17.02.2024

Oglas je online od: 10 godina, 10 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/56297.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina