Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Grankärr

Zapadna Švedska, Göteborg/Trollhättan

maks.  4   Gosta/Gostiju
45m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
45m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

92.86% Preporuka

47 puta dodano listi želja

Već više od 10 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

92.86% Preporuka

47 puta dodano listi želja

Već više od 10 godina online



Opis

Naša novoizgrađena kuća za odmor je za 4 osobe i namještena na najmoderniji način. No, i dalje odaje šarm seoske idile u šumi. Ovdje ćete pronaći odmor i opuštanje kao i doživljaje usred prirode.

Dnevni boravak s prostranom kuhinjom, klima uređaj, perilica suđa, mikrovalna pećnica, hladnjak/zamrzivač, ugradbeni štednjak sa staklokeramičkom pločom, perilica rublja itd.



TV ravnog ekrana (njemački, švedski i drugi satelitski programi), bežični internet na upit, spavaća soba s 2 (nova) kreveta, spavaća soba u potkrovlju s 2 (nova) kreveta, popločana kupaonica s podnim grijanjem, WC i tuš. Klima uređaj osigurava ugodnu temperaturu. Velika terasa sa roštiljem i vrtnim namještajem. Sklono obitelji. Veliko imanje - 4500 m2. Postoje besplatni savjeti za planiranje vašeg odmora!



Ekološki prihvatljiva konstrukcija, pogodna i za alergičare, dakle bez kućnih ljubimaca
Kuća za nepušače



Cijene najma

Izvan sezone od listopada do travnja 330 eura/tjedan, 70 eura/noć najmanje 3 noći

Visoka sezona 1. svibnja, lipnja i rujna 450 eura/tjedan, 90 eura/noć najmanje 3 noći

Visoka sezona 2. srpnja i kolovoza 490 eura/tjedan, 90 eura/noćenje najmanje 1 tjedan



Potrošnja električne energije 0,35 €/Kwh



Posteljina/ručnici se mogu donijeti sa sobom ili iznajmiti

Završno čišćenje možete obaviti sami ili ga prepustite nama za 55 eura





Evo što kažu naši gosti:



Andreas, Bautzen - Zemlja između Göteborga i Stockholma jednom je bila potopljena nakon ledenog doba. Nakon podizanja zemljišta formirane su idilične niše u prirodi u kojima se nalazi i vrlo udobna kuća za odmor Lilla Grankärr. Dakle, ime nije slučajno. Jer prevedeno znači nešto poput malih močvara smreke - referenca na geološko vrijeme (?) Vrlo ljubazni iznajmljivači možda imaju odgovor na to. Zapravo, mogu odgovoriti na sva pitanja koja trebate znati... da, istražuju za dodatne zahtjeve, nude rezervacije ako je atrakcija vrlo prometna i čak bi radili male ture. Mala vesela čavrljanja i dubokoumni razgovori o Bogu i svijetu također su bili vrlo ugodni. Jako se brinu o obitelji u vikendici. Kuća je opremljena kao i svaki moderan stan - veliki flat screen, klima uređaj, perilica suđa, LED rasvjeta... i sve je promišljeno postavljeno ili pozicionirano - čak i terasa. Područje je idealno za biciklizam i za manje izlete do jezera. Ako želite vratiti (unutarnji) mir, Lilla Grankärr je najbolji izbor. Ali i uzbudljiva putovanja u Trollhättan, jezero Vänern, Gothenburg ... itd. nude potrebnu aktivnu raznolikost. Postoji i mnogo opcija za zabavu u kupanju. Kuća i regija se toplo preporučuju - kuća je apsolutno čista i uredna. Definitivno ću ponovno otići u Lilla Grankarr. Mislim da sam stekao nove prijatelje - volio bih ih opet vidjeti.



Brigitta i Rainer Wackernagel, Jena - Prije puta: Što možemo očekivati u Švedskoj? I tako je bilo: Mala fina kućica sa svime što je potrebno za opuštanje. Osim toga, ljubazni i pažljivi domaćini. I da ne zaboravim vrlo lijepu bližu i (malo) dalju okolicu. Ovdje smo se osjećali vrlo ugodno!



Karin, Eulenbis - Stvarno lijepa i udobna kuća. Dobro opremljeno i vrlo čisto - osjećali ste se ugodno od samog početka. Domaćica nam je čak sakrila uskršnja jaja u kući. Domaćini su bili vrlo ljubazni i uslužni. Mogli ste se osjećati dobrodošli i kao kod kuće. Rado bismo se vratili i možemo samo preporučiti kuću.



Christian i Melanie, Hamburg. 2013

Kuća je fantastična. Osjećali smo se jako ugodno tamo usred prirode. Bili smo tamo zadnji tjedan prosinca i čak smo dobili božićno drvce :-) Ništa nam nije nedostajalo u kući. Domaćini su jako ljubazni. Jako su dobro pazili na nas prije i tijekom putovanja. Dobili smo mnogo sjajnih savjeta za izlete u to područje. Kuću svakako možemo preporučiti!



Mario i Ramona, Regensburg. 2013

Ostali smo u apartmanu sredinom rujna i bilo je jednostavno prekrasno! Lijepa mala kuća, koja je bila dobro opremljena i vrlo čista - pravo da se osjećate dobro. Domaćini su bili vrlo predani, moglo se naučiti puno toga čega nema ni u jednom turističkom vodiču. Apsolutno preporučljivo!



Rüdiger S., Leipzig/Njemačka. 2013

Bili smo jako zadovoljni kućom za odmor! Od reda, čistoće i vrlo lijepog objekta do dragih i ljubaznih domaćina bili su osnova za odličan odmor! Topla preporuka!!!!



Liane B., Erfurt. 2013

Kuća je super. Osjećali smo se vrlo ugodno. Bilo je lijepo vrijeme. Rado ćemo se vratiti. Vrlo lijep kontakt sa stanodavcima. Bili smo potpuno zadovoljni.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 0.7 km

0.7 km

Mogućnost kupovine 5 km

5 km

Restoran 20 km

20 km

Centar grada/mjesta 5 km

5 km

Autobus 5 km

5 km

Zračna luka 90 km Göteborg

90 km

Kolodvor 20 km Trollhättan

20 km

Izlaz s autoceste 22 km Lödöse/Nygård

22 km


Mjesto i položaj smještaja

Tražite li uličnu buku i užurbani život velikog grada? Onda ste došli na krivo mjesto!



Tražite odmor od svakodnevnog stresa, opuštanje i dobro raspoloženje? Onda ste u pravu s nama! Kuća za odmor se nalazi na šumskom proplanku, nema prolaznog puta, 200 m do najbližeg susjeda, također živimo u blizini. Dat ćemo vam savjete za izlete, shopping, restorane, znamenitosti...



Kuća se nalazi između Göteborga i Trollhättana oko 70 km sjeverno od Göteborga. Ovdje možete živjeti usred prirode između jelena, jelena i losova, brati bobice, sakupljati gljive, ići na planinarenje i i i. Ovo je savršeno mjesto za fotografe prirode i životinja te sve ostale ljubitelje prirode. Ostale mogućnosti rekreacije uključuju golf, ribolov, plivanje, izlete u Trollhättan, jezero Vänern, stara ribarska sela na zapadnoj obali, itd.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Plivanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Minimalni najam 3 noći,

Uključujući dodatne troškove, isključujući potrošnju električne energije

Posteljina/ručnici se mogu iznajmiti za 11 eura/ležaj,

Dan dolaska: subota ili po dogovoru

Uvjeti poništenja:

  • Iznos Vašeg bukinga umanjen za pristojbu koja se odnosi na poništenje istog biće Vam vraćen tj. nadoknađen ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 1 dan prije planiranog check-in datume, i to do 12 sati u podne po srednjeeuropskom vremenu. Za slučaj poništenja koja bi uslijedila manje od jednoga (1) dana prije planiranog check-in datuma, nadoknada odgovara iznosu bukinga umanjenom za cijenu prvog noćenja i za pristojbu koja se odnosi na ponoštenje.

ostale informacije:

Zbog blizine golf terena Koberg, kuća je popularna među golferima.

Kontakt za upite o cijeni na duži period, mjesečni najam - kontaktirajte ili nazovite 0046 707 20 81 30. Govorimo njemački.

Također ćemo vas rado nazvati na fiksni broj ako imamo dodatnih pitanja. Ako želite poziv, pošaljite nam svoj broj telefona e-poštom. Telefonski poziv može biti koristan za opis lokacije prije dolaska. Na našoj web stranici ima više slika i informacija.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 05.02.2024


14 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.9 Oprema
4.9 Cijena/učin
4.7 Servis
4.7 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2019

Ilona/ Ariane iz/od Neudietendorf/ Ilmenau

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor

Provela sam nekoliko prekrasnih, opuštajućih dana sa svojom nećakinjom (37/61). Srdačno smo dočekani i nije bilo problema kada smo rezervirali još nekoliko dana na licu mjesta.
Vikendica sa svojom terasom ima sve što vam je potrebno na odmoru.
Brigitte i Manfred uvijek su bili tu kad su vam trebala pitanja i prijedlozi. Rekao bih da je za nas to bio svestrano uspješan odmor. Puno palaca gore. I. i A. iz Tiringije

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Romantični odmor

srpanj 2019

Marie M. iz/od 41836

2,8
4 3 2 2

Nicht gür junge leute

An sich ist es ein sehr schönes und gemütliches Haus, mit ausreichend Ausstattung für alles was man braucht, leider haben die Vermieter, die am Anfang sehr nett und hilfsbereit schienen, keine Lust auf etwas jüngere Mieter (18/19 Jahre), und haben auf uns sehr unfreundlich reagiert und uns sehr beobachtet bzw bemuttert. Leider wurde uns auch ein Haus mit Ruhe und ohne Nachbarn versprochen, was aber nicht der Fall ist wenn die Vermieter direkt nebenan wohnen. Die nächtlichen und täglichen kontrollrundgänge, haben den Aufenthalt sehr unangenehm gemacht.Der See der angeblich nur 700m entfernt sollte ist unzugänglich, da ein unzumutbarer Weg durch den Wald bezwungen werden muss der durch Seile angezeigt werden sollen, diese leider verschwinden mitten im Wald, auch mit gps ist er nicht zu finden, was den Kauf von sehr teuren Angelsachen unnötig gemacht hat.
Auch der dort verhandene Grill, dient nur der Deko da in Schweden ein grillverbot herrschte, was die Vermieter uns erst gesagt haben nachdem wir Lebensmittel im Wert von 150€ gekauft haben, was wir weg schmeißen konnten. Ebenfalls haben wir die entreinigung selbst übernommen, beim Haus wurde bei der Übergabe nichts bemängelt, nachdem wir zuhause ankamen kam eine sehr unfreundliche E-Mail mit Mängeln die aufeinmal dort aufgetaucht sind. Mehrmals hat die Vermieterin auf unser junges Alter angespielt. Das Haus ist an Leute unter 30 scheinbar nicht zu empfehlen!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

srpanj 2019

Juliane iz/od Flensburg

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrijeme opuštanja u šumi

Nas dvoje smo uživali u vrlo opuštajućem vremenu u ugodnoj i dobro održavanoj maloj kući. Pomalo zabačen položaj u šumi i lijepa blago zasjenjena terasa pružaju izvrsnu priliku za odmor. U okolnoj šumi možete sresti jelene, koji se ponekad odvaže približiti kući, kao i sovu, koja nas povremeno posjećuje noću. Mala, dobro označena staza vodi kroz šumu do jezera Vanderydsvattnet. Obala je malo zarasla, ali avanturisti ovdje mogu pronaći i mjesto za kupanje. Za one koji su malo opušteniji, područje ima nekoliko lijepih mjesta za kupanje na velikim i malim jezerima, ne samo na velikom jezeru Vänern. U Eko-Park Halleberg i Hunneberg postoje sjajne mogućnosti za planinarenje različitih duljina, a možete uživati u gradskom životu u Vänersborgu ili Trollhättanu. Tako da zapravo ima za svakoga ponešto, a kuća je na savršenoj lokaciji kao polazište za razne aktivnosti. Domaćini su vrlo ljubazni i uvijek spremni dati savjete za aktivnosti na zahtjev. Unatoč neposrednoj blizini, osjećali smo da imaju dobar osjećaj za našu privatnost i samo su povremeno pitali je li sve u redu.
Sve u svemu, uživali smo u sjajnom vremenu i možemo toplo preporučiti kuću!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

listopad 2018

Caro iz/od Zürich

4,8
5 5 5 4
Prikaži njemački

Jesenski praznici u Uppharadu

Uživali smo u sjajnim obiteljskim odmorima. Ako cijenite mir, opuštanje, šetnje šumom, prirodu i vrlo udobnu, čistu i stilski namještenu kuću, onda je Hübners pravo mjesto za vas.
Lijepo je kad ujutro pogledate kroz prozor i vidite obitelj jelena.

Domaćini su jako ljubazni i uslužni.
Puno hvala.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Romantični odmor

kolovoz 2018

Josua M. iz/od 6422 Steinen

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Kakvo divno mjesto za ludilo!

Lokacija je apsolutno izvrsna! Smještena je malo izvan grada, usred šume, ali vrlo brzo dostupna automobilom. Zbog mirne lokacije u šumi, osigurana vam je 100% opuštajući faktor; zvukovi prirode uljepšavaju vam spavanje i inspiriraju vas tijekom planinarenja i šetnji. Ova kuća za odmor ima sve što poželite, od televizora, udobnih kreveta i soba, potpuno opremljene kuhinje do prekrasne vanjske terase. Obitelj Hübner, vlasnici ove kućice, izuzetno su gostoljubivi, otvoreni i vrlo ljubazni. Od srca preporučujem ovo mjesto za odmor ako planirate putovanje u Švedsku. Obitelj Hübner je iznimno susretljiva i pomoći će vam s preporukama za putovanja ili postizanjem vaših ciljeva.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

srpanj 2018

Michael A. iz/od 06502 Thale

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor od početka!

Napokon kuća za odmor u kojoj se možete osjećati ugodno od prvog dana. S ljubavlju je dizajniran sa švedskim dodacima i vrlo je čist. Iznajmljivači su nenametljivo zabrinuti za dobrobit svojih gostiju i izuzetno su uslužni.
Destinacija ima dovoljno da na odmoru ne bude dosadno.
Kada se vratite u kuću za odmor, dočekat će vas umirujući mir. Terasa je udobna i nudi mjesto u hladu u bilo koje doba dana. Zaista smo uživali u boravku.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

lipanj 2018

Liane B. iz/od Erfurt

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor u šumi - čisti odmor

Nakon četiri puta odmora kod obitelji Hübner još uvijek nam nije dosta i već smo rezervirali za sljedeću godinu. Jer tko prvi dođe, prvi melje.

Pošto se vikendica nalazi usred idilične šume, mogli smo vidjeti lisice, srne, jelene, losove i čak i sovu koju smo nekoliko puta mogli promatrati s našeg terasa.

Kao i uvijek, bio je to lijep, opuštajući i zanimljiv odmor. Ovaj put smo kombinirali naš boravak s krstarenjem do Helsinkija. To možemo samo preporučiti. Naši najmodavci su unaprijed rezervirali ovaj put za nas. Budući da obitelj govori oba njemački, komunikacija je bila izvrsna na svim područjima. Lijepo je biti informiran o običajima u stranoj i vrlo lijepoj zemlji, jer ne svi znaju švedski.

Vrijeme je bilo fenomenalno i tijekom naših izleta smo ponovno otkrili nove kutke. Na primjer, nakon uspješnog posjeta moru (Skärhamn) na povratku smo prošli pored jedne brane u Trollhättan, gdje su se upravo provlačila dva velika teretna broda iz Nizozemske, odnosno Norveške.

Možemo samo preporučiti vikendicu s ljubaznim najmodavcima, jer je obitelj otvorena prema njemačkim gostima.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

svibanj 2018

Helga M. iz/od Erfurt

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo preporučljivo

Vrlo ugodna planirana kuća za odmor za opušteno vrijeme na zapadnom Švedskom. Tamo zaista možete uživati u tišini između sova i jelena. Fantastične mogućnosti izleta, brzo ste na zapadnoj obali i u Göteborgu. Vlasnici su vrlo ljubazni ljudi, uvijek se brinu za dobrobit gosta i trude se da gost bude zadovoljan. Već se radujem svom sljedećem odmoru tamo.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Kultura & obilasci, Romantični odmor

kolovoz 2017

Ulf W. iz/od 25348 Glückstadt

4,8
5 5 4 5
Prikaži njemački

Jako lijepa, mala švedska kuća s njemačkim standardom

Imali smo lijepa 2 tjedna kod Hübenersa. Uvijek spremni pomoći i ljubazni. Kuća je mala ali lijepa i dovoljna za 2 djece. Iz prozora kuhinje se direktno gleda u šumu. Može se puno toga poduzeti u blizini. Nema jezera, ali i malo je komaraca. Predivna terasa, udobna viseća mreža i roštilj pozivaju na opuštanje. Vlasnici su na imanju, što pruža malo sigurnosti u šumi. Vraćamo se za Novu godinu... I djeci se jako svidjelo!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom

srpanj 2017

Maria & Peter iz/od Tettnang (Bodensee)

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Mirna udobna kuća.

U ovom lijepom i mirnom ljetnikovcu, moj muž i ja smo mogli uživati u našem 15-dnevnom ljetnom odmoru. Brigitte i Manfred Hübner su ga lijepo i praktično opremili i osjetili smo klimu drvene kuće kao vrlo ugodnu pri temperaturama između 15 i 20 stupnjeva. Kuhinja je funkcionalna i dobro opremljena, a u krevetima smo mogli ugodno spavati. Sve je vrlo njegovano, savršeno osmišljeno i čisto. Ne samo u kući se može osjećati ugodno, nego i vani na velikoj, višoj terasi. Dobili smo mnogo vrijednih informacija i ideja za izlete i što treba ići, na primjer, cestarinu u Göteborgu i još mnogo toga. Vrlo preporučljivo! Srdačno zahvaljujemo Brigitte i Manfredu na njihovom gostoprimstvu!

travanj 2016

Karin S. iz/od Eulenbis

5,0
5 5 5 5

Top!

Das Haus bietet alles was man zu einem erholsamen Aufenthalt braucht und die Vermieter sind sehr freundlich und hilfsbereit. Man fühlt sich rundum betreut und kann mit jeder Frage zu ihnen kommen. Mein Aufenthalt war zwar nur kurz, aber ich habe die Ruhe, die friedlichen Abende mit viel Wild direkt vor dem Haus und die Gemütlichkeit des Häuschens sehr genossen. Danke!!!

Preporučeno za: Starije osobe, Kultura & obilasci, Odmor za samce

listopad 2015

Ingrid W. iz/od Hennef

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Super kuća za odmor i vrlo ljubazni domaćini

Doživjeli smo vrlo lijep tjedan odmora. Čak i ako je vrijeme bilo promjenjivo i kišovito - nije važno. Sjajni savjeti za izlete i savršeno uređena kuća za odmor učinili su da se osjećamo izvrsno. Hvala puno !!!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantični odmor

srpanj 2015

Frank V. iz/od Einbeck

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

ljeto 2015

Vrlo lijepa kuća za odmor usred šume, uz jamstvo dnevnog promatranja divljine. Vrlo ugodni domaćini koji su mogli podijeliti mnoge korisne informacije i savjete. Lijepo bliže i daljnje okruženje koje poziva na šetnju i biciklizam.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

veljača 2015

Stephan H. iz/od Erfurt

5,0
5 5 5 5

Wir kommen wieder

Tolles Haus! Absolut komfortabel und kinderfreundlich. Traumhaft schöne Landschaft, zahlreiche Ausflugsmöglichkeiten. Sehr freundliche Gastgeber. Ideal für einen entspannten Familienurlaub. Wir waren rundum zufrieden und kommen gern wieder.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor


kontakt

gospodin M. Hübner

gospodin M. Hübner

Blizu prirode, voli biti u šumi, fotograf prirode. Trudim se i rado pomažem da boravak naših gostiju bude što ugodniji!


ostale informacije

Broj objekta: 57506

Posljednje ažuriranje: 05.02.2024

Oglas je online od: 10 godina, 7 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/57506.htm


«Grankärr» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 14 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina