Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor poljski put + ležaljka za plažu

Njemačka - Donja Saska - Sjeverno more Ostfriesland - sjever sjeverni nasip

maks.  5   Gosta/Gostiju
90m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
90m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

111 puta dodano listi želja

Već više od 10 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

111 puta dodano listi želja

Već više od 10 godina online



Opis

Provodite svoje najdragocjenije dane u godini u samostojećoj obiteljskoj kući s jednom garažom u tipičnom istočnofrizijskom šarmu i osamljenim vrtom, kao i natkrivenom terasom s LED rasvjetom i ležaljkom za plažu, gdje se možete opuštati cijeli dan sa svojim partner ili cijela obitelj .



Srdačno vas pozdravljamo na 90 m², u kojem do 4 osobe (+ mala djeca) mogu ostaviti svakodnevicu iza sebe.



Pješčana plaža, slan, čist zrak i prostranstvo Sjevernog mora čekaju da ih otkrijete.



Kiflice se ujutro brzo dohvate, jer je pekara i slastičarna s Edeka supermarketom udaljena samo dvije minute hoda. Za nekoliko minuta hoda također možete doći do popularne 'pješačke zone Norder' sa svime što mali pomorski grad nudi (restorani svih nacionalnosti, bistroi, ugodni kafići, hoteli, kino, trgovački centar Norder Tor i još mnogo toga).



● S biciklima koji se besplatno mogu koristiti, plaža od lječilišta Norddeich na Sjevernom moru udaljena je samo nekoliko minuta.



● Od vas imate sezonsku ležaljku na pješčanoj plaži u Norddeichu za besplatno korištenje.



Kuća ima njegovani vrt i prostranu natkrivenu terasu s vrtnom garniturom s jastucima koja poziva na roštiljanje. U vrtu se nalazi i dječji tobogan i dječja kućica za igru, koji također ubrzavaju kucanje srca mladih izletnika.



● U garaži imate četiri bicikla za odrasle, tri bicikla za djecu, prikolicu za bicikl za djecu, ručna kolica i roštilj na besplatno korištenje.



Živite u svijetloj i osvijetljenoj kući za odmor s dvije dnevne kupaonice. U prizemlju je luksuzno opremljena kupaonica s dva umivaonika, walk-in tušem i podnim grijanjem koje pruža ugodnu toplinu. Uštedite vrijeme ujutro u prostranoj kupaonici, s odvojenim WC-om na gornjem katu i 2 umivaonika dvostruko ste brži na plaži u lječilištu Norddeich na Sjevernom moru.



Svi prozori u dnevnoj i spavaćoj sobi imaju vanjske grilje.



● Besplatan bežični pristup internetu dostupan je tijekom cijelog vašeg boravka.



Naša kuća za odmor opremljena je s velikom pažnjom za detalje. U zasebnoj potpuno opremljenoj kuhinji s plinskim štednjakom, perilicom posuđa, hladnjakom, zamrzivačem i integriranom pećnicom, kuhanje sa svim važnim priborom za kuhanje je dječja igra. Dostupni su svi uobičajeni kuhinjski aparati kao što su toster, kuhalo za vodu, kuhalo za jaja, blender, aparat za kavu, dovoljno posuđa i svi ostali uobičajeni kuhinjski pribor.



Prostrani, svijetli dnevni boravak i blagovaonica nude vašoj obitelji sve pogodnosti koje su vam potrebne da se osjećate dobro, uključujući moderan, veliki Panasonic 107cm Full HD 3D LED ravni ekran i 3D DVD player, kao i Panasonic kompaktni stereo sustav s USB priključkom . Udoban veliki kutni kožni kauč također vas poziva da se "zavalite". Kada su u pitanju sjedenje u blagovaonici, naglasak je stavljen na udobnost, a dostupna je i visoka stolica. Perilica rublja također je dostupna za besplatno korištenje.



Na gornjoj etaži nalazi se stepenište, mali, moderan, odvojeni wc s umivaonikom i dvije spavaće sobe. Pod je od kvalitetnog laminata, kupaonica je naravno popločana. Glavna spavaća soba ima elegantan bračni krevet (1,80m x 2,00m) i ormar s puno prostora za pohranu i osvježava svijetlo drvo bukve.



● Kreveti su svježe pospremljeni po Vašem dolasku, tako da Vaš odmor može započeti odmah. U cijenu najma uključen je paket za pranje rublja koji se sastoji od dva ručnika i ručnika za kupanje.



● Za naše male goste na raspolaganju je dječji krevetić (0,70 mx 1,40 m) i komoda za prematanje.



Druga spavaća soba opremljena je kao dječja soba s dječjim stolom za igru, a ormar i ovdje nudi dovoljno prostora za odlaganje stvari. Oba kreveta za jednu osobu (0,90m x 2,00m) opremljena su visokokvalitetnim madracima, tako da ništa ne stoji na putu dobrom i zdravom snu.



● Kuća za odmor se iznajmljuje kao kuća za nepušače, stoga molimo goste koji puše da puše na terasi u prizemlju. Također nije dopušteno držanje životinja bilo koje vrste i pasmine. Molimo vas da poštujete ovo pravilo.



● Osobnu primopredaju ključeva i brigu o gostima na licu mjesta provodi naš menadžment.



Radujemo se vašem posjetu i rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja telefonom ili e-poštom.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 3.3 km

3.3 km

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 0.7 km

0.7 km

Zračna luka 140 km Bremen

140 km

Kolodvor 1 km Norden Hbf

1 km

Izlaz s autoceste 30 km Emden-Ost

30 km


Mjesto i položaj smještaja

Naša ekskluzivna kuća za odmor nalazi se u srcu sjevera, samo nekoliko minuta hoda od povijesnog starog grada.



Ujutro se brzo dođe po kiflice jer je pekara sa supermarketom udaljena svega 250m. U sjevernom centru grada pronaći ćete sve što vam srce poželi: moderne butike, brojne restorane svih nacionalnosti, bistroe, udobne kafiće i još mnogo toga. U neposrednoj blizini nalaze se trgovine za svakodnevne potrebe. Lječilište Norden-Norddeich koje je odobrila država Sjeverno more nalazi se na sjeverozapadu Istočne Frizije izravno na obali Sjevernog mora.



Brojne su pekare, trgovine mješovitom robom, restorani, slastičarne, banke i suvenirnice.



Više mogućnosti za kupovinu možete pronaći u malom, mirnom gradiću Norden.



Selo Greetsiel, udaljeno oko 17 km, također vas poziva na šetnju i zadržavanje uz svoje povijesne nizove kuća, dvostruke mlinove i luku s najvećom flotom za sječu škampi u Istočnoj Friziji. Napravite kratku điru do poznatog svjetionika Pilsum (Otto Tower) na putu za Greetsiel.



Planirate li se i vi vjenčati? Svake godine tamo se održi više od 200 vjenčanja.



Ako nije vrijeme za plažu, preporučamo posjet unutarnjem bazenu Ocean Wave s bazenom s valovima od 30 stupnjeva, vanjskim bazenom i saunom, solarijem.



Iskustvo je i posjet stanici za tuljane u Norddeichu. Od hranjenja do fascinantnih vještina plivanja, možete uživo doživjeti uzgoj malih morskih sisavaca primjeren vrsti.



Pustolovni minijaturni teren za golf, labirint, brod iz bajke, brojna igrališta i golf teren golf kluba Schloss Lütetsburg udaljen 10-ak minuta vožnje automobilom pružaju obilje raznolikosti.



Istražite krajolik s biciklima koji su vam na raspolaganju, uključujući dječje biciklističke prikolice i ručna kolica.



Zahvaljujući dobro razvijenim biciklističkim stazama neposredno iza nasipa, a neke s pogledom na Sjeverno more i otoke, možete biciklirati od jednog primorskog odmarališta do drugog. Za promjenu, krenite na jednodnevni izlet na pučinske otoke (Norderney, Juist i Baltrum).



Bicikle koje smo vam dali možete uzeti s vama na trajekt Frisia za Norderney ili Juist.



Nije važno želite li se s cijelom obitelji vrtjeti u avanturističkom bazenu Ocean Wave i zatim se opustiti na terasi saune ili želite uživati u idili Waddenskog mora i Sjevernog mora uz našu besplatnu sezonsku ležaljku za plažu na pješčanoj plaži (od travnja do rujna): U Norden- Norddeichu definitivno ima ponešto za svačiji ukus - bilo mlade ili stare.



Istočnofrizijski muzej čaja, koji je udaljen samo nekoliko minuta hoda od vaše kuće za odmor, pruža kulturnu zabavu i raznolikost tijekom vašeg odmora, kao i jedan od brojnih obilazaka grada na sjeveru. Ne smijete propustiti Nacionalni park u stanici tuljana, gdje se odgajaju mnogi mladi drekavci. Odatle ćete zajamčeno ponijeti kući nezaboravne uspomene na svoj odmor na Sjevernom moru.



Medicinska skrb je zajamčena i na sjeveru, kao što je slučaj s klinikom Ubbo Emmius.



Sam Norden je mali grad u sjeverozapadnom području Istočne Frizije s oko 26.000 stanovnika, gradić ljubazan i pogodan za život.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Kada stignete, od našeg upravitelja primit ćete svoju osobnu North Sea ServiceCard (karticu za goste) s kojom možete koristiti sljedeće besplatne ili snižene usluge:



- Besplatan ulaz na lido (redovan ulaz 2,50 eura / osoba)

- Besplatno primanje kalendara događanja "Norderland"

- Besplatno korištenje čitaonice u Norddeichu

- Otkrijte za samo 1,- € po osobi i putu s autobusom za odmor sjever sjever nasip i okoliš

- Smanjeni ulaz u avanturistički bazen i saunu Ocean Wave

- Smanjeni ulaz na događaje koje organizira Tourismus-Service Norden-Norddeich

- Smanjeni ulaz za vođene izlete autobusom, biciklističke ture, šetnje po blatnjavoj ravnini

- Smanjeni ulaz na dijaprojekcije i još mnogo toga m.



Visoka sezona (od 15.3. do 31.10.):

Odrasli (16+): 2,50 €



Ostala vremena (1. 1. do 14. 3. i 11. 1. do 31. 12.):

Odrasli (od 16 godina): 1,20 €



Djeca do 15 godina starosti oslobođena su plaćanja boravišne pristojbe.



Za podmirenje troškova izrade, nabave, proširenja, poboljšanja, obnove i održavanja objekata obračunava se gostujući doprinos koji se plaća neovisno o tome koriste li se objekti iu kojoj mjeri. Domaćin mora svakog gosta prijaviti u Tourismus-Service Norden-Norddeich unutar 72 sata od dolaska.



Gost je dužan platiti boravišnu pristojbu izravno domaćinu.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 60 dana prije dana dolaska.
  • - bis 59 Tage vor Mietbeginn: 10% des Mietpreises - bis 35 Tage vor Mietbeginn: 30% des Mietpreises - bis 21 Tage vor Mietbeginn: 60% des Mietpreises - bis 14 Tage vor Mietbeginn: 80% des Mietpreises - ansonsten (später als 14 Tage vor Mietbeginn): 100% des Mietpreises

ostale informacije:

Kuća je kuća za nepušače, nažalost kućni ljubimci nisu dozvoljeni.



Za vrijeme praznika subota je poželjan dan dolaska i odlaska.



Naše tjedne cijene su sveobuhvatne, svi troškovi kao što su posteljina - vaši kreveti su već pospremljeni po dolasku, paket za pranje rublja koji se sastoji od dva ručnika i 1 ručnika za kupanje po osobi, korištenje perilice rublja, sezonska ležaljka za plažu u kući pješčana plaža Norddeich, internet (WLAN), 6 bicikala s dječjim prikolicama za bicikle i kolicima, kao i struja, plin, voda i usluge na licu mjesta od strane našeg upravitelja su uključeni.



Obratite pažnju na vrijeme dolaska i odlaska:

Dolazak od 16 do 20 sati.

Polazak uvijek do 10:00 sati


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 17.04.2024


12 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.8 Oprema
4.7 Cijena/učin
4.9 Servis
4.8 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

veljača 2023

Rosemarie V. iz/od 40225 Düsseldorf

4,4
4 4 5 5 4

Unterkunft

Es hat uns sehr gut gefallen. Wegen Todesfall in der Familie mußten wir leider 3 Tage früher abreisen. Gerne kommen wir noch mal wieder.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom

veljača 2023

Martina L. iz/od Köln

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Sve najbolje!

Lijepa kuća u mirnom naselju! Vrlo velika kupaonica s dva umivaonika, dobar tuš, udoban dnevni boravak, dovoljno posuđa za kavu (nismo kuhali), električni kapci posvuda. Krevet je nama osobno bio malo pretvrd, ali znamo da je to stvar ukusa. ;-) Četvrt sata šetnje gradom. Primopredaja ključa bez muke. Parking neposredno uz kuću. Bili smo jako zadovoljni i dobro smo se oporavili.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

lipanj 2022

Hiltrud K. iz/od Mühlheim

5,0
5 5 5 5 5

Beste Erfahrung, sehr empfehlenswert!

Das Ferienhaus haben wir zu zweit für zwei Wochen gemietet. Wir haben Erfahrung und auch angemessene Ansprüche. Von dem Haus waren wir sehr angetan. Es ist ordentlich renoviert. Auch in dem schönen Garten fühlten wir uns sehr wohl. Die mit Glas überdachte Terrasse ist bei jedem Wetter sehr gut zu nutzen. Der schöne Strandkorb am Strand in Norddeich ist ein enormer Gewinn. Mit dem Rad in 15 Minuten zu erreichen. Unser Auto stand in der Einfahrt, die ist recht geräumig. In der Garage fanden wir eine ganze Flotte von Fahrrädern, da ist für alle Größen etwas dabei. Für junge Familien ein Rad mit 21 Gängen, Anhängerkupplung und einem Anhänger für zwei kleine Kinder. Alles gepflegt und in einem ordentlichen Zustand. Und natürlich auch der ortsübliche Bollerwagen. Hier können sich nicht nur Erwachsene, sondern auch Familien mit Kindern wohlfühlen. Besonders mit den Spielgeräten im Garten. Ein Nichtraucher-Haus, das war uns wichtig. Wer rauchen möchte, der kann das ja bei jedem Wetter auf der überdachten Terrasse tun. Bäcker und Edeka sind fußläufig, mit dem Rad ein Klacks. Ebenso die Innenstadt und verschiedene Restaurants. Das Hausmeister-Ehepaar wohnt gegenüber, freundliche Leute und sehr hilfsbereit. Internet funktionierte auf Anhieb. Wir haben den Aufenthalt hier sehr genossen und können das Haus wärmstens empfehlen. Einen sehr schönen Kontakt hatten wir auch mit dem Vermieter. Er hätte sich wohl auch gleich um alles gekümmert, nur war alles perfekt und es gab keinen Bedarf. Sogar der Rasen war gerade frisch gemäht. 

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

lipanj 2021

Reiner S. iz/od Rüdesheim am Rhein

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo kada

Ovdje smo proveli prekrasan odmor od 05. lipnja 2021. do 19. lipnja 2021. Zauzeli smo kuću za odmor s dvije osobe i stoga smo imali dovoljno prostora.
Našli smo mirnu lokaciju i natkrivenu terasu iza kuće posebno lijepom, ovdje je također moguće sjediti vani čak i uz male tuševe, navečer roštiljati ili ujutro ležerno doručkovati.
Jako nam se svidjela naša vlastita ležaljka na pješčanoj plaži. Iako smo bili ovdje u predsezoni, ponekad više nije bilo ležaljki za iznajmljivanje nakon ručka. Nismo se suočili s tim problemom.
Inače kuća je kao što je opisano, od nas postoji jasna preporuka. Ponovno bismo rezervirali kuću u bilo kojem trenutku.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

lipanj 2019

Dieter R. iz/od Bonn

5,0
5 5 5 5

Angenehmer Aufenthalt!

Angenehmer Aufenthalt,alles da,schöner Garten.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

listopad 2018

Marcel V. iz/od 58708 Menden

4,5
5 4 5 4
Prikaži njemački

potpuno zadovoljan

Nije se imalo što prigovoriti.

Lokacija je također bila dobra, trebalo vam je 10 minuta vožnje biciklom do plaže, dakle samo 4 zvjezdice. Da je bila samo 1 minuta, bilo bi 5 zvjezdica.

Omjer cijene i performansi je također bio dobar, ali ako sada dam 5 zvjezdica, sve postaje još skuplje u društvu.

Sve okolo je bilo super.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

listopad 2018

Julika S. iz/od 61169 Friedberg

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Opuštajući odmor u prekrasnom okruženju

I mi možemo samo preporučiti Ferien im Feldpfad i preporučiti ga svima koji se žele osjećati kao kod kuće u dobro održavanoj, udobnoj, s ljubavlju namještenoj kući u kojoj su djeca dobrodošla.
Super ljubazna voditeljica, koja uvijek ima otvoreno uho, a kontakt s gazdom je bio više nego ugodan. Sigurno ćemo se vratiti

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

rujan 2017

Annelie und Gabriela B. iz/od 40764 Langenfeld

5,0
5 5 5 5

alles sehr gut

Im Oktober 2017 haben ich und meine Zwillingsschwester in diesem wunderbaren Ferienhaus Feldpfad in Norden Urlaub gemacht. Als uns der Sturm Xavier an einem Tag überraschte, hat sich das sehr gut ausgestattete Haus als eine schöne Oase erwiesen, in der man sich sehr gut erholen kann. Das Haus ist auch tipp topp gepflegt.

Preporučeno za: Kultura & obilasci, Odmor na plaži

svibanj 2016

Sebastian mit Familie iz/od Freudental

4,0
4 4 4.5 3.5

Entspannter Familienurlaub im Feldpfad

Wir waren mit dem Ferienhaus vollstens zufrieden. Der Kontakt rund um die Buchung sowie der Verwalter vor Ort hat bestens funktioniert. Das Haus selbst verfügt über alle Annehmlichkeiten, die man als junge Familie benötigt. Alles war sehr sauber und ordentlich. Auch eine kleine Mappe mit Hinweisen und Ausflugstipps war ein großer Helfer.
Im Garten können die Kids super spielen und die Eltern entspannen. Fahrräder für den Weg zum Strand sind in großer Vielzahl vorhanden (wenn doch der Strand ein wenig weit weg ist). In Norden selbst findet man alles, was man für den täglichen Bedarf benötigt in unmittelbarer Nähe.
Wichtige Features des Hauses: Fußbodenheizung Badezimmer, Waschmaschine und vor allem: Der Strandkorb!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

listopad 2015

Marita U. iz/od 51105 Köln

5,0
5 5 5 5

Mehr als zufrieden

Wir waren eine Woche zu Gast in diesem Feriendomizil und haben uns richtig wohl gefühlt. Es hat an nichts gefehlt und man kann nur sagen "Daumen hoch". Wir werden sicherlich nochmal wieder kommen.

srpanj 2015

Peter K. iz/od Essen

5,0
5 5 5 5

Wohlfühloase für die ganze Familie

Wir haben in diesem wunderschönen Ferienhaus, welches all unsere Erwartungen übertroffen hat, einen sehr erholsamen Urlaub genossen.

Die Beschreibung ist absolut zutreffend, helle Räumlichkeiten, der Garten ein Paradies für Kinder - alles was das Herz begehrt. Das Haus ist gepflegt und sehr sauber. Liebevoll eingerichtet bis ins Detail. Unkomplizierter Service vor Ort. Es war ein Urlaub zum Erholen und zum Kraft tanken.

Leider ist das Haus im Sommer immer recht schnell ausgebucht (kein Wunder), daher besser im Voraus planen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

listopad 2013

Sabrina iz/od Dortmund

4,8
4.5 4.8 4.7 4.8 5

Sehr schöner Aufenthalt im Ferienhaus Feldpfad!

Wir machen´s kurz wie unseren Urlaub, es hat uns hier wirklich gut gefallen! Auch unsere fünf Monate alte Tochter hat ihren ersten Urlaub sehr genossen. Es ist bestens ausgestattet und hat auch einen sehr schönen Garten. Wir werden auf jeden Fall wieder kommen!!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

Okolica smještaja: ruhige Wohnlage, der Garten ist uneinsehbar

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: Viele Möglichkeiten wie Seehundstation, Schwimmbad, Strand oder Überfahrt zu den inseln Juist, Norderney u Borkum

Mogućnosti za kupovinu: Bäcker und Metzgerei nur 250m entfernt, Supermarkt zu Fuß erreichbar...


kontakt

gospodin C. Zygan

gospodin C. Zygan

Na našem prvom odmoru u Norden-Norddeichu odmah smo se osjetili povezani sa zemljom i njenim ljudima. U kolovozu 2011. kupnjom ove kuće za odmor ostvario nam se dugo očekivani san. Redoviti radovi na uljepšavanju jednako su razumljivi kao i osobna njega gostiju na licu mjesta. Naš cilj je dati značajan doprinos vašem savršenom odmoru na Sjevernom moru u Istočnoj Friziji. Želimo Vam ugodan boravak!!


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 57146

Posljednje ažuriranje: 31.03.2024

Oglas je online od: 10 godina, 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/57146.htm


«Kuća za odmor poljski put + ležaljka za plažu» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 12 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina