Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ferienbungalow Gardasee

Jezero Garda

maks.  5   Gosta/Gostiju
60m²  stambena površina
2 spavaće sobe (+1)
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
60m²
2 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

73 puta dodano listi želja

Već više od 10 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

73 puta dodano listi želja

Već više od 10 godina online



Opis

Stambena površina bungalova je cca 60 m² i podijeljena je na 4 prostorije: veliki dnevni boravak s kuhinjom i spojenim dnevnim boravkom, kupaonica i 2 spavaće sobe. Ukupno ima 5 kreveta, au jednoj spavaćoj sobi još ima mjesta za dječji putni krevetić (mogućnost posudbe). Na 3-stranoj, djelomično natkrivenoj terasi, imate sunce od izlaska sunca do kasnog poslijepodneva. Ne morate čak ni stajati na terasi da biste uživali u prekrasnom pogledu na Tignale, Monte Baldo, zapadnu obalu Gardskog jezera pa sve do južne obale jezera, to možete učiniti izravno sa stola za blagovanje.



Dnevni boravak je opremljen udobnom sofom koja se može koristiti i kao krevet (140 x 200 cm), foteljom s tabureom, stolićem za kavu, TV-om ravnog ekrana od 40" sa satelitskim sustavom za prijem TV programa na njemačkom jeziku i radijski program i radio sa CD-playerom. Peć na pelete se može ložiti za hladnijih večeri ili lošeg vremena (u početku i kasnoj sezoni), ali pelete je potrebno donijeti sa sobom ili nabaviti o vlastitom trošku. Blagovaonica je nalazi se točno ispred velikih staklenih kliznih vrata na istoku i ima mjesta za 4 - 6 osoba i visoku stolicu. Vrhunac je da možete uživati u veličanstvenom pogledu na jezero Garda i Monte Baldo dok jedete.



Naš bungalov ima vlastiti Wifi s do 20 Mbit/sb download. Korištenje je uključeno u cijenu najma.



Kuhinja je funkcionalna, a opet udobno namještena. Hladnjak sa zamrzivačem 3* (NOVO), plinski štednjak s 2 ploče s električnim paljenjem i inox sudoper s jednoručnom miješalicom.Dodatno tu je i zidna jedinica s dvojim staklenim vratima, zidna polica s 2 pretinca, te još jedna polica sa 5 pretinaca ispod kuhinjskog prozora i komode. Kako na odmoru ne biste morali raditi kompromise kada je u pitanju udobnost, kuhinja je opremljena raznim električnim uređajima poput mikrovalne pećnice, kuhala za vodu, aparata za filter kavu, aparata za espresso kavu, kuhala za jaja, tostera, rezača kruha, mini pećnice, električnog roštilja i ručni mikser/mikser s mutilicom i opremljen kukom za miješenje. Ciklon usisavač s kanisterom (NOVO) upotpunjuje objekt. U ormarima i kredencima ima dovoljno posuđa, pribora za jelo, lonaca i raznih čaša za 6 osoba. Dodatno posuđe i pribor za jelo za djecu.



Kupaonica nije velika i nalazi se u sredini bungalova, nažalost bez prozora. Ali opremljen komforom: moderan umivaonik s jednoručnom miješalicom i podnim ormarićem, veliko ogledalo s podesivim povećalom, kupaonski ormarić, WC s dvostrukim vodokotlićem (NOVO), tuš u razini poda (cca. .75 x 150 cm ) s termostatskom miješalicom i wellness tuš stupom s kišnim tušem i ručnim tušem (NOVO) i pregradom za tuš od pravog stakla (NOVO). Grijač ručnika je električno upravljan preko termostata. Ventilacija je preko ispušnog ventilatora kontroliranog prekidačem za svjetlo.



Moderan plinski protočni bojler na tekući plin s elektroničkim upravljanjem opskrbljuje kupaonicu i kuhinju toplom vodom.



"Prednja" spavaća soba ima bračni krevet 160 x 200 cm (2 x 80 x 200 cm) i veliki ormar s kliznim vratima koji je dovoljno velik za 4 - 6 osoba. Tu je i ormarić s ogledalom s utičnicom za sušilo za kosu. Soba također nudi dovoljno prostora za postavljanje putnog krevetića koji ste ponijeli sa sobom. Veliki prozor gleda na sjever.



"Stražnja" spavaća soba (NOVO travanj 2022.) ima dva odvojena kreveta (svaki 80 x 200 cm), koji se po potrebi mogu spojiti. U ovoj prostoriji nalazi se i otvorena mala polica i visoki, uski ormar. Iznad kreveta su ormari s još više prostora za pohranu. Soba ima veliki i mali prozor (nagibni svjetlarnik). Oba opremljena komarnicama. Međutim, samo veliki prozor može se zamračiti rolo zavjesom. Za zabavnu večer igre ili da vašoj djeci ne dosadi tako brzo za kišnog dana, u ovoj sobi smo za vas osigurali razne igre i nekoliko knjiga za djecu i mlade.



Na sjevernoj i južnoj strani terase nalazi se stol sa 4 ili 2 vrtne stolice. Tu je i kutni salon od ratana (NOVO) na južnoj terasi za izležavanje. Ležaljke se po potrebi mogu postaviti na jednu od terasa.



Kako bi se i naši mali gosti osjećali ugodno, a mama i tata ne bi morali trpati pola kućanskih potrepština u auto, u našem bungalovu nalazi se stolica za djecu, stolica za hranjenje te plastično posuđe i dječji pribor za najmanje 3 male djece . Za pse ili pustolovne mališane postoji pregrada koja se po potrebi može postaviti pojedinačno.



Više fotografija na našoj početnoj stranici
Broj licence ili registracije: CNI-00270

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (160x200 cm)
Spavaća soba 2
jednokrevetna (80x200 cm)
jednokrevetna (80x200 cm)
dnevna soba
kauč (140x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 11 km

11 km

Jezero 11 km

11 km

Mogućnost kupovine 1.5 km

1.5 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 2.5 km

2.5 km

Autobus 1.5 km

1.5 km

Zračna luka 60 km Brescia-Montichiari

60 km

Kolodvor 50 km Desenzano del Garda

50 km

Izlaz s autoceste 45 km Rovereto-Süd

45 km


Mjesto i položaj smještaja

Naš bungalov nalazi se u kompleksu kuća za odmor "Villaggio di Sunclass" u općini Tignale, državnom klimatskom lječilištu. Nalazi se između Limonea i Gargnana na zapadnoj obali jezera Garda i sastoji se od sela Porto di Tignale, Piovere, Oldesio, Aer, Olzano, Prabione i glavnog grada Gardola.



Automobilom možete doći do glavnog grada Gardola za oko 20 minuta od ceste zapadne obale jezera Garda po dobro razvijenoj cesti sa spektakularnim pogledom na jezero Garda i Monte Baldo.



Kompleks kuća za odmor "Villaggio di Sunclass" nalazi se na rubu parka prirode Gornje jezero Garda ("Parco Alto Garda"), otprilike 680 m visoko iznad jezera i blago se smjestio na velikoj padini na kraju visoravni Tignale. S mnogih dijelova turističkog kompleksa imate prekrasan pogled na jezero i suprotni planinski masiv Monte Baldo.



Odmaralište ima mnogo toga za ponuditi turistima: u zaklonu planina, a samim time i zaštićenom od hladnih vjetrova sa zapada i sjevera, iza uprave/recepcije nalazi se veliki grijani bazen koji se sastoji od bazena (25 x 10 m) s prostorom za neplivače i bazenom za bebe. Terasa za sunčanje i mnoštvo besplatnih suncobrana i ležaljki prostiru se oko bazena. Za vrijeme kupališne sezone angažiran je službeni spasilac. Od našeg bungalova do bazena potrebno je oko 10-20 minuta hoda, ovisno o tome koliko ste spretni u hodu.



Igralište je malo iznad bazena i nudi maloj i starijoj djeci mogućnosti za lunjanje, ljuljačke i tobogane. Za stolni tenis postoje dva stola otporna na vremenske uvjete. Nadalje, zemljana šahovska ploča, natkriveni nogometni fliper i pješčanik.



U visokoj sezoni animatori pružaju razne aktivnosti. Naši stanari dobivaju TIGNALE KARTICU koja im omogućuje sudjelovanje u svim aktivnostima koje organizira Tignale Tourist Office. Uz to postoje mnogi popusti, npr. u parku za penjanje.



Supermarket Conad u Gardoli udaljen je oko 1,5 km od našeg bungalova. Nije velik, ali ima nevjerojatan izbor, kao i dobar izbor svježih namirnica bez glutena i mliječnih proizvoda bez laktoze. Do njega možete doći automobilom za oko 8 minuta, a pješice za oko 20-30 minuta.Također u Tignaleu ima mnogo restorana i pizzerija. Neki od njih imaju na jelovniku jela bez glutena (tjestenina, pizza).


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
golf
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
kitesurfing
izleti brodom
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 10 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 3 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

U sezoni minimalni boravak je 6 noćenja. 4 noći u svim ostalim terminima.



Vaš pas je dobrodošao i besplatan!!



Dodatni troškovi:



- Boravišna pristojba: 1,70 €/dan za osobe starije od 14 godina, djeca do 14 godina su gratis (status: 01/2022)



Peleti za peć na pelete nisu uključeni u cijenu najma ukoliko je potrebno grijanje zbog vremenskih prilika. Pelete možete donijeti sami ili ih kupiti u supermarketu u Gardoli.

Uvjeti poništenja:

  • 119 - 60 Tage vor Mietbeginn Stornierungskosten: 30 % des Netto-Mietpreises 59 - 30 Tage vor Mietbeginn Stornierungskosten: 60 % des Netto-Mietpreises 29 - 15 Tage vor Mietbeginn Stornierungskosten: 90 % des Netto-Mietpreises ab 14 Tage vor Mietbeginn Stornierungskosten: 100 % des Netto-Mietpreises Ein kostenloser Rücktritt vom Vertrag ist nur bei nachgewiesener Erkrankung mit Covid-19 möglich.

ostale informacije:

Vaš dolazak ne smije biti prije 16 sati, a odlazak najkasnije do 10 sati.



Morate ponijeti - ako niste rezervirali preko nas:

- Vlastita posteljina (navlake za jastuke i poplune te posteljina/posteljina)

- Ručnici za ruke, ručnici za kupanje, prostirka za kupanje ili tuš

- po želji: deka ili posteljina za kauč (cca 1,50 - 2,00 x 2,00 m), jer se njegova presvlaka ne može prati i dezinficirati nakon svakog stanara.

- Kuhinjske krpe, krpe i/ili spužve

- Eventualno putni krevetić (može i posuditi), igračke itd.

- Hrana i piće na dan dolaska ukoliko dolazite nakon 19 sati u subotu ili nakon 12 sati u nedjelju izvan sezone.



Naš bungalov ima vlastiti WiFi s do 20 Mbit/sb download. Korištenje je uključeno u cijenu najma.



Naš bungalov nije izričito bungalov za nepušače (iako smo nepušači), ali bismo vas zamolili da pušite samo izvan bungalova. Naknadni stanari nepušači i naravno hvala!



U bungalovu nema perilice za rublje. No, možete koristiti toalet pored uprave/recepcije. U njemu se nalaze dvije perilice i sušilica rublja. Svako punjenje rublja košta 4,00 € uključujući prašak za pranje, svako sušenje u sušilici 1,00 € (od 1. siječnja 2022.). U bungalovu se nalazi i stalak za sušenje veša.



U Gardoli postoji nekoliko GardaUno punionica za e-automobile.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 05.02.2024


5 evaluacije

Ukupna ocjena

4,5 od 5
4.6 Oprema
4.6 Cijena/učin
4.2 Servis
4.8 Položaj
4.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2022

Simone F. iz/od Berlin - Neukölln

4,4
5 5 4 5 3
Prikaži njemački

Lijep odmor s prekrasnim pogledom.

Poštovana gospođo Eibner,
mogli smo provesti vrlo lijepo vrijeme u vašem dobro opremljenom bungalovu.
Lokacija je izvrsna i pogled na jezero je fantastičan.
Možemo samo preporučiti bungalov.
Konzervacija kod vas i doček protekli su glatko. Zahvaljujući vašim brojnim savjetima za odmor, uspjeli smo posjetiti prekrasan vrt Andre Heller, koji je ostavio neizbrisiv dojam na nas.
Voljeli bismo ponovno provesti naš odmor u Bella Italia u vašem bungalovu.
Zahvaljujemo se i šaljemo pozdrave iz Berlina

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

lipanj 2021

Thomas A. iz/od Stuttgart

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Čisto opuštanje

Fantastičan pogled s velikom terasom.
Bilo je zadovoljstvo doživjeti pogled na cijelo jezero od izlaska do zalaska sunca. Izvrsna podrška iznajmljivača, uslužna i dostupna u svakom trenutku. Okruženje s mnogo dobrih restorana vrlo lijepo.
Vrlo rado ćemo se vratiti sljedećom prilikom.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Romantični odmor

srpanj 2019

Sandra T. iz/od 68159 Mannheim

4,0
4 4 4 4

herrlicher Blick über den Gardasee

schöner Urlaub, herrliche Terrasse mit Seeblick, Sonne von morgens bis ca. 17 h, für uns als Sonnenanbeter super! Hund konnte Eidechsen beobachten u.war beschäftigt :-) ...... waren allerdings nicht am Pool, da es vom Haus aus richtig steil Berg hoch geht. Küche super ausgestattet und sauber !!! Man merkt, dass die Eigentümer einen Blick darauf werfen. Kommen gerne wieder, dann vielleicht für 2 Wo. dann :-)

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

srpanj 2016

Hendrik iz/od Chemnitz

4,3
4 4 4 5

schöner Urlaub am Gardasee

Die Bungalowsiedlung liegt wirklich sehr schön und man hat einen wundervollen Blick über einen großen Teil des Gardasees. Das Personal an der Rezeption ist sehr freundlich und hilfsbereit. Der Pool in der Anlage ist ausreichend groß und die Kids können sich richtig austoben. In unserem Bungalow war soweit alles vorhanden, was man für einen Urlaub benötigt. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

srpanj 2015

Monique S. iz/od 12529 Schönefeld

4,8
5 5 4 5

Gardasee einfach traumhaft

Wir haben uns mit unserem sechsjährigen Sohn im Bungalow sehr wohl gefühlt. Die geschmackvolle Einrichtung ließ keine Wünsche offen und vor allem der herrliche Blick auf den Gardasee haben uns zwei sehr erholsame Wochen bereitet. Die Fahrt nach Hause fiel uns sehr schwer.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj


kontakt

gospođa C. Eibner

gospođa C. Eibner

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 56418

Posljednje ažuriranje: 05.02.2024

Oglas je online od: 10 godina, 10 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/56418.htm


«Ferienbungalow Gardasee» je dobio ocjenu gosta 4.5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 5 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina